نقل قول:
دوست عزیز گیتی نت نماینده صبانت
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز گیتی نت نماینده صبانت
نقل قول:
دوست عزیز تنها راهی که شما دارید باید به مخابرات محلتون برید و تقاضای تغییر خط از فیبر نوری به مسی رو بدید
یا یک خط جدید بخرید و حتما با رییس مرکز هماهنگ کنید که فیبر نوری نباشه
البته این امکان هست که در محلتون فقط فیبر نوری باشه و حالا باید بشینی تا یک شرکت دستگاهای رانژه فیبر نوری وارد کنه
شما وايرلس هم ميتوني بگيري. ناحدودها گرونه ولي يه شركت بود فكر كنم 128 با محدوديت 6 گيگ ميداد 20 تومن و 256 محدوديتش رو يادم نيست ميداد 35 تومن اگه بخواي اسم شركت هم پيدا ميكنم ميگم.نقل قول:
من میخوام تو کرج از پردیس 256 بگیرم.تعرفه هاش هم در زیر هست.یک مقدار بالا هست ولی ترافیک و هزینه نصب نداره.طبق گفته خودشون آبونمان مخابرات هم خودشون میدند ولی تو سایت دوپهلو حرف زده.
کسی میدونه این شرکت زیر مجموعه شرکت دیگری هست یا نه؟یا احیانا ازش استفاده کرده باشه و کیفیتش رو تست کرده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.pardis.ir/services%2Dadsl/tarrif-coverage.asp
یه نموره چه عرض کنم قیمتاش خیلی بالاس
الان متوسط قیمت برای سرویس 128 نامحدود حداکثر 30 تومنه
فکر نکنم زیرمجموعه شرکت دیگهای باشه
من همچین تعرفه هایی ندیده بودم تا الان
من میخام سرویسمو عوض کنم
یه سرویس 512 یا 256 با 2 یا 3 گیگ ماهانه و شبهای رایگان میخام بگیرم
یه شرکت خوب و قابل اطمینان با سرویس دهی درست حسابی سراغ ندارین ؟
اکوی شاتل به منطقه ما نمیخوره وگرنه از شاتل میگرفتم !
میخواستم بدونم الان شرکتی هست که 128 نامحدود رو زیر 5-24 تومن بده (هزینه ی تمام شده اش با عوارض و مالیات اینقدر بشه)
داتک که دیگه تک کاربره نمیده و اگرم بده با تحقیقات که توی محلمون کردم بدترین منطقه ی داتک شیخ فضل ا.. پس اون از لیست حذف میشه
الانم زنگ زدم به لایزر اونا هم متاسفانه گفتن که دیگه به هیچ وجه نامحدود نمیدن
ایا بغیر از اینا شرکت دیگه ای هست که نامحدود 128 با این قیمت بده
نقل قول:
تنها گزینه شما صبانت خواهد بود
سلام..
ما مرکز مخابرات نبوت هستیم ( نارمک)... الان صبا نت میخوام بگیرم ولی میگن حالا حالاها پورت باز نداریم و نمیشه!!!
آسیاتک هم همینطور!!
حالا میخوام پارس آنلاین یا شاتل رو بگیرم که جفتشون سریع گفتن سرویس میدن ، به نظرتون کدوم بهتره؟ در ضمن مصرف خانگی + تحقیق دارم 128 کافیه برام فکر کنم حجم یک گیگ هم کافیه برام!
مرسی
اگه واقعا مصرف ات اینقدر کمه 128 اکو شاتل بگیر
قیمت اش هم خیلی خوبه
رفتن به مخابرات که الافیه آخرش هیچی نمیشه.به نظرتون وایرلس بگیرم؟کیفیتش خوبه؟مودم هم می خواد؟کلا 256 چقد در میاد؟یه شرکتی هم اگه معرفی کنید ممنون می شمنقل قول:
وایرلس 256 خیلی قیمت اش بالا میشه
داتک و لایزر وایرلس میدن
من به این نتیجه رسیدم که نه پارس انلاین نه شاتل!!!
با این اینترنت مزخرفی که ما تو ایران داریم و 90% سایتها ----- می باشد، همون دایال آپ هم زیاده به خداااااااااااااااا
لعنت به این اینترنت و این سیستم --------!
-----
=
ف ی ل ت ر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ عضويت: Apr 2009
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Adsl مخابرات مدنی(فاطمی)
سلام بچه ها ؛
من پیش شمارمون 8896 و مربوط به مخابرات شهید مدنی میشه تحقیق کردم شرکت های زیر در لیست مخابرات هستند با توجه به اینکه سروسی حجمی میخوام به نظرتون کدوم بهره؟(محدوده:خیابان دکتر فاطمی)
1) آریا رسانه تدبیر (شاتل)
2) عصر انتقال داده ها
3) پارس آنلاین
4) نیونت (نوین شبکه کنش)
5) فن آوا
لطفا همه مخصوصاً اونایی که تو محدوده هستند جواب بدن خیلی واجبه .ممنون
Adsl مخابرات مدنی(فاطمی)
سلام بچه ها ؛
من پیش شمارمون 8896 و مربوط به مخابرات شهید مدنی میشه تحقیق کردم شرکت های زیر در لیست مخابرات هستند با توجه به اینکه سروسی حجمی میخوام به نظرتون کدوم بهره؟(محدوده:خیابان دکتر فاطمی)
1) آریا رسانه تدبیر (شاتل)
2) عصر انتقال داده ها
3) پارس آنلاین
4) نیونت (نوین شبکه کنش)
5) فن آوا
لطفا همه مخصوصاً اونایی که تو محدوده هستند جواب بدن خیلی واجبه .ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
به نظرم بین اینا شاتل از همه بهتره
برای گزینه های بعدی میتونید پارس آنلاین و فن آوا رو بررسی کنید
ممنون:11:
به نظر من عصر انتقال داده ها شرکت خیلی خوبیهنقل قول:
من یکی از دوستام از لایزر adsl2 داره . 128 نامحدود فکر کنم 22 تومن. یا 25 تومن.نقل قول:
خیلی راضی بود. میگفت سرعت دانلودش هم بالاتر از 16 هست.
یه چک بزن.
اینم آدرسش و قیمتاش :
کد:http://www.laser.ir/new_Theme.aspx?p=services_ADSL_pricelist
لایزر رو که گفتم زنگ زدم گفتن دیگه نامحدود نمیدن
دوستان یکی واسه من توضیح می ده پینگ یعنی چی؟! و این پینگ کمتر باشه خوبه یا بیشتر؟ اصلا روی چه عددی باشه خوبه؟ چه عددی استاندارده و چه عددی بده؟!!! :31:
مچکرم :11::40:
سلامنقل قول:
همه چیز درباره پینگ / ping
ممنون:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3167392&postcount=17
سلام به همگی
من بلاخره تصمیم گرفتم از شر این dial up خلاص بشم و یه ADSL نامحدود بگیرم. تا جایی که چک کردم تقریبا مهه isp ها خط مارو ساپورت میکنن.
بین لایزر و داتک و سپنتا کدوم از لحاظ خدمات و عدم قطعی و پشتیبانی و در کل بهتر هستن؟
لطفا کمک کسانی که استفاده کردن کمک کنن...:wac:
ممنون میشم:11:
لایزر دیگه نامحدود نمیده!!!!!!
بله درسته. امروز زنگ زدم و پرسیدم گفتند که دیگه نامحدود نمیدن!:13:احتمالا نمیصرفیده واسشون، جمعش کردن:41:نقل قول:
حالا بین داتک و سپنتا کدوم؟!:23:
لطفا کسانیکه استفاده میکنن نظر بدن تا همه بدونیم کیفیتشون چطوره؟:11:
شما چه سرعتی میخواین بگیرید ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من 256 رو ترجیح میدم بگیرم ولی به شرط کیفیت. یعنی حاضرم 128 باکیفیت هم بگیرم اگه 256 با سرعت واقعیش نباشه!!:23:نمیدونم تونستم منظورمو برسونم؟!:9:
این دوستمون هم درست میگن.زنگ زدم لایزر و پرسیدم. میگن دیگه نامحدود نمیدن! احتمالا نمیصرفیده واسشون، بی خیالش شدن یا شایدم یه مدت نمیدن، بعد یهو میدن با دو برابر قیمت!:21: ایرانه دیگه!!!!
خوب چند تا شرکت که بیشتر نیستن که نامحدود ارائه میدن ، داتک که قیمت 256 رو لطف فرموده دوبرابر کرده ! (به اسم اینکه سیاست های شرکت مبنی بر اینه که از این به بعد فقط سرویس چند کاربره ارائه بده !) .نقل قول:
برای 256 نامحدود شرکت هایی هستن که قیمت بهتری دارن ، مثل آسیاتک ، سپنتا و Oracle . یکی از اینها رو میتونید انتخاب کنید .
سلام دوستان
من می خوام adsl توی قزوین بخرم . به نظر شما کدوم شرکت بهتره ؟
این فایل را با dialup دانلود کنید و نظرتون را درباره سرعت دانلود بگید.
کد:http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Files/2009/3/Basketball_2514.exe
خب بین اینها کدوم؟شما خودت چی استفاده میکنی؟ میزان رضایتت چقدره؟نقل قول:
کسی از قیمت ها و کیفیت اوراکل خبر نداره؟
این قیمتهاش:نقل قول:
اما در مورد کیفیتش فقط میتونم بگم که من الان از Dial up این شرکت استفاده میکنم و نزدیک به یک سال میشه و کاملا راضیم. قطعی کم. اصلا اشغالی هم نداره و سرعتش هم به نصبت Dial up خوبه ولی ADSL رو نمیدونم:23:کد:http://shop.oracle.ir/ADSL_Prices.htm
سلام
من می خواستم از پارس آنلاین adsl بگیرم و این سرویس را انتخاب کردم:
وقتی زنگ زدم گفتن باید نامه از شرکت یا دانشگاه بگیرم؟؟ ولی من شنیده بودم برای سرویس هایی که محدودیت حجمی دارند به نامه نیاز نیست.کد:
POL_B1
دریافت تا 256kbps
ارسال تا 256kbps
8GB
299,500
راستی کلا پارس آنلاین خوبه؟
مشکلی (مثل قطعی و کم شدن سرعت و ...) نداره؟
از بین شاتل و پارس آنلاین کدوم بهتره؟
من خودم فعلا داتک دارم و تا حالا از کیفیتش راضی بودم ، ولی در حال حاضر که قیمت هاش رو دوبرابر کرده ، به هیچ وجه به کسی پیشنهاد نمیکنم .نقل قول:
من قبلا تا تیر تمدید کردم ، ولی اگر بخوان قیمت رو برای user های قدیمی هم دوبرابر کنن معلوم نیست با این شرکت تمدید کنم .
خوب اگر Oracle به منطقه شما سرویس میده و از قیمت هاش راضی هستین شاید بد نباشه امتحانش کنید .نقل قول:
قبل از تصمیم گیری یه نگاهی هم به سرویس های Eco شاتل بندازید . در مورد کیفیت هم شاتل فکر کنم نسبت به بقیه شرکت ها مشترکین ناراضی کمتری داره .نقل قول:
eco شاتل به منطقه ی ما نمی خوره ولی معمولی هاش میخوره. پارس آنلاین مشکل قطعی یا کندی یا ... نداره؟نقل قول:
ميدونم سوالم تكراريه ولي...409 صفحه!
تو سرويس يكساله اقتصادي شاتل اگه 12 گيگ تموم بشه تو ماه اول سرويس كلا" تا يكسال قطع ميمونه يا ميتونيم دوباره شارژ كنيم؟
اين سرويس Eco شاتل خوبه؟
ممنون.
عزیز من تو محل کارم (مخابرات کلانتری) از پارس آفلاین سرویس دادمنقل قول:
واقعا" نا امید کننده هست تو این منطقه
هر چند روز یک بار افت شدید سرعت و قطعی:41:
کسی چیزی درباره ترافیک رایگان بین 2 تا 6 پارس آنلاین میدونه ؟
با اکانت خاصی باید کانکت شد ؟
اگه حجمتون تموم بشه فقط کافیه که حجم بخرید .نقل قول: