حالا یه داستانی داره این مخابرات... (تو پیام خصوصی میگم شاخ در بیاری از تعجب !!)نقل قول:
Printable View
حالا یه داستانی داره این مخابرات... (تو پیام خصوصی میگم شاخ در بیاری از تعجب !!)نقل قول:
10 تومن درسته منم 2 سال پیش که اسیاتک بودم 10 تومن گرفتن هی چی گفتم برای چیه گفتن نمی دونیم شرکت گفته بگیریننقل قول:
من میخواستم شارژ کنم. دنبالش رو گرفتم مخابرات گفت تا اطلاع ثانوی یک به 10 نامحدود نداریم(اگر وصل بشه مثلا برای 512 حداقل 6.4 کیلوبایت و حداکثر 64 کیلوبایت سرعت دانلودت میشه بسته به اینکه این 10 نفر همزمان چند نفر وصل باشن با هم)نقل قول:
نماینده جدید مخابرات اینجا 10000 تومن رو نمیگیره به من گفت این 10000 تومن غیر قانونیه فقط زمانی میتونن ازتون بگیرن که یکنفر رو بفرستن خونت همه چی رو چک کنه مودمت رو راه بندازه روی کامپیوترت نرم افزار سرعت سنج اینترنت واست نصب کنه. اما اگه کسی نیاد فقط خط رو رانژه کنن غیر قانونی بوده پول گرفتن میتونی ازشون شکایت کنینقل قول:
قبلیه میگرفت اما جدیده نمیگیره. گفت نمیدونم چطور نون میدن زن و بچه شون کافیه ماهی 50 تا پورت رو بدم جمع بعدش واسه وصلش 500000 هزارتومن سود کنم واسه کاری که هیچ هزینه ای نداره! این پول خوردن نداره.(حرف های نمایندگی جدید مخابرات شهر ما)
در مورد یک به 10 توضیح دادم! اصلا یه زنگ بزن 2020 اونم حتی میگه که یک به 10 رو شارژ نمیکنن. من حتی پشت پنل فروش نمایندگی هم رفتم اونجا هم ندارن همچین چیزینقل قول:
آره حتما برو پسش بگیرنقل قول:
نقل قول:
1ب5 یا 1ب10؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پشتیبانی اسیاتک منظورم بودنقل قول:
نقل قول:
آنلاین که میشه شارژ کرد!
دوستان!! لطفا اگه کسی 1ب10 آنلاین شارژ کرد خبر بده چطوره!
من که اصلا از 128 محدود راضی نیستم!
شبانش همش قطع میشه!
فکر کردم مثه صبانت 128 رو رو 1مگ میبنده!
این دورم که تموم شه یا 1ب10 میگیرم یا بر میگردم خط رانژه صبانتم رو با سرویس 128 سه ماه 5گیگ شارژ میکنم
راستی محض اطلاع
قیمت 256 تو تهران 12.5 تومنه
تو WOW که دوستام میگن سرعتشونم 32کیلوبایته
اگر مشکلی برات نیست از speedtest یک تست بگیر... ممنوننقل قول:
موضوعی که واقعاً مهمه الان همین 1 به 10 هست ... اگه قرار باشه همچین سرویسی نباشه من وصل نشده فسخ میکنم! چون:
1- محدود نمیتونم داشته باشم چون روزا کار میککنم و تو وب هستم
2-پول زیادی هم ندارم 40 تومن بدم برای 512 این ابله ها
3- سرعت هم برام مهمه که دوروبر40- 50 باشه برای دانلود.
با این شرایط اگه 1 به 10 در کار نباشه تحت هیچ شرایطی مخابرات نمیمونم.
1- شارژاینترنتی برای 1 به 10 الان چک کردم ارور میده و میگه اطلاعات تراکنش درست نیست و به بانک وصل نمیشهنقل قول:
سلام
سرویس یک به ده رو میتونی از طریق سایت یا نماینده ها شارژ کنی ولی اون 40-50تا ریت رو بهت نمیده
اگه هزینه/سرعت یک به پنج رو با یک به ده مقایسه کنیم یک به پنج به صرفه تره
اگه نمیتونی 40تومن واسه یک به پنج هزینه کنی و با حجمی هم کنار نمیای از یه شرکت دیگه سرویس بگیر
2- کجاش به صرفه تره؟ 40 تومن بدی برای سرویسی که مشابه اون در شهرهای دیگه با قیمت 22 تومن داده میشه؟
3- نه عزیز ... ما مخابرات رو مجبور میکنیم در برابرقانون کوتاه بیاد و سرویس 1 به 10 رو باش رایطی که برای همه ISP هست ارائه بده
دوست من شما هم مثل من پس از اتمام قراردادت خطت را جمع کن تا بریم آسیاتک، والا 165 هزار برای یک سال 512 هیچی نیست.نقل قول:
در ضمن آسیاتک توی کل کشور کار میکنه و با قوانین کشور موازی حرکت میکنه و مثل این دبونه ها نیستند که یک شبه سرویسهاشونو 2 برابر کنن
1 به 10 هم در کار نیست اگر شما 512 را بزنی معادلش یعنی 128 یک به ده شارژ میکنن
ممنون ، پنج آذر شارژم تموم شه میام اونجانقل قول:
خواهش ،قابلی نداشت،پیشاپیش خوش اومدی :sq_8:نقل قول:
من هنوز قرار دادم اجرا نشده!!!نقل قول:
هنوز بعد دو هفته خط نصب نشده و تازه میگن معلوم نیست کی وصل شه!
ولی از طرز حرف زدن این فردی که میگه مثلاً(!) برای پشتیبانی مخابراتی حالم بهم خورد...مخابرات مال باباش نیست میگی جمع کن برو ... داره از کجا حقوق میگیره و نون میخوره از بیت المال و پول همین ملت!
تایم اوت نداری؟نقل قول:
متوسط پینگت چنده؟
با مثلا pingtest.net با سروری از اروپا مثل لندنی جایی تست بگیر
اینطوری شاید اومدیم آسیاتک و مخابرات رو برای بعضیا خالی گذاشتیم!!!
هرچند در نهایت یک مورد رو به همتون بگم چون ما تایم اوتها از درگاه های خارج از کشور مثل روسیه شروع میشه پس شک نکنید همه سرویس ها تایم اوتهاشون به یه اندازس
این رو با یقین میگم
برای اثبات حرفم دوستان tracert بگیرن از آی پی های مختلف و نتیجه رو اینجا بگذارن
خب اگه قرار باشه همه بیان آسیاتک ،آسیاتک هم پهنای باند کم میاره و همباز باید دنبال یه شرکت بگردیم ، خواهشا همه نیاین ،بزارین 2 روز سرعتم خوب باشه :31:نقل قول:
ای بابانقل قول:
ظاهراً خوبی به ما نیومده
من بین دو تعرفه همین شهر مقایسه کردم نه تعرفه کرمانشاه رو با شهر های دیگه!
شما باشی یا نباشی، مخابرات باشه یا نباشه به من ربطی نداره. قیمت هزار تومن باشه یا صد هزار تومن به حال من فرقی نداره
شما از سرویس راضی باشی یا نباشی بازم به من ربطی نداره
من فقط به عنوان کسی که از وضعیت سرویس ها خبر داره بهت یه پیشنهاد دادم
حالا اگه فکر میکنی باید یک به ده شارژ کنی مختاری
فردا صبح بیا دفتر شرکت تا بگم سرویستو با یک به ده عوض کنن یا هر سرویس دیگه ای که میخوای
دوستان و كاربران گرامي...به خبري كه همكنون به دست ما رسيد توجه كنيد!در راستاي سياست منگل و احمق و... فرض كردن مردم محترم! سرعت 1به 10 اعلام شد!128,64=64256,512=1281,2meg=512سرعت هاي 1 به 10 بر روي سرعت هاي فوق بسته شده و در جواب اعتراض مشتركين گفته شود: باند شما 1ب10 ميباشد! براي مثال 512 ك بر روي 128 بسته شده سرعت دانلود آن 16 خواهد شد، و گفته ميشود شبكه شلوغ است! خوب ديگه! اگه باور ندارين كه اينقدر مارو بيشعور فرض كردن، همين الان بزنگين 2020! مردا با وجدانن! خودشون ميكن كه سرعتا كمتر بسته شده! پ.ن: تشكرم كردين،كردين! جوابشم:خواهش ميكنم!
نخیر ظاهرا کلا تو این شهر مد شده تک خوری
بخورین آقا بخورین
اونوقت گیر میدین به مخابرات و فحش میدین اونا!
شماها که صد برابر بدترید از مرام و این صحبت ها
من یکی دیگه هیچ بحثی راجع به هیچ سرویسی نمی کنم
ذکر مصیبت هم تو این تاپیک بی فایدس
خدافظ همگی
آها، من حواسم نبود شما همیشه حرفاتو بر عکس میزنی !نقل قول:
ببخشید.
فعلاً که وضعیت شکر خدا بد نیست اگه چشش نزنیم ...
خوب ديگه! واقعا دم مخابرات گرم! خواهشا بزنگين 2020 كه مطمئن شين! اميد من درست شدن 1ب10 بود كه ب فنا رفت! درضمن 512 تهران 19.5ه هنوز ! خوش باشيد!
از دستور pathping هم میتونین استفاده کنیننقل قول:
مسیر رو trace میکنه و بعد به هر hop صد تا پکت میفرسته. چند دقیقه بعد packet lost و تایم رو روی هر hop نشون میده
فقط توجه داشته باشین که این فاکتور ها توی hop ها دامن میزنه. یعنی مثلاً اگه روی hop چهارم time out 30% باشه و hop پنجم 2% lost هاپ پنجم تقریباً 32% نشون داده میشه(درصورتیکه درصد ثابت باشه)
مثال کامند
pathping 8.8.8.8
ظاهرا مبهم شد!ببخشيد! الان با گوشي آنم! 128+64hardo 64an!256+512128an!1m+2mhardo 512an
اونم با سرعت دانلود 64 ! اونا مثل اینجا دیوونه نیستن که بیان 100 تا سرویس مختلف بزارن که فقط باعث گول خوردن مشتری بشه. اصلاً واسه مشتری ها روشن نمیکنن که چه سرویسی و با چه سرعتی دارن میدن.نقل قول:
بیچاره به مشتری ها، پول میدن بعد نمیدونن دارن چی میخرن ...
اینم تست 256 1 به 5 مخابرات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد! شما كدوم كارمند دفتر صبا نت هستين؟ شايد بيايم دفتر بتونيد به USER ها راهنمايي بدين! صبح ها ك همه كارمند ها زنن!
نقل قول:
شما چرا ناراحت شدی؟
بهنام شوخی کرد
فكر كنم قضيه سرعت 1به 10 رو آخرين نفر من فهميدم! چقدر بامرام! يعني يكي نيومد تو تاپيك بگه ك بچه ها گول نخورن؟البته شما ها بيشتر به فكر اين هستين خودتون تنها برين يه شركت خوب، بقيم به جهنم! LOL
smohsen به این نمیگن تک خوری
تک خوری زمانی صورت میگیره که با گفتن اون موضوع ضرری ایجاد نشه ولی با این وضعی که نت کرمانشاه داره
باید فقط واسه منفعت خودت تلاش کنی چون اگه همه بفهمن باعs کاهش شدید سرعت + تایم اوت میشه
به همین دلیل هر کی فکره خودشه
قک کنم باید دیگه بفهمی.:46:
نقل قول:محسن از حرف من ناراحت شدی !!!؟؟؟؟؟نقل قول:
نه دوست من، البته میدونم شوخی میکنی ولی آسیاتکم به اندازه پهناباندش پورت میده و وقتی که تموم بشه دیگه ثبت نام نمیکنه در ضمن مگر مایی که توی این فروم هستیم مگر چند نفریم همه همه همه اش شاید 30 نفرنقل قول:
نقل قول:بنده برای دوستم آنلاین زدم . 512 یک به 10 زدم اما شارژش شد 128 1 به 5.نقل قول:
آره دوست منم امروز گفت همینقدره 2 ماه یکبار هم میاد روی فیش تلفننقل قول:
بهنام این امضاهامون رو چیکار کنیم؟ پدر نوین نت رو دراوردیم دیگه!!
موندم با چه رویی توی کرمانشاه فعالیت میکنن هنوز... واقعاً بی درو پیکر بود خصوصاً سر همون قضیه که خصوصی بهت گفتم!
از شانس من الهیه هم که تو محدوده اوت دور وایمکس و فکر نکنم همونم سیگنال بده :sq_3:
تست 512 1به 5 مخابرات
با یه سرور دور
ناراحت نشی ولی این طرز فکرت شبیه به مسئولین کشوره که وضع کشور را به این روز انداختن و تازه کوتاه بیان هم نیستن، اونم اینه فقط خودم گور بابای دیگراننقل قول: