نظرتون در مورد dell 1558 studio چیه؟ درسته که میگن هشت هسته ایه؟
سونی وایو با سونی چه فرقی داره؟
نظرتون در مورد dell 1558 studio چیه؟ درسته که میگن هشت هسته ایه؟
سونی وایو با سونی چه فرقی داره؟
منم مثل همین دوستمون یه لپ تاب میخوام که تو اجرای بازی مشکلی نداشته باشه (در حد PES کافیه!) و وزنش هم اگه کم باشه خیلی خوب میشه ، چه انتخاب هایی دارم؟؟
خودم یکم که گشتم دیدم سونی EA16FG و EB 1 CTO کارت گرافیکشون (که در هردو 5650 هست) خوبن . MSI GX640 هم با کارت 5850 هست که نمیدونم قیمتش دقیقا چنده فکر کنم طرفای 1.600 ـه
:11:
لپ تاپ بدی نیست ولی دوران 1558 هم داره سپری میشهنقل قول:
8 هسته ای ؟؟؟ نه عزیز Core i7 چهار هسته حقیقی هست ولی تا 8 هسته میتونه نرم افزاری تقسیم بشه ولی در کل 4 هسته حقیقی و موازی داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایو هم نام تجاری محصولات کامپیوتری سونی هست مثل هندی کم که نام تجاری دوربین های فیلم برداری سونی هست
دوست عزیز چرا؟اینکه تازه اومده .نقل قول:
من میخواستم یه لپ تاپ واسه Game و Multimedia و برنامه نویسی بگیرم تا 1300 هم خرج می کنم ،
بین این مدل ها موندم :
Hp Dv6-2040el
Hp Dv6-2060ea
Hp Dv6-2300
Dell Studio 1558
به نظر شما کدوم بهتره ؟ یا مدل دیگه ای پیشنهاد می کنید به من ؟
Asus N61JA هم بود که Vaioman پیشنهاد کرد و طراحی اش خیلی خوب نبود،
مرسی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DELL Studio 1557
- Processor: Core i7-720QM Quad-Core Processors
- Memory: 4 GB DDR3
- HDD: 500 GB SATA
- Graphics: ATI Mobility Radeon HD 4650 512 MB up to 2.2 GB
- Display: LCD 15.6" LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, Face, HDMI
قیمت: 1.070.000 تومان با گارانتی بین الملل قیمت: 1.100.000 تومان با گارانتی ایران
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
به نظرتون قبمتش یکم کم نگفته این سایته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DELL Studio 1558
- Processor: Core i7-720QM Quad-Core Processors
- Memory: 4 GB DDR3
- HDD: 500 GB SATA
- Graphics: ATI Mobility Radeon HD 4570 1.0 GB up to 2.8 GB
- Display: LCD 15.6" LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, Face, HDMI
قیمت: 1.150.000 تومان با گارانتی بین الملل قیمت: 1.180.000 تومان با گارانتی ایران
چرا اینجا اصلا" هوای تازه واردها رو ندارن ؟! :19:نقل قول:
سونی تا 1.5 چی داره که گرافیک قوی داشته باشه و البته i7 باشه ؟
نقل قول:
خوب کارت گرافیک مدل دل خیلی برای بازی ضعیفه..... کارت گرافیک مدل های HP باز مناسب تر هست....
مدل های دیگر پیشنهادی :
SONY VPC‐CW2EGX/B
Intel® Core™ i5‐540M Processor (3M Cache, 2.53 GHz)
4GB
500GB
DVD±RW DL
14" LED 1366x768
GeForce® GT 330M 512M
Win7P
2.4Kg
USA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ی عزیزان یه لب تاب می خواستم که2.4 core i7 به بالا باشه و گرافیکشم از 2(Share) و رمشن از 4 پایین تر نیاد . بودجه هم 1500 تومان هستش . با تشکر قبلی از همه ی دوستان .
به نظر شما مدل N61Ja برای بازی مناسب هست یا نه؟
مشکل دمایی که نداره؟
منم دقيقا" مشكلم همينه، ولي دوستان جواب نمي دن !نقل قول:
تو تاپيك خودش دوستان ازش شاكين؛ موندم اينو بگيرم يا DV6 2300.
1 نوت بوک تا 1300 واسه بازی میخام
از سری G ایسوس چیزی تو این رنج پیدا میشه ؟ مثلاً G60J
اگر همون مدلیه که کارت 5730 روشه ، از لحاظ بازی تقریبا مناسبه ،الان توی بنچمارکش دیدم، بازی های battlefield : bad company 2 ، modern warfare 2 ، NFS shift و FEAR 2 رو روی تنظیمات high با فریم ریت خیلی مطلوب اجرا کرده. این بنچمارکشه :نقل قول:
قیمت این لپ تاپ چنده ؟کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5730.23825.0.html
biostar جان ,نقل قولمو توی صفحه 403 میشه یه نگاه بهش بندازی؟
plZ
سلام شهاب جان :دینقل قول:
حسن هستم :دی
یکی از آشناهای من میخاد تا 1300 یه لپتاپ واسه بازی بگیره ... من بهش همین N61J رو پیشنهاد دادم که 5730 روش هست
ولی فهمیدم که سری G ایسوس واسه بازی بهتر هستن ... تا این رنج چیز مناسبی گیر میاد ؟ مثلاً G60 ؟
دوستان به غیر از N61Ja به نظر شما کدوم مدل برای بازی بهتر هست؟
در ضمن سری Gaming لپ تاپ های Asus تو ایران گیر می یاد. فکر کنم سری Gaming بهتر باشه چون تو فیلم تبلیغاتیش دیدم که خیلی خوب هوا را خارج می کنه و مشکل دمایی عمرا داشته باشه.
من ام اس ای دیدم سری گیمینگ تمام بازی ها رو جواب میده
ولی یه خورده گرون تره
نقل قول:
من اون کانفیگی که بهت گفتم رو حدود 1700 به بالا حساب کن..
تا اونجا که می دونم این مدل در ایران نیست ..
اگر هم میگی مدل کانفیگ پایینش رو در بازار دیدی ، خوب ایجوری که مدل هایی مثل N5010 از دل که خیلی خیلی به صرفه تر هست ...........
نقل قول:
کلا روی هیچ نوت بوکی برای گیم حساب باز نکنید...
همون مدل های سری game از ایسوس هم می گید ، دمای آنها تا حدی میرسه که عمر دراز مدت نوت بوک را به شدت کاهش میده....
کلا نوت بوک گیم بیستر از 3 سال عمر نخواهد کرد...
مثلا در مدل G73 از ایسوس ... دمای پردازنده به حدود 82 درجه و دمای پردازنده گرافیکی به حدود 92 درجه میرسه که کم نیست .
سلااااام . خوبی ؟؟؟ والا من لپ تاپ باز نیستم خودم ، تازه چون میخوام بخرم دارم میگردم. قیمت هارم ندارم بدبختی،اما راجع به کارت های خوب برای بازی میدونم .کارت های مناسب برای بازی روی لپ تاپ به ترتیب 5850 ، 5650 ، 4670 ، GT 335M و GT 320M هستند . حالا شما دیگه خودت پیدا کن پرتقال فروش رونقل قول:
راسیاتش من برای گیم نمی خوام لپ تاپ بخرم برای وب گردی، فیلم دیدن و ... می خوام بازی هم در رده آخر نیازهام هست ( تا X360 هست نیازی به بازی با لب تاپ ندارم)، تا 1,200,000 می خوام برای خرید لپ تاپ خرج کنم.
حالا با توجه به نیاز هام و بودجم یک مدل خوب معرفی کنید که نه مشکل دما داشته باشه و هم عمرش بالا باشه و مهمتر از اون گارانتی معتبر داشته باشه دوست دارم هم بیشتر از مدل های Vaio و Dell باشه.
با تشکر
نقل قول:
HP dv6-2137el
core i5-430,3MB 2.26GHz
HDD 640GB
4GB DDR3
DVD RW LS
15.6" LED
remote control
7-64bit
NVIDIA GeForce GT320M 1GB
1,180,000
SONY CW 26 FX
CORE I5-2.4-520M
4096 DDR3
500 HDD
NV 330M 512
14" LED
DVD-RW
win 7
2.4Kg
1,250,000
DELL 5010
core i5 2.4~2.93
4GB
640+ HDD
15.6 WXGA
ATI Radeon 5470 1 GB
win 7 HP
1.150.000
سلام دوستان ، خودم خیلی گشتم ها ولی اون چیزی که میخام رو پیدا نکردم !
یه لپ تاپ میخام تا 1.500.000 تومان به مشخصات زیر :
برای کارهای سنگین برنامه نویسی خصوصا" گرافیکی میخام ،
زیبایی خیلی برام مهمه ، فینگر پرینت هم همینطور !
دل یا سونی باشه ! توشیبا هم باشه بد نیست !
توی بازیهای گرافیکی و دارای موتور گرافیکی قوی کم نیاره !
هارد هم کمتر از 500 گیگا نمیخام !
ممنون میشم !
نقل قول:
این مدل DELL 5010 خوب هست ولی توی کارت گرافیک شک دارم خیلی ها می گن Nvidia بهتره و مشکل دمایی هم به ندرت داره.
می شه یک سری لپ تاپ که کارت گرافیک Nvidia داره معرفی کنی فقط Dell یا Sony Vaio باشه.
قبلنا دوستان خیلی راجع به msi نظر میدادن
چی شده ؟
دیگه حرفی ازش نیست؟
سلام
دوستان من انتخابمو كردم ولي بازبين EA و F دودل شدم، من بيشتر استفادم نرم افزارهاي گرافيكي و برنامه نويسي هست و زياد اهل بازي نيستم وEA رو باكمك دوستان انتخاب كردم ولي باتوجه به COREi7 بودن f كه هم قيمت باEA هست باز دودل شدم، ازطرفي گرافيك EA خيلي بهتره واز نظره ظاهري رنگ مشكي اگه مثل آبي و سبز، خال خال! نداشته باشه قشنگه..
Sony VpcEA16FG/B
COREi5-520M2.4Ghz(Turbo boost to 2.93)
Cache3M
RAM 4GB DDR3,HDD500 SATA
VGA ATI HD 5650 1GB DEdicated DDR3(2GB)
DRIVE DVD/RW DL./RAM
14" LED backlight(WxGA136Ox768)
Battery life up to 2.5 H
O.S 7Home Premium 64bit
weight 2.35kg
ايران رهجو 1380000
كه البته فكنم چيني باشه
Sony VPCF11DGX/B
COREi7-720M1.6-2.8GHZ CACHE 6MB
RAM 4GB DDR3,HDD 500GB
16.4" XBRITE LED
ODD DVD+/-RW
VGA 2.2GB GForce310
O.S 7pro
Weight 2.9 kg
1380000 امرتات
كه آمريكايي هست.
حالا نميدونم چيكار كنم..
فرق ويندوز 7pro با 7h pre چيه؟
سوال ديگه اي كه دارم درباره خريده ،ميخوام بدونم براي گارانتي هاي مثل امرتات وايران رهجو درب جعبه لپ تاپ بازه؟ چون ميگن قبلا لپ تاپ رو تست ميكنن؟ كلا هنگام خريد بعد از روشن كردن لپ تاپ به چه چيزاي بايد توجه كنيم؟وازكجا بفهميم برگشتي يا استفاده شده نيست؟
بعد از خريد سرويس رايگان اوليه دارن؟ من درباره امرتات اينو شنيدم واينكه خودشون بعد ازخريد تست ميكنن وپاربيشن بندي هم خودشون انجام ميدم..
سوال آخرم هم درباره رجيستركردن لپ تاپ توسايت سوني هست،ممكنه درباره رجيستركردن توضيح بدين..
ببخشيد سوالام زيادشد، من بايد حتما اين هفته لپ تاپو بخرم، واسه همين همه سوالا رو 1جا پرسيدم.
ممنون از راهنماييتون و خواهشا همه سوالا رو جواب بدين...:11:
Asus UL80JT
Intel Core i5 520UM 1.6GHz up to 1.86GHz
14" HD (1366 x 768) LED-Backlight LCD
DR3 4GB 1066MHz (Dual Channel)
500GB SATA 5400RPM
Nvidia GeForce GT310M 1GB
8Cell 84Wh (Up to 12 hours)
1.9 Kg
1.320.000
نظرتون درباره این لپ تات چیه؟Cpu خیلی ضعیفه؟پیشنهاد دیگه توی این رنج دارید؟مهم برام اینه که سبک باشه و حدود 14 اینچ باشه.
Asus UL80JT
Intel Core i5 520UM 1.6GHz up to 1.86GHz
14" HD (1366 x 768) LED-Backlight LCD
DDR3 4GB 1066MHz (Dual Channel)
500GB SATA 5400RPM
Nvidia GeForce GT310M 1GB
8Cell 84Wh (Up to 12 hours)
1.9 Kg
1.320.000
نظرتون درباره این لپ تات چیه؟Cpu ش خیلی ضعیفه؟پیشنهاد دیگه توی این رنج چی دارید؟مهم برام اینه که سبک باشه و حدود 14 اینچ باشه.باهاش برنامه نویسی و وب گردی میخوام بکنم.
نقل قول:
اختلاف این پردازنده ها در این دو دستگاه آنقدر هم زیاد نیست..... EA مدل هایی با پردازنده ی Core i7 هم داره...
کلا اگر به بازی و نرم افزار های گرافیکی سنگین اهمیت میدی و همچنین وزن دستگاه و حمل راحتر تر دستگاه برات مهم هست مدل EA را انتخاب کن و در غیر اینصورت مدل F
چینی یا امریکایی بودن دستگاه در انتخاب شما نباید تاثیری داشته باشه ، چون کیفیت ساخت هر دو دستگاه دقیقا یکسان هست..
با گارانتی معتبر تهیه کنی بهتر هست ، وب جعبه دستگاه نباید باز شده باشه ، روی دستگاه و صفحه نمایش نباید هیچ اثر انگشتی باشه...
همون جا دستگا را باز می کنی و همه جیز را آزمایش می کنی ، باتری روی دستگاه باشه و روشن کن ، بعد آداپتور را وصل کن ، کیفیت صدا را چک کن ، به صفحه نمایش خوب نگاه کن که پیکسل سوخته نداشته باشه ( البته LED ها که ندارند !!! ) و همین !
برای رجیستر کردن هم خود سونی که برنامه داره که وقتی دستگاه را روشن می کنی میاد و میگه رجیستر کن !
اگر به اینترنت وصل باشی به راحتی مشخصات را پر می کنی و بعد هم رجیستر می کنی............ ( احتمال برگشتی بودن دستگاه هم بسیار نا چیز هست... اگر فروشنده حرفه ایی باشه که هرگز نخواهی فهمید ، پس بی خیالش شو ، اما اگر از فروشگاه های بزرگ و معتبر که فروش بالایی هم دارند بخری ، این احتمال به صفر می رسه )
تفاوت دو ویندوز هم با هم هیچی نیست ! یعنی وسه ما ایرانی ها که می تونیم مجانی روی دستگاه ultimate رو نصب کنیم فرقی نداره) اما اگر تفاوت دقیقشون را بخواهی :
کد:http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare
نقل قول:
شاید سازگاری کارت های گرافیکیNVIDIA نسبت به ATI با برخی نرم افزار های خاص و محدود بیشتر باشه...
اما در مورد مشکل گرمایی و غیره این حرف اشتباه است(چه بسا ATI کم مصرف تر و تولید گرما نیز کمتر !!!!) ......
DELL VOSTRO 3500
2.26~2.53 i5-430M
4GB
500++
15.6 WXGA
GeForce 310M 512 MB
7 HP
FP
silver
1.030.000 zigorat
دوستان به نظر شما از بین این سه لپ تاپ کدوم رو انتخاب کنم؟ لپ تاپ رو صرف بازی کردن نمیخوام ، اما چون pc ام ضعفه میخوام در حدی باشه که سالی 3-4 تا بازی رو خوب اجرا کنه.
MSI GX640 با قیمت 1.660
محتوای مخفی: کانفیگ
Sony EB 1 CTO با قیمت 1.4
Asus N61Jq با قیمت 1.5
کارت گرافیک اولی 5850 ـه که بین لپ تاپ ها عالی محسوب میشه ، دومی 5650 داره و سومی 5730 که هردو از 5850 ضعیف تر هستند . 5730 از 5650 کمی بهتره
با توجه به روزلیشن صفحه نمایش ها میشه گفت هر 3 مورد بی ضعف در اجرای بازی ها خواهند بود ....نقل قول:
پس هر چی کنتر خرج کنید بهتر ! من مدل سونی را پیشنهاد می کنم
ممنون biostar عزيز:11:
من خيلي دنبال EA يا EB گشتم كه Corei7 باشه ،ولي جايي پيدا نكردم دوستاني كه دنبال اين مدلا هستن از كجا ميخوان خريد كنن خواهشن به منم اطلاع بدين شديدا دنبال اين دو مدل با cpu corei7 هستم.اين دومدل با گارانتي معتبر توتهران ميشه پيداكرد؟من توپايتخت وايران نديدم..
بله ازفروشگاه و گارانتي معتبر توپاساژ پايتخت خريد ميكنم
(ايران رهجو)
و درباره اين سوال كسي اطلاع داره؟
گارانتي بعد ازخريد سرويس رايگان اوليه داره؟
من درباره امرتات اينو شنيدم واينكه خودشون بعد ازخريد تست ميكنن وپاربيشن بندي هم خودشون انجام ميدم..
ممنون:11:
آقا من فعلا دو انتخاب کردم
Sony VPC F11DGX/B
SONY CW 26 FX ( فقط این مدل کارت گرافیکش Nvidia هست دیگه؟)
اگر اهل بازی بودم صد در صد مدل Sony VPC F11DGX/B را می گرفتم حالا به نظر شما مدل SONY CW 26 FX می تونه بازی ها را رون اجرا کنه یا نه؟
یک سوال برام پیش اومده این مدل هایی که دارای گارانتی هستند روی کیبردشون حروف فارسی هم هست یا نه؟
نقل قول:
روی کیبورد حروف فارسی نیست .... اما اگر خواستید می تونید بدین ، چاپ کنند ، هر چند معمولا افراد این کار را نمی کنند و عادت می کنند ، مثل من و خیلی های دیگه که کی بورد با حروف فارسی نداریم اما زیاد تایپ می کنیم
کارت گرافیک مدل 26FX از نوع NVIDIA GEforce 330M DDR3 هست که از کارت گرافیک مدل F11DGX که 310M هست به مراتب قوی تر هست
دوستان من حدود 1200 تا 1300 پول دارم و میخوایم یه لپ تاپی بگیرم که برام چندین سال کار کنه.
فعالیت خاصی نمیخوام انجام بدم ولی میخوام با این پول بشدت کانفیگ بالایی داشته باشه.
ضمنا قیافه و رنگش هم برام مهمه و میخوام مشکی باشه.
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید بهم ؟
( راستی موقعی که ما میخواستیم بخریم سی پی یو core2du بهترین بود الان جدیدترم اومده ؟ مثلا من از اینا که نوشته CPU Intel Core i7-620M سر در نمیارم....میشه راهنمهایی کنید ؟
خواهند بود یا نخواهند بود ؟نقل قول:
مگه رزولوشن صفحه نمایش چه اشکالی ایجاد میکنه ؟؟
دلیل اینکه سونی رو پیشنهاد میدین فقط همینه که هرچی کمتر خرج کنم بهتره یا دلایل دیگه ای هم دارین ؟
کلا به نظرتون خود برند رو هم باید مد نظر قرار داد یا کانفیگ کافیه؟
مرسی بابت جواب:11:
آقا من همین مدل Sony CW 26FX را انتخاب کردم.
فقط به نظر شما با توجه به قیمتش ارزش خرید داره یا نه؟ با چه گارانتی بخرم بهتر هست؟
اگر می شه مشخصات کاملش را برام بگذار همراه با عکسش ( می خوام طراحیش را ببینم)
در آخر ازت متشکرم که من را راهنمایی کردی.
من خودمم خیلی این مدل رو دوست دارم ولی بودجم نمیرسه.150 بیشتر از بودجه ی منه.اما انصافا خیلی جیگره.نقل قول:
اگه اطلاع دقیقی از قیمتاش با گارانتی های مختلف پیدا کردی ممنون میشم به منم بگی.
اینجارو هم یه نگتاه بنداز
کد:http://www.sony.com.sg/microsite/vaio/products/vaio_cw/cw1.html
راست میگی واقعا خیلی جیگره :wub: