سلام به همگی من ی چند وقتی می باشد مودممو عوض کردم و مودم نتیس گرفتم اما هر چند وقت یکبار dns های مودم من عوض می شود نمی دونم از چه به نظرتون مشکل از اینترنت مخابرات نیست
Printable View
سلام به همگی من ی چند وقتی می باشد مودممو عوض کردم و مودم نتیس گرفتم اما هر چند وقت یکبار dns های مودم من عوض می شود نمی دونم از چه به نظرتون مشکل از اینترنت مخابرات نیست
با سلام میشه لطف نمایید آدرس تلگرام را یکبار دیگه قرار دهید من هرکاری می کنم وصل نمی شوم با تشکر
کسی تا حالا از های وب در استان مرکزی سرویس گرفته دوستان ؟
اون گروه ایجاد شد اما چون استقبال نشد حذف شدنقل قول:
امروز مخابرات یه حرکتی زد که من سوپرایز شدم.
امروز حدود ساعت 1 بامداد از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای ای دی اس ال ثبت نام کردم. ساعت 8 صبح خط برای رانژه شدن ارسال شد و یک ساعت بعد خط رانژه شد!(مراحل از طریق پیامک اطلاع رسانی میشه) اما نمیدونم چه مشکلی پیش اومد که کلا تلفن خونمون قطع شد. منم بلافاصله زنگ زدم خرابی اونم ساعت 3 بعد ازظهر اومد مشکل رو حل کرد (فکر میکردم که دیگه میفته برا روز بعد) و اینترنتمون وصل شد.
درکل الان یکی دو ساعت بعد ثبت نام، اینترنت رو تحویل میدن!
یادش بخیر سال 88 که اولین بار برا ای دی اس ال ثبت نام کردم یه هفته طول کشید تا اینترنتم وصل شه
آقا سرعت دانلود شبانه هاتون چطوره ؟
یه مدتیه خیلی افتضاح شده باز
بعضی وقتها یه سری از سایتها برای من باز نمیشه.بیشتر سایتهای معروف دانلود مثه دانلود ها یا سافت 98 .شبها هم از این سایتها دانلود نمیکنه.آیا مال شما هم اینطوریه؟
بله مدتی هست که با بازکردن سایت ها مشکل دارد
و 2-3 روزی هم هست گاها اصلا دانلود نمیکنه
کلا خیلی افتضاح شده و بوده
با سرعت 10مگ...نمیتونیم از سایت IRIB تلوبزیون را بدون لگ و قطعی ببینیم
سایت صدا سیما سرور داخلی داره ...
نقل قول:
بی اندازه افتضاح .. سرویس 2 مگ شبا 30 - 40 کیلوبایت متغیره ... افتضاح افتضاح
برا من دانلودهای زیاد اینجوری میشه ...نقل قول:
ای پی رو تغییر میدم (خاموش روشن کن مودم رو) درست میشه معولا.
از دیشب سرعت دانلودم با تک کانکشن زیر 230 نمیاد! نمیدونم چی شده که انقدر خوب شده، راحت میتوانم آنلاین ببینم:n02:
شانس هیچی واسه دانلود ندارم و فعلا فقط وبگردی میکنم.
سلام دوستان
done
آقا سرویس پس پرداخت دارم . عوض کنم سرویس پیش پرداخت به نظرتون بگیرم بهتر نمیشه برام ؟
سرویس های جدید قیمتاشون نسبت به قدیمی ها اومده پاییننقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
...........
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:این که نوشته تا 8 مگ سرعت واقعا انقد هست؟نقل قول:
کسی تاحالا از این سرویس ها گرفته ؟
مخابرات اراک داره گران فروشی میکنه باید به 195 شکایت کرد
مخابرات اراک اینترنت نامحدود رو تقریبا دو برابر گرانتر کردن
من نامحدود 512 داشتم ماهی 25 هزار تومان بود الان شده ماهی 48500 و 20 گیگ هم حجم تضمین شده براش گذاشتن قبلا محدودیت 20 گیگ هم نداشت
بقیه شهرهای ایران 1 مگ نا محدود رو 25 میدن و 2 مگ رو 40 میدن
مگه قیمتها رو وزارت ارتباطات تعیین نمیکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز نامحدود ارائه میکنه ؟نقل قول:
کسی سرعت دانلود شبانه ش خوب هست اینجا ؟؟
اگه هست بگید از چه سرویسی استفاده می کنید ؟؟؟
سلام کسی از این طرح یاقوت نگیره که سرش کلاه میره، الان مثلا دانلود رایگانه اما نهایت سرعت 80 بیشتر نمیشه در صورتی که در قرارداد نوشتن 1ز دو مگ تا 16 حالا من 16 رو نخواستم اما اون دو مگ هم بود بد نبود خوبیش اینه از پارسال یه نامحدود دارم
پنل شما هم تغییر کرده؟
الان سه ماهه اینترنت نامحدودم هم داغون شده و فقط تلگرام میتوانم برم! انگاری گزینه تمدیدش رو هم برداشتن.
چطور شده؟نقل قول:
سلام. آقایون من مدتهاست نت مخابرات رو تخلیه کردم و با بسته ایرانسل کارامو رد و بد میکنم. الان چون این ایرانسل بسته هاشو گرون کرده (حذف بسته ی شش ماهه سی گیگ شصت تومن و تغییر دادنش به شش ماهه 12 گیگ 55 تومن :| ) میخام دوباره بیام سمت نت خونگی. وضعیت کلن چطوره مخابرات؟
دانلود رایگان شب تا صبحش بهتره یا صبح تا ظهرش؟ سرعت چجوریاس؟ تعرفه های پیش پرداختش مناسب تره درسته؟
سلام، مخابرات که افت سرعت زیاد شده و نسبت به قبل بدتر شده.نقل قول:
دانلود به نظرم شبانه بهتر باشه چون خودم یه خط دیگه دارم صبح ها دانلود دره که هیچ صفحه باز نمیکرد دانلود که دیگه هیچی:n02:دیگه حتی مودمش رو هم روشن نمیکنم.
تعرفه ها رو چند وقته ندیدم، ببین اگه یک ماهه میدن بگیر ببین چطوریه شاید طرف شما بهتر از ما بود.
وقتی ریز مصرف میگیرم میزنه نوع سرویس اینترنت داخلی. اينترنت بين الملل . اصلینقل قول:
تو قسمت جزئیات (وقتی از یک تاریخ تا یه تاریخ دیگه ریز مصرف میگری )هم
یه ایکون قرمز به شکل علامت سوال داره یه سری اطلاعات مثل rating group یه سری چیزهای دیگه هست
نامحدود مخابرات دیگه تمدید نمیشه، زنگ زدم گفتن حتی شبانه هم دیگه ندارن! الان موندم کجا برم.
رزنت سالیانه حدود 115 با 200 گیگ میدن و اگه ماهی 7 تومن بدی شبانه هم داری.
از اونطرف های وب ماهی 70 گیگ میده و سالیانه 460، شبانه هم فکر کنم نداره. کسی چیز بهتری سراغ داره؟ دانلود شبانه نهایتش من هفته ای 6 گیگ دارم. بیشتر کارهام صبح انجام میشه.
این آفر ایرانسل عالی بود. مودم وایمکس با سیم کارت ۴جی شش ماهه صد گیگ ترافیک / قیمت ۲۰۰ تومن. سرعتش ۴ مگابایت. عالی بود ولی تا همین ماه پیش بیشتر نبود طرحش.
سمت مخابرات نرید که کلا نه تنها کیفیتش تعریفی نداره بلکه تازه با پشتیبانی ضعیفش پکیجش و تکمیل میکنه
من رفتن های وب رو گرفتم اما از 8 مگ بیشتر سرعتم نمیشه، مرکز محابراتی ما افتضاحه:n02:
از اونطرف خواستم برم یه اینترانت بگیرم قیمت های فضایی میدن بی همه چیزها، تازه محدودیت هم داره! خوب پول اون رو میدم میرم اینترنت میگیرم مگه خر مغزم رو گاز زده؟
از ادرس قبلی سایت ریزمصرق توی این ادرس ریدایرکت میشه :n04:adsl.tci.ir
برای شما هم همینطوره؟:n13:
برداشتن برای اینترنت نامحدود من سقف تعیین کردن بدون اجازه!!!!!!!!! سقف 1000 گیگ که معلوم نیست چطور محاسبه میشه
ریز مصرف هم توی این آدرس درست محاسبه نمیشه و نمیشه مصرف روزانه را دقیق در اورد
تو ادرس قبلی تمام قطع و وصل اینترنت ها معلوم بود.
الان سوابق سرویس های قبلی هم تو این ادرس جدید موجود نیست میخوان بچاپن ما رو:n28::n30::n30::n30:
بزور میخوان اینترانت تو پاچه ما کنند:n28::n28::n30::n30:
آفر مودم ایرانسل با صد گیگ اینترنت شده 149 هزار تومن. بشتابید که خوب موقعیه
الان با حساب تعرفه های مثلا غیر حجمی تکلیف مایی که جشنواره صد دانه یاقوتیم چی میشه ؟؟؟
احتمالا اگر طرحت تمدید خودکار داشته باشه همون میمونهنقل قول:
تو این نظر سنجی حتما شرکت کنید
کد:http://survey.cra.ir
سنجش رضایت مردم از وضعیت خدمات اینترنت ثابت (TD-LTE, WiMAX, ADSL و فیبر)
سلام
یک نکته درباره تعرفه های غیر حجمی
تعرفه های غیر حجمی دانلود رایگان شبانه ندارن
اگه دانلود زیاد دارید همین تعرفه های حجمی رو نگه دارید
اگه دانلود کمتر دارید و روز بیشتر استفاده دارید تغییر بدید به غیر حجمی
من الان سرعت دو مگ ،ماهی پنج گیگ دارم
هر شب از یک تا هفت صبح حدود چهار گیگ دانلود میکنم
که در ماه میشه120 گیگ
اما در تعرفه غیر حجمی با همین سرعت(دو مگ) شما کلا 75 گیگ دارید!
پس
در سرعت دو مگ
اینترنت حجمی میشه 120 گیگ شبانه با پنج گیگ روزانه
اینترنت غیر حجمی کلا 75 گیگ روزانه و شبانه
.................................................
اما از نظر قیمت و یک نکته دیگه
قیمت اینترنت حجمی دو مگ 17500 تومنه
و اینترنت غیر حجمی دو مگ 25000 تومنه
الان 10 گیگ ترافیک مازاد، قیمتش 10000 تومنه
با این حساب شما میتونید ما به التفاوت اینترنت حجمی و غیر حجمی رو ترافیک بخرید
یعنی با این روش
اینترنت حجمی دو مگ، با 15 گیگ ترافیک روزانه و 120 گیگ ترافیک شبانه میشه 27500 تومن
و اینترنت غیر حجمی دو مگ کلا 75 گیگ چه روزانه چه شبانه قیمتش 25000 تومنه
حالا خود دانید
من که فعلا تغییر نمیدم
بعضی شرکتا با همین تعرفه های مثلا غیر حجمی دانلود شبانه هم میدن
ولی خب درسته با این شرایط باید همین تعرفه رو نگه داریم مگه اینکه خودشون تغییرمون بدن !!
من الان چندماهیه شبی 18 19 گیگ دانلود رایگان میتونم بگیرم طوری شده که دیگه رسما چیزی برا دانلود ندارم :n02:
ویرایش: آقا چشش زدیم، از دیشب دانلود رایگان شبانه ام حذف شد رفت دیگه !!
تعرفه های جدید مخابراتم به لعنت خدا نمیرزه
سرویس 16 مگ مخابرات روی خط فیبر با ماکس کشش 24 مگ بسته شد
خط را روی 17.5 بستند که 16 را قطغا بدهد ولی خوب 16مگابیت یا همون 2مگابایت را نمیدهد حدودا 1.7-1.9 متغییر هست
سرویس روی مودم دیلینک که مدت های با مخابرات کار میکرد دیگ کار نکرد نمیدونم چرا_کلی باهاش ورررفتیم
اجبارا تی پی لینک جایگزین شد
سرعت شب و روز تقریبا همون 1.7تا1.9 هست البته 2باز هم قطع شد... و تایم اوت داد___
با یک لودبالاسر و تعدادی دانگل و خط همراه اول ... حدودا 400-200مگابیت سرعت همینجا توی خرم(شهیدشیرودی) فراهم کرد:n33::n25::n25::n25:
یه چند سوالنقل قول:
چرا از شرکتی نگرفتی؟ اونا ترافیکشون بیشتره.
فاصله ات از مرکز مخابراتی چقدره؟
تک کانکشن در چه وضعیتی قرار داره؟
پینگ هم بی زحمت بزار.
ممنون.
سلام - مخابرات اراک تعرقه نامحدود هنوز داره ؟