N E X T اواتارت خیلی شبیه منه:n19:
دوست عزیز من 1 ساله این اواتارمه شما دو روزه این اواتارو واسه خودت گذاشتی...لطفن عوضش کن ممنون :n16::n16:
Printable View
N E X T اواتارت خیلی شبیه منه:n19:
دوست عزیز من 1 ساله این اواتارمه شما دو روزه این اواتارو واسه خودت گذاشتی...لطفن عوضش کن ممنون :n16::n16:
فقط لوووووووووووووووووووووووو وووووول ..:n19:نقل قول:
:n24::n24:نقل قول:
لول میخواهم:n28:
ff میخواهم:n28:
دانشگاه نمی خواهم:n23: درس نمی خواهم:n22:
کاشان:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21:
امیدوارم وقتی از کاشان((:n21:)) برگشتم این اینترنت .... درست شده باشه بشه یه دست لول زد
:n12:
نقل قول:نقل قول:
جالبه, ملت logo ی چیزی رو میزارن که مال خودشون نیست بعد درخواست تک بودن هم میکنن خخخخخخخخ:n02:
سه ورژن آپدیت کردم ولی هنوز یه دست درست و حسابی بازی نکردم !!! :n28:
3.5 -> 3.6 -> 3.7
:n14:
اقا کسی لول رو رو win8 بازی کرده؟ win8 با VGA AMD
من بازی کردم Dly داشتم fps پایین علی جان:n16:شما همون pro هستید؟نقل قول:
قرار نیست چیزی درست بشه ... کلی خرج برداشته این سیستم شیلترینگ تا برپا بشه درنتیجه محاله تغییر بکنه یا برش دارند ... درضمن هم اکنون شما میتونید با دادن پول به همون کسانی که این سیستم شیلترینگ رو راه انداختند شیلترینگ رو دور بزنید.:n06:نقل قول:
دوستان کسی Smite بازی کرده ؟
من از بس کف کرده بودم دانلودش کردم مثل لول میمونه ولی سوم شخصه با گرافیک عالی و همچنین لگ هم نداره
منم بازیش کردم باحاله ولی کمی لگ داشت واسه من بعد این مشکلات نت درست بشه برمی گردم بیشتر بازیش کنیمنقل قول:
مثله من:n19:نقل قول:
LoL آپدیت داد ... :n27: ما که نمیتونیم بازی کنیم.
آپدیت کنید شاد شید :دی.
update جدید lol شامل یکی سیستم ایتم جدید هست که شما میتونید مثل ریکامندد ایتم ها برای هیرو های مورد نظرتون ایتم بزارد که هنگام خرید دیگه نخواید برید تو shop و کلی بگردید.
به جای گزینه achievement گزینه مورد نظر اومده و شما میتونید برای خودتون ایتم های مورد نظر رو برای هر هیرو بزارید دم دست. اگر برید تو کلاینت خودتون ببینید بهتر متوجه میشید البته تا این که من توضیح بدم.
واقعا پول داده کسی درست بکنن براش؟؟نقل قول:
مکالمه شبانه با CleverBot !
(خوب بچه ها که نبودن ! ) :
نقل قول:
User: Welcome to the league of .... ?
Cleverbot: Welcome to the league of ...?
User: Draven.
Cleverbot: Do you know him?
User: Yea , ofcourse.
Cleverbot: I've tried playing it cool.
User: He's a good adc ! Btw his brother , daruis is very Op.
Cleverbot: Yours or mine, for I have no big brother.
User: Not our's draven's !
Cleverbot: Gg.
User: Wp.
Cleverbot: WP?
User: Well Played.
Cleverbot: Thanks.
User: You know what is 'noob' ?
Cleverbot: I think I know... And you?
User: No IM NOT !
Cleverbot: Yes you are!
User: Even a bot says im a noob ! What is world going through !
Cleverbot: I have no idea.
ساعت 4 صبح، دو دست Leave خوردم، بن نشم خوبه!!!!
شب هم دیگه نمیشهبازی کرد :n14:
راهی هست تو مولتن پینگ رو اورد پایین؟ Cata منظورمه
فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدید !نقل قول:
اینجا لولر ها می پلکن !
من که تا 8 داشتم بازی می کردم !نقل قول:
تازه با نت مزخرف مخابرات :دی
-----
دو پست هه شد که :/
به عشق همه +اونایی که نمیتونن بازی کنن یه دست امروز صبح رفتم به صورت باور نکردنی بردیم خدا بگم چیکار کنه این ریوتو بالاخره کار خودش رو کرد گند زد به :n03:zedولی اتروکس میاد با اون دیگه .....:n02:اینترنت هم درست میشه جدیدن میتونم تا ساعت 10 صبح بشینم بازی کنم خدا کنه برای همه بهتر شه(البته بعد از ساعت 8 مقداری به هر حال لگ میفته توش):n06:امیدوارم مال همه درست شه به زودی
rp از کجا می گیری؟نقل قول:
وقتی لول 30 رسیدی بعضی مسابقات فکر کنم rpبه عنوان جایزه بدن چند سال پیش اگر هر هفت روز هفته پاش بودی بهت هر یکشنبه rp میداده:n02:الان مثل اینکه اینطور نیست:n03:از طریق رفر فریند هم rp میگیرینقل قول:
اعصاب نزاشتن برای آدم هر game ای می رفتم ترکیده اتصالاتش:n21: میام اینجا میپرسم بچه ها چی کار کردن.:n14:نقل قول:
چند ساله پیش دقیقا چند ساله پیشه؟:n02:نقل قول:
وقتی لول 30 رسیدی بعضی مسابقات فکر کنم rpبه عنوان جایزه بدن چند سال پیش اگر هر هفت روز هفته پاش بودی بهت هر یکشنبه rp میداده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان مثل اینکه اینطور نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طریق رفر فریند هم rp میگیری
rp برای سال نو دادن با یه سری مسائل ولی مسابقه ای یادم نیست rp می داده.چه مسابقه ای بوده که rp می گرفتی؟
مسابقه چی؟نقل قول:
این ریفر هم به درد نمی خوره آخه قبلا یادمه 4 یا 5 تا ریفر داشتی rp میداد! (دیگه الانم همه لول بازن خودشون ریفر به درد نمی خوره :n02: )
با همینایی که خود رایت هدیه داده یه چندتایی گرفتم! ولی این دوستمون میگه legendry گرفته! کل rp هایی که تا حالا هدیه گرفتم بزارم رو هم بازم نمیشه لجندری گرفت!نقل قول:
rp برای سال نو دادن با یه سری مسائل
منم خودم تو فروم لول داشتم میخوندم تاریخش 2012 بود که هر هفته اگه هر روز پاش بودی rp یکشنبه میدادن و مسابقاتم فکر کنم تورنومنت ها بود که یه کد میخواد وارد شی تو کاستم گیم که بعضیاشون جایزش rp:n02:اینطور نوشته بودننقل قول:
بعضی کشورا هم هست اگه از اونا باشی بت کلی اسکین رایگان میدن ، مثلا برا ایتالیا draven . graves , phanteon اسکین رایگان میدن :n02:
از Gamershop.irنقل قول:
الان فصل امتحاناته مثلا نه؟:n02:
اپدیت کلا چند mg هستش؟یه بار بستم باز رفته سره اپدیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخونید بچه ها اینو :n30:
Legendary skin با skin های دیگه فرق داره ؟ یعنی Ability خاصی به champion ات میده ؟نقل قول:
ابیلیتی ها همونه ولی تم ابیلیتی ها عوض میشه گرفتی؟نقل قول:
یا علی کی میگیره rp 400!!!!! 18,500عجب خر پولایی پیدا میشن:n04:من تا حالا تو عمرم بیشتر از 2هزار(دیگه خیلی دروغه اقا 8 تومان) تومان برای بازی خرج نکردم کلا از rp زده شدم:n22:League OF Legendsعجب خر پولی هستی:n04:
حالا اون یه چیزی گفت شما باید باور کنی تازه اونم این آدم که میگفت eloم 2200ه :n10:؟نقل قول:
اصن من میگم draven رو از رو من ساختن :n02: شما باور میکنی؟
آره:n02: مستر ییم از روی من ساختن:n09:باور نداری اواتارم رو نگا کن همین الان عکسه رو گرفتم:n01: خوش تیپم ؟راستی مال من الان درست درست دو دست بازی کردم هیچ موردی نداره :n19:شما هم امتحان کنین ببینین درسته یا هی مال من درست شده؟:n07::n20:راستی برادر اتزیو7 این امضات منو کشته هر بار کامنت تو رو میبینم اینو تا اخر کلیک میکنم:n02:hm741آپدیت کن بریم بترکونیم:n20::8:در حال گوش دادن به آهنگ justin timberlake mirrors:8:نقل قول:
EUW هستید یا East?
اگه درست شده ما هم بریم تو فاز آپدیت. ولی چشم آب نمیخوره احتمالا لحظه ای بوده ... :(
ظاهرا درست شده
میل خودتونه اپدیت کردن شاید لحظه ای باشه حالا اونایی که اپدیت نکردن تا فردا میخوان صبر کنن ببینن برای بقیه که اپدیت کردن درست شده یا نه؟ من تو هر دو هستم:n02::n06:
من واسم آپدیت نیست ولی Loadout رو تست کردم هنوز مشکل دارم : (
من دو دست زدم خوب ظاهرن :n04: :n04: