ای بابا اگر بخواد اینطور پیش بره که من با شاتل خدا حافظی میکنم الان پینگم افتضاح شد با یاهو شده 1700 -1900 وا قعا که جدیدا اینطور شده واسه چی نمیدونم
Printable View
ای بابا اگر بخواد اینطور پیش بره که من با شاتل خدا حافظی میکنم الان پینگم افتضاح شد با یاهو شده 1700 -1900 وا قعا که جدیدا اینطور شده واسه چی نمیدونم
اره!/شوخی شاتلی/:31:نقل قول:
الان که پینگ می گرفتی دانلود که نمی کردی!نقل قول:
من الان که دارم دانلود میکنم پینگم 330 350 و این حدود ها هست!
سرعت دانلود شما چطوره؟!
من چند شبه دانلود ندارم اما حالا که در حین شبانه رایگان دارم وبگردی میکنم به عمق فاجعه پی بردمنقل قول:
همین صفحه را 1 دقیقه طول میکشه تا باز کنه!:19:
در صورتی که قبل از ساعت 1 سرعت باز کردن صفحات خیلی خوب بود:13:
بابا من دیشب از ساعت 1 تا 6:30 فقط 40 مگ دانلودیدم با 128
افتضاحه!
آقا الآن پشتیبانی cs23 گفت:
"خیر دانلود شبانه رایگان میباشد و طرحی برای برداشتن آن وجود ندارد"
بابا اینقدر تبلیغ منفی نکنید ... خوب یه مشکلی پیش اومده ... فنیه ... حل میشه ... آرت که عالیه ... بهتر از همیشه .... فقط اکو اونم برای بعضی ها مشکل داره ...
من سرعتم فعلا عادی هستش
مشکلی ندارم...
اونایی هم که مشکل دارن یحتمل به زودی حل میشه
به قول اشکان مشکل فنی هستش
باور ندارین از اهریمن بپرسین
بله!نقل قول:
کاملا تایید میشه!نقل قول:
از روز اولش هم بهتر میشه!
کاملا تایید میشه!:46:نقل قول:
یحتمل به زودی حل میشه و از اولش بهتر میشه!
سرعت من هم الان خوبه دیشب هم خوب بود!
از روز شنبه که ثبت سفارش کردم تا حالا وضعیتم روی 60% باقی مونده . زیاد طولانی نشده:18:
امشب سرعتم بهتر شده بود با تورنت 300 مگ دانلودیدم :46:
زنگ بزن پیگیری کن ! البته فردا:31:نقل قول:
:20::8::5:نقل قول:
نقل قول:
آره خیلی افتضاحه من تازه 256 art دارم که میکفتن کیفیت داره ولی...........
ولی از ساعت 1 به بعد تهوع آور شد Cs23 هم گفت که اصلا امکان نداره و مرکز مخابراتیه شما مشکل پهنا باند نداره:2:
دیشب سرعتم بین 1-28 KB/s بود و پینگ هم برو بالایه 2300
cs23 که هیچ وقتی ahriman323)cs323) میگه شبانه رایگان را بر نمیدارن یعنی بر نمیدارن دیگه.:46:نقل قول:
بابا کی تبلیغ منفی کرد بعضی از بچه ها گفتند که چند شبه سرعت افت کردهنقل قول:
من که به شخصه چه سرعت 10 باشه چه 100 حداقل 3 ماهه دیگه با شاتل قرارداد دارم:5:
شما که دیگه پشتیبان شاتلی که سرعتتا کم نمیکنن :31::10:نقل قول:
من مشکلی ندارما!!!نقل قول:
منم art 256 دارم و دیشب از 1:30 تا 10 امروز صبح 860 مگ با تورنت گرفته بود. سرعتم بین 28تا31
این تایید شدن پست ها هم داستانی داره ها!نقل قول:
برای سرویس های eco بیشترین سرعت Kbps 512 هست که هر ماه 18900 تومنه.
برای سرویس های art بیشترین سرعت 1024 kbps هست که هر ماه 400000 تومنه!:5:
برای اطلاعات بیشتر هم به لینک های زیر یه سری بزن
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
عجب همون مشکل فنی هست:20:نقل قول:
من که دیشب در هنگام دانلود پینگم حدود 300 بود:31:
سرعت هم خوب!
بله بر نمی دارن:31:نقل قول:
بله!:27:
من هم دیشب 1 تا 7 3تا لینک 100 مگابایتی مستقیم شده داشتم و + لینک های مستقیم 800 مگابایت شد که البته اگه اون 3 تا لینک مستقیم درست حسابی بود دانلود خوب می شد!نقل قول:
بله! اخه این چی بود که گذاشتن! تایید پست:27:نقل قول:
نقل قول:
والا من نمیدونم ولی اگر این طور پیش بره دیگه با شاتل هم خداحافظی میکن:37:
آخه انصافه 48 تومن پول adsl بدی بد اینطوری ازت حال گیری کنن:41:
ای بابا این isp های دیگه این همه قطعیو افت و از این جور چیزا دارن کم تر کسی صداش در میاد !( به مرگ میگیرن به تب راضی باشن ). حالا این شاتل بدبخت چند روز فقط شبانش افت کرده همه ریختن رو سرش :31: آخییی :31:
چیزی که کاملاً مشخصه اینه که مشکل از شاتل نیست ... آخه اگه از شاتل بود پس چرا آرت 1 من توپه ؟؟ بهتر از همیشه ... کل 24 ساعت 5 شنبه با تورنت 1700 مگ دانلود داشتم ... یعنی عالی ... معرکه ... من فکر کنم بعضی مرکز های مخابراتی مشکل دارند ... همین ... شک ندارم مشکل به زودی برطرف میشه ... شاتل همیشه کیفیتش ثابت بوده و خواهد بود ...
عرض نکردم ... شاتل بیسته ... :10::8:نقل قول:
کاپیتان با نظرات 100% موافقم ... شاتل رو مظلوم گیر آوردن :19: :46:نقل قول:
من art2 دارم و مشكلي ندارم. سرعت عاليه.
کاملا تایید میشه!:19:نقل قول:
بله!حل میشه!نقل قول:
اره!نقل قول:
کی شاتل منو مظلوم گیر اورده هاااااااااااااااا؟!:19::4: به من میگن اهریمن:4:
ECO 512 دارم دیشب برای اولین بار فقط 600 mB دانلود داشتم (از ساعت 1 تا 7 صبح)
فکر کنم دوران خوب شاتل هم به سر اومده و اونقدر مشترک گرفتن که باعث افت کیفیت بخصوص در
سرویسهای ECO که پهنای باند کلی اشتراکی هست شده ... واقعا جای تاسفه :41:
نه فک نکنم دوران خوبش به سر اومده باشهنقل قول:
تایید میشه!نقل قول:
همانطور که دید بعضی از دوستان مشکل داشتن ولی مرکز مخابراتشان مشکل پهنای باند نداشته! پس مشکل از افزایش مشترکین نیست!
مشکل چیز دیگه هست که مطمئنا بر طرف میشه!
جالب اینجاست که همه مشکل ندارن!:31:
اگه مشکل از پهنای باند باشه مطمئنا افزایش میدن!
من به پشتیبانی که گفتم مشکل سرعت شبانه دام گفتند که هر وقت مشکلی پیدا کردید تماس بگیرید
بله همین طوره فقط بعضی از دوستان مشکل دارندنقل قول:
با توجه به گفته دوستمون mehdi_vsgh جان بچه ها مواظب باشید که برای اینکه به حداکثر سرعتتون دست پیدا کنیدنقل قول:
باید از لینک مستقیم از یه سرور قوی با استفاده از دانلود منیجر ,دانلود کنید
پس اگه دوستان با مثلا torrent مشکل کمبود سرعت دارند این مشکل خیلی به شاتل مربوط نمیشه
نقل قول:بله بخاطر اینکه شاتل سرویس های خوبی ارایه میده و همچنین پشتیبانی قوی و برخورد مناسب با مشتری(حداقل برای من که اینجور بوده)یکمی سطح توقعات مشترکینش بالا رفتهنقل قول:
برای همین دوستان افت سرعت و مشکلات دیگه هرچند که مقدارش کم باشه را از شاتل انتظار ندارند
در صورتی که شاید این مشکلات برای isp های دیگه و مشترکینشون عادی باشه!
نمیدونم شاید شما اطلاع نداشته باشی ولی پولی که این شرکت میگیره در برابرش باید اینگونه پشتیبانی بده و اگه نده جای تعجب داره ! (البته تو ایران که همه چیز جای تعجب داره !!!)
اگه کنترل سرعت دست مراکز مخابراتیه پس دیگه این شرکتها چیه الکی درست کردند خوب میگفتن مثل تلفن adsl رو از مخابرات میخریدیم!!!
البته من مشکلم خیلی زیاد نیست ولی بکل اینارو گفتم که در جریان باشید که شاتل کار خاصی نمیکنه ، پشتیبانی وظیفه همه شرکتهاست که شاتل از بقیشون بهتر انجام میده.
سلام ارمان جاننقل قول:
نمیدونم که منظورت منم یا کلا همه بچه ها
فکر نمیکنم شاتل بیشتر از بقیه شرکتا پول بگیره! برای مثال یه مقایسه کوچیک با صبا نت میکنم
سرویس 512 صبا:2 گیگ ترافیک- شبانه رایگان از 3 تا 7 -ماهانه 16000تومن
سرویس 512 شاتل:2.5 گیگ ترافیک- شبانه رایگان از 1 تا 7 -ماهانه 18900 تومن
شاتل 3000 بیشتر از صبا میگیره ولی 512 مگ ترافیک بیشتر و 2 ساعت شبانه رایگان بیشتر داره
بله پشتیبانی وظیفه همه شرکتاست ولی با توجه به همون چیزی که خودت گفتی"البته تو ایران همه چیز جای تعجب داره !!!"همه ی شرکتا پشتیبانی خوبی ندارند .شاتل پشتیبانی بهتری داشته نمونش همین پشتیبانی انلاین
در کل هر کسی باید انتظاراتش را از یک isp و همچنین معایب و محاسن isp ها را در نظر بگیره و مناسب ترین شرکت را که نیاز هاش را بر طرف میکنه انتخاب بکنه.
من به شخصه از وقتی که از شاتل سرویس میگیرم تا به حال هیچ مشکلی نداشتم.حتی 1 بار هم قطعی نداشتم
زیاد هم دانلود ندارم ولی سرعت دانلود هم برای من کمتر از 60 نیمشه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اکو 512، دیشب از 1 تا 7 صبح، فقط 390 مگ دانلود داشتم، منم اگر بزودی درست نشه مجبورم با شاتل خداحافظی کنم. از همین حالا به بچه های گل این تاپیک میگم حلالم کنید اگه بدی چیزی دیدید:10:
وای چه حرفا! :دی
اقا پشیمون شدیم اصلا! همین آسیا تک!!! :دی
شوخی کردم
آسیا تک هم 512 اش 1 ماهه 2 گیگ 13390 هست! :دینقل قول:
سرعت خوبه ولی پشتیبانی افتضاح! :دی
نه دوست عزیز منظورم به همه بود چون تعریف زیادی هم ... خودتون بهتر میدونید.نقل قول:
از پشتیبانهای آنلاین دیگه توقع این حرفها رو نداریم :27:نقل قول:
دائما اینترنت قطع میشه و باید مودم رو ریست کنم یا وقتی diagnose میکنم این پیغام رو میده تا درست بشه و دوباره وصل بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درسته!:31:نقل قول:
استدلال با حالی بود!نقل قول:
در شهر کورها یه چشم پادشاهه. البته به شاتل توهین نشهنقل قول:
منم مشکل پیدا کردمنقل قول:
فکر کنم مشکل از این مرکز خاتم باشه
نرووووووووووووووووووووووو وو!:19:
دوستان من با IDM که دانلود می کنم سرعت از 45 تا 65 هی تغییر می کنه . دانلود منیجرم را عوض کنم یا نه؟ آیا dap بهتر نیست؟
تایید میشه کاملا!نقل قول:
من 800 مگ البته 300 مگ از این لینک های که مستقیم می کنن بود که اگه همش مستقیم بود بیشتر می شد!نقل قول:
:31:نقل قول:
اگه سرعت خوبه و قطعی نداری دلیلی نداره که سرویس دهنده را عوض کنی!نقل قول:
وقتی مشکلی نباشه پشتیبانی زیاد فایده ندار!
تایید میشه!نقل قول:
مودمت ریستارت نمیشه!نقل قول:
به پشتبانی مطرح کن!
فکر نکنم بهتر از idm باشه ولی امتحان کن!نقل قول:
چندین سال پیش از dap استفاده میکردم:31:
سلام
ايا شاتل به خانگيها بالاتر از 128 ميده(همينجوري)
يا نه؟