با سلام
من روی یک سیستم جدید فایروال کومودو رو نصب کردم اما dns کومودو رو یادم رفته
اگه دوستان میدونن لطفا همینجا بزارن
با تشکر
Printable View
با سلام
من روی یک سیستم جدید فایروال کومودو رو نصب کردم اما dns کومودو رو یادم رفته
اگه دوستان میدونن لطفا همینجا بزارن
با تشکر
کافی بود یه جستجوی کوچیک انجام بدی دوست عزیز :46:نقل قول:
کد:http://www.comodo.com/secure-dns/index.html
یک فایل مشکوک رو چطوری برای comodo ارسال کنم
سلام بر دوستان عزیز
اساتید لطفا کمک کنید منم کومودو اینترنت سکیوریتی دارم می خوام یه نرم افزار دسترسی به اینترنت نداشته باشه ولی در کارکردش اختلالی بوجود نیاد! چیکار باید بکنم؟ راستش صفحات اونقدر زیاده که ادم نمیتونه همشو بگرده!
راستی این ورژن جدیدو دانلود کردم ولی وقتی فایل اپدیت قبلیو طبق دستورات اضافه میکنم بازم میخواد از اول اپدیت کنه! کسی راه حلی داره؟
با تشکر
دوستان من يه مشكلي با اين ورژن هاي جديد كومودو دارم كه تو قديمي ها نبود
آنتي ويروس رو كه فعال ميكنم سرعت سيستم ميشه خيلي كم ميشه مثلا يه ربع ميكشه ويندوز مديا پلير باز بشه يا همينطور موقع باز كردن بروزر كلي زمان ميبره تا باز بشه چرا اينجوريه ؟
لبنک اخرن ورژن رو میزارید؟
راهنمای تاپیک در پست اول و دوم؛اونجا مطالب آموزشی زیادی هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من میخواهم بدونم این فرق این دو حالت چیه؟ آخه تنظیمات هردو یکی است.
Internet Security
Proactive Security
یه چیز دیگه: تا حالا کسی از آنتی ملویر کومودو استفاده کرده؟ چطوره؟ از ملویربایت بهتره؟
سلام. این صفحه رو مطالعه کنید. کامل توضیح داده.نقل قول:
منظورتون CCE هست؟ قدرتش که خوبه ولی تا حالا ما تست مقایسه ای در مقابل MBAM نگرفتیم.کد:http://help.comodo.com/topic-72-1-155-1182-Comodo-Preset-Configurations.html#COMODO_-_Proactive_Security
سلامنقل قول:
خوندم. ولی باز متوجه تفوتش نشدم. میگه اگه فایروال را موقع نصب انتخاب کنی، بطور پیشفرض پرواکتیو را انتخاب میکنه و اگه هم آنتی ویروس و هم فایروال را نصب کنی، پیشفرض میره رو اینترنت سکیوریتی.
ولی در اجرا تفاوتی ننوشته.
در مورد آنتی ملویر هم منظورم این بود: بوکلین که البته نوشته در CISگنجانده شده و من اول ندیدم. عجله کردم.
دوست عزيز هيچ نرم افزاري به Malwarebytes Anti-Malwareنمي رسهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من از سایت
نرم افزار netsuport dna رو دانلود کردم در زمان اجرا هم نورتون اخطار داد و هم کومودو
من اجرا کردم و در پایان برای نصب اجرا نشد
این رویدادها بوده
حالا از کجا می تونم بفهمم این فایل به سیستم اسیب زده یا نه . البته برای کومودو هم در زمان اجرا ارسال کردم
سلام خدمت دوستان
من می خوام توی آموزشگاه روی چندین سیستم این کمودو رو نصب کنم. مشکلی که دارم اینه که کمودو خیلی سوال می پرسه!
برای یک یوزر حرفه ای خوبه ولی افراد عادی که می خوان کار کنن اصلا نمی دونن چی هست و باعث سردرگمی اونها میشه.
آیا راهی هست که بشه جلوی این سوال ها رو گرفت؟
سوال دوم اینکه میشه کاری کرد که آپدیت ها فقط روی یک سیستم دانلود بشه و بقیه سیستم ها از روی اون آپدیت بشن؟ آخه فقط یه سیستم به اینترنت دسترسی داره.
اصلا کمودو نسخه تحت شبکه داره؟ البته شبکه من دارای سرور نیست و همه به صورت کلاینت به یک روتر وصل میشن.
با توجه به اینکه کمودر تو قیمت نسخه پرو حسابی تخفیف داده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ایا ارزش داره نسخه پرو خریداری بشه؟
سلام اساتید لطفا جواب بدن!
اقا من میتونم با کمودو جلوی از بین نرفتن کرک نرم افزاری مثل اینترنت دانلود منیجر رو بگیرم بدون اینکه در دانلود کردن باهاش مشکلی بوجود بیاد؟ لطفا راهنمایی کنید
سلام..نقل قول:
وقتی مطمئن هستید که یک نرم افزار آلوده نیست... ازین طریق
کومودو رو باز کنید ، به تب فایروال برید.. گزینه ی Define a new trusted application رو بزنید و آدرس فایل مورد نظر رو بدین.
همین طور به تب + Defence برین و Trusted files رو انتخاب کنید و اونجا دکمه ی add رو بزنید و فایل رو اضافه کنید.
اینطوری هیچ مشکلی دیگه پیش نمیاد.
نقل قول:سلام..نقل قول:
من می خوام توی آموزشگاه روی چندین سیستم این کمودو رو نصب کنم. مشکلی که دارم اینه که کمودو خیلی سوال می پرسه!
برای یک یوزر حرفه ای خوبه ولی افراد عادی که می خوان کار کنن اصلا نمی دونن چی هست و باعث سردرگمی اونها میشه.
آیا راهی هست که بشه جلوی این سوال ها رو گرفت؟
بله باید در بخش تنظیمات فایروال و تب Alert مقدار رو روی حداقل گذاشت همچنین در + Defence گزینه ی
do not show pop up رو فعال کنید ، البته هیچکدوم ازین ها توصیه نمیشه چون که اگه قرار باشه خود کومودو تصمیم بگیره ، معمولا خرابکاری میشه.. به نظر من این سوییت اگه قراره زیر دست کاربرای آماتور بیفته گزینه ی خوبی نیست
ازونجایی که خود کومودو ابزار مستقیمی روی سوییت نداره نمیشه اینکارو کرد ، اما ابزاری هست به نامنقل قول:
سوال دوم اینکه میشه کاری کرد که آپدیت ها فقط روی یک سیستم دانلود بشه و بقیه سیستم ها از روی اون آپدیت بشن؟ آخه فقط یه سیستم به اینترنت دسترسی داره.
comodo offline updater که ازون طریق میشه مسیر سرور رو عوض کرد به طوری که یک سیستم که اصلی هست بیاد آپدیت رو از سایت اصلی بگیره ، باقی سیستم ها آپدیت رو از سرور محلی بگیرن ، حالا با توجه به اینکه تموم سیستم های شما کلاینت هستن بعید میدونم اینکار شدنی بشه.
این صفحه این برنامه رو آموزش داده :
اما اگه این راه رو هم نخواستین بهتره که برای یک سیستم آپدیت رو آنلاین بگیرین و برای سیستم های دیگه فایل
Bases.cav رو کپی کنید یکی یکی ، که صرفه جویی زیادی در وقت و هزینه میشه.
کومودو اینترنت سکوریتی مخصوص شبکه هست فرقی نمیکنه شبکه محلی باشه یا اینترنت.نقل قول:
اصلا کمودو نسخه تحت شبکه داره؟ البته شبکه من دارای سرور نیست و همه به صورت کلاینت به یک روتر وصل میشن.
به نظر من که بازم نمی ارزه !! چرا که الان ورژنهای که برای کومودو هستن به راحتی سریال براشون پیدا میشه و تبدیل به ورژن پرو میشن.نقل قول:
با توجه به اینکه کمودر تو قیمت نسخه پرو حسابی تخفیف داده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ایا ارزش داره نسخه پرو خریداری بشه؟
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
سلام..جواد جان:10::11:نقل قول:
این مسئله رو از طریق HijackThis پیگیری کنی بهتره ، کومودو به شما نمیگه سیستم آلوده شده یا نه.. با توجه به فالس هایی که داره.
شاد باشی.:11:
سلام
با تشکر از اقای دکتر اسمیت
منظورم این بود که نرم افزار idm بتونه دانلود کنه ولی نتونه سریال نرم افزار رو چک کنه! یا به عبارت دیگه نرم افزار کار کنه ولی دسترسی به نت نداشته باشه
نقل قول:طبق روش این پست پیش بروکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4761831&postcount=29
در ضمن به آدرسهایی که توی hosts میدی این یکیم اضافه کن
کد:127.0.0.1 star.tonec.com
سلام..نقل قول:
اونطوری کار شما بینهایت سخت میشه ، چون باید یکسری دامنه های IDM رو تعریف کنی برای فایروال.. کلا کرک کردن این برنامه از راه فایروال توصیه نمیشه. چرا که کلا ممکنه توانایی دسترسی به نت برای حتی دانلود ها هم از بین بره.
برای کرک کردنش توی پست قبل هم دوستمون بهتون آدرس دادن ، از طریق فایل Host بهترین راه هستش.. توی این پست هم آموزش داده شده :
ضمنا از ایرادهای این روش این هستش که دیگه IDM نمیتونه آپدیت بشه.
موفق باشید.:40:
سلام
من کومودو برای آندروید را میخواهم. تو سایتش پیدا نکردم. راهنمایی کنید که کجای سایتش هست.
با سلام
دوستان اینو قبول کنم یا نه ؟
در واقع با اینگونه پیامها چطور باید برخورد کرد ؟
با تشکر
سلام جواد جان.نقل قول:
راههایی که من خودم معمولا ازش استفاده میکنم..
اولا که اون فایل بعدی که با نام BunndleOfferManager.dll در هدف اجرا شدن هست.. اون رو میتونید در سایت های بررسی فایل براش جستجو کنید که مطمئن بشین فایل قابل اطمینان هست یا نه..به عنوان مثال :
راه دیگه این هستش که یک آنتی ویروس با مانیتور قوی داشته باشین مث کاسپر اسکای که دارای ماژول On-Access هستش و مانیتور خوبی داره...در کنار فعال بودن این ماژول ، استفاده از سندباکسی ( خود سندباکس کومودو رو پیشنهاد نمیدم البته خوبه ولی نیاز به مراقبت زیادی داره ) که کامل برنامه Run بشه ، هرجایی کاسپر از طریق دیتابیس را رفتار شناسی ببینه مورد مالواری میخواد پیش بیاد پا پیش میزاره سریعا..
تنها مشکل کومودو این هستش که برای اغلب برنامه های مطمئن امضا دریافت نکرده و گاها میبینیم که این برنامه ها از سد + Defence رد نمیشن.
سلام..نقل قول:
به اینجا مراجعه کنید :
نسخه ی Free
البته قبلش باید Sign in انجام بدین. درصورت نداشتن اکانت ، Sign up گوشه ی بالای سمت راست پیج دیده میشه.
با سلام و تشکرنقل قول:
این لینکی که دادین موربوط به بررسی همین فایل هست؟
خوب به دلیل اینکه انگلیسیم خیلی خوب نیست نتونستم چیز زیادی از لینک سر در بیارم این فایل سالم هست بالاخره یا نه ؟
با تشکر
نقل قول:
بله بررسی همین فایل بود ، که نشون داده که این فایل از دسته فایلهای اجرایی هست که در حین نصب برنامه ی تورنت ساخته میشن. کاملا مطمئن هستش.
حالا نکته ای که درمورد فایروال بولگارد ( حالا به بقیه سوییت ها کار ندارم این یه مثال جالبی هستش ) دیدم اینبود که امضای دیجیتال اکثر برنامه های مطمئن رو داره ، که هروقت برنامه اجرا بشه میگه :
uTorrent.exe is a digital signed application and automatically was allowed
که یعنی برنامه ی تورنت یک برنامه دارای امضای دیجیتال هست و به صورت اتوماتیک بهش اجازه ی فعالیت داده شد.
سلام
البته آن متنی که در بالا هست، میگه که Utorrent مجانی است و نباید برای ثبت نام یا استفاده از آن به کسی پول بدهید و بعضی از سایتها برنامه ما را در ازای پول در اختیار دیگران قرار میدهند.
و در مورد کومودوی آندروید: من با اپرا مینی در گوشیم رفتم توی سایت و نتونستم کومودوی اندروید را دانلود کنم.
این لینکی هم که گذاشته اید کار نمیکنه. نمیدونم اشکال کجاست. تحریم یا ناسازگاری با ورژن سیستم عامل؟
نقل قول:
سلام..
سعید جان اون سایتی که دادم HTTPS هست که یک صفحه ی Encrypt شدس.. ممکنه ورژن مرورگر گوشی شما اون رو ساپورت نکنه یعنی از پروتوکول ssl v3 پشتیبانی نکنه.
اگه نتونستین وارد سایتی که لینک دادم بشین با گوشیتون ، دلیلای متعدد داره ، مثلا یکیش اینه که گویشی اندروید شما ورژن Android 1.5 Cupcake باشه ، که این یوزر ها نمیتونن وارد اون صفحه ای که لینک دادم بشن ، درعوض باید از طریق برنامه ی Google Play Store app ( همون که آیکونش یک کیف خرید سفید رنگ هستش ) که داخل گوشی اندرویدتون هست وارد بشین.
قبلش با اکانت Gmail حتما Sign in کنید.
سلامنقل قول:
نه، نه! بعداً باز شد. گوگل پلی با این اینترنت ما آمد نیآمد داره.
ولی من در گوشی ب اپرا مینی رفته بودم توش. همیشه هم ساین این هستم. یعنی یه اکانت مخصوص گوشیم درست کردم.
همه مراحل را رفتم. ولی در قسمت اخر که اینستال را کلیک میکنی، میگه با مدل گوشی ما و ایرانسل ناسازکاری داره. incompatible
avast و norton را هم امتحان کردم. آنها را هم همین را میگه. انگار ایران یا ایرانسل از خدمات آنها پشتیبانی نمیکنند.
مک آفی هم که روی خود گوشی بوده، ساپورت نمیشه. شما از چی استفاده میکنید؟
از سایت خود کمودو و از طریق مرورگر موبایل و نه اپرا مینی اقدام به نصب برنامه کنیدنقل قول:
ضمن اینکه این برنامه بر روی آندروید 2.1 و بالاتر نصب میشه
پست تکراری . پاک شود ....
آهان.. سعید جان با این تفاسیر من حدس میزنم به خاطر ورژن اندروید باشه ، اینجا لیستی کامل از مدلهایی که پشتیبانی میشن هست :نقل قول:
اینجا هم از دلایل دیگه که میتونن باعث این مشکل بشن نام برده شده :
الان کلا هر محصولی رو بخوای بگیری باید از درگاه Google play وارد بشی حالا یا مستقیم بری سایتش یا اینکه همون برنامه ای که داخل خود اندروید هستش و مخصوص اینکاره Google Play Store app
من اندروید ندارم ولی از F-secure استفاده میکنم !
علاوه بر همه اینایی که دوستان گفتن اینم یادآوری کنم که مارکت برای آیپی ایرانی تحریمه و نمیتونی ازش دانلود کنی و حتمن باید با vpn کانکت شی علاوه بر اون هم باید گوشی رو ببری تو حالت airplane mode تا google از رو سیمکارت متوجه نشه ملیتت چیه:19:اونوقت بهت اجازه دانلود میدهنقل قول:
سلامنقل قول:
این یکی را دیگه امتحان نکرده بودم، منظورم حالت هواپیما است. ببینم چی میشه. یعنی فقط مشکل گوگله؟
بعداً خود کومودو آپدیتش میکنه؟
سلامنقل قول:
لینکهای بدرد بخور و جالبی بودند، هرچند گوشی من نو است و ساپورت میشه. WT19i یا همون Live with Walkman
بله گلم منظورم همون حالت هواپیماست البته راه های دیگههم هست که گوگل رو دور بزنی ولی اونا دردسرش زیادهنقل قول:
شما بعد از اینکه این کارا رو کردی مارکت رو باز کن (نرم افزارش از تو اینترنت بروزر نه) بالاش یه سرچ داره اسم نرم افزارو که سرچ کنی برات پیداش میکنه از همون جا دانلودش کن برای آپدیت هم دیگه احتیاجی به این کارا نیست خود کومودو از طریق نرم افزار آپدیت میکنه:11:
سلام
نشد، هرکاری کردم نشد. گوشیم ثبت شده و میگه ناسازگاره. ما جذامی هستیم بخدا. مملکته داریم؟
با سپاس از همه دوستان.
سلام، دوستان، بالاخره از یک سایت ایرانی گرفتم. از apktop
شرحش را اینجا نوشتم با تصویر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس از همگی.
با سلام
دوستان من از برنامه cis مدتی استفاده کردم حالا موقعی که میخوام پاکش کنم
من همیشه از بر نامه Your Unin-staller! واسه پاک کردن نرمافزارهای نصب شده
استفاده میکنم ولی با کومودو مشکل دارم چون هر چی کامل پاکش میکنم بازم
وجود داره و انگار پاک نمیشه در نرمافزار فوق دو تا کومودو وجود داره که بسیار
عجیب هست و یک فایل bat هم که دوستان قرار داده بودنند هم استفاده کردم
ولی حاصلی نداشت آخر مجبور شدم که ویندوز رو عوض کنم که اصلا کار پر دردسی بود
حالا میخوام بدونم دوستان هم مشکل من رو در پاک کردن این نرم افزار دارند یا نه،
ممنونم علی
سلام.نقل قول:
من که زیاد این رو حذف و نصب کردم همچین مشکلی نبوده ، مشکل اینجاست که نرم افزارهای امنیتی رو با Uninstaller خودشون پاک کنید تا کامل پاک بشن ، برنامه ی Your uninstaller برای مواقعی هست که میخوایم به صورت Forcemajor یک نرم افزار رو پاک کنیم. با این شرایط ممکنه یک سری کلیدهای خاص توسط Your uninstaller پاک نشن اصن ،
اتفاقا کومودو اگر با خودش پاک کنید بیست ثانیه طول نمیکشه به سرعت همه چیز رو پاک میکنه..
اگر بار دیگر ازین مشکلات داشتین مثلا پاکش کردین ناقص پاک شده بود ، ناچارا باید یکبار دیگر نصبش کنید کامل و ریستارت کنید و سپس پاکش کنید.
با تشکر ،نقل قول:
خوب این فایل Uninstaller خود کومودو رو اگر دارید مثلا مثل نورتون یک فایل کوچک به اسم Uninstaller
خود نورتون داره که با اجراش کامل نورتون رو پاک میکنه من که یک همچین چیزی واسه کومودو پیدانکردم.
ممنونم علی.