سلام من دوتا رم دیدی ار 2باس 1333 ای دیتا دارم دو تا دیگه بخوام اضافه کنم باید همون مارکباشه و چند در میاد?!
sent from my android phone
Printable View
سلام من دوتا رم دیدی ار 2باس 1333 ای دیتا دارم دو تا دیگه بخوام اضافه کنم باید همون مارکباشه و چند در میاد?!
sent from my android phone
i5 4670 جایی گیر میاد ؟ قیمت داره کسی ؟
----------------------------------
4670 که حقشو خوردن !
ولی 4690 700 تومنه !
نسخهk هم 800 گیر میاد تو بازار.
بله هست این سری جدیده برای چی گیر نیاد بابا سندی بریج و ایوی بریج هنوز پیدا میشه ولی خوب ممکنه اخرین مدلا و .... اش نباشه بله هست تو بازار اگر تو مغازه ها و پاساژ های بزرگ رو سراغ بگیرید شاید بعد دوتا سه تا مغازه پیدا کنیدنقل قول:
این سی پی یو گرونه و خوب مشتری خاص هم داره یه جورایی همه نمیخرن i3 &i5&i7 رو چون قیمتاشون یه مقدار بالا تره و خوب سرعتای بالاتری هم داره مشتریش کم تره ولی خوب هست راحت گیر میاد
قیمتش هم فکر کنم ۶۰۰-۷۰۰ اینا باید باشه درست قیمت ندارم
سلام یه رم 4گیگ رو مادربردم دارم میخوام ارتقا بدمش , قیمت و اسم چندتا مارک خوب رم 4 گیگ و 8گیگ رو اگه میشه معرفی کنید.
gigabyte z68p-ds3
این اسلات ها رو پشتیبانی میکنه DDR3 2133/1866/1600/1333/1066
amd radeon r7 200 series
cpu core i5 3470
سلام
دوستان مشخصات سیستم من اینه:
cpu: phenom II x4 810
main:asus m4a79t delux
ram: 8
graphic: msi gtx 760 oc
power: 580 green
hard: 2 Tb
میخواستم cpu و main رو ارتقاء بدم بدون عوض کردن پاور، که از کسی پرسیدم و پیشنهاد core i5 4460 و asus b85 pro gamer داد، یکم هزینه ش در شرایط حاضر واسم سنگینه، میخواستم اگه بشه قطعات ارزونتری بخرم، البته این سیستم برای گیم بسته شده و اگه میشه پیشنهادتون در همین راستا باشه، قیمت هم اگه بزارید ممنون میشم
CPU : I5 4460 : 572.000نقل قول:
MAIN : ASROCK B85ICAFE4 : 280.000
سلام قیمت دست دوم این قطعات چند درمیاد cpu i5 650 / min:giga-h55m d2h
ممنون
سلام
من میخام رم و cpu , مادر بورد رو ارتقا بدم فقط موندم پاورم هم لازمه که ارتقا بدم یا نه؟!! 430 گرین دارم.
قطعاتی که میخام بذارم ایناس لطفا راهنمایی کنید که کافیه واسه اینا یا نه این پاوری که من دارم:
cpu : amd A8 6600k FM2
vga : AMD radeon HD 6870
RAM : 2 * DDR3 1600
motherboard : Gigabyte F2A88XM-HD3
Hard : 1TB
دوستان ممنون میشم اگه بگید که پاورم واسه این سیستم جواب میده یا نه؟
مرسی
سلام من قیمت
ASUS Z77 Sabertooth 1155 و ASUS Maximus V Extreme 1155 رو میخام؟
و در همین رنج قیمت 800 تا 900 از Z77 چیزی هست معرفی و قیمت بدین بهم؟
ممنون.
این مین بورد خا مال نسل قبلی هست احتمالا دیگه پیدا نشه دست دوم احتمالا باید بگیرید که اونم قیکت دقیق نداره توافقی هست تا حدی به هر حال اگر پیدا کردید فکر نکنم بیشنر از ۷۰۰ بیارزه هر دوتا مدل نوش و دست دوم هم به شرط سلامت و تمیزی حدود ۵۰۰-۵۵۰ بیگیرید بد نیستنقل قول:
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
سلام . رم کامپیوتر من 4 هست می خوام بیشترش کنم. مادربردم گیگابایت مدل p31-dsl هست. نوع ddr2 . مادربرد 4 تا جای رم داره می خواستم بدونم کنار 2 تا رم 2 گیگ می تونم یم رم 4 بزارم که بشه 8 ؟
چون از یکی شنیدم که باید رم ها مثل هم باشه ؟
سلام دوستان کدوم یک بهتره البته هر کدوم کمی کاستی داره و ایسوس هم معتبرتره ؟
به نظرتون کدوم بهتره و مزایا و معایب هر کدوم چیه ؟
asus Z97-A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
asrock fatal1ty z97x killer
بی تعصب لطفا
راستی cpu هم 4690k میذارم روش
ممکنه بفرمایید که بجز قیمت اختلاف مادربردهای rampage V extreme و X99 A چی هست...؟؟
یعنی دلیل اختلاف 700 تومنی این دو قطعه که یه چیپست دارند چی میتونه باشه و اینکه تو بازی با هم فرقی دارند یا خیر...؟؟
در حالت کلی برای گیم سوکت 2011 پیشنهاد نمیشه ( مگر در شرایط خاص ) چون هزینه اضافی هست.نقل قول:
مدل Rampage V Extreme بیشتر روی قابلیتهای اورکلاکینگ آپشنهای بیشتری داره و اورکلاکرها میتونن مانور بیشتری بدن + یک سری آپشنهای دیگه مثل وای فای و . . .
بستگی به نوع نیاز و کاربردتون داره که کدوم نوع رو انتخاب کنین.
ممنون....لیکن میخوام بدونم برای اجرای نرم افزاری مثل شبیه ساز پرواز استفاده از rampage بجای x99 A تاثیری تو fps و کیفیت اجرای این نرم افزار یا هر نوع بازی سنگین دیگری داره یا خیر...؟؟نقل قول:
انتخاب مادربورد باید متناسب با سایر قطعات و نیازتون باشه. ( اورکلاکینگ ، استفاده از مولتی کارتها ، تعداد و نوع پورتهای ورودی و خروجی و . . . )نقل قول:
وگرنه این دو مادربورد صرفا در فریم ریت تاثیری ندارن.
با سلام
بنده یه رم به مشخصات 2GB DDR2 1066 Kingmax دارم میخواستم یه 2گیگ دیگه هم کنارش بندازم
یه رم میخوام که باسش 1066 باشه و اگه کینگ مکس باشه که عالیه
لطفا اگه کسی صفرشو یا کارکرده اشو داره ولی سالم باشه و تست بگیره بهم قیمت بده
سلام؛ دوستان این مشخصات رم لپ تاپ من هست، کانفیگش هم Ci5-4210u + Geforce 840m هست، لپ تاپ هم HP ـیـه . میخوام یک رم 8 گیگ بهش اضافه کنم. چه مدل رم مناسب هست و قیمتش حدودا چقدره؟!
درود.نقل قول:
بهتر هستش که در قسمت زیر درخواست مدل مد نظر و مشاوره برای خرید داشته باشید:
موفق باشید.
لطفا در این تاپیک فقط درخواست قیمت داشته باشید و برای مشاوره به قسمت مورد نظر مراجعه کنید تا نظم تاپیک هم حفظ بشه.
ممنون از همگی.
درود
قیمت این قطعات
Intel Core i3 4170
AMD A8-7600
AMD FX-6300
AMD Athlon x2 255
سلام قیمت همین قطعاتو تو سایت دیجی کالا یا حتی تو گوگل سرچ کنید کلی براتون سایت فروش اینترنتی میارهنقل قول:
حالا تو بازار و شهرتون ممکنه کمی ارزانتر یا گرانتر باشد مثلا من یه مودمو خریدم تو شهرمون در خوزستان 90تومن در صورتی در دیجی کالا همینو میداد 79 تومن
سلام
ارزنترین رم dd4 حجم 16 گیگابایت ( 2 تا 8 گیگ) چنده میشه پیدا کرد در تهزان؟ من سایت newegg رو چک کردم دیدم کروشال Crucial رو 70 دلار گذاشته که با دلار 3700 میشه میشه 259 که خیلی مناسبه
نمیخوام زیاد هزینه بکنم. خیلی ممنون.
سلام
i3-6300 اکثرا تو بازار میکن موجود ندارن .... چرا ؟ مشکل خاصی داشته این مدل ؟ میخوام برای این سیستم بخرم
ASUS B150M-A 2133
i3 6300 1151
G.Skill ripjaw V 2*4g 2400 CL 15
ASUS GTX 950 DCII OC STRIX 2GB GDDR5
samsung evo 850 120G
X PLUS eagle
GREEN GP530
پلتفرم 1150 بگیر به صرفه تره چون وارد کننده ها جنس های قبلیشون تو دست شون باد میکنه در صورت ورود قطعات جدید نمیارن یا کم میارن به قیمت های نامعقول !!!نقل قول:
سلام قیمت این سی پی یو چقدره
Intel core 2 quad q9650
من دوهسته ای e8600 خریدم 50 ت که قویترین cpu دو هسته ای هست
پس فکر نکنم این از صد و خورده ای بیشتر باشه درسته ؟؟؟
نقل قول:
دورد
این پردازنده به دلیل کم یاب بودنش کمی قیمت نامعقولی داره.
بهترین بازه قیمتی اون بین 230تا 270تومن هستش.
چهار هسته ای ارزان سوکت ۷۷۵ چیزی سراغ دارید که گیر بیاد؟
درود
دوستان به نظرتون سی پی یو اینتل q9300 رو دست دوم با چه قیمتی بخرم مناسب هست ؟ الان قیمت کسی داره دست دو
سپاس
حذف شود سپاس
i7-860 دست دو گیر میاد؟ حدود قیمت دارین؟
سلام قیمت رم های4 ddr3 1333 مثل کینگستون اپیسر و هاینیکس و سامسونگ رو لطفا ...و به نظرتون کدوم رم بین اینها بهتره
سلام
لطف منم راهنمایی کنید
پردازنده AM3+ میخام
6 یا 8 هسته ای باشه قیمتشم بالای 600 نشه
چه مدلی میتونم بخرم ؟ ( خوب هم باشه)
اینجاکلا مرده
حیف
یه زمانی انجمن پی سی ورد چی بود.......حالا چی شده.......
اره واقعا یه زمانی چه میکردیم اینجا...شبکه های اجماعی نابود کردن همه چی رو رفت...پی سی ورلد اخرشه...من بیشتر سخت افزار کامپیوتر رو اینجا یاد گرفتم خیلی کمک بزرگی می کردن اساتید ای کاش بازم انجمن مثل قبلنا بشه...
به قرآن قسم از این فیسبوک ، تویتر ، تلگرام ، وایبر متنفرم
اومدن همی چیزو داغون کردن
خیلی نرم افزارهای خوبی هستن ، ولی اصلا در جای مناسب خودشون استفاده نمیشن
پس هر چقدرم خوب باشن بی فایدن
الان مردم دادن صبح تا شب تو تلگرام روم باز میکنن بعد عضو گیری میکنن با هزار ترفند ، بعدشم میفروشن !!!
قبلا این جور مکان های اجتماعی مثل همین فروم ها فقط برای یادگیری و کمک و ارتقا بودن ، اما الان تنها هدف فقط کسب درآمد هست و بس ..........
:n12:
سلام
دوستان یه سوال
میشه لطفا ارزانترین CPU بر پایه چیپست X99 که میشناسین رو معرفی کنین؟
لطفا حدود قیمت یا قیمت دقیقش رو لطف کنید.
ممنون
سلام
لطفا بفرمایید که برای خرید مادر برد باید چه پارامترهایی مد نظر باشند؟
آیا مادر بردی که RAM DDR3 روی آن نصب است ، میشود RAM های DDR 4 یا DDR 5 نصب کرد ؟
کلا منظورم از سوال بالا این بود که مادربرد های DDR5 هم هستند یا اسلاتهای RAM با هم فرقی ندارند و RAM های DDR 3 یا DDR4 یا DDR 5 روی مادر بردهای یشرفته امروزی نصب می شوند ؟