دوستان آخرین ورژن بایاس A15 هست؟
توی خود سایت اینجوری زده
ورژن بالاتری نیست؟
Printable View
دوستان آخرین ورژن بایاس A15 هست؟
توی خود سایت اینجوری زده
ورژن بالاتری نیست؟
بعضب نرم افزارها و فیل-تر ش-کن ها هم باعث صفحه آبی میشن ، احتمالا برا شمام همچین مشکلی باشه
نه دما که عادیه ، دما اگه زیاد شه اصلا صفحه آبی نشون نمیده و مستقیم ری استارت یا خاموش میشه
نه دیگه آخریش همون بودنقل قول:
دلیلی نداره که ورژن جدید بیاد چون این لپ تاپ فکر نمیکنم دیگه تولید شه
ورژن قبلیشم که مشکلی نداره
دوستان من مدتیه ک 5010 دارم ولی هرکاری کردم گرافیک ati نصب نمیشه
ینی گرافیک من فقط همون intel هست ک برای کارای سبکه؟ اصن همچین کانفیگی که گرافیک ati نداشته باشه هست؟
نقل قول:
از این نرم افزار برای دانلود اخرین نسخه کارت گرافیکتون استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من میدونم روی همه ی 5010 ها کارت amd هست .
بله بدون گرافیک AMD !!! هم وجود داشته که از همون گرافیک آنبرد اینتل استفاده میکنه ، درایورهاشم تا جایی که یادمه تو سایتش بودنقل قول:
با سلام به همه دوستان
برای استفاده از پورت esata باید چیکار کرد؟
منظورم اینکه برای برق هارد باید چیکار کرد؟
بچه ها من 3 ساله دل 5010 گرفتم با کانفیگ رم 4 سی پی یو 2.54 کور5 و هارد 500 و گرافیک1 و الان ریت سیستمم 5.9 هست و میانگین روزی 10 ساعت روشنه
خفن ترین بازیها رو هو روش دارم بروز بروز همه هم کرکی از ویندوز 8 گرفته تا بهترین نرم افزارها و همیشه هم بروز بودم
بنظرم لپ تاپ هندونه در بستس برا ما که رکاب داشت فقط باید تمیز نگهش دارین مث چشماتون ازش مراقبت کنین اونوقت میشه بهترین لپ تاپ دنیا
ولی معتقدم وسیله برقی یکم اذیتت کرد بفروش یکی دیگه بگیر افتابه خرح لحیم کاری است بیهوده!!!!
تا الانش که برای من خوب کار کرده فقط باید به لپ تاپ برسید مث بدن اسنان میمونه..یاحق:n16:
سلام.من میخام رو 5010م ویندوز 8 نصب کنم شنیدم این لپ تاپ با ویندوز 8 زیاد سازگار نیست درسته؟ سایت دل هم که بار نمیشه لطفا یه سایت واسه دانلود درایور برا 8 بزارین ممنون!
داداش معلومه پست منو اون بالا دقت نکردی...20 روزه ویندوز8 نصب کردم هیچ گیری هم نداشت به استور مایکروسافتم وصلم.از 7 هم رونتره سیستمم.هر کی هم گقته درایو براش پیدا نمیشه حرف مفت زده ویندوز 8 خودش همه رو نصب میکنه غیر درایو بلوتوث که اونم با درایو بلوتوث قبلیت که رو 7 نصب کردی نصب میشه.کمکی بود در خدمتم:n01:نقل قول:
سرویس پک 1 نصب کن ردیف میشه 1 گیگه حجمشنقل قول:
درش بیار چرا سیستمتو میذاری درگیر یه منبع بیخودی باشهنقل قول:
صرفا صفحه آبی به دما مربوط نمیشه ممکنه یه بدافزار یا همون ویروس رو سیستمت فعال باشه یا یه برنامه نامطمئن یا ویروسی یا بد کرک رو سیستمت نصب کرده باشی در غیر اینصورت 7 داری سرویس پک 1 نصب کن درست میشهنقل قول:
من 20 روزی میشه 8 نصب کردم فقط میتونم بگم محشره سیستمم مث ساعت کار میکنه از 7 هم بهتر.جالب اینجاست 8 همه درایو ها رو نصب میکنه و سریع هم نصب میشه بدون وقفه و اذیت.ولی تو بازی pes2013 پرش و افت فریم داشتم که با اپدیت کارت گرافیک حل شد.درایو بلوتوثم همون 7 نصب کنین.نقل قول:
تو فکر این بودم 4 گیگ اضافه کنم پس زیاد جالب نیس مرسینقل قول:
داداش تا اینجایی که من یادمه سری دل 5010 تک کارت گرافیک داشت و اونم ATi5470 فکر کنم بود ومنم همینو دارم و با AMD Catalyst هر جند ماه اپدیت میکنم شما باید اول نسخه اصلی AMD Catalyst رو نصب کنی با ورژن که در زیر برات نوشتم:Title : Video:AMD ATI Mobility Radeon™ HD 5470, ATI Mobility Radeon™ HD 550v, ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Driverنقل قول:
Version : A02
OEM Name : AMD
OEM Ver : 8.742
Computers : Inspiron - N5010
Oses : Windows 7 32-bit Home Basic, Windows 7 32-bit Home Premium, Windows 7 32-bit Professional, Windows 7 32-bit Starter, Windows 7 32-bit Ultimate, Windows 7 64-bit Home Basic, Windows 7 64-bit Home PremiumWindows 7 64-bit ProfessionalWindows 7 64-bit UltimateWindows Vista 64-bit Home BasicWindows Vista 64-bit Home PremiumWindows Vista 64-bit Ultimate
Languages : Arabic, Basque, Brazilian Portuguese, Chinese, Chinese Hong Kong, Chinese-S, Chinese-T, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, English (UK), Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Iberian Portuguese, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Pan-Euro, Polish, Romanian, Russian, Slovakian, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish
Created : Tue Jun 29 10:23:26 CDT 2010
قدیم اینجوری بود الان 8 نصب کردم اصلا صدای فنو نمیشنومنقل قول:
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن آقا ول کن افزایش رم واسه چی اخه.الان قیمت رم 4 صد به پایین نیسنقل قول:
نقل قول:
قدیم 7 داشتم و کلی رم سیستمم برا کلی برنامه های بیخودی درگیر بود این صدا رو میداد ولی ظریفتر و من با این صدا حال میکردم اونم صدای هارد بود ولی الان 8 دارم صدا نمیده و دلم برا اون صدا تنگیده:n07:
تا اونجایی که من میدونم خیر جالا دوستان چه نظری دارننقل قول:
یعنی چی ویندوز 8 خودش همه درایورها رو نصب میکنه ؟ بعد از نصب ویندوز خودش اتوماتیک درایور ها رو دانلود میکنه؟نقل قول:
یعنی شما وقتی ویندوز 8 رو نصب میکنی ویندوز خودش همه درایوهای صدا، گرافیک، وایرلس،وب کم،رو میشناسه ونصب میکنه خیلی با این قضیه حال کردم البته دانلودی در کار نیست خودش نصب میکنه.نقل قول:
دوست عزیز اگر لطف کنی با فونت کوچک تر بنویسی ممنون می شم :n16:نقل قول:
در ضمن توی Win7 هم همین جور بود همه درایور ها خودش نصب می شد. ولی متاسفانه شرکت های مختلف اومدن ویندوز 3.3 گیگی رو گرفتن واسه اینکه بتونن هم نسخه 32 بیت و هم 64 بیت رو تو 1 دی وی دی جا کنن ، خیلی از درایور ها رو پاک کردن !!!!!
خدا رو شکر تو Win8 چنین مساله ای ندیدیم و شرکت ها کمتر دستکاری ویندوز کردن . بیشتر دوستان هم که دیگه ویندوز رو دانلود می کنن . البته هم چنان نمی شه پیش بینی کرد شاید شرکت هایی باشن که Win8 رو هم دستکاری کردن بعضی درایور هاشو حدف کردن . الله اعلم ما چه دانیم . واسه همین احتمالا اگر دوستان دی وی دی ویندوز 8 رو حریدن احتمال داره بعضی درایور ها براشون نصب نشده باشه .
لدا ترجیها ار کلمات مناسب تری در جمله بندی هاتون استفاده کنین . با تشکر بازم :n16:
نقل قول:
1-فونت درشت مینوییسم برای اینکه دوستان راحتر مطلبو بخونن چون نوشته هام نکته های مهمی داره 2-ویندوز8 که من نصب کردم از سایت معروفی بود و حجمشم 5.21 گیگ 3-جمله بندیم هیچ مشکلی نداره اگه شما مدیر سایتی که هیچ در غیر اینصورت این چه حرفی بود شما زدی؟حرف غیر اخلاقی یا دروغ بود؟؟؟؟؟ ویندوزت نصب نمیشه حالت گرفتس ایراد نگیر پی چاره باش پسر خوب
1 - دوست عزیز شما همه پست هاتونو بزرگ می نویسین . مهم ترین نکته ای هم که داشت این بود که شما تونستین ویندوز نصب کنین !!!!!!!!! لطفا رعایت کنین . با فونت کوچیک بهتر هم می خونیم .
2- برای گوشزد کردن قوانین نیاز نیست مدیر یا ناظر باشی . کسی نگفت که شما دروغ می گین گفتم جمله بندی تونو درست کنین . جمله بندی هاتون مطلبو داره دچار تشنج می کنه . لذا قبل از اینکه مدیران یا ناظران ببینند بهتره که درستش کنین . به عنوان یه دوست گفتم نه یه مدیر و ناظر .
در ضمن منظور شما رو از این جمله متوجه نشدم !!!!! :
3 - من نفهمیدم کجای پستم گفتم ویندوزم نصب نشده و غصه دارم !!! من فقط اشاره کردم شرکت ها ممکنه ویندوز ها رو دستکاری کنند . حجم ویندوز 3.3 گیگ هستش . لذا واسه اینکه بتونن هم 64 بیت و هم 32 بیت رو تو یک دی وی دی قرار بدن ، بعضی از درایور ها رو حذف می کنن . واسه همین ممکنه بعضی از دوستان در هنگام نصب درایور دچار مشکل بشن . این کل نکته ای بود که من گفتم و اشاره کردم ویندوز 7 هم همینجوری بود .. ما نمی دونیم بقیه از چه شرکتی گرفتن لذا اینکه بگیم : " هر کی می گه نصب نمی شه حرف مفت زده " !!!!!! به هیچ عنوان جمله جالبی نیست .نقل قول:
جمله بندیم هیچ مشکلی نداره اگه شما مدیر سایتی که هیچ در غیر اینصورت این چه حرفی بود شما زدی
در صورتی که قصدتون راه نمایی هستش لطفا جملات خود را طوری استفاده کنین که حالت تشنج آمیز نداشته باشه . در ضمن مدیران این مطالب رو می خونن :n16:
با سلام دوباره
و سوال دوباره
در کناره inspiron یه پورت esata وجود داره ، چه جوری می تونم از این پورت استفاده کنم ؟
برای برق هارد باید چیکار کرد؟
راجع سوالتون از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من جوابشو پیدا کردم امیدوارم مفید باشهنقل قول:
پورتهای eSATA/USB می توانند به عنوان eSATA با یک کابل eSATA مورد استفاده قرار گیرند، با یک کابل USB بعنوان USB کار کند، یا با یک کابل مخصوص برای دستگاههای eSATA از برق USB آن استفاده کرده و دستگاه را راه بیاندازد.
ازتون ممنون . واقعا مفید بودنقل قول:
فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم و اونم اینکه برای این کار بایداز سیم رابط خاصی استفاده بشه یا همین سیم های رابط USB معمولی کافیه؟
خوهش میکنم والله منم دقیق نمیدونم هیچ وقت دنبالش نیودم ولی فلشهای یو اس بی 3 رو میزدم به ااین پورت ساتا.فکر میکنم کابل هاش فرق میکنن و کابل معمولی نیستندنقل قول:
نه کابل esata فرق داره و باید جدا خریده بشه البته اگه لازمتون باشه.نقل قول:
بعضی از هاردهای اکسترنال رابط esata دارن همینطور موقع استفاده از هارد اینترنال با کابل esata میشه بدون دردسر و کاملا راحت و ایمن هارد رو به لپتاپ وصل کرد و نیاز به سیم های اضافی برای تبدیل Sata to USB نیست.
سلام
باطری لپ تاپو (5010) خراب شده الان قصد خریداری باطری دارم. به نظرتون باطری 6سلولی بگیرم یا 9سلولی؟ اینطئر که من فهمیدم باطری 9سلولی یه کم بزرگتر و سنگینتره. لیست قیمت ها هم به گونه ای ست که باتری 9سلولی با 6سلولی در 10هزار تومان تفاوت دارند. حالا به نظرتون 9سلولی بگیرم یا 6سلولی؟
اصلا تا حالا لپ تاپ 5010 یی رو دیدید که باطری 9س داشته باشه؟ میترسم باطری 9سل ولتاژش بالا باشه و به لپ تاپ و مادربرد و ... صدمه بزنه!
ممنون میشم جوابمو بدید.
سلام من ندیدم باتری 9 سلولی که به یه لپتاپ وصل باشه و به خاطر حجیم بودنش ظاهر زشتی به لپتاپ بدهنقل قول:
در مورد اینکه ولتاژش زیاد باشه و برای مادربرد و دیگر تجهیزات خطرناک باشه فکر نکنم همچین اتفاقی بیافته والا اصلا تولید نمیشد یادمه همان زمانی که 5010 تولید شد باتری 9 سلولی هم تو بازار بود
در حالت کلی بنظرمن 9سلولی به 6 ارجحیت داره حداقل مدت شارژدهیش بیشتره نه مث 6 سلولی که برای من از همان روز اول 3 ساعت دوام میاورد
بابت جوابتون ممنونم
اینطور که شنیده بودم گفتن 9سلولی بزرگتر از 6سل هستش گفتم شاید روی لپ تاپ زشت باشه
مهمتر از آن تابحال دل 5010 یی ندیدم که باطری 9سل داشته باشه بهمین خاطر میترسم که بگیرم چونکه 5010 ها خودشون با 6سلولی تولید شدن. گفتم شاید کارخونه ها همینطور الکی و بدون فکر اومدن باطری 9 سل برای 5010 تولید کردن(شاید هم مختص 5010 نباشن ولی چونکه روی آن میخورن گفتن که برای 5010 هم میتونه استفاده بشه)
راستی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هنوزم از 5010 استفاده میکنید؟ باطری شم عوض کردید؟
سلام در پست قبلی حرفات منطقیه و منم ندیدم کسی 5010 9 سلولی داشته باشه و خب این میتونه نگران کننده باشه که بخوای اولین نفری باشی که تستش میکنی!!نقل قول:
بله لپ تاپ هم مث ماشین باید رکاب داشته باشه برای من که داشت خدا رو شکر
و من هنوز باتریشو بعد سه سال عوض نکردم ولی خب مدت شارژدهیش وقتی فیلم میبینم شده حدودا 40دقیقه بدون استفاده از powesaver و اینا
یه مسله جالب هم اینکه چون من دو ویندوز 7 و 8 دارم رو 7 سر و صدا و صدای فن زیاده و باتری رو هم ارور میده ولی رو 8 خیلی روونه و ارور باتری نمیده جالبه نه؟
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید:
من درایور بلوتوث این لب تاب را نصب کردم موقع نصب یه پیام داد احتمالا یچیزی را نشناخته بود و... وقتی نصبش تموم شد الان علامت بلوتوث تو قسمت پایین لب تاب میاد و گوشی هم بلوتوث لب تاب را پیدا میکنه ولی نمیدونم چه مشکلی داره که نمیشه فایلی را از گوشی به لب تاب یا برعکس انتقال داد و قبول نمیکنه؟ بنظر شما مشکل از کجاست؟ یادم میاد یکی از دوستان تو این تاپیک نوشته بود قبل از نصب بلوتوث باید کویک ست یا یه همچین چیزی را باید نصب کرد بنظر شما میتونه مشکل از همون باشه که من نصبش نکردم؟ این کویک ست چی هست؟ لطفا یکی فایلش را برای دانلود بذاره راستی چرا نمیشه وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد و درایورهای مورد نیاز لب تاب دل را دانلود کرد؟:n27:
شما قبلش نگفتید ویندوزت 7 هست یا 8 رو 7 که مشکلی نباید باشه ولی روی 8 که من مشکل داشتم و درایو نسخه 8 را پیدا نکردم از روش زیر تونستم نصب کنم:نقل قول:
1-ابتدا از روشن بودن وايرلس مطمپن ميشويم
2-داخل فولدر درايو بلوتوث مخصوص ويندوز 7 رفته
1-بسته به نسخه 64 يا 32 بيتي داخل پوشه مربوطه رفته فايلي BTWMM.EXE را دوبارکليک ميکنيم و کمي صبر ميکنيم لود شود
2-در همان مسير فايل INST.EXE راکليک کرده و اقدام به نصب ميکنيم
3-درايو بلوتوث نصب شده و آيکون آن ميبايست در کنار ساعت ويندوز روشن باشد حال ميتوانيم دستگاهاي مورد نظر را در محيط 8 با بلوتوث متصل کنيم.
در مورد برنامه dell quickset هم ربطی نداره نصب باشه یا نباشه امیدوارم از روش بالا درایو بلوتوث رو نصب کنی
در مورد سایت دل هم باید بگم که برای ما کاربران ایرانی بسته شده و با ف ی ل ت ر شکن میتونی وارد سایت بشی
دوست عزیز ویندوز سون 32 بیت هست؟ آیکون بلوتوث هم میاد کنار ساعت و گوشی هم میشناسه فقط انتقالی صورت نمیگیره. و اینکه کارایی برنامه dell quickset چی هست؟ اگه میشه اون فایل های نصبی و اون پوشه ای را که گفتید تو تاپیک قرار بدید تا دانلود کنم. ممنون.:n16:نقل قول:
سلام عزیز شما انتهای جمله اولت علامت سوال گذاشتی ولی در مورد اموزش نصب کلا هم رو 32 و هم رو 64 جواب میدهنقل قول:
حجم پوشه حدود 90 مگابایته آپلودش امکانپذیر نیست با یک سرچ کوچولو تو نت میتونی پیداش کنی
در مورد اون برنامه dellquickset هم یه ویدجت جمع و جوره که همه چیرو کنار هم داره و متونی مثلا وایرلسو خاومش روشن کنی یا مثلا میزان شارز باتریتو ببینی برنامه اختیاری هست نه ضروری
نمیدونم از کجا میشه ضمیمه کرد ولی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیری نحوه دانلودشم :
زمانیکه وارد سایت دانلود شدید 30ثانیه صبر کنید و دکمه ایجاد لینک دانلود را بزنید.سپس در پایین صفحه اقدام به دانلود نمایید.
کسی رنج قیمت این لپ تاپ و N5110 حال حاضر بازار رو میدونه؟