t_tanhayam عزیز سلام
راهنمایی میخواستم در مورد خرید یک فروند ال یی دی 40 اینچ مدل سی 6900
اگر ممکنه در پیغام خصوصی بفرمایید خودتان که 46 را خریدید از کجا و با چه تضمینی
از شان گرفتید لطفا موارد لازم را گوشزد بفرمایید
با تشکر از شما
t_tanhayam عزیز سلام
اگر ممکنه در پیغام خصوصی بفرمایید خودتان که 46 را خریدید از کجا و با چه تضمینی
از شان گرفتید لطفا موارد لازم را گوشزد بفرمایید
با تشکر از شما
من الان این مدل رو دیدم زیاد از فرم پایه فلزیش خوشم نیومد می خواستم ببینم مدل دیگه ای با این خصوصیات نیست که پایش هم فلزی نباشه ؟؟ وکلا دلیلی که شما این مدل رو پیشنهاد می کنید چیه؟نقل قول:
با سلام_من يه تلويزيون led چهل اينچ فول اچ دى خريدم_رس ي و ر استرانگه و خروجي كامپوننت داره_رفتم يه كابل كامپوننت گرفتم ولي متأسفانه كيفيت تصاوير از كامپوزيتم بدتر شده!
تصاوير داراي نور آزاردهنده هست كه كامپوزيت اينطور نبود_مشكل از كابله يا رسيور يا تلويزيون!_كابلو 9تومن خريدم_اگه مشكل كابله كه خودم همينو احتمال ميدم لطفن بهترين كابل كامپوننت به همراه مارك و حدود قيمت لطف ميكنيد_
با تشكر
سلام من ديگه ميخام از بين اين 3 گزينه يكيشو بخرم و خودمو خلاص كنم
panasonic vt20 , samsung 8000 46, lg lx9500 46
لطفا منو راهنمايي كنيد. در ضمن آيا lx9500 تنها گزينه full led تو ايرانه؟ لطفا يك نظر كارشناسي بدين و در ضمن كيفيت تصوير در sd , hd , و 3d واسم مهمه نه امكانات تلويزون. اگر تو اين نرخ يعني 3 تا 3.5 ميليون گزينه بهتري هست كه من خبر ندارم لطفا بگين. با تشكر
سلام
الان بهترینو با کیفیترین 3D چه برندو چه مدلیه؟اصلا ارزشه خرید داره؟
اول اگه میشه بگین کدوم برند؟ال جی یا سونی یا پاناسونیک؟
نظره خودم بیشتر رو ال جیه...تویه 3D خوب کار کرده؟
ممنون
ین این دو مدل کدام را بگیرم با توجه به اینکه U20 پنجاه اینچ هست و V20 چهل و دو اینچه، شما جای من باشید چی میگیرید؟ بین این دو تا مدلی هم که از پاناسونیک گفتم نظرتون رو بگید حتماً.
با 3 تا از دوستهام می خواهیم بریم خرید و هر کس توقع خاصی داره لطفا ما رو راهنمایی کنید:
1- برای نفر اول بهترین تلویزیون چه پلاسما و چه LCD که 37 اینچ باشه چیه؟ فقط کیفیت تصویر براش مهمه. لطفا چند تا از بهترین 37 اینچ ها رو با ذکر مدل و قیمت بگین. می خوام برم جمهوری تصاویر رو با هم مقایسه کنم. ( از 1200 بالاتر نشه)
می گن سونی رو توی کیش مونتاژ می کنن ؛ سامسونگ رو تو هشتگرد ؛ الجی رو مادایران:21: در مورد این مسئله چه نظری دارید؟
2- برای نفر دوم تا 1700 می خواهد هزینه کنه. فقط کیفیت تصویر براش مهمه. لطفا چند تا از بهترین نمایشگر ها رو با ذکر مدل و قیمت بگین. نظرتون راجع به V20 چیه؟ (از 42 اینچ بالاتر نشه)
3- نفر سوم هم می خواهد حداقل ها رو هزینه کنه زیر 600 تومن. سایز کوچیک هم می خواهد. 32 تا 37 .
از راهنمایی تون ممنونم
یکی از اساتید ما رو راهنمایی کنه.
فردا می خواهیم بریم خرید..
بعدش هم .... تو جمهوری کدوم فروشگاه قیمت های مناسب تری می ده؟:31:
این مسئلرو کی گفته؟....نقل قول:
بقیه برندارو نمیدونم ولی الجی سه نوع داریم که بهترینش کرست.بعدش اندونزی.یه مدل هم هست که بیشترین تعدادش تویه تهرانه اون مدله که پشتش نوشته Made by lg electronic (یه همچین چیزایی)اونا قطعات چینه مونتاژه ایران که فروشنده ها میگن کره ایه اوناهم که یکم انصاف دارن میگن قطعات کرست مونتاژه چین که اینطوری نیستو مونتاژه ایرانه و قطعاته چین
اگه الجی خریدی کره ای بگیر...برایه اینکه مطمئن شی کرست سریاله جعبه و دستگاه رو مطابقت بده اگه یکی بود بار کده جعبرو بزن تو گوشیت ببین میگه کره یا نه
اگه الجی خواستی بگیری حتما یه فلش با خودت ببر (تویه فلش یه مسابقه فوتباله داخلی که ترجیحا خودت ضبط کرده باشی)بریزو برو موقع خرید رو تلویزیون امتحان کن ببین رنگ پخش نمیکنه
بازهم دم شما گرم یه جوابی دادینقل قول:
این مطلبو از چند تعمیرکار پرسیدم
چرا پیغام خصوصی! بگو ما هم بدونیم:20:نقل قول:
-با توجه به قيمت گزينه خوبيه اگر بتونيد ex400 تهيه كنيد ميشه گفت گزينه هم قيمت وتا حدودي (البته خيلي كم) انتخاب بهتري هستنقل قول:
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
-خوب طراحي و ديزاين سليقه اي هستنقل قول:
-مدل مشابه داره منتها توي ايران نمياد C6000 كه مشابه c650 ال سي دي هاست
-با توجه به اينكه سامي رو ميپسندين من C6900 رو توي رنج قيمتي شما بهترين ميدونم
-كنتراست خوب -كيفيت قابل قبول.امكانات خوب
-كلا همه سري هاي ال اي دي سري 6 به بالا همين طراحي رو دارند
-ميتونيد c650 رو هم در نظر بگيرين در صورتيكه ال سي دي ميپسندين
-اگر برند ديگه اي رو ميخواين هم گزينه هاي خوبي وجود داره
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
خوب توي 3d كه قاعدتا vt20 بهترين گزينه هست بخاطر crosstalk كمتر ووضوح حركتي بيشترنقل قول:
-منتها در غير صورتيكه طبق رويو ها lx9500 ميتونه بهترين گزينه ممكن باشه
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
-مطمئنا مربوط به تنظيمات خروجي و يا كابل هست كه به نظر من از تنظيمات خروجي رسيورتون هستنقل قول:
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
-در 3d پلاسماها بهترين هستند به دلايلي كه مربوط ميشه به نوع تكنولوژي اونهانقل قول:
-بعد هم lx9500 بهترين گزينه ميتونه باشه در led هاي بازار
-توصيه من اين هست الان سراغ 3d ها نرين
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
-به نظر من با توجه به سورس هايي كه در دسترس عموم هست v20 گزينه بهتري هستنقل قول:
-چه از نظر كنتراست -بلك لول -مصرف انرژي -پردازنده قويتر و...
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
-در مورد اول متاسفانه پلاسماها توي اين اندازه ها توليد نميشننقل قول:
ميتونيد سراغ c650 سامي ex500 سوني ld650 ال جي برين
-در مورد دوم كه فقط كيفيت تصوير : v20 بهترين گزينه ممكن هست
-در مورد سوم هم عزيز سري هاي پايين تر برندها ميتونند گزينه هاي شما باشند : سري هاي 4و 5 سامي و Ex/bx400 سوني و lg ld470 ال جي
سلام
امروز رفتم برای قیمت گرفتن چند مدل که قراره از بانه بیارم دیدم LED LG 5400 به سایز 47 اینچ رو نمایندگیش داره میده 1360 !!!
معایب این مدل در مقایسه با C695 سامسونگ چیه ؟!
ممنون
t_tanhayam عزیز سلام
خودتان که 46 اینچ این مدل را خریدید از کجا و با چه تضمینی از شان گرفتید
لطفا موارد لازم را گوشزد بفرمایید وچنانچه خارج از قوانین سایت است pm بفرستید
با تشکر از شما
صفحه 403نقل قول:
سونی ها بعد از چند سالی ابری نمیشن؟
نظرتون راجب V20 چیه؟
edge led ها به طور كلي معايب خودشون رو دارند مخصوصا در قياس با يكي از بهترين ال سي دي هاي بازار مثل C650نقل قول:
يكنواخت نبودن نوردهي -مشكل ابري شدن -صداي ضعيف - بلك لول كمتر
و نداشتن امكاناتي مشابه به c650
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
-متوجه منظورتون نميشم Clouding Effect مشكلي هست كه edge lit ها دارند بخاطر سيستم نوردهي شوننقل قول:
و ربطي به برند نداره در همه برندها وجود داره كم يا زياد اون هم از روز اول
-v20 ميتونه بهترين گزينه باشه از نظر كيفيت تصوير و مخصوصا براي افرادي كه گيم و يا فوتبال ميبينند و به وضوح حركتي بيشتري نياز دارند
سلام دوستان.
میشه یکم درمورد lg le7600 توضیح بدین.تو سایت lg مدل 7500 داره.فرقی با هم دارند؟
کیفیت تصویرش چطوره؟
آیا تمام LED هست ؟
قابلیت خاصی داره؟
نسبت به EX700 sony چطوره؟
راست میگن تو ایران مونتاژ میشه؟
تورنج قیمت 1.700 ارزش خرید داره؟
t_tanhayam عزیز سلام
لطفا پست شماره 4063 را ببینید
منتظر جواب شما هستم
-دوستان اين تفاوت ها در اسم گذاري مربوط به ايران ميشه توي همه برندها تقريبا وجود دارهنقل قول:
نگران تفاوت نباشيد يك مدل هستند
-خوب توي رنج قيمتي خودش گزينه خوبيه منتها از نظر من ex700/710 ميتونه گزينه هاي بهتري باشه
-در خيلي از برندها مونتاژ داخل داريم منتها مونتاژ به معناي توليد نيست اينقدر ذهنتون رو به اين مسائل معطوف نكنيد
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
-خوب من بدون گارانتي تهيه كردم تضميني وجود نداره فقط ما سالم بايد تحويل بگيريد و اينكه ايا پس فرداش كار ميكنه يا نه معلوم نيست به هر صورت ريسك دارهنقل قول:
pm رو چك كنيد
با سلام
دوستان یک راهنمایی برای خرید تلوزیون سامسونگ برای من هم بکنند من میخواهم یک تلوزیون ال ای دی یا ال سی دی بگیرم تا 1500 هم میخواهم هزینه کنم حالا کمی بالا یا پائین زیاد فرقی نمیکنه ولی راستش گیج شدم مثل اینکه سری 6900 هم از شانس ما نایاب شد حالا به نظر شما چه مدلی بگیرم یا منتظر بشم :41:
با تشکر
سلام
یه تلویزیون با بودجه 1میلیون با حداقل سایز 37 و قابلیت های زیر چی پیشنهاد میدید؟
تلتکست
usb با قابلیت نمایش انواع فرمت ها
تصویر در تصویر
----t داخلی
در ضمن تلویزیونی است که قابلیت ضبط برنامه ها رو داشته باشه؟
-ميتونيد مدل نزديك به اون رو يعني c6200 رو تهيه كنيدنقل قول:
اگر هم ال سي دي ميخواين C650 گزينه خوبيه
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
نقل قول:
-ld650 قابليت pip نداره
-ex500 هم Usb و ----t نداره و سايز مورد نظر شما رو
--تنها گزينه شما 37c695 هست
-عزيز خيلي از مدلها اين قابليت رو pvr) )دارند منتها نه در ريجن هاي اسيايي (مربوط ميشه به ريجن هاي اروپايي)
با تشکر از اساتید محترم و بویژه t_tanhayam
می دونم سوالم تکراریه و حقیقتش کل صفحات این بخش رو خوندم ولی هنوز نتونستم تصمیم برای خرید را قطعی کنم و با اینکه می دونم این سوال تکراریه . اگه ممکنه به طور مختصر نقاط ضعف و قدرت این سه مدل را بگید و برای استفاده خانگی( فیلم و برنامه های عادی ) که کیفیت تصویر برایم مهمه به ترتیب کدام را پیشنهاد می کنید . بسیار ممنون
LCD samsung c695 , LCD LG ld660 , LCD sony ex500 البته هر سه نوع سایز 46
-هر سه پنل جز بهترين ال سي دي هاي بازار هستندنقل قول:
-پنل c650 سامي تفاوت خاصي كه داره نسبت به ex500 داشتن پنل spva اي كه ultra clear هست و اين باعث ميشه بلك لول بهتري داشته باشيم همينطور كنتراست بهتري رو ارائه ميده
-مورد ديگه اي هم كه وجود داره در hdtv ها يكنواختي نوردهي وبك لايت پنل هست كه در اين مورد c650 عالي هست
-من رويو كاملي از ld650 پيدا نكردم كه مقايسه داشته باشم باهاش c650 رو ولي ld650 هم پنل مات هست
-روي كاغذ مشخصاتي مثل هرتز و زمان پاسخ دهي بهتري داره
-منتها همچنان كنتراست و بلك اول c650 بيشتر از دو مدل ديگه هست و همينطور scaling عالي پنل سامي
c650:
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm[/HTML]
ex500:
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40ex503-kdl40ex503u-20100603700.htm[/HTML]
-با توجه به كيفيت تصوير و البته امكانات پنل c650 بهترين گزينه هست (نظر شخصي)
یه زحمت دیگه , داخل اینترنت سرگردان بودم که چشمم به AQUOS LC-46LE820 شارپ افتاد . ساخت ژاپن . نظرتون چیه ؟
با سلام
بین دو مدل زیر کدوم رو پیشنهاد میدین
sony 40bx400
samsung 40c550
-مدل جديد RGBY شارپ هست خوب يك EDGE LED هست و نميشه با LCD ها مقايسه كرد و همينطور از نظر قيمتينقل قول:
رويو هايي وجود داره ميتونيد كامل بخونيد :
[HTML]http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1272005448[/HTML]
من فكر ميكنم اگر سراغ LE700 برين كه خوش قيمت تر و FULL LED هم هست گزينه بهتري باشه واگر توي اين رنج هزينه ميخواين بكنيد سراغ LG LE8500 برين
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
-C550 بخاطر امكاناتي كه داره گزينه بهتري هست از نظر تصويري همرده هستند تقريبانقل قول:
سلام و عرض خسته نباشيد خدمت دوست عزيز t_tanhayam
جناب من از شما يک سؤال داشتم: آيا خريد sony nx710 46 اينچ که 3d هست توصيه ميشه؟
من نظرم روی nx700 بود ولی ديگه نمايندگی های sony اين مدل را ندارند...
-از نظر من خريد 3D الان زياد منطقي نيستنقل قول:
-اگر هم 3D ميخواين ميتونيد سراغ HX ها برين
D25 پاناسونیک قابلیت Record کردن داره... (البته تا اونجا که من می دونم ولی --- نداره و آنالوگ رو ظبط می کنه)نقل قول:
سری HX گران هست و من نمی خوام اونقدر هزينه کنم....نقل قول:
يه سؤال ديگه تا 3 ميليون شما بين led های سونی و سامسونگ کدام يک را پيشنهاد ميکنيد؟(3D هم نباشه مشکلی نيست)
سلام.چون من کانال ها را از آنتن نمیگیرم.میخواهم خروجی دریافت کننده ام را به فیش کامپونت tvوصل کنم باید چکار کنم؟خلاصه میخواهم بهترین کیفیت را از tvبگیرم لطفا راهنمایی کنید.چند مدل دریافت کننده خوب full hdمعرفی کنید ممنون
تشکرنقل قول:
نظرتون بین c695 و c650 چیه؟
با توجه به قابلیت هایی که گفته شد led مناسب پیدا میشه ؟
کد:یه تلویزیون با بودجه 1میلیون با حداقل سایز 37 و قابلیت های زیر چی پیشنهاد میدید؟
تلتکست
usb با قابلیت نمایش انواع فرمت ها
تصویر در تصویر
----t داخلی
-هر برندي مدلي داره براي ارائه اينطور نميشه گفت كدام بهتر هستند سليقه ها متفاوت هست و رقابت هم خيلي نزديكنقل قول:
اگر كمي معقول تر بخواين هزينه كنيد دو مدل زير رو هم نگاه بندازين
sony ex710 /700
samsung c6900
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
-خوب اگر دستگاهتون خروجي كامپوننت داره ميتونيد ازش استفاده كنيد در مورد سوالات سري c هم اين تاپيك مطرح كنيد بيشتر كمكتون كنيم :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=422341&page=111[/HTML]
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
-عزيز c695=c650 (خدا بگم اين اسم گذاري هاي مسخره داخلي رو چكار كنه )نقل قول:
-از نظر من نه ولي مدل هايي وجود داره از سري هاي پايين سامي وال جي
بازم تشکرنقل قول:
برم مغازه از کجا میشه مدل تلویزیون را دید. چون به حرف فروشنده نمیشه اعتماد کرد
الان قیمت حدودی c695 چنده؟
برای خرید ایت تی وی چه توصیه ای دارید مثلا از کجا میشه فهمید که چند ساعت کار کرده و دست دوم نباشه و....
ادرس نمایندگی های معتبر سامسونگ در مشهد را می خواستم؟
40 1200نقل قول:
-چون با گارانتي ميگيريد نگران چيزي نباشين فقط پيكسل سوخته رو وضربه هاي احتمالي به پنل رو چك كنيد
-تعداد زيادي توي خيابا ن سعدي هستند سنتر اصلي هم توي سناباد و فكر ميكنم ازاد شهر هست
بابت وقتی که میزارید ممنوننقل قول:
دیگه دارم مجاب میشم که همین c695 را بخرم
فقط اسم دقیقش را به من میگید. (اخه چند جا دیدم که اولش با عبارتی مثل LA LN این جور چیزا اومده)
نگفتی از کجا میشه مدل رو فهمید؟
پنل چیه؟
آقا خيلی ممنوننقل قول:
-هر برندي مدلي داره براي ارائه اينطور نميشه گفت كدام بهتر هستند سليقه ها متفاوت هست و رقابت هم خيلي نزديك
اگر كمي معقول تر بخواين هزينه كنيد دو مدل زير رو هم نگاه بندازين
sony ex710 /700
samsung c6900
با توجه به اينکه اکثرا از اين c6900 تعريف ميکنند به احتمال زياد فردا ميرم 46 اينچ اين مدل را ميگيرم.
فقط يک سؤال ديگه که led های sony مثل سامسونگ فايلهای mkv با کدک صدای dts را پخش می کنند يا نه؟
-خواهش ميكم مدلي كه در اسيا وجود داره LA هستنقل قول:
-LA40C650 چيزي كه روي جعبه نوشته شده هست
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
-نه متاسفانه روي USB هاي سوني حساب نكنيد بايد همراهشون يك HD MDIA PLAYER هم تهيه كنيدنقل قول:
دوتا سوال داشتم :
lg ld660=lg ld650 آیا 100% یکین ؟!؟!
و با wireless Ready چه مانورهایی میشه داد ؟!؟!
منظورم اینه که کاملا مثل وایرلس لپ تاپ میشه ازش استفاده کرد یا فقط برای اتصال به سینما خانگی وایرلس داره ؟!؟