سلام می گم
من یک فایل دارم برام فرستادن یعنی توی Inbox ام است
یا اینکه من برای طرف فرستادم و توی sent ام هست
حالا می خوام این فایل را برای یکی دیگه بفرستم
در دو حالت چکار باید کرد
نمی خواهم دانلودش کنم و دوباره آپش کنم
Printable View
سلام می گم
من یک فایل دارم برام فرستادن یعنی توی Inbox ام است
یا اینکه من برای طرف فرستادم و توی sent ام هست
حالا می خوام این فایل را برای یکی دیگه بفرستم
در دو حالت چکار باید کرد
نمی خواهم دانلودش کنم و دوباره آپش کنم
با سلامنقل قول:
به همون فایل که یا داخل inbox یا sent هست مراجعه میکنید و Forward میکنید پیام رو
سپس صفحه ی جدید باز میشه که میتونید پیام رو قبل از ارسال ویرایش هم کنید
موفق باشید.
ID: 2UG29 Key: QF3Q-M5PH-D80T-UGL9 or 3AV56 ,,,,,, U99R-2L3J-MQU9-GNWD
ببخشید این چیه دقیقا؟؟نقل قول:
می شه یه توضیح بدید...
ممنون///
دوستان من آخرین ورژن مسنجر (11.0.0.2009) رو استفاده می کنم اما نمی دونم چرا بعد از یه مدت وقتی می خوام بازش کنم این پیغام رو می ده و اجرا نمی شه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور به خاطر اینه که فایل های اجرایی و متغیرهایی که برای اجرا شدن یاهو مسنجر لازم هستند ، با یک برنامه دیگه تداخل پیدا میکُنن. ببینید چه برنامه هایی رو در حال اجرا دارین وقتی این ارور رو مشاهده میکُنید.نقل قول:
سلام
تو یاهو مسنجر من مشکلی پیش اومده که با عوض کردن ورژنهای مختلف هم برطرف نشد!!! مشکل اینه که در صفحه ی چت هیچ نوشته ای از طرف خودم یا دیگران ظاهر نمیشه یعنی هرچی می نویسم یا برام می نویسن رو صفحه نمیاد حتی آی.دی هم نمیاد و علناً با یه صفحه چت کاملا خالی از نوشته های طرفین مواجه میشم!!
لطفا راهنماییم کنید....
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهونقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
چه جوری میشه یکی که تو ادد لیستم نیست رو ایگنور کنم؟
و همچنین لیست کسایی که ایگنور شدن رو کجا میشه دید؟
از منوی Messenger و بعد گزینه Performance و سپس گزینه Ignore List میتونید آی دی فرد مورد نظر رو وارد کنید و لیست افراد Ignore شده رو ببینیدنقل قول:
سلام
من ودوستم وقتی که داریم تو یاهو صحبت می کنیم .
هر صدایی که تو هدست دوستم پخش میشه به من می رسه
یعنی وقتی اهنگ میذاره من صدای اهنگ اون رو می شنوم در صورتی نباید من صدای اهنگ رو بشنوم
همچنین صدای خودم رو دوباره می شنوم
می دونم که اشکال از تنظیمات میکروفون دوستمه
ولی نمی دونم چه جور این تنظیمات رو درست کنم
دوستان فوکسی تون من این ارور میده عینه این هم کردم اما باز نشد
FoxyTunes encountered some corrupt files. Please restart Yahoo! Messenger and install the FoxyTunes plugin again.
دوباره نصبش کن ببین جواب می گیری ؟ اگه نشد یاهو رو پاک کن نصب کن بعد ببین مشکلت حل میشه ؟نقل قول:
پلاگین فوکسی رو فکر کنم یاهو تغییر داده به خاطر همین به مشکل می خوری.
حدس می زنم مشکل از stereo mixer باشه ؟ ویندوزتون حالا هر چی که هست. برید رو آیکن بلندگوی پایین صفحه (taskbar) بعد روش راست کلیک کنید و برین properties بعد اونجا از منو کشوییه audio input رو انتخاب کنید نمیدونم کارت صداتون چیه که دقیق راهنمایی کنم. بعد میاین پایینتر و دنبال stereo mixer میگردین و تیک دارش می کنید بعد ok کنید. تو صفحه جدید stereo mixer رو mute کنید. فکر کنم حل شه.نقل قول:
سلام
وقت بخیر
من در یاهو مسنجر سه گروپ دارم که هر کدوم 230 تا آی دی رو در خودش جای داده
من 2 روزه نمی تونم کسی رو ADD کنم
مشکل کجاست؟؟
در تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید:
سلام
وقت بخیر
من در یاهو مسنجر سه گروپ دارم که هر کدوم 230 تا آی دی رو در خودش جای داده
من 2 روزه نمی تونم کسی رو ADD کنم
مشکل کجاست؟؟
ببین تو گروپ جدید هم نمی تونی اد کنی ؟ اگه نشد یه بار رو یه سیتم دیگه تست کن ببین جواب می گیری یا نه ؟نقل قول:
اگه نشد که دیگه من نمی دونم چه مرگشه .
برای فرستادن ایمیل
برای attach فایل ها نمیشه فایل ها را یک جا attach کنیم یا اینکه یک پوشه را یک جا
2- خیلی طول می کشه مثلاً adsl است
3- وقتی attach زدم فایل مثل حالت لود می شود و وقتی attach تمام می شود یک ضربدر کنارش می یاد
حتماً باید صبر کنیم تا attach کامل بشه و اون ضربدر بیاد و یا همینجوری بفرستیم فایل می رسد
با سلامنقل قول:
بله باید حتما اتچ کنید فایلها رو
و منتظر باشید تا فایل کامل اتچ بشه و تکمیل شه بعد ارسالش کنید
یکجا هم میتونید اتچ کنید اما به شرطی که حتما اونها رو زیپ کنید
مثلا یه فایل rar بسازید فایلهاتون رو و بعد همون یک فایل rar رو اتچ و ارسال کنید
موفق باشید.
با سلام خدمت شما دوستان عزیز من مسءول یه انجم خصوصی هستم که برای فارغ التحصیلان یه رشته هست می خواستم ببینم میشه یه روم اختصاصی در یاهو برای خودمون ایجاد کنیم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام
من یه مشکل دارم وقتی پیغامی میدم یا میگیرم . اون پیغام داخل کادر نوشته نمیشه .و پیغام دریافتی گوشه پایین مونیتور چند لحظه ظاهر میشه بعد میره و اگه من موفق نشده باشم اون رو ببینم. دیگه نمیتونم اون پیغامو ببینم .
کسی میتونه این مشکل منو حل کنه.آدرس ایمیل من هم
ممنون رفیق خیلی حال دادی:40::40:نقل قول:
با سلام
مدتی هست که ایجاد روم اختصاصی از سوی یاهو منقضی شده
موفق باشید.
یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد
الان روم های فارسی تو کدوم قسمته؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
با سلامنقل قول:
بله راهی نداره
نمیشه ساخت.
روم های فارسی هم در بخش regional و بعد asia هستن
موفق باشید.
سلام ...
من نسخه 10 رو دارم ...
مشکلی که دارم اینه که وقتی پی سی رو میزارم روی فارسی همین که یه کامه فارسی میزنم خودبه خود میشه انگلیسی ...
یعنی یه حرف فارسی تایپ میکنه و بقیه اش رو انگلیسی ...
به هیچ صراطی هم مستقیم نیست ...
فقط و فقط توی مسنجر اینجوریه ...
وین 7 دارم ...
سلام دوستان چند روزه مسنجرم باز نميشه چيکار بايد بکنم؟هر ایدی هم امتحان میکنم کار نمیکنه کمکم کنید
با چيز پی ان امتحان كنيد !نقل قول:
اگه نشد از وب مسنجر استفاده كن و ببين كه هنوز آی ديت در قيد حياته يانه.
با سلامنقل قول:
چک کنید که از پروکــسی استفاده نکنه
موفق باشید.
سلام :دی
اقا این یاهو 11 چرا هیستوری چت هارو نداره مثل ورژن های قبل؟ :41:
داره ها اما یه جور دیگه هست که اصلن به درد نمیخوره و برای ما دیال آپی ها:دی داغونه !:(
سلام
من از دیروز یه مشکلی یا مسنجر پیدا کردم . با هیچ آیدیی نمیتونم sign in بشم . همینکه sign in رو میزنم سریع پنجره IP checking باز میشه و IP رو چک میکنه . چیکار کنــــــــــــــم ؟
نقل قول:
History رو داره و هیچ مشکلی هم نداره شما چون دایال آپ هستی یکم طول میکشه تا کامل لود بشه و هربار که بخوای در طول History گذر کنی با مشکل سرعت مواجه میشی
مشکل عدم نمایش پیام های رد و بدل شده در یاهو مسنجر
با سلام
دوستان من هم مشكل عدم نمايش ردوبدل شدن پيام دارم ورژن يا هوم 9 است و همه راههاي كه شما گفتيد رفتم ولي باز
يك مدت درست ميشه ولي بعد از دو سه روم عوض كردن همان آش هما ن كاسه.
ملوار نصب كردم دستور ريجستري اجرا كردم نشد.
چطور مي تونم اين لعنتي جاوا اسكيپ را غيره فعال كنم و اين مشكل حل بشه.
ممنون
آقا یه مشکل برام پیش اومده داخل صفحه های چت رو خالی و سفید نشون میده مثل Offline Messages و توی صفحه چت هر چی مینویسیم و طرف مینویسه رو نشون نمیده حتی توی Archive!! مشکل چیه؟! لطفا زود تر جواب بدین عجله دارم!
وب کم من کار نمیکنه کسی هست کمکم کنه؟
خرید آنلاین و دریافت آنی وی پی انwww.Iranianfree.net
دوسته عزیز شما وارد میل شو بعد از اونجا وارد contact شو بعد اونجا سعی کن addesh کنی
سلام.
دوستان عزیز یک مشکل عجیبی با Yahoo Massenger دارم!
ورژن 10 رو داشتم یک روز اومدم استفاده کنم دیدم که هر چی تایپ می کنم نوشته میشه وقتی اینتر میزنم (سند می کنم) که ارسال می کنه ارسال میشه اما در در صفخه ی بالایی دیده نمیشه خلاصه PM هم که میاد نشون داده نمیشه!
خلاصه الان هم وقتی چیزی تایپ می کنم و ارسال می کنم سریعا minimize می کنم که وقتی pm میاد در کنار ساعت نمایش داده بشه!
ورژن 11 بتا را نصب کردم اما بازم درست نشد!
خواهشا راهنمایی کنید!