دوستان چرا شیراز مانند دیگر شهرها و استان ها مخابرات اینترنت نمی ده؟ منظورم اینترنت 128 ماهی 8 هزار تومن هست نه اینترنتی که الان یه شرکت دیگه به نام مخابرات می ده!!
Printable View
دوستان چرا شیراز مانند دیگر شهرها و استان ها مخابرات اینترنت نمی ده؟ منظورم اینترنت 128 ماهی 8 هزار تومن هست نه اینترنتی که الان یه شرکت دیگه به نام مخابرات می ده!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
وقتی ارائه نمیده و جواب میده از اسیاتک بگیرید بحث کردن در موردش بی فایده هست.:20:
مشکل آسیاتک و ارم اینه که یوزر جدا واسه شبانه دارن و این خیلی مسخره هست! مثلا من که تنظیمات کانکشن توی مودمم هست،اصلا نمیصرفه برام که واسه ساعت رایگان برم هی عوض کنم اینو. دردسر داره. خیلی مسخرس.
باید قید وایرلس را بزنی بگذاری روی حالت دستی . برای من که اصلا روی حالت اتومات جواب نمیده فکر کنم اسپلیتر توی مخابرات خرابه! ارم نت میگه باید کارشناس بفرستیم خونتون منم گفتم نمیخوام! من خودم یه پا کارشناسم!.دی:نقل قول:
130 کمه؟ بابا ارم نت شبانه مه سرویسهاش از 60 بیشتر نمیشه 2مگش هم 60 هستنقل قول:
130 :18::18::18:. واسه شبانه مگه 130 کمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18: مگه قبلا شبانه چند دانلود میکردی؟؟:18::18:نقل قول:
فعلا که روزانه ما وضعش اینه
ارم نت منطقه معالی اباد حدود 1 هفته اینترنت واسه یک سری از کاربرا قطع بود. بعد از 1 هفته که وصل شد 3_4 روز به قرارداد اضافه کردن برای جبران اون 1 هفته.
هرچی هم به پشتیبانی زنگ میزدم میگفت مشکل از طرف خودتون هست، اخر معلوم شد که خودشون مشکل داشتن فقط نمیخواستن صداشو در بیارن و مشترک بدبختو میپیچوندن.
الان که 3_4 روز هست وصل شده خیلی قطعی داره. امروز ظهر هم که ماشالا 10 ثانیه وصل هست 30 ثانیه تعطیل. بیشتر از 100 بار قطع شده همین امروز ظهر.
خلاصه فکر نمیکنم این شرکت با این وضعیت به جایی برسه
دروود
کلا از اون روزی که گفتن می خویم پهنای باند بیشتر کنیم پینگ ها بالات ر رفته و همه چیز مسخره تر شده.
نقل قول:
نمیشه. قدیشو بزنم یعنی چی.. هیچ چی مثل اتوماتیک راحت و خوب نیست. دردسر داره که تنظیم کنی واسه ساعت رایگان خودش کانکت شه و از این حرفا. تازه وایرلس که فقط من نیستم. خونمون چند نفر استفاده میکنن و باید اینجوری باشه.
سلام
شاتل نامرد خطم را قطع كرد:31:
كلي باهاش كار داشتم
حالا بايد زنگ بزنم آسياتك تا خطم را وصل كنند
امشب خوب شده گووووویاااا!!
سلام بر دوستان ارم نتی و سایر دوستان که از شرکتهای دیگه سرویس میگیرن
با توجه به صحبت شده با wordship عزیز به این نتیجه رسیدیم که چند نفر جمع بشیم و یه قرار بگذاریم و بریم تنظیم مقررات و نسبت به خدمات شرکتهای اینترنتی(ارم نت) یه اعتراض بکنیم در مورد محدودیت ها و سرعت شبانه همه سرویسها که 60 هست و اطلاعه جدیدی که صادر شده در مورد محدودیت و ارائه سرویس نامحدود مثل مخابرات بقیه شهرها که ارائه نمیکنن و...
دوستانی هم که از شرکتهای دیگه هستن اعلام حضور کنند تا یک قرار بگذاریم بریم که این روزها بازارش داغ هست!
امروز توی روزنامه خبر جنوب زده بودن استان فارس جز 4 شهر اول هست از نظر سرعت که فکر نمیکنم تا اونجای که یادم هست توی اسپید تست نبود قبلا کسی اون قسمت که توی اسپید تست شهرها را مقایسه میکرد یادش هست کدوم قسمت اسپید تست هست؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: ترجیحا با ریش و پیرهن استین بلند.دی:
خیلی جالبه.گرونترین در عین حال بی کیفیترین. اشکالی نداره.اگه پینگ زیر 100 نمیخوان بدن.فدای سرشون اشکالی نداره.اما بدبختیمون اینجاس که همون پینگ 200 300 هم که بمون میخوان بدن 4 ساعت خوبه 4 ساعت بد.=ینگ منو باش.اعصابم خط خطیهنقل قول:
جناب ! شما انگار مرض شکایت کردن دارید !نقل قول:
یه مدت کاربر شاتل بودید و چند ماه پیگیر شکایت از این شرکت و حالا هم که اومدین سراغ آسیاتک و باز هوس
شکایت کردید. مثل اینکه فراموش کردید که اینجا کجاست و توقع دارید اینترنت ایران هم مثل سوئد یا ترکیه
باشه. برای اون اینترنت بی اشکالی که شما دنبالش هستید بهتره کوچ کنید برید یه کشور دیگه و اینقدر خودتون
و دیگران را اذیت نکنید.
به شتر گفتند که زانو ات کجه , جواب داد مگه کجام راسته ؟!
حالا انگار که همه چیز تو مملکت ما درسته و سر جاشه که گیر دادید به اینترنت بی زبون ؟!
مشترکهای گرامی ارم نت کسی مشکل قطعی اینترنت نداره؟ (معالی اباد)
سلام من شاتل 512 اکو هستم سرعت 1.3 مگابیت هست دارم میرم رو 128 ارت به نظرتون سرعت ارت 128 چنده؟ شبانه من سرعتم 100 کیلو بایت به بالا تا هست و همیشه ازش رازی بودم به جز این ماه که ترافیک 3 برابر مینداره با دومتر مزنه 25 مگ تو سایت میزه 70 به بشتیبانی گفتم میگه مشکلی نداره!!!
اینم تست سرعت شبانه من:
کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=970.271
مشکل قطی اینترنت که نداشتم ولی سایتش یه جند ساعتی قطع بود.مرکز فیاض بخشنقل قول:
[HTML]با سلام منتظر ابلاغیه از تهران هستیم. با احترام پشتیبانیhttp://www.eramnet.ir[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tel: +98 711 1844
Fax: +98 711 8302995
From: mehdi Salehi [mailto:mehdisalehi80@yahoo.com]
Sent: Wednesday, August 17, 2011 11:45 PM
To: fanavarifars.shiraz@asiatech.ir
Subject: اينترنت
با سلام خدمت شما عزیزان
با توجه به اخبار 20.30
همچینن لینک های معتبری از قبیل :
http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd و http://www.webgardi2030.ir/fa/news/2659 و
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1383330
و
ایا قصد ارائه سرویس ها نامحدود رو ندارید
با تشکر
[/HTML]
دوستان سلام
کسی تجربه ماتریکس داشته؟ سرویس هاش خوبه؟ بده؟ چجوریه کلن؟ ارزش داره از پارس آنلاین برم ماتریکس؟
ممنون
هر چند دقیقه یک بار چراغ لینک مودم من قطع میشه و 20_30 ثانیه بعد وصل میشه.
بعضی وقتا هم میگیرتش و هر چند ثانیه یک بار قطع میشه بجای چند دقیقه.
الان چند روزه اینجوریه :grrr:
نویز خطتت زیاده. حتما SNR خطت زیر 12 هست.میتونی بری از طریق مودم ببینی SNR چقده. 192.168.1.1 برو.بعدش admin تایپ کن.ببین SNR خطت چنه؟ اگه سرویست 1 مگ یا 2 مگ هست باید کمترش کنی تا خطت بکشه:46:نقل قول:
حاجی شما راضی هستی یا سرعت واست مهم نیست دلیلی نداره بقیه هم ساکت بمونن و ...نقل قول:
"شما انگار مرض شکایت کردن دارید" یعنی چی؟ این طرز حرف زدن هست؟! مگه شما وکیل این شرکتا هستین؟؟
هر کسی یک حداقل خدماتی را از شرکت اینترنتی خودش توقع داره، شاتل که واقعا شرمنده کرده همرو ... !
یکی هم که وقت خودشو میذاره تا یه کاری واسه این اینترنت ذغالی کنه، وکیل وسی شرکتها ناراحت میشن ...
Local SNR Margin:32.0 dBنقل قول:
Remote SNR Margin:24.0 dB
قبلا درست بود اخه. از وقتی تو مخابرات یه چیزایی رو عوض کردن اینجوری شده. (خود شرکت یه کارایی کرد، اون جریان اضافه کردن پهنای باند استانو نمیگم)
سرعت من هم 128 هست
:2:
وضعیت SNR ات خوبه. آره دیگه حتما مشکل از شرکتت هست.حالا چه شرکتی هستی. واسه هم شرکتیاتتم اینجوریه یا فقط واسه تو اینجوریه؟؟نقل قول:
خطه منو ببین چقد داغونه. زیره خط فقره...
میتونه مشکل از دستگاه تلفنتون هم باشه. دستگاه تلفنتون بکش بیرون ببین بازم لینک میپره
ارم نت.
گفتم یه هفته اینترنت کلا قطع بود واسه یه سری از کاربرا تو معالی اباد. اما از وقتی وصل شده خبر ندارم اونا وضعیت اینترنتشون چطوره.
الان تو خونه اصلا هیچ تلفنی نیست.
اینم اسپید تست ساعت 1:15 که اوج مصرفه من شاتل راضی بودم شاید سالی 1-2 بار قطعی داشته باشه اونم کمتر از 6 ساعت رفع شده....نقل قول:
تو منطفه ما بهترینه!!!
من 512 محدود....
از سال 86 تا حالا هر شب دانلود میکتم 1 بار هم محدود نشدم!!
سلام
من مرکز مخابراتم وصال هست پیش شماره 751 میخواستم ببینم تو شیراز کدام شرکت ها برای من پوشش دارند
من حدود2 سال هست که از امین نت استفاده میکنم اون موقعه فقط همین شرکت پوشش میداد
سایت ارم نت هم برای من باز نمیشه اگه میشه از قسمت قیمت ها یه عکس برام بزارید همچنین ادرس
آدرسشنقل قول:
قیمتاش زیاده یه مقداریش واست گذاشتمکد:http://www.eramnet.ir/
من کاملا راضیم. بهتر از پارس آنلاین دوستم هست که چندین روز قطع بوده اونم جمع کرد اومد ماتریکس سرعتو حال میکنه :31: یه مدته 350 کیلوبایت بر ثانیه شده سرعت دانلود در طول روزنقل قول:
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
سرویس 1 مگ ماتریکس مرکز ابوذر ساعت 19:30:
سلام
بالاخره وصل شد یعنی خودم وصلش کردم
سرعتش که فعلا حرف نداره و با idm بالای 250 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنم
فقط پینگش حدود 550-600 هست که چون زیاد اهل گیم نیستم خیلی برام مهم نیست
راستی چطوری کانکشن بریج بسازم؟
سلاو دوستام. Static IP باعث میشه پینگ یوزر ثابت و خوب باشه یا فرقی نمیکنه. اگه پینگ یوزر رو خوب نگه میداره بریم بگیریم؟ کسی اطلاعاتی داره؟
مرکز وصال دیگه چه شرکت هایی پوشش میده؟
امین نت
ارم نت
؟؟؟
من ماتریکس بودم اومدم پارس،بطور کلی بخوام بگم ماتریکس کیفیت اینترنتی که ارائه میده بهتره پینگ بهتر و قطعی کمتر در ضمن مثل پارس هم حجم رو زیادی کم نمیکنه.اما خوب موردی که من باهاش داشتم در مورد دانلود شبانه بود که بر مبنای این جمله که توی سایتش نوشته:نقل قول:
کسی تجربه ماتریکس داشته؟ سرویس هاش خوبه؟ بده؟ چجوریه کلن؟ ارزش داره از پارس آنلاین برم ماتریکس؟
یعنی اگه شما بخواید مثلا سرویس سه ماهه بگیرید در صورتی که سرویستون زیر 12 گیگ باشه اصلا دانلود شبانه رایگان در کار نیست!نقل قول:
کلیه سرویسهای فوق با حجم دانلود 4 گیگ به بالا در ماه از ساعت 30: 1 الی 30 : 7 صبح رایگان و بدون محدودیت ارائه میشود .
جدولی هم که گذاشتن فقط واسه 128 سه ماهه 12 گیگ هست و اگه 256 یا 512 بخواید باید برای سه ماهش حداقل 18 گیگ حجم بگیرید،تا وقتی که من بودم اکثرا میشنیدم سرعت شبانه رایگانش دقیقا سرعت واقعی هست مثلا 512 میشه سرعت 64 کیلوبایت بر ثانیه ولی چون من خودم شبانه رایگان نداشتم نمی تونم نظر بدم.
در کل من به شخصه از پارس به مراتب راضی ترم ولی می دونم پارس واسه بعضیا خوب از آب در نمیاد یا بعد مدتی خراب میشه،به هر حال تصمیم نهایی با خودتونه.
به دلایلی اگر ای پی ثابتی نداشته باشی بهتره .نقل قول:
اما در کل بگم ربطی به سرعت و پینگ نداره فقط گرونتره
به عنوان مثال کسانی که زیاد با تورنت سروکار دارند و معمولا سید هستن > حتما باید ای پی ثابت داشته باشن و...
من ارم نتم. خیلی امروز پینگم داغونه.همش 400 500 بود.فقط یه نیم ساعتی 250 شد بعد دوباره خراب شد.مال شما هم اینجوریه؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بله مال من هم چند روزه پینگم به شدت بد هست.الان هم 450 هست پینگم
سلام منم ارمنت هستم کلا تاپیک افتاده دست بچه های ارم نت :دینقل قول:
اره خرابه پینگ...
پینگ من با گوگل :
منم پینگم خرابه تا جایی که به 800...900 میرسه سرعتم که دیشب رسیده بود به 0.5kb امروز زنگ زدم پشتیبانی میگه هیچ مشکلی وجود نداره از طرف ما, بچه هایی که صبانت دارن زنگ بزنن پشتیبانی شاید از خواب بیدار شن الان 2 هفته هست که اینجوریه:41: