اون دکمه هایی که شما میگید برای تغییر اویه دیده
اصلا ربطی به رادر نداره
Printable View
اون دکمه هایی که شما میگید برای تغییر اویه دیده
اصلا ربطی به رادر نداره
نقل قول:
چشم..الان به شدت مشغول جمع کردن سیستمم هستم..به محض اینکار حتما عکس میگیرم و میذارم...باید بگم که تمام نسخه های دانلود کردم همین مشکل رو داشت!!!!
شما اگر NomLuck رو خاموش کنید دیگه زاویه دید تغییر نمیکنه به جاش رادر رو حرکت میدید.نقل قول:
آهان الان یه چیزایی فهمیدم
خوب
شما میشه بگید تو ارتاع های زیر بهترن سرعت چند ناته؟برای 747فعلا چون گیرم این درست بشه میرم 737
تو این ارتفاع ها:
10000؟
15000؟
20000؟
30000؟
5000؟
1500؟
1000؟
موقع لندینگ؟
تقریبی بگید تا کار من راه بیفته چون هی استال میکنم
زیادم که بکنم سرعت میره بالا
بدون فلپ شما حساب کنید فقط 2 تای آخری با فلپ حساب کنید
باتشکر
10000"250.نقل قول:
5000"180-187.
1000"165.
لندینگ"160-165 (البته با 146 هم لند کردم:31:).
15000"290-300.
20000-30000"360-355.
البته زیر 10000 پا فلپ توصیه میشه.
این رو هم بگم من خیلی وقته که با 747 پرواز نکردم دقیق یادم نیست!:23:
خیلی ممنون
ولی متاسفانه اف اس پی اگه وصل باشه و توی ارتفاع 10000پا فلپ باز کنم فلپ ها از بین میره
با اجازه اساتید یه توضیح کوچک می دم .... جسارت من رو ببخشید...نقل قول:
ببین دوست عزیز زیر 10000 پا در حالت Climb بهتره که سرعت رو از طریق اتوپایلوت روی 250 تنظیم کنی ....
بعد از اون اگر از FSP استفاده می کنی بعد از دریافت Clearance از طریق منوی بالا Fspassenger ~> Ask for over250 می تونی بالای این سرعت بری ولی اگر از FSP استفاده نمی کنی مانعی نداره و بعد از گزر از ارتفاع 10000 پا سرعت رو روی 350تنظیم کن...البته تا 370 می تونی....
حالا وقتی که ارتفاعت به 18000 رسید بهترین کار اینه که واخد سرعت رو به ماخ تبدیل کنی و با فشردن دکمه Shift+F10 وارد refrence بشی و Maximum cruise speed رو ببینی ( متاسفانه من الان خاطرم نیست ) ... این سرعت بر اساس ماخ نوشته شده و شما در بالاترین ارتفاع و در بهترین شرایط می تونین تا اون واحد سرعت رو برید...برای اطمینان شما یه مقدار کمتر رو تنظیم کن مثلا اگر 0.82 Mach بود شما تنظیم کن روی 0.78 ماخ که Overspeed نشی....دلیلش هم اینه که اون عدد ماکسیمم هست و در شرایط ایده ال ....
شما با 747 تا 250 نات می تونی تا 5 درجه فلپ داشته باشی ... پس سرعتت که روی 250 ست شده باشه فلپ شما هم آسیب نمی بینه .... ضمنا برای Takeoff همون 5 درجه فلپ کافیه!
بعد از ارتفاع 10000 پا فلپ ها بسته باشند!
شما برای Takeoff بیشتر از 20 درجه اوج میگیری برای همین استال می کنی.....
به سرعت 140 که رسیدی آروم دماغه هواپیما رو بالا بیار تا 15 درجه ..... وقتی که کاملا از زمین کنده شد تقریبا همزمان با بستن چرخ ها آروم درجه رو روی 20 بیار!!
البته وقتی دیدی سرعت به حدود 230 رسیز Speed Hold رو روشن کن تا به ارتفاع 10000 پا برسی....
خیلی ممنون از شمانقل قول:
فقط من اون قسمت هایی که نفهمیدم رو قرمز کردم اگه ممکنه بیشتر توضیح بفرمایید
راهی هست بفهمم چند درجه هواپیما رو بلندکردم؟
پس 140نات برای تیک آف مناسبه؟من یه بار با 220بود تقریبا تیک آف کردم
با تشکر
Flight School صفحه 13 - بخش شماره 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راهی هست بفهمم چند درجه هواپیما رو بلندکردم؟
Flight School صفحه 14 - بخش شماره 6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید آلات دقیق پروازی توی درس اول آموزش داده میشه و براحتی میتونید مقدار سعود و نزول رو متوجه بشین.
ارتفاع گرفتن یا سعودنقل قول:
حالت Climb
دریافت تائیدیه.نقل قول:
دریافت Clearance
شما سر هواپیما رو زیادی میاری بالا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این درجه بندی رو روی الات میشه دید.نقل قول:
شما برای Takeoff بیشتر از 20 درجه اوج میگیری برای همین استال می کنی.....
یعنی اون درجه ای که توی Flight School توضیحش هست رو روی 20 نگه دار. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درجه رو روی 20 بیار!!
من هم یه بار با هواپیما زدم به برج مراقبت!نقل قول:
پس 140نات برای تیک آف مناسبه؟من یه بار با 220بود تقریبا تیک آف کردم
220 نات چیزی حدود 410 کیلومتر در ساعته. یعنی با همین سرعت ادامه بدی 2 ساعت نیم مشهد تا تهران رو میری. البته یکم کوههای بین راه اذیتتون میکنه. ولی برای شما مشکلی نیست فکر کنم. :31:
صفحه 13 - بخش شماره 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Flight School صفحه 14 - بخش شماره 6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهان
اینو میگی؟
تازه فهمیدم
میگم اون ورتیکال اسپید چیه؟برای من همیشه روی صفره تو 747
نمیدونم چرا اینجوریه
ببینید آلات دقیق پروازی توی درس اول آموزش داده میشه و براحتی میتونید مقدار سعود و نزول رو متوجه بشین.
خوندم ممنون
ارتفاع گرفتن یا سعود
دریافت تائیدیه.
شما سر هواپیما رو زیادی میاری بالا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این درجه بندی رو روی الات میشه دید.
همچین زیاد هم بالا نمیارم روی اون 10 میره همیشه
یعنی اون درجه ای که توی Flight School توضیحش هست رو روی 20 نگه دار. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم یه بار با هواپیما زدم به برج مراقبت!
حتما خیلی کیف کردی هااااا
220 نات چیزی حدود 410 کیلومتر در ساعته. یعنی با همین سرعت ادامه بدی 2 ساعت نیم مشهد تا تهران رو میری. البته یکم کوههای بین راه اذیتتون میکنه. ولی برای شما مشکلی نیست فکر کنم. :31:
نه بابا
کوه چیه که بخواد سد راه من بشه:5:
من یه بار نوک کوه فرود اومدم سر بالایی بود تر مز ها جون میکندن بعد که رسیدم به نوک کوه حواسم نبود افتادم تو سر پایینی:46:
خلاصه ماشین سواری میکردم به جای خلبانی:31:
نقل قول:
Vertical Speed " نرخ نزول یا صعود هواپیما رو نشون میده.
شما هم صفایی میکنی با این شبیه ساز ها... :21:نقل قول:
نه بابا
کوه چیه که بخواد سد راه من بشه:5:
من یه بار نوک کوه فرود اومدم سر بالایی بود تر مز ها جون میکندن بعد که رسیدم به نوک کوه حواسم نبود افتادم تو سر پایینی:46:
خلاصه ماشین سواری میکردم به جای خلبانی:31:
انقدر اهل تفریحی برو آنلاین پرواز کن حال این خارجی ها رو بگیر. :27:
مثلا برو روی فرکانس فعالشون و ممد نبودی ببینی بخون...
یا اینکه با هلیکوپتر باند رو ببند.
یا اینکه با A380 این گلایدرها و Ultralightها رو بنداز توی توربالانس.
یا اینکه برو توی هواپیمای دیگران Join کن و یک دقیقه مونده به فرود 4 تا موتور 747 رو خاموش کن.
یا اینکه با F\A 18 برو تمام مسیر باند رو Smoke بزن.
یا اینکه هرکاری بکن تا این خارجی ها بفمن ما میتوانیم. :31:
کسی بلد نیست؟نقل قول:
سلام
تبریک به شما برا آواتار جدیدتون
می خوام درباره عادت های پروازی شما خبره ها بدونم
مثلا من از کاکپیت استفاده می کنم
+shift 1
+یه نما از tail
+shift 3
و 4 و 5 رو موضعی باز و بسته می کنم
ایجوری می تونم دسترسی به تمام امکانات داشته باشم
آیا شما روش جالب تری استفاده می کنید ؟
متاسفانه شیفت و 1 کلی از صفحه رو اشغال می کنه که جالب نیست و لذت پراز رو کم میکنه
یه چیز دیگه در 747 n1 و کورس رو نمی بینم آیا جای دیگه ای هست ؟
و اینکه v1 v2 rotate ,در هر هواپیمایی رو چجوری میشه فهمید
ممنون از شما
شما خودت هم اهل دلیا!!! :10::7::21:نقل قول:
من که جزء اون گروه خبره ها که شما فرمودین نیستم ... اما جسارت میکنم...نقل قول:
من خودم همیشه از کاکپیت سه بعدی استفاده می کنم ... چون از همون ابتدا بهش عادت کردم ... 4 ماه هست که کار با این سیمولاتور رو شروع کردم.... راستش از قبل نمی دونستم همچین چیزی وجود داره :31:
کاکپیت 2 بعدی به من حس خفگی می ده ولی بعضی اوقات در حد کوتاه به کارم می آد...
از GPS به شدت استفاده می کنم مخصوصا برای فرود که واقعا هیچی بیشتر از GPS نمی تونه مفید باشه...حتی ILS فقط اشکالش توی گلاید هست که پشتیبانی نمی کنه....
سعی می کنم از نمای بیرون استفاده نکنم فقط هنگامی که برای تیک آف آماده می شم و می خوام هواپیما رو مستقیم برای تیک آف آماده کنم....گاهی اوقات هم برای تاکسی...در کل خیلی کم....
روی lcd خود هواپیما محلی که عدد کورس رو نوشته از روی همون کم و زیادش کنید.....با موس....
v1 v2 و rotate هم فرمول داره...اما از رفرنس هم می تونین استفاده کنید....
برای همه شما روی صفره؟نقل قول:
برای من تو 747 میخواستم فرود بیام یه کم مونده بود به فرود خواستم بزارم روی صفر یدم خودش روی صفره
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
پس بیا با هم بریم:10:نقل قول:
فقط بلد نیستم آنلاین پرواز کنم با سرعت اینترنت 512و پینک 400 و 500 میشه آنلاین بازی کرد؟:46:
روششو بگو یه هفته ای کاری میکنم هیچ کسی آنلاین بازی نکنه:8:
دمار از روزگارشون در میارم
با یه سسنا میوفتم دنبال 747:8:
از اون بویینگ های جنگنده میگیرم میرم از بالای بویینگ رد میشم بجوش وایمیستم
یا اینکه نمیزارم بشینه میرم اون جلو میشینم تمرین تاکسی کرن انجام میدم
و هزار تا کار دیگه فقط بیا و ببین
فقط یکی روششو بگه
چجوری میرین توی کاکپیت سه بعدی ؟نقل قول:
همون کاکپیتی هست که اول ورود به محیط شبی ساز شما واردش می شید...نقل قول:
این هم کاکپیت سه بعدی 737 برای مثال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(با اجازه اساتید) Vertical Speed زمانی کار می کنه که شما ارتفاع جدیدی رو به هواپیما بدید در غیر این صورت صفر هست. مثلا اگر 17 هزار پا ارتفاع داشته باشید Altitude رو روی 18 هزار پا یا 16 هزار پا قرار بدید Vertical Speed در حالت عادی برای سعود روی 1800 قرار می گیره و برای تنزیل ارتفاع روی 1800- قرار می گیره. وقتی به ارتفاع مورد نظر رسید صفر می شه. معمولا چراغ Vertical Speed و Altitude با هم روشن می شن.نقل قول:
برای همه شما روی صفره؟
برای من تو 747 میخواستم فرود بیام یه کم مونده بود به فرود خواستم بزارم روی صفر یدم خودش روی صفره
اوووه . سرعت اینترنت شما زیاد هم هست. با دایل آپ هم می شه پرواز آنلاین رو تجربه کرد. حالا هرچه سرعت بیشتر بهتر.نقل قول:
پس بیا با هم بریم
فقط بلد نیستم آنلاین پرواز کنم با سرعت اینترنت 512و پینک 400 و 500 میشه آنلاین بازی کرد؟
روششو بگو یه هفته ای کاری میکنم هیچ کسی آنلاین بازی نکنه
برای آنلاین پرواز کردن - نه بازی کردن - (ما رو کلمه بازی حساسیم یه ذره) فقط کافیه ثبت نام کنید که خیلی هم سادست.
برای ثبت نام توی صفحه اصلی فلایت سیمولاتور گزینه Multiplayer رو بزنید و روی Creat New Account کلیک کنید. بقیه مراحل هم آب خوردنه. اگر از طریق دیگه ای قصد آنلاین پرواز کردن رو دارید که بحثش فرق می کنه.
امیدوارم توضیحاتم قانع کننده بوده باشه.
بازم ببخشید که به بزرگان جسارت شد.
موفق باشید و سلامت.
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
فقط جهت تکمیل توضیح آقای نظری.نقل قول:
چجوری میرین توی کاکپیت سه بعدی ؟
با دکمه A شما می تونید کاکپیت 3 بعدی رو تماشا کنید. با پد اعداد که در سمت راست صفحه کلید قرار داره در حالتی که دکمه Num Lock روشن هست می تونید به اطراف بچرخید. با دکمه های مثبت و منفی قسمت حروف هم می تونید زوم این و اوت کنید...
موفق باشید...
با اجازه دوست عزیزم...نقل قول:
فقط جهت تکمیل توضیح آقای نظری.
با دکمه A شما می تونید کاکپیت 3 بعدی رو تماشا کنید. با پد اعداد که در سمت راست صفحه کلید قرار داره در حالتی که دکمه Num Lock روشن هست می تونید به اطراف بچرخید. با دکمه های مثبت و منفی قسمت حروف هم می تونید زوم این و اوت کنید...
موفق باشید...
از شما ممنونم که کامل عرض کردید...
با اجازتون من هم دوباره کاملش می کنم...
آخه حقیقتا موقع پرواز Level حوصله آدم سر میره بد نیست یه کم توی کاکپیت دوری بزنیم....:31:
با کلید های ترکیبی زیر حسابی می تونین گشت و گذار کنید...
Shift+Enter
Shift+Backspace
ctrl+Enter
ctrl+backspace
shift+ctrl+enter
shift+ctrl+backspace
اگر هواپیمای شما حرفه ای تر باشه مثل 727 می تونین داخل هواپیما هم حسابی بگردین مثل این :
تو این mission ها اون مرحله introduction to soaring جریانش چیه ؟ من هر کاری کردم نتونستم وارد اون gate ها بشم و یا حتی بعد از رها کردن طناب ارتفاعم کم نشه . وارد اون جریانهای هوای گرم هم نمیتونم بشم
سلام دوستان
داشتم یکی از mission ها رو میرفتم که قرار بود فرود بیام.
فرود اومدم و گفت برو پارک کن منم پارک کردم اما هر کاری کردم قبول نکرد و هنوز mission تموم نشده بود ...
عکسش رو هم گرفتم:
چی کار باید بکنم ؟
نقل قول:
برای شما چرا صندلی هاتون این شکلیه؟
چی نصب کردید؟
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
اوووه . سرعت اینترنت شما زیاد هم هست. با دایل آپ هم می شه پرواز آنلاین رو تجربه کرد. حالا هرچه سرعت بیشتر بهتر.
منظورم پینگ بود پینگ تاثیری نداره؟
برای آنلاین پرواز کردن - نه بازی کردن - (ما رو کلمه بازی حساسیم یه ذره)
چقدر حساس
فقط کافیه ثبت نام کنید که خیلی هم سادست.
برای ثبت نام توی صفحه اصلی فلایت سیمولاتور گزینه Multiplayer رو بزنید و روی Creat New Account کلیک کنید. بقیه مراحل هم آب خوردنه. اگر از طریق دیگه ای قصد آنلاین پرواز کردن رو دارید که بحثش فرق می کنه.
خوب من اکانت هم گرفتم ولی چه جوری وارد پرواز میشه؟
امیدوارم توضیحاتم قانع کننده بوده باشه.
بازم ببخشید که به بزرگان جسارت شد.
موفق باشید و سلامت.
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
نقل قول:
این هواپیما کدوم 727 هست؟
خیلی دوست دارم منم برم اینجا رو ببینم
شما که بازی نمیکنی؟!نقل قول:
فقط کافیه شما تو IVAO و یا کلا در کشور آلمان بگید بازی...:47: بعدش به این صورت درتون میارن:24:!
ما خیلی وقت پیش خیلی در رابطه با این موضوع صحبت کردیم آخر هم به این نتیجه رسیدیم که ابی جان یک توضیح کامل در صفحه اول معروف بذاره و هر کسی هم گفت بازی دیگه چیزی بهش نگیم!
این هم همون 727 Captain Sim هستش.
کسی tutorial یا آموزش Captain_Sim b 767 نداره هرچی گشتم نبود هر هواپیمایی یک فایل PDF داره ولی این نداره ؟
اووف... بابام دراومد...!!:19:
امروز یه پرواز با A380 از دبی تا بانکوک انجام دادم... خواستم مرتبه مون رو تو FSP ببریم بالا...
وقتی رسیدیم مقصد دیدیم برای ارتقا انگار یه 50 تا point کم داریم... سوار بر CRJ-700 شدیم و یه عده آدم رو از OIIE آوردیم OIII و این 50 پوینت رو هم جبران کردیم و نتیجه اش شد این...کد:http://up.--------.com/Files/a40324198bc2487887ea.jpg
از بچه ها کسی تونسته تا C23 بره...؟؟
نقل قول:
نمیدونه کسی ؟
کدوم مرحله است دقیقاً ؟نقل قول:
پس من الان تو تحریمم آره؟نقل قول:
والا نمیدونم چی شد نوشتم بازی
ولی به نظر من اینو نباید بازی به حساب اورد چون هیچ بازی این همه اضافات و ... نداره
ولی ماکروسافت اینو تو قسمت بازی هاش گذاشته
همچنین موقعی که من رفتم اینو بگیرم فروشنده گفت یه بازی جدیه
این مهمه
خوب گذشته از این حرفا
اون کاپیتان سیم آدرس سایتش چیه؟
میخوام یه چند تا هواپیما جید ببینم میشه پیدا کرد
همچنین تو پرواز آنلاین چه جوری با ای تی سی ازتباط داشته باشم؟
چون هر چی دکمه ÷ رو میزنم کار نمیکنه
هنگام پرواز آنلاین حتما یکی هم باید تو برج مراقبت باشه تا پنجره ATC باز بشهنقل قول:
البته منم اعتقاد دارم این بیشتر یک شبیه سازه تا بازی اما ماکروسافت اونو تو دسته microsoft game طبقه بندی کرده
حتی تو فولدر program file هم برید تو فولدر microsoft game قرار داره
خیلی ممنون از شما
میشه سایت کاپیتان سیم رو بدی؟
همچنین یه سایت هم بده که بشه هواپیما ها رو از اونجا دان کرد
باتشکر
اسم مرحلش Jet City هستنقل قول:
راستی دوستان Visual Approach یعنی چجوری ؟
روبرت جان
اگه میشه یه کم از تجربت با اف اس پی بزار تا ما هم استفاده کنیم
چه جور میشه اون قسمتی که میگه کمربند ها رو باز کنن رو خود خلبان بگه؟
یا اینکه اگه من بدم غدا بدن و تا آخر پرواز نشه تا ص درصد بدن بشون بگم قطع کنن؟
اون فیلم ها طول مدتش چقدره؟
بیا آقا جون...این لینکش..ولی فقط با تجربه میتونی قلقش. بگیری:نقل قول:
کد:http://www.captainsim.com/products/b767/manuals.html
یعنی خودتون با کمک دید خودتون لندینگ رو انجام بدید البته فقط چشم نیست " از بین چارتهایی که در طول پرواز استفاده میشه یکیش ماله Visualلندینگ هستش که در اون عوارض اطراف فرودگاه و باند ها رو معلوم کرده که تا حدی به خلبان کمک میکنه و در فاصله ی کمتر میتونی از چراغهای پاپی هم کمک بگیری اما دیگه ILS در کار نیست!نقل قول:
این سایتشهنقل قول:
نمیتونی که ازش دانلود کنی(چون محصولاتش پولیه دیگه . .. . .)کد:http://www.captainsim.comولی
هواپیماهاش رو هم یه سرچی تو همین تاپیک بزنی گیر میاری
من همین الان این ماموریت رو دوباره رفتم .باید دقیقا همونجایی که فلش زده فرود بیای .نقل قول:
آخ راست میگی اسم مرحله Telluride Landing بود ، حواسم نبود. Jet City که تا بشینی تمومه..نقل قول:
این Telluride Landing من میشینم بعد میگه تاکسی کن تا همونجایی که علامت زده هم میرم ، وایمیستم ولی دریغ از تموم شدن .. :13:
چشمنقل قول:
از تنظیمات FSP گزینه اعلام بازکردن کمربند رو از حالت Auto دربیار....نقل قول:
چرا میخوای ملت رو گشنه نگه داری...؟؟ از امتیازت کم میشه... به محض رسیدن به ارتفاعی مجاز باید بدی سفره رو پهن کنن و نهار بیارن...!!!:31:نقل قول:
از 25 دقیقه داره تا 2 ساعت و بیست دقیقه...نقل قول:
طولانی ترینش هم فیلمی به اسم space odise باید باشه اگه اشتب نکنم...
چشم
خیلی ممنون از شما
خیلی کمکم کردید
از تنظیمات FSP گزینه اعلام بازکردن کمربند رو از حالت Auto دربیار....
چرا میخوای ملت رو گشنه نگه داری...؟؟ از امتیازت کم میشه... به محض رسیدن به ارتفاعی مجاز باید بدی سفره رو پهن کنن و نهار بیارن...!!!:31:
آره باید نوشابه هم بدم
فقط یه بار ذرینک رو زم نوشته بود از الکل .......
آره تازه ایران هم بودم عجب دورانی شده
از 25 دقیقه داره تا 2 ساعت و بیست دقیقه...
طولانی ترینش هم فیلمی به اسم space odise باید باشه اگه اشتب نکنم...
خوب اصلا اگه نزنم امتیاز کم میکنه؟
اگر فیلم نشون ندی چیزی نمیشه ولی اگر نشون بدی امتیاز زیاد میشه...نقل قول:
من این عکس رو سرچ کردم و پیدا کردم....Texture مربوط به شرکت Airblue بود که اون سایت می فروخت...نقل قول:
منم موافق اینم که به سیمولاتور نگن بازی!!!!نقل قول:
از آشناهای من هم هر کسی می گه بازی بهش تذکر می دم!!!:47::3:
من این مرحله رو خیلی وقت پیش رفته بودم فکر می کنم وقتی به اون ماشین می رسید Parking Brake رو باید بزنید تا تموم بشه....درب ها رو هم باز کنید....مطمئن نیستم فقط یه چیزایی یادمه!:46:نقل قول: