برای Kis امضای من فعال هست.نقل قول:
Printable View
برای Kis امضای من فعال هست.نقل قول:
نقل قول:
من خودم تست کردم و برای نسخه اینترنت سکیوریتی 16 روز مجوز استفاده داد!
جالب اینه که برای من جواب داد !
خواهشا :: قبل از در خواست کی , حتمابگید برای چه نسخه ای , (anti virus / internet security) کی , احتیاج دارید !؟
کی واسه anti virus می زارین لطفآ!!!
آقایون سایت نوین شاپ داره لایسنس سه کاربره کسپر 2011 رو 18000 تومان میفروشه.
معتبره ازش خرید کنیم یا کلاهبرداریه؟
بفرماييد.نقل قول:کد:http://news.gerdoo.net/wp-content/uploads/2010/10/Kaspersky_Keys_900123.zip
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
دوست عزيز 1 كاربرش را 20 هزار ميفروشند , حالا خودت حساب كن 3 كاربرش 18 هزار تومان باشد.نقل قول:
يكم شك برانگيز هست !!
نمیدونم چه کنمنقل قول:
احتمالا میره تو بلک لیست نه؟>
اگر سریال معتبر باشه , که مشخص نیست !نقل قول:
بلاک لیست نمیشه ولی اگر سریال تقلبی باشه , صد در صد بلاک میشه.
تصمیم با خودتون هست , که بخرید یا نه ؟
ولی قبل خرید بهتر هست یکم دیگه تحقیق کنید تا بتونید تصمیم اصلی را بگیرید.
ولی اگر سایت پشتیبانی داره , میتونید ازشون سوال کنید تا مطمئن شوید..
از بس سایت هایی کلاهبرداری زیاد شده !! باید موقع خرید از این گونه سایت ها , خوب باید در موردشون تحقیق کرد.
سلام.نقل قول:
من نمیگم معتبره و نمیگم هم کلاه برداریه ولی من جایی دیدم که یک کاربره را 10 هزار تومان یا 2-3 هزار تومان کمتر یا بیشتر می فروشند البته این لایسنس ها جهانی نیستند و مربوط می شوند به یک کشور خاص مثلاً الان خود
شرکت کسپرسکی لایسنس هاش رو به کشور هند ارزون می فروشه می تونید داخل سایتش ببینید.
این سایت من نمی شناسمش ولی بهتره اول از چند نفر که خریدند بپرسید بعد خرید کنید.
به نظرم بهتره از اون هایی که در انجمن ها می فروشند بخرید زیرا کاربران که ازشون خرید می کنند در همون انجمن نتیجه را اعلام می کنند.
لایسنس هایی که مربوط میشوند به یک کشور خاص باید برای فعال کردنشون آی پی تون رو به آی پی اون کشور تغییر بدهید.
باز هم میگم که من نه میگم بخرید نه میگم نخرید تصمیم با شماست.
موفق باشید.
جدیدترین کیهای محصولات کسپرسکی به تاریخ 2011/04/13
کد:http://npshare.de/files/75f5ba11/kaspersky.key.2011.04.13.rar
این قضیه ی بلوکه شدن لیسانس ها چیه ؟؟
سلام.نقل قول:
چند پست بالایی رو با دقت می خوندید متوجه می شدید.
سایت هایی یا افرادی هستند لایسنس های کسپرسکی رو ارزان می فروشند یکی از دوستان سوال کردند که قضیه ارزون بودن لایسنس چیه یعنی ممکنه تقلبی باشه و بلاک بشه که ارزون می فروشند ؟؟ جوابش رو هم در چند پست بالایی بخونید.
موفق باشید.
آنتی ویروس تک کاربره که قیمتش 27500 هستش..!نقل قول:
دوست عزیز کلا من با این حرف شما که میگید لایسنس ارجینال رو ارزون میفروشن مخالفمنقل قول:
چرا؟
چون که کسی نمیاد یه جنس رو بخره 20 هزار تومن بعد بدتش 5 هزار تومن تا حالا دیدین؟؟
اگر بخواد این کار رو بکنه حالا که 15 تومن ضرر میکنه 5 تومن هم روش ! یعنی مجانی میدتش به ملت
همچنین نمایندگی کسپرسکی در ایران این سایت هست:که لیست قیمت هاش هم:کد:http://www.kasperskyantivirus.ir/
خب خدمتتون عرض کنم بعضی از کد ها هم هستند که 90 روزه هستن مثله این عکسکد:http://www.kasperskyantivirus.ir/Price.aspx
که ساپورت و پشتیبانی ندارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نتیجه اگر این کد ها رو مجانی هم به ما بدن ارزشی نداره! جون با کی و کلید هیچ تفاوتی ندارن!
چون وقتی ما 30 تومن میدیم و یک کد میخریم توقع داریم که اگر به مشکلی برخوردیم سریعا پاسخگو باشن!!
نه اینکه ما بیایم و اینجا سوال کنیم!
همچنین در عکس بالا به قسمت requests submited هم توچه کنید
بنده یه بار سوال کردم و جواب گرفتم! ولی اگر از کی و کلید استفاده شه کسی جواب نمیده .
........................
و اگر هم کسی واقعا نیت خرید سریال نامبر ارجینال رو داره بهتره با استفاده از کارت های بین المللی مثله پی پال
اقدام به خرید کی از طریق خود سایت کسپرسکی کنه . که معتبر ترینه.
..........................
سلام.نقل قول:
قیمت لایسنس های بین الملی انقدر هست لایسنس های هندی قیمت خیلی پایین تری دارند.
سلام.نقل قول:
من هم نگفتم کسی ضرر میکنه. شما به سایت کسپرسکی بروید و سایت کسپرسکی هند را باز کنید سپس به قسمت خرید لایسنس بروید و قیمت ها رو مشاهده کنید همه چیز دستگیرتون خوهد شد. این لایسنس های ارزان قیمت هم مربوط می شوند به کشور هند زیرا کسپرسکی لایسنس های خود را در هند ارزان قیمت می فروشد. در ضمن لایسنس ها 365 روزه هستند.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
من به سایت هندی مراجعه کردم
ولی به یه این طور قیمتی برخورد کردم
که به نظر شما ارزون میاد
عکس
سلام.نقل قول:
درسته الان قیمت سایت هندی رو هم به دلار زده ولی قبلاً سایت هندی قیمت رو به پول هند زده بود که تبدیل می کردید به پول ایران خیلی ارزان میشد ولی هنوز هم فکر کنم داخل هند ارزون میده. بعضی از این شماره لایسنس های ارزان معتبر هستند حتی خیلی ها استفاده کردند و به حوبی کار کرد.
موفق باشید.
درستهنقل قول:
ولی به ه عنوان سریال معتبر ارزون تر نمیشه
اگر ارزون تر شه>
تویه سایتش مینویسه به این خاطر و به این مناسبت مثلا 30 درصد تخفیف میدیم تا یه مدت خاص ولی فعلا همین قیمت هست.
همشون نه ولی بعضی از این سریال هایی که ارزان هستند معتبرند.نقل قول:
موفق باشید.
سلام
من یه سریال 6 ماهه kis دارم که تا 3 ماه دیگه نیاز به فعال کردنش ندارم. حالا میخوام چک کنم ببینم مشکل نداشته باشه یه موقع سه ماه دیگه دستم رو توی پوست گردو نذاره. راهی نداره بدون فعالسازی بتونم چک کنم ببینم مشکلی نداره؟
اینم کی کلیه محصولات کسپرآپدیت شده دیروز:20:
لینک دانلودکد:http://www.share.cx/files/772968385032/K-k-13-4-11.rar.html
اینها همشون بلوکه شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
واسه من که کار دادنقل قول:
کی جدید و با دوام تر برای انتی ویروس کاسپر می خام کسی نداره؟؟؟؟
سلام به همگی !
لطفا کی جدید
دوستان این کی ها را لطفا تست کنید
http://news.gerdoo.net/wp-content/uploads/2010/10/Kaspersky_Keys_900123.zip
کی جدید میخواستم مرسی .اینایی که گذاشتین واسه من کار نداد
تست شد، جواب داد.ممنومنقل قول:
سلام از این جا بگیرید امروز آنتی ویروس آپدیت کردم با کی این سایت راه افتاد
-----home.net
جواب دادنقل قول:
جمعه26-1-90
23:30
كليدهاي جديد براي كسپر
کد:https://rapidshare.com/files/457658553/16.04.2011.rar
نقل قول:
دوستان سلام...
من الانkasper 2011 را دانلود کردم...
بعدش برم تو قسمتactivate یاtrial ...؟
این key را که دانلود کردمproduct key...هستن..?
کجا باید وارد کنم..چون ۱ سری فایل هستند ...
activate number...نیستن?
شما از این روش اکتیو کنید :نقل قول:
روش فعالسازی نرم افزار:
برای Active کردن ارتباط خود را از اینترنت قطع کنید. گزینه ای که عبارت Trial دارد را انتخاب کنید و Next را بزنید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید.
برای حذف کلید بلک لیست شده از علامت ضربدر قرمز رنگ کنار کلید استفاده کنید.
اگر قبلا از یک Key به صورت Trial استفاده کرده اید و به گزینه Trial فعال نیست کد AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9 را در برنامه قرار داده و به مرحله بعد بروید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید. توجه داشته باشید که Activation Code قرار داده شده حتما باید با ورژن هماهنگی داشته باشد.
کی ها با ارم kav میشود برای انتی ویروس وکی ها با نمادkis برای اینترنت سکیوریتی.
شما این پست هم مشاهده کنید تا با تنظیمات کسپر اشنا شوید :
و به مشکلی بر نخورید!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6002708&postcount=9205
من الان دارم از نسخه 11.0.1.556 (trial)استفاده میکنم..
پس بعد از ۳۰ روز این کارهایی که گفتید انجام بدم
راستی من اینجا فقط لینک دانلود آنتی ویروس را دیدم..لینک اینترنت سکیوریتی کجاست...؟
بهتره همزمان از جفتشون استفاده کنم...؟
بله شما بعد از اینکه تریال 30 روزه تمام شد , باید با روشی که ذکر کردم کسپر را اکتیوش کنید.نقل قول:
نه نیازی به نصب نسخه انتی ویروس نداره !! چون اینترنت سکیوریتی از دو بخشه انتی ویروس و فایروال و چند گزینه دیگه درست شده.
منظور شما از لینک انتی ویروس را متوجه نشدم ؟
سلام
دوستان من Key برای Kaspersky Internet Security 2012 را می خواهم.
نسخه Trial نمودنم چرا فعال نمیشه قبلا (البته رو ویندوز قبلیم) فعال شد.
دوستان خوب می دونم نسخه Beta هست و خیلی دیگه باید منتظر موند تا ریلیز نهایی برسه اما آیا دوستان Kaspersky Internet Security 2012 را توصیه می کنید یا Kaspersky Internet Security 2011
ویرایش شد...
دوست عزیز فعلا کی برای نسخه 2012 بتا پیدا نمیشه.نقل قول:
شما بهتر هست همان نسخه 2011 را تست کنید و اصلا نسخه بتا 2012 توصیه نمیشه !
چون داری باگ و مشکلات نرم افزاری هست , که شاید حتی امنیت سیستم شما را کاهش بده / چون برنامه هنوز در مرحله بتا و تست هست.
شاید نسخه فاینال 2012 اواسط تابستان بیاد.
نقل قول:
ممنون از پاسختون...من الان دارم از نسخه 11.0.1.556 (trial)استفاده میکنم
این نسخهٔ آنتی ویروس هست درسته...؟
اینترنت سکیوریتی هم با خودش هست...؟...یا آن را جدا باید دانلود کنم...
ببینید دوست عزیز این ورژن ار هم نسخه انتی ویروس داره و هم اینترنت سکیوریتی !نقل قول:
شما کسپر را باز کنید و در صفحه اول بالا صفحه سمت چپ نوشته که چه نسخه ای هست یا انتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی.
من که گفتن انتی ویروس یک محصول جداست و اینترنت سکیوریتی هم یک محصول دیگه / ولی اینترنت سکیوریتی هم انتی ویروس هست و هم فایروال و چند گزینه دیگه.
نقل قول:
من فقط لینک دانلود آنتی ویروس را دیدم و دانلود کردم
لطفا لینک دانلود اینترنت سکیوریتی را هم بگذارید...
اگر من بخوام اینترنت سکیوریتی داشته باشم باید آنتی ویروس را uninstall کنم...اینترنت سکیوریتیinstall کنم ..؟
الان که آنتی ویروس دارم firewall windows را On بگذارم...؟
کلا همین آنتی ویروس جواب گو هست یا باید حتما اینترنت سکیوریتی هم داشته باشم،..؟