دوست عزیز منم مشکل شما را داشتم نقشه ها چند روز پیش آپدیت کردند تمام اصفهان زیر پوشش بود به جز وسط نقشه خانه ما که قرمز بود منم رفتم وایمکس گرفتم و الان هم دارم استفاده می کنم .نقل قول:
Printable View
دوست عزیز منم مشکل شما را داشتم نقشه ها چند روز پیش آپدیت کردند تمام اصفهان زیر پوشش بود به جز وسط نقشه خانه ما که قرمز بود منم رفتم وایمکس گرفتم و الان هم دارم استفاده می کنم .نقل قول:
دیشب سیستمشون را تغییرات دادن دیگه مقدار مصرف قبلی ها پاک شده...نقل قول:
مقدار باقیمانده را از اون یکی قسمت نشام میده
برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود...
نقل قول:
سوالا خیلی مسخره بود یا کسی اطلاعی نداره؟!:10:
نقل قول:
توی اون قسمت چیزی نشون نمیدهنقل قول:
یه قسمت دیگه هم هست که ترافیک مصرف شده دوره قبل رو نشون میده و نوشته 160 مگابایت که مطمئنم غلطه
توی جزئیات تماس هم مجموع کیلوبایت مصرف شده رو برای هر بار که کانکت شدم مینویسه که جمعشون میشه 43950080 که این عدد حتی اگه براساس بیت هم باشه نه کیلوبایت برابره با بیش از پنج گیگا بایت که منطقی نیست
یه چیز دیگه توی قسمت جزئیات تماس هنوز موجودیم 7 تومنه ولی توی قسمت "حساب" موجودیم شده 2 تومن
707 هم میگه فعلا سیستم در حال آپدیته و نمیتونم کمکت کنم.........
برای اینکه حجم مصرف شده رو ببینم کجا برم؟ توی" برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود هیچی نشون نمیده
فکر کنم هر ما 3 گیگ میدن که باید توی همون ماه مصرف کنینقل قول:
ترافیک رایگان همون حجمی که میتونی مصرف کنی یا همون ترافیک باقی مونده
ریال
اون قسمت برای من نشون میدهنقل قول:
اره اونم اشتباست
باید وایسی تا آپدیت سیستمشون کامل بشه احتملا درست میشه!
از دوستان عزيز ميشه خواهش كنم يك نفر لطف كنه بگه براي سرويس 512 نامحدود، حداكثر چه حجمي ميشه استفاده كرد؟ آيا فرمول بخصوصي داره؟
با تشكر
سلام به دوستان.دوستان سوالی که میخوام بپرسم نمیدونم جایش اینجا هست یا خیر.ببخشید به هر صورت.
من وایمکس ایرانسل 512 نامحدود دارم.پینگ گوگل من 350 تا 450 هست این معمولیه؟
از دوستان کسی سی سی کم استفاده میکنه با وایمکس؟چون میخوام بگیرم (با توجه به این که برای داشتن سیسیکم باید پینگ پایین تر از 250 داشته باشی ) نمیدونم جواب خوب میده روی این سرویس اینترنت؟
ممنون میشم از دوستانی که اطلاعات در این زمینه دارند من رو راهنمایی کنند.
یه اتفاق جالب تو ایرانسل: (البته میشه بهش چیز دیگه هم گفت)
من مشترک طرح 3 ماهه نامحدود 512 با مودم رایگان بودم که آخر تیر تموم میشه. قصد داشتم از 512 پایه استفاده کنم چون همین الانش با کلی دانلود شده 4.7 گیگ!!!! و مصرفم کمه
اما امروز با شماره 09351000000 به من زنگ زدن که طرح شما داره تموم میشه ! 3 ماهه 512 نامحدود میخواین یا 1 ماهه نامحدود؟
گفتم خودم انتخاب کردم 1 ماهه پایه!
گفت نمیشه باید ماه بعد هم تعرفه قبلی رو داشته باشید. پرسیدم کجا چنین چیزی قید شده؟
طرف گفت نه مدلش همینه! آخرش هم به زور 512 با 1 ماه نامحدود گفت برات ثبت میکنم و باید 61 هزار تومن پول ناقابل بی زبون رو بدم به این ها :41:
حالا شما به این چی میگین؟
ما بهش نمیگیم دزدی اما میگیم تو پاچه کردن :13:
به 707 هم زنگ زدم از همه جا بی خبر میگه نمیدونم چرا طرح تعرفه ات مجاز به عوض کردن نیست اما خیالت راحت باشه چنین چیزی نیست!!!!!
واقعا آدم حیرت میکنه از این همه نظم و انضباط
۱-امنیت وایمکس چه طوره ؟ میشه شنودش کرد یا رهگیریش کرد ؟
۲-قایل استفاده در هر جای هست یا مثل دی اس ال یک جا استفاده باید کرد ؟
۳-پینگ و سرعتش اگر دو مگش رو بگیرم خوب خواهد بود یا مثل موبایلش بدرد نمیخوره و قطعی و کندی داره ؟ آخه الان شاتل مثل توپ داره کار میکنه فقط چون نقل مکان میکنم اونجا شاتل سرویس نداره.
۴- آیا امواج وایمکس که من ۲۴ ساعت کار میکنم برام ضرر داره ؟
فقط با ۶۹۹.۰۰۰ ريال:
تعرفه ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه با ۳ گیگا بایت ترافیک و
مودم Wi-Fi یا USBه(۵۰% تخفیف ویژه)
* «هدایای ویژه» به مدت ۳۰ روز معتبر خواهند بود.
به مناسبت خجسته زادروز حضرت مهدی (عج)، با ثبت نام در تاریخ ۲۵ و ۲۶ تیر ماه ۱۳۹۰، از هدایای ویژه بهرهمند شوید...
• کاربران جدیدی که طرح تعرفه ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه پایه را انتخاب کنند، از تمامی هدایای فوق بهرهمند خواهند شد.
• به کاربران جدیدی که تمایل دارند سایر طرحهای تعرفه را انتخاب کنند، ۵۰% تخفیف در قیمت مودمهای USB و Wi-Fi تعلق میگیرد.
لطفا توجه داشته باشید که مراحل ثبت نام و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۳ روز از زمان ثبتنام انجام شود.
بیش از ۶۰۰.۰۰۰ ريال تخفیف بگیرید!
بچه ها راستی اخیرا دیدین توی ecare یه چیزی اضافه شده به اسم سرویس خط به خط ؟ :13:..... می دونین چیه؟ .. من طبق فضولی هام :31: فکر کنم مثل موبایل هاش این امکان رو گذاشته که بشه اعتبار به یه وایمکس دیگه منتقل کرد. یعنی از یه شناسه به یه شناسه دیگه اعتبار واریز کرد ..... نظر شما ها هم همینه؟؟؟!
پنج شنبه در خواست سرویس دادم می خواستم امروز به یکی هدیه بدم اما اصلا خبری نشده اپراتور هم از ساعت 10 تا حالا هر چی می گیرم کسی جواب نمی ده... سر.یس خودم 1 روزه تحویل دادن اما این یکی 3 روز شده حالا چه کار کنم .... :41:
شما سفارش بده اونا خودشون دوبار بررسی می کنن اگه تو خونه تن کار نکنه نمی دن اگرم بدن بعد از سه روز اگه راضی نبودی پس میگیرن پولتم میدن! وایمکس به گوشی ها ربطی نداره منم الان دارم و ازش راضیم!نقل قول:
دوستان من می خواستم وایمکس ایرانسل بگیرم تو خود سایتش یه نقشه گذاشته بود ( برای پوشش وایمکس تو تهران ) که خونه ی ما تو منطقه ی قرمز قرار داره . ولی چند تا از همسایه هامون وایمکس گرفتن ! حالا به نظر شما من بگیرم یا نه ؟
در ضمن با gprs ایرانسل که همیشه مشکل داشتم ، حالا این وایمکس به آنتن دهی گوشی ها هم مربوط میشه ؟ راستی اون هایی که دارن از ایرانسل راضی هستن ؟
سلام دوستان میشه بگین این عددایی که اینجا نوشته دقیقا چیه؟! :) سرویس وایمکس ایرانسل 128 اعتباری پایه هستش این ولی به نظرم سرعت دانلودش افتضاحه!
DL: 21.85Mb
UL: 3.93MB
اینو توی صفحه ی connection manager اش می نویسه!
نه عزیز مشکل از شما بودهنقل قول:
به منم همینو گفتن چون منم 6 ماهم آخر تیر تموم میشه و میخوام از مراد 1 مگ بگیرم همین حرفو زدن که یک ماه باید 512 نامحدود بگیری بعد بری رو 1 مگ ولی من انقدر بهشون زنگ زدم و آخر سر هم زدم به سیم آخر گفتم باشه 512 نامحدود شارژ کنید ولی من پول به حساب نمیریزم که زنه گفت باشه ببینم چی کار میتونم بکنم روز بعد هم زنگ زدن گفتن اگر تا 28 نتونستین تغییر تعرفه بدین زنگ بزنین ما براتون درست کنیم
سلام دوستان
به نظر شما بهترين روش پرداخت چيه؟
چون من امروز ثبت نام كردم و تا فردا(بيست و ششم) تاريخ زده براي تخفيف به مناسبت نيمه شعبان.ممنون ميشم از راهنماييتون.
خوب اینا مقدار مصرفته دیگه از زمانی که کانکت شدینقل قول:
البته توجه کن که هر بار که دیسکانکت و کانکت بشی اینا صفر میشه و دوباره کنتور میندازه
کسانی که ثبت نام میکنن حواسشون باشه که از طریق کارت شارژ ایرانسل پر داخت کنن مثلا 3 تا شارژ 20 تومانی و یکی 10 تومانی.
اگه برین بانک 24 ساعت طول میکشه پول بره به حساب ایرانسل.
راستی اگه با کارت شارژ پرداخت میکنین باید بعد هر پرداخت از سایت خارج بشین و دوباره بعد 5 دقیقه وارد بشین و پرداخت بعدی را انجام دهید
یه سوال:
در تنظیمات مودم قسمت WiMAX Status پارامترDownload Data Rate معنیش چیه؟؟
یعنی حداکثر دانلودی که می تونه انجام بشه؟ یا دانلودی که تو اون لحظه داره انجام میشه؟
-پینگ و سرعتش اگر دو مگش رو بگیرم خوب خواهد بود یا مثل موبایلش بدرد نمیخوره و قطعی و کندی داره ؟ آخه الان شاتل مثل توپ داره کار میکنه فقط چون نقل مکان میکنم اونجا شاتل سرویس نداره.
- آیا امواج وایمکس که من ۲۴ ساعت کار میکنم برام ضرر داره ؟
ممنون هستم از جوابتون دوست عزيز .ولي توي ecare من هيچ گزينه اي براي پرداخت وجود نداره. چطوري بايد اين كارو انجام بدم؟نقل قول:
دومگش واقعا معركست. دركل سرعتت كم و زياد ممكنه بشه.نقل قول:
خير باتوجه به توان پايين اگه فاصله رو رعايت كنيد ضرري نداره اما 24 ساعت از ضررش هم صرفنظر كنيم مودمت ممكنه خراب بشه.
با کارت شارژ پرداخت کردن باعث میشه مالیات کم کنه و مثل خط ایرانسل هر 5000 تومن 4747 تومن اعتبار داشته باشهنقل قول:
در مورد پرداخت هم نمیدونم از کجا این حرف رو میزنید؟
برای چی باید 5 دقیقه خارج شویم؟
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
بدبختی اینجاست که اصلا اون شخص اپراتور خبر نداشت از چنین چیزی.نقل قول:
الان توی E-Care هر چی میزنم تغییر تعرفه 512 پایه میگه شما مجاز نمی باشید
اما زدم 256 پایه گفت درخواست شما ثبت شد و SMS اومد درخواست جدید ثبت شد
اصلا معلوم نیست چه خبره تو این شبکه
-امنیت وایمکس از دی اس ال چیزی کم نداره ؟
-اگر برای مثلا افسریه ثبت نام کنم بعدش هفته بعدش بگم تو تجریش خونه دوستم بیان نصب کنن اوکی هست ؟ چون ادعا کردن محدودیت مکانی نداره و همه جا میشه مودم رو کاشت. مودم خارجی هم میخواهم بگیرم سرعتم عالی باشه و هیچ وقت قطعی پیش نیاد
سلام من الان بخوام اینترنتی ثبت نام کنم اون نامه برای سرعت 512 و کپی قبض تلفن و اینارو کی ازم میگیرن خودشون میان یا من باید ببرم ؟
و اینکه چند روزه نصب میکنن؟ مثل ADSL نیست که 3 هفته طول بکشه؟
و اینکه من الان از کجا آخر باید مطمئن شم که جایی که هستم پوشش خوبی داره یا نه تو نقشه اصلا معلوم نیست خودشون بعد از ثبت نام تماس میگیرن میگن یا موقع نصب میان تازه تصمیم میگیرن که مودم خارجی میخواد یا داحلی ؟
وقتی برا نصب مودم میان اونا رو ازت میگیرننقل قول:
روزهای عادی 3 تا 4 روز حداکثر ولی من توی این طرح های تخفیفی ثبت نام کردم 10 روز طول کشید چون متقاضی زیاد شده بود یکی دیگه از دوستام هم مثل من 10 روز منتظر مونده بود
توی نقشه مناطق تحت پوشش مشخص شدن ولی وقتی هم ثبت نام کردید باهاتون تماس میگیرین و بهتون میگن که منطقه شما تحت پوشش هست یا نه
من تو طرح روز پدر ثبت نام کردم . دقیقا 4 روز طول کشید ( اخه 5 شنبه ثبت نام کردم) . جمعه منشی زنگ زد یک شنبه اماده باشید نصاب میاد . طرف ساعت 8:30 صبح یک شنیه اومد در خونه و منو از خواب پروند ^^ . 10 دقیقه هم نصبش طول کشید و رفت.
اون 10 روز برای کسانی هست که منطقشون خیلی متقاضی داره . نمایندگیها و مراکز خدمات دهی هر بخش شهر تعداد محدودی نصاب دارن و اگر زیاد باشه متقاضی یک هفته میکشه. خودم ازطرف پرسیدم گفت فقط تو اون 3 روز طرح روز پدر 10 هزار تا اشتراک گرفتیم.
من یکی از سرویس ها را روز پدر گرفتم که یک روزه تحویل دادن بهم و یک سرویس دیگه هم جمعه گرفتم که الان تحویل دادند. تا حالا هم چه برای نصب چه برای واریز پول هم و ... کسی از ایرانسل تماس نگرفته باهام.
وایمکس ایرانسل ساعت رایگان داره ؟
قیمت هاش چطوره ؟
با تورنت مشکل داره ؟
نسبت به مبین نت که اکثرا ناراضی هستن چطوره ؟
خیر ساعات رایگان ندارهنقل قول:
قیمت هاش هم اینجا:
با تورنت مشکل خاصی ندارهکد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199
نسبت به مبین نت بهتره چون حداقل اینه که نوسان و افت کیفیت محسوسی در 24 ساعت نداره و دلیلی که ایرانسل از لحاظ رنک از مبین نت پایین تره وجود شبکه GPRS هست که در کنار وایمکس قرار دارد و کیفیت خوبی نداره برای همین تاثیر بدی در رتبه بندی ایرانسل میذاره
ساعات رایگان نداره اینو میدونمنقل قول:
نقل قول:
خیر ثانیه رایگان هم نداره!!
با تورنت هم من کم کار کردم تا الان ولی مشکلی ندیدم
با سرویس یک مگ مبین نت کار کردم پینگش کمتر از 512 ایرانسل بود به نظرم و البته این نمیتونه معیار باشه چون پینگ به پوشش شبکه در محل و خیلی چیزای دیگه ربط داره
از نظر سرعت همون چیزی که میگیری رو بهت میده و من سرعت دانلودم بین 60 تا 70 کیلوبایت در ثانیه هست و پایداری شبکه هم نسبتا خوبه و قطع و وصل شدن کم پیش میاد
ولی یه عیب عمده داره: گرونه
ماهیانه بیست تومن پرداخت میکنم و محدودیت حجمم 4 گیگه که هرجور حساب میکنم کمه حتی واسه وب گردی و سر گرم شدن تازه هر گیگا بایت اضافه 6500 تومن میشه که از همه جا گرونتره!!!
اره برای انتقال اعتبارهنقل قول:
خدمات ارزش افزوده>>انتقال خط به خط وایمکس
خرید بسته افزایشی وایمکس هم تغییر کرده
اقا این پینگ ایرانسل داغونه ؟
اگر اینطور باشه مفت نمیارزه و من وقت و هزینه ام رو تلف نکنم. لطفا دوستان تایید کنن وضعیت پینگ ایرانسل رو تو شهرک غرب
بالاخره كدوم قيمت؟
امروز تو سايت وايمكس ثبت نام كردم. مودم كه 40 تومن تمام شد. اما احساس ميكنم يه چيزي اشتباهه. تعرفه 256 پايه در سايت ايرانسل ماهيانه حدود 15 تومان و نامحدود حدود 50 تومان نوشته. اما امروز براي من مودم و 256 نامحدون 59 تومان تمام شد. يعني فقط با 19 هزار تومان 256 نامحدود گرفتم. با توجه به اينكه هيچ تخفيفي براي تعرفه ها وجود نداره و فقط قيمت مودم رو به مناسبت حضرت شعبان نصف گرفتن!
دوستان اگه اطلاع داريد ما رو هم سهيم كنيد.
یک مرد اینجا نیست جواب مارو راست و حسینی بده ؟
نقل قول:
شما از اواسط ماه ثبت نام کردید و فقط پول روزهای باقیمانده رو میدید تازه اینم از وقتی حساب میشه که شناسه شما فعال بشه و بقیه اش بر میگرده تو حساب وایمکستون
من که کلا یه شهر دیگه هستم اینجا یکم از بقیه بیشتره ولی داغون نیست و میتنم باهاش cod mw2 انلاین بازی کنم (با سرور های ایرانی بازی زیر 100 هست معمولا و با خارجی ها بین 250 تا 300 حداقلشه)نقل قول:
اگر منظورت ثبت نام اولیه است که منطقی ترین کار پرداخت از طریق دروازه پرداخت های بانک ها و با کارت ها عضو شتابه ... چون هم احتیاج به سه بار ( یا چند بار ) اطلاعات وارد کردن نیست دوما شما روی کارت شارژ هم باید مالیات بدی .. یعنی عملا دو بار مالیات می افته پات ...... کلا فکر می کنم این راه بهتر باشه ... برای همیشه؛ چه ثبت نام اولیه چه بعدا برای شارژ ماهیانه ....نقل قول:
دوست عزيز ممنون از پاسختون. اما من درست متوجه نميشم. چون زماني كه اول امتحاني 256 پايه رو انتخاب كردم 52 تومان زد. يعني 12 هزار تومان براي اين چار پنج روز تا پايان ماه طبق چيزي كه شما گفتيد.نقل قول:
در حالي كه تعرفه 256 پايه ماهيانه حدود 15 تومان تمام ميشه. و براي پنج روز بايد حدود سه تومان و با احتساب قيمت مودم 43 تومان تمام ميشد.
اگر هم منظور شما تا آ خر ماه بعدي باشه كه بايد 3 تومان بيشتر از پانزده تومان تمام بشه يعني در كل 58 تومان.
خيلي ممنون ميشم اگه بازم راهنمايي كنيد.
یه سوال دیگه این طرح جدید که 50 درصد تخفیف مودم میدن رو از TV شنیدم کسی میدونه تا کی هست ؟ و اینکه سرویس 512 نامحدود هم تو این طرح سهیم هست ؟ یا فقط 128 ؟