شما این کرک رو نصب کن، ایشالا که 1 March هیچ اتفاقی نمیوفته:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز بالا میاد، ولی هر 2 ساعت سریع خاموش میشه.!
Printable View
شما این کرک رو نصب کن، ایشالا که 1 March هیچ اتفاقی نمیوفته:نقل قول:
ویندوز بالا میاد، ولی هر 2 ساعت سریع خاموش میشه.!
[QUOTE=ask_bl;4697269]من از سایت مایکروسافت لینک دادم !
خوب 4 گیگ که خودشم گفته .
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
شما امکان نداره بتونید تو ویندوز 32 بیت 4 گیگ رم رو بصورت Available داشته باشید
ماکروسافت گفته 4 گیگ اما 3.25 بیشتر در دسترس قرار نمی گیره
8 گیگ هم داشته باشید باز 8 گیگ رو میشناسه اما باز هم 3.25 در دسترسه
اما با نصب این پچ هرقدر رم روی اسلات ها قرار بدید برای شما Available خواهدبود.
دمه شما گرمنقل قول:
دمه اون محمدی که این کرک رو گذاشت نیز هم
به نظر که کارش درسته
لاقل امیدی هست
ممنون:11:
نقل قول:بله درسته حق با شما هست ،ولی یه موضوعی هم هست !نقل قول:
اگر حوصله داشتین ،اینجا رو یه نگاه بندازین :46:
کد:http://www.pallab.net/2009/12/30/enable-more-than-4gb-memory-in-windows-vista-7/
در مورد این پچ ،با اینکه بیشتر از 4 گیگ رو ویندوز Usable نشون میده ولی بیشتر از 3 گیگ رم برای هیچ نرم افزاری به تنهایی استفاده نمیشه !نقل قول:
This patch will allow the OS to use more than 4 GB of memory. However, it does have a limitation – more than 3 GB of memory cannot be allocated to a single application.
خوب بهتره به جای این همه دردسر از همون 64 بیتی استفاده بشه .
در ضمن به نظر هم نمیرسید که مشکلی برای سیستم عامل پیش بیاد.
-------------
در ضمن دوستان اگر خواستن بیشتر در این مورد بدونن اینجا رو یه بار مطالعه کنن، مسائلی از قبیل دلیل عدم شناخت بیش از 3.12 گیگ و اینکه بقیه مقدار این رم کجا میره و... رو گفته :
کد:http://4sysops.com/archives/why-windows-vista-only-sees-3gb-memory-in-a-pc-with-4gb-ram-and-how-vista-sp1-fools-its-users/
کد:http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Ben-us%3B929605&x=13&y=19
من آخر نتونستم آپدیت کنم.....نقل قول:
یعنی هیچکس به همچین مشکلی برنخورده؟؟؟؟؟......لطفا راهنمایی کنید
سلام به همه ی دوستان
یه مدتی هست که توی my computer روی درایو های من این آیکون ها اومده نمی دونم چیه
اگه می شه منو راهنمایی کنید که این آیکونو چه جوری برش دارم
ممنون
سلامنقل قول:
اون ایکون نشون دهنده اشتراک (شیر)شدن اون پارتیشنه!
حالا دو حلت داره یا نمی خواین اشتراک بشه که می تونی از مسیر تصویر زیر ورش داری اشراک رو و ایکون هم بره
کلیک راست روی پارتیشمورد نظر و پروپرتیس:
دو اینکه می خوای اشتراک باشه ولی ایکون نباشه ک باید از برنامه های مدیرت ایکون و منیجمت 7 استفاده کنی( TuneUpاین قابلیت رو داشت ولی من نسخه هماهنگ با سون رو نصب نداشتم تست کنم)
سلام و خسته نباشید
من وقتی 7 ریختم برای اتصال به انترنت مشکلی نداشتم
اما الان که می خوام وصل شم ارور 651 می ده
زنگ زدم پشتیبانی گفتند باید فایل RASPPPOE.SYS رو از VISTA بگیری کپی کنی در شاخه System32
ولی وقت کپی کردن نمی زاره کپی کنم؟!؟!؟!:18:
چه کنم؟
راه حل دیگری هست؟
سلامنقل قول:
این فایل رو بگیرین و در آدرس زیر کپی کنین
آدرس :
C:\WINDOWS\system32\drivers
فایل :
کد:http://www.windowsreference.com/wp-content/uploads/2009/05/raspppoe.zip
- - - - - - - -
اگر مشکل بر طرف نشد ،اسم همین فایل رو به یه چیز دیگه مثل raspppoe_orig.sys تغییر بدین .
میگم تو سون نیازی به نصب آنتی ویروس و فایروال مثل Nod32 هست؟ اگه آره، پس این فایروال و ویندوز دفندر چیکارن؟ (Windows Defender)
آقا این ویندوز من هوشمند شده! یعنی اگه موقع بالا اومدن ویندوز , مانیتور روشن باشه که مثل بچه آدم میاد بالا و صفحه رو نشون میده , وای اگه مانیتور خاموش باشه و سیستم روشن بشه , وقتی بالا بیاد ریزولوشن و اندازه صفحه و خلاصه همه چیز مثل موقعی که اول ویندوز نصب شده نمایش داده میشه , یعنی صفحه کوچیک وسط مانیتور هست! و آیکونها سر جاشون نیستن . البته با ریستارت کردن ( و روشن بودن مانیتور!) دفعه بعد که بالا بیاد همه تنظیمات درست میشه!
میخواستم ببینم مشکل چیست؟
سلامنقل قول:
بهتره که نصب کنید.
اون وقت حکم یه فایر وال داره و بهش اعتمادی نیست.(البته توی ایران)
من ویندوزمو همون موقع که خریدم اکتیوش کردم و فک کنم با یکی از کرکایی که معرفی شده تو فورم اکتیو کردم
اما الان بعد 3-4 ماه فک کنم اروور میده که اطلاعات مهمتو بردار که تا 4 روز (هر روز کمتر میشه) ویندوز پاک میشه و ...
کسی میدونه باید چیکارش کنم ؟؟؟
روی این لپ تاپم فوق العاده کنده و کند شده اعصابمو خرد کرده پاک کنم XP بریزم به مشککل که نمیخورم ؟؟؟
و
درصد کارایی چقدر بالا میره ؟؟
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
به نظرم ایراد از گرافیک و رابط اصلیش با مانیتورت هست .... :20:نقل قول:
البته بازم نظر استادا مهمه ...
در مورد اون ارور ما یک کاری کردیم که الحمدالله دیگه نمشمره!
یک سری به چند صفحه اخیر این تاپیک بزن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=349361&page=9
داداش یکی نمیگه چطور مشکلمونو حل کنیم
گرافیکم آپدیته(gt 9400)
ولی تو بیشتر برنامه ها حتی خود مدیا پلیر تصویر پیکسلی!!!!!!!!!
شنیدم بعضیا با کارت تی وی هم مشکل پیدا کردن و اونا هم پیکسلی نشون میده
لطفا راه حل:46::46::46::46:
سلام ممنون از راهنماییتنقل قول:
اما من این کارو کردم به نام raspppoe(2).sys کپی کردم
اما فایل قبلی پاک نمیشه! ایرادی نداره؟
اگر واضح تر میشه راهنمایی کنید.
:10:
سلام سیستم من 2 تا رم دو گیگ دارم اما حجم درایوهام کم به نظر میاد .میخواستم ببینم ایا اینطور است؟؟اگه جواب مثبته چکار کنم درست بشه؟اصلا این دو ربطی به هم دارند؟
باید طبیعی برای رم 4 چند باشه (حجم هر درایو)
میشه یکی از رم ها عمل نکنه ؟اگه جواب مثبته از کجا تشخیص بدم
یکی از دوستان گفت شاید ویروس win32 jeefogui داشته باشی و یک انتی ویروس معرفی کرد اما ویروس نداشتم .الانم کاسپر روی سیستم نصبه و اپدیت هم شده (6 ماه کاسپر دارم)
خواهشا کمک کنید
سلام سیستم من 2 تا رم دو گیگ دارم اما حجم درایوهام کم به نظر میاد .میخواستم ببینم ایا اینطور است؟؟اگه جواب مثبته چکار کنم درست بشه؟اصلا این دو ربطی به هم دارند؟
باید طبیعی برای رم 4 چند باشه (حجم هر درایو)
میشه یکی از رم ها عمل نکنه ؟اگه جواب مثبته از کجا تشخیص بدم
یکی از دوستان گفت شاید ویروس win32 jeefogui داشته باشی و یک انتی ویروس معرفی کرد اما ویروس نداشتم .الانم کاسپر روی سیستم نصبه و اپدیت هم شده (6 ماه کاسپر دارم)
خواهشا کمک کنید
سلامنقل قول:
بنظر هاردت 240 گیگ باید باشه ! این کمه؟
ولی هیچ ارتباطی به RAM نداره این جوری پارتیشن شده(درایو بندی) می نونی این 240 تا رو 1 درایو کنی و یا نه
10تا 24 تا داشته باشی .
RAM ت هم سالمه چون تو سیستم پراپرتیت نوشته 4.
ویروس هم نداری:20:
درود
من 7 روی دیسک f نصب کردم و الان f شده c و بقیه درایوها هم تغییر کرده . چطور میشه به حالت عادی درش آورد ؟ (همین مشکل توی ویستا هم بود)
مرسی:11:
سلام
قصد نصب ویندوز سون رو دارم
سیستمم با این مشخصاته ببینید راحت میتونم این ویندوز رو اجرا کنم؟ کند نمیشه؟
CPU : AMD Athlon 64 processor 3500+
Main : GigaBayte K8N Pro-Sli
Ram : 1 GB
VGA : GeForce 6600 GT -256
در ضمن یکی از دوستام داره استفاده میکنه ولی ظاهرا پرینترش نصب نمیشه
پرینترش هم سامسونگ Samsung ML-1640 Series هست
و توی سایتش هم درایوری وجود نداره
چون خودم هم این پرینتر رو دارم بعد از نصب ویندوز چطوری پرینتر رو استفاده کنم؟
ببخشید مبتدی هستم
دوستان متخصص 7 سلام
من inspiron1564 گرفتم که روش 7 نصب بود و با توجه به کانفیگش میگن باید 7 نصب باشه
بهرحال من با این ویندوز مشکل دارم مشکلاتم هم:
1. جوی استیک روش کار نمینکه (یعنی میگه که نمیشناسه جوی استیکم هم usb2 هست که 4تومن خریدم)
2. pdf نمیشه ساخت (بعنی با pdffactory و نرم افزارهای مشابه کار نمیکنه)
نرم افزارها رو فعلا تونستم یه کاری باهاشون بکنم
در مورد دو مشکل بالا چه راه حلی پبشنهاد میکنین
نقل قول:
سلام
اولا بابا یه جو استیک خوب بخیر این چیه خریدی( شوی جدی همراه:31:)
بای سوال دوم من خودم pdffactory رو نصب دارم کشلی نداره آخرین ورژن سازگار با 7 تو سایتشهم گفته سازگاره
pdffactory .3.52
سلام عزیزنقل قول:
Samsung ML-1640 Series درایور 7 داره از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر
سیستم 7 رو جواب میده ولی یک مقدار از نظر رم و سی پی یو کم داری ولی کلا سون مثل ویستا سنگین نیست و روی سیتم پایین هم جواب میده ( بهترین نتیجه با تست مشخص میشه)
سلام
میخوام یه Win 7 x64 دانلود کنم اما ویندوزش عربیه یعنی همه چی توش عربیه با چه برنامه ای میشه همه چیز رو انگلیسی کرد ؟
سلام به اساتید p30world
من چند وقته کنار ویندوز xp یه ویندوز سون 32 بیت نصب کردم ولی با اینکه کرکش رو هم نصب میکنم بعد یکی دو روز از کار میفته ،
موقع بالا آمدن ویندوز فقط desktop ظاهر میشه ، نه آیکن ها هستند نه taskbar
Ctrl+Alt+Del هم کار نمیکنه
ویندوز رو دوباره نصب کردم ولی درست نشد
جالب اینجاست که وقتی یه بار با xp بالا میام دوباره برمیگردم سون کار میکنه!!!!:13:
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟
یک سوال من میخوام ویندوز سونمو از 7100 به 7600 ببرم چراهی هست که برنامه هایی که روی 7100 دارم تو 7600 هم بمونه ؟؟؟؟؟؟
در ضمن من که ویندوزم اپدیت میشه فرقی بین این دو نسخه هست یا نه لازم نیست ویندوز رو عوض کنم
:19:نقل قول:
-
سلام دوستان
توی کنترل پنل.phone & modem که میرم بیشتر گزینه هاش بسته اس مثل advanced
چی کار کنم؟چرا اینجوریه؟
ممنون
نقل قول:
سلام علی
خب اگه می خای دانلود کنی چرا نسخه عربی میگری خب نسخه اینگلیسی بگیر( چیز خاصی داره؟؟؟)
برای تغییر زبان هم از مسیر کنترل پنل Region and Language بخش Keyboards and Languages گزین پایین صفحه (Display language) سویچ بین زبان هست اگه انگلیسی هم باشه که داره حتما نباشهئهم می تونی نصب کنی پکش رو
تصویر مربوط اتچ شد:11:
درایور مودم رو درست نصب کردی مدل مودم ؟ داریور ویندوز سون بود ؟نقل قول:
دوست عزی تو صفحات قبل هم گفته شده ویندوز سون همیشه درایو که توش نصب هست رو C میشناسه ولی درایو های دیگت رو می تونی تغییر نام بدینقل قول:
مسیر: روی مای کمپیوتر کلیک راست. منیجمنت . دیسک منیجمنت .روی پارتیشن مورد نظرت کلیک راست کن چنج داریو لیبر اند پچ رو بزن و تغییر بده (مال درایو c ویندوز رو نده ):27::11:
دوستان تو ویندوز 7 چطوری میشه یه نوت بوک یه Pc رو تو اینترنت شیر کرد؟
جریان این آپیدت (KB971033) چیه که میگن ضد پایرسیه؟!
من اشتباه کردم و آپدیتش کردم از اون موقع بقیه ی آپیدتها دانلود نمیشن!
این آپدیت در رابطه با اکتیویشن هست و که ویندوز های دزدی (یا همون کرک شده ها) رو تشخیص میده ،این آپدیت پیش از 70 نوع از کرک های ویندوز سون رو میشناسه .نقل قول:
در حقیقت این آپدیت برای اطمینان از قانونی بودن اکتیوشین هاست .
1. چرا در ویندوز7 بعضی از نرم افزارها که پیام میدهند یک شورتکات روی دسکتاپ میسازند...ساخته نمیشود
و حتی در استارت و لیست آل پروگرام نمیآید؟
2. بنده یک dsl-200(مودم) دارم که پس از آن اینستال کردن حال که دوباره میخوام اینستال کنم...پیام میده دوباره باید ریبوت کنی...
اما هر چند بار ریبوت میکنم باز همین پیام رو میده!!!!و نصب دوباره نمیکنه!!!!
3.چرا اون پیام sfc /scannow که در ویندوز xp بود تو 7 انجام نمیشه یا اصلا دی وی دی نمیخواد؟
با تشکر
---------- Post added at 05:04 AM ---------- Previous post was at 05:03 AM ----------
1. چرا در ویندوز7 بعضی از نرم افزارها که پیام میدهند یک شورتکات روی دسکتاپ میسازند...ساخته نمیشود
و حتی در استارت و لیست آل پروگرام نمیآید؟
2. بنده یک dsl-200(مودم) دارم که پس از آن اینستال کردن حال که دوباره میخوام اینستال کنم...پیام میده دوباره باید ریبوت کنی...
اما هر چند بار ریبوت میکنم باز همین پیام رو میده!!!!و نصب دوباره نمیکنه!!!!
3.چرا اون پیام sfc /scannow که در ویندوز xp بود تو 7 انجام نمیشه یا اصلا دی وی دی نمیخواد؟
با تشکر
لبتاپ dell xps m 1210 دارم با کارت گرافیک Geforce Go 7400 وینروز 7 خودش کارت گرافیکم رو شناخت و درایورش رو از اینترنت گرفت و نصب کرد. اما هر چند دقیقه نور صفحه نمایش به حالت ناگهانی زیاد میشه. یعنی برای 1 لحظه نور کناره ی سمت چپ صفحه زیاد میشه.
ممنون میشم اگه علتش رو بهم بگید. آیا این مشکل به سخت افزار آسیب می زنه؟
آخه میخوام با ماهواره دانلودش کنم اونا هم دارن نسخه عربی میگیرن من هم که حق انتخاب ندارم :دینقل قول:
سلام علی
خب اگه می خای دانلود کنی چرا نسخه عربی میگری خب نسخه اینگلیسی بگیر( چیز خاصی داره؟؟؟)
برای تغییر زبان هم از مسیر کنترل پنل Region and Language بخش Keyboards and Languages گزین پایین صفحه (Display language) سویچ بین زبان هست اگه انگلیسی هم باشه که داره حتما نباشهئهم می تونی نصب کنی پکش رو
منظورم یعنی زبان کل ویندوز هست که مثلا به جای My Computer یه چیز عربی نوشته یا به جای Control Panel چیز دیگه ! با این روش میشه همه اینا رو انگلیسی کرد ؟
دوستان درایوی که LOCK کردم رو چطوری میشه UnLock کنم؟؟
آره جواب میده ولی سعی کن نسخه اینگلسی رو از بازار تهیه کنی بهتره یه نسخه انگلیسی رو تو دانولد آفلان نت هم پیدا میشه:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
از چه روشی برای LOCK کردن استفاده کردی؟
این مسر رو برو ببن
برو Control Panel. تو BitLocker کلیک کن روی پارتین مورد نظر جلو دگمه رو بزن پسورد رو بده و تیکش رو وردار باشد حل بشه
را دوم :
Control Panel برو تو User Accounts
تو انجا Manage another account رو کلیک کن بعد روی یوزری که درایو براش قفله برو ، روی Set up PC Safeguard کلیک کن Lock hard disk drives (advanced) رو بزن و تنظیمش رو انجا نجام بده
موفق باشی
کیست که مرا یاری کند؟نقل قول: