می خواهم از رنگین کمان سرویس بگیرم
مرکز خاتم الانبیاءکد:http://9727070.ir
گویا نماینده ی شرکتی به اسم شرکت داده گستر عصر نوین هست
کسی استفاده کرده امروز فردا می خواهم برم سراعشون فوری است.
Printable View
می خواهم از رنگین کمان سرویس بگیرم
مرکز خاتم الانبیاءکد:http://9727070.ir
گویا نماینده ی شرکتی به اسم شرکت داده گستر عصر نوین هست
کسی استفاده کرده امروز فردا می خواهم برم سراعشون فوری است.
اونوقت اونا که دانلود میکنن کیا هستن ؟ سرعت همه که صفره هیچکس نمیتونه چیزی دانلود کنه پس کی داره دان میکنه که سرعت ما کم میشه ؟ حتما خود پیشگامان داره دانلود میکنه :31::27:نقل قول:
سلام
دوستان کسی اطلاعاتی از شرکت آسمان فراز سپاهان داره؟شرکتی که من از ADSL گرفتم
نمایندگی این شرکت هستش،ممنون.
بای
آسمان فراز سپاهان که سرویس ADSL ندارد ، اسم شرکتی که ازش خرید داشتید چی هست؟نقل قول:
الان من اینجوریم:19::19::18::9:
دیشب از 2.15 تا 9.15 اینترنت من قطع بود کلا 200 مگ گرفتم یه سره تازه قبلش هم پینگم فکر کنم بالا 5000 بود برا یه سرچ گوگل 2 دقیقه باید صبر میکردم
زنگ زدم پیشگامان میگم خط رو از سرویس در بیارید
میگه چرا؟میگم سرعت شبانون پایینه!
میگه فقط به خاطر یه شبانه میخواید برید:18:
در همین راستا یاد یه جوک افتادم :
اولی : چرا غذا میخوری
دومی : واسه اینکه از گشنگی نمیرم!
اولی : فقط واسه اینکه از گشنگی نمیری!
هار هار هار هار........:27:
پ.ن:اخه کل ای دی اس ال هست و شبانه اش!
یه طوری گفت فقط به خاطر یه شبانه انگار به خاطر اینکه سرعت دانلودم یه کیلو بایت کمتر شده میخوام برم!
از کجا سرویس داری؟نقل قول:
الان من اینجوریم
دیشب از 2.15 تا 9.15 اینترنت من قطع بود کلا 200 مگ گرفتم یه سره تازه قبلش هم پینگم فکر کنم بالا 5000 بود برا یه سرچ گوگل 2 دقیقه باید صبر میکردم
کسی رنگین کمانی نبود
دوستانی که پارس آنلاین دارند لطفا بگن آخرین وضعیتشون چطوریه مخصوصا دانلود شبانشون ضمنا چه سرویسی هم دارن؟
ممنون
نقل قول:
اتفاقا اومدم همینو بگم که دیدم شما پرسیدی
خدمتتون عرض کنم شبی 2 گیگ همیشه اما الان 4 شبه که از 1300 مگ بیشتر نمیشه
نکنه ما اینجا تبلیغات راه انداختیم این جوری شد ؟آقا برید پس بگیرید افتضاح شده
4:16 دقیقه 3 ماهمم تمومه و باید تمدید کنم یعنی کمتر از 1 ساعت دیگه اما هنوز موندم چی بگیرم-256 یا 512؟
این طور که پیداست وضع isp های دیگه ازین خرابتر شده پس با همین پارس تمدید میکنم تا ببنیم چی میشه-امدیوارم امشب که حجمم 6 گیگ میشه سرعتم خوب شه
بله خیلی جالب شده ! من بهشون زنگ میزنم شب ساعت 2 ولی یارو نمیتونه کاری کنه اخرشم یه جواب الکی میده ! ظاهرا باید همه گی درخواست جمع اوری بدیم تا این کلاه بردار ها ادم بشند !نقل قول:
سلام به همه
من الان از پیشگامان دارم اینترنت میگیرم(مرکز شهید خرازی)که واقعا مزخرف و میخواهم عوضش کونم
میخواستم نظره شما دوستان را بدونم که از کدوم ای اس پی بگیرم بهتره
(مرکز شهید خرازی)
(راستی امروز زنگ زدم پیشگامان و هرچی از دهنم در امد بهششون گفتم و خودمو سبک کردم)
ممنون
سلامنقل قول:
خوب کاری کردین ! تو پانل کاربریتون قسمت پشتیبانی اونجا هم برید اعتراض کنید !
پیگیر هستیم تا اینا را بشونیم سرجاشون !
شما برای 256 چقدر میدی دقیقا ماهیانه؟نقل قول:
ضمنا من چون مودم تی پی لینک دارم پشتیبانیش میگفت عوض کنی بهتره با شرکت ما سازگار نیست شما مودم چی داری؟
توی سایت speedtest.net که اینو نوشته بود،از شرکت پارسیان توی شهرمون.نقل قول:
بهتر است از رنگین کمان بگیرید که مرکز خرازی اش تازه راه افتاده استنقل قول:
weblog.9727070.ir/1390/04/22/pish-sabte-nam/
شرکت آسمان فراز سپاهان تأمین کننده پهنای باند (ISDP) است و سرویس ADSL هم فعلاً ندارد.نقل قول:
توی سایت speedtest.net که اینو نوشته بود،از شرکت پارسیان توی شهرمون.
در ضمن اینجا کسی علم غیب ندارد ، امکانش هست بفرمائید اسم شهرتون چیه؟؟
سلام
من بالاخره امروز خطم وصل شد.
میخواستم ببینم ساعت شبانه نداگستر تو اصفهان چند تا چنده؟ و اینکه حداکثر تا چند مگ امید داشته باشم واسه دانلود شبانه؟ و سرعت عادی سرویس 128 باید با چند KB/s دانلود بکنه در روزانه؟
زنگ زدم به پشتیبانی شبکیه کاملا اماده بودم که .... بعد دلم سوخت براشون یارو هم دیدم از اینا نیست که همش انکار میکنند و دروغ میگند قول داد امشب مشکل نداشته باشم
آخر همون 256 تمدید کردم دیدم دیگ زیاد احتیاج به دانلود ندارم و همون شبی یکی دو گیگ کافیمهنقل قول:
3 ماه رو کلا 27500 دادم
چرت گفته همش سازگاره -من الفکس دارم الان سومین دورمه -اصلا اگه دل چرکی بیا با مودم عوض کن:31:
من شاتل داشتم در نوع خودش افتضاح بود.
الان نداگستر گرفتم عالیه
نقل قول:
شبانش چطوره ؟چه سرعتی گرفتید ؟
خیلی وقته ؟حالا اولشه گولشو نخور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهکار پیشگامان 256 محدود
من عمرا دیگه تمدید سرویس کنم .
خیلی دوست دارم نظرتونو بگید
من باید چه کار کنم ؟
سلام
من بالاخره امروز خطم وصل شد.
میخواستم ببینم ساعت شبانه نداگستر تو اصفهان چند تا چنده؟ و اینکه حداکثر تا چند مگ امید داشته باشم واسه دانلود شبانه؟ و سرعت عادی سرویس 128 باید با چند KB/s دانلود بکنه در روزانه؟
این پیشگامان الدنگ شورشو درآورده تو روز سرعتش یک مگه با اینکه سرویس من 128 ولی دانلود شبانش چند وقته واقعا داغونه میخوام برم پارس آنلاین ولی دورم و حجم مونده هنوز و دزدا پول را هم پس نمیدن دیگه:13:
سرعت روزش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی شبانش داغونه
والا به خدا اینجوری نمیشه من فقط برای دانلود شب گرفتم سرعت دانلودم شبا از 15کیلوبایت بالاتر نمیرهنقل قول:
این چه وضعشــــه
پیشگامانیا مهلتشون ندید مرتب زنگ بزنیم شاید یه تکونی به خودشون دادن .
زنگ بزن واحد فروش بگید میخواین جمع کنید به خاطر شبانه اش !
و قول یگیرید که اگه بهتر نشه جمع میکنید!
عزیزان به این شکل واقعا فایده نداره
همین حالا شماره های پیشگامان را بگیرید و اعتراض کنید
وضعیت شبانه اصلا در مقایسه با دیگر سرویس دهنده ها منطقی نیست
واقعا پیشگامان داره ابروی نداشته خودش را با این تو هین به کاربرا میبره
باید همه زنگ بزنند بلکه بشه یه کاری کرد !!!نقل قول:
دوستانی که شبا بیدارن (توی ساعت رایگان) یا به هر دلیلی بیدار شدید دیدید سرعت پایینه همون موقع زنگ بزنید
انقدر که سردرد بگیرن.
مطمئناَ به خودشون میان .
ما که از پیشی کوچ کردیم.
تو این مدت همه بلایی سر ما اومد:
قطعی موقتی /قطعی یه هفته ای / سرعت شبانه پایین طوری که من قید دانلود شبانه رو زدم / شاید باور نکنید ولی تو یه دوره سه ماهه شاید من زیر 10 گیگ شبا دانلود کرده باشم/ پینگ بالا / چه بارها داشتیم آنلاین فیفا بازی میکردیم یهو وسط بازی میپرید بیرون و دیگران به ما تهمت ترسیدن و در رفتن میزدن:27: /
در پایان سر در جیب مراقبت فرو کردندی و عنان کار را به زمام امور سپردندی و از این بهبوهه رهایی گزیدندی کردندی!
زنگ میزنیم یارو نمیتونه هیچ کاری بکنه ! تو پنل هم جواب نمیدن ! چاره چیه ؟نقل قول:
با تلفن و پیام کاری نمیشه کرد.من یه مدت به مدیر عاملشون آقای حسین شمس ایمیل میزدم.اگر تو این تاپیک بگردید متن ایمیل ها رو پیدا میکنید.بازم فایده نداره.هیچ وقت نمیان پولی از اکثریت که دانلود نمیکنند رو به اقلیتی مثل ما ترجیح بدند.
منم فردا درخواست جمع آوری میدم!
متاسفانه شرکت پیشگامان به مشتری اصلا احترام نمی گذاره
من که خودم اخر این ماه میرم پارس انلاین می گیرم
ولی دوستانی که چاره ای ندارند بهتره از طریق تلفن و اونهم خیلی جدی بهشون حالی کنید که .....
من خودم امروز 3 بار تماس گرفتم
من دیروز 2 بار و امروز 1 بار با پشتیبانی اصفهان و 3 بار تهران به پشتیبانی پارس زنگ زدم
من الان نزدیک 1 هفته شده که سرعت شبانم تا 3 بالا 20 نمیره اوایل شب بین 10 تا 15 هست از 3 به بعد میره روی 50-60 و 5 تا 6 حوالی 120 و 6 به بعد 180
اینه که شبا دیگه دانلود نمیتونم بکنم
مسئول فنی پارس آنلاین که تخصیص پهنای باندو مشکلات فنی و سرپرست کل تیم پشتیبانیه گفت مودمت خرابه چون شدید هم نویز داری اما کلا مشکل پهنای باند توی کل کشور واسه تمامی شرکت ها وجود داره
البته بی مورد هم نمیگه اگه تاپیک isp های مختلفو نگاه کنید میبینید همه دارند مینالند
گفت تا 1 هفته دیگه مطمئننا همین وضعه و فیبر نوری یه مسیر قطعه (از اونا قطعی واقعیا) توی روز چون کاربران کم هستند یا اگه باشند مراعات میکنند خودشو نشون نمیده اما شب واقعا کم میاریم و توی خلوت ترین مراکز هم پهنای باند اختصاصی تکمیله
روی سیستم مانیتورینگ هم نگاه کرد گفت بله توی روز خیلی خوبه اما شب.....
در کل بسازید فعلا این یک هفته رو و تصمیم عجولانه نگیرید تا درست شه --من امروز خودم با بسم االهو دعا و ورد وصل میشدم -ساعت 5 هم یه قطعی کلی پیش اومد واسه همه
البته یه چیزی هم که خودم حدس میزنم اینه که هیچ فیبری قطع نشده و به احتمال 99% دارند روی سیستم فیل ت ر ین گ کار میکنند -چون به نظر من تمامی این اتفاقات زمانی شروع شد که اون هفته همه سایت ها از سی یا 30 تا بالا 18 همه باز میشدند البته چند ساعت نشد که اوکی شد
همیشه وقتی روی این سیستماشون کار میکنند همین وضعه
واسه من که تا حالا مشکلی نبوده
یه جورایی نسبت به قبل بهتر هم شده
دیروز هم که 1 گیگ رایگان دادن
تنها مشکلی که من با پارس دارم این دی سی شدن ها بر اساس ترافیک باقیمانده ست که تو حجم های کم خیلی اذیت میکنه و دانلود کردن خیلی سخت میشه
نقل قول:
1گیگ واسه چی دادند ؟شیطونه میگه دوباره یزنگ پشتیبانیا
یعنی شبی چه قدر دانلود داری؟
ایول 1 گیگ رو به ما هم دادند-نفهمیدم واسه چی اما فردا میزنگم میپرسم واستون
1 گیگ رو فکر کنم به خاطر تاسیس نمیدونم چندمین سال پارس دادن
الان شبی 3 گیگ رو راحت میشه گرفت
از بچه های پیشگامان دارند کیا الان بیدارن ؟؟
چه کار کنیم با این وضع من اعصابم خیلی داغونه خیلی.
من الان بیدارم! :31:نقل قول:
همچنان با 22 هزار تومن پول ماهانه شبی 800 مگ دانلود میکنم :13:
امروز درخواست جمع آوری میدم. :5:
اقا شبی 800 مگه چیه من شبی 10 مگ نمیتونم دانلود کنم ! باور کنید سرعت روی صفره :41:نقل قول: