منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
یکی لطفا جواب بده:13:
Printable View
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
یکی لطفا جواب بده:13:
عزیزان این یکی دیگه باید جواب بده :
کد:http://www.freedanload.com/khazande-3/
ممنون
اما كاش طرز كارش رو هم توضيح ميدادي...
اين نسخه 4 رو كسي نداره
من دقیقا از همین لینک دانلود کرده بودم. دو نسخه برنامه داخل یه فایل قرار داده شده. هم نسخه فارسی و هم نسخه انگلیسیش. فارسیه که تا لوگین میکنه بسته میشه.نقل قول:
نسخه انگلیسی هم id ها رو که وارد میکنی. اون پایین برا هر id دو بار مینویسه connecting .
بعد روی شماره 10 گیر میکنه.
مثل اینکه کسی نتونسته با این برنامه ها کار کنه.
آخر سر هم یا باید بریم بخریم یا اینکه خودمون یه دونه بنویسیم.
دیگه ورژن جدیداش پولیه .دارم میگردم ولی فکر نکنم باشه.
یعنی هیچ نرم افزار دیگه ای نیست.
یعنی خارجی ها تا حالا به فکر نوشتن همچین برنامه ای نیفتادن.
منتظریم ...
سلامم عزیزان
چه طوری میشه بدون هیچ نرم افزار یا ترفندهای خود یاهو فهمید که دوستمون همروز چند بار انلاین شده
مثلا من تو لیستم یه id هست با اسم ali
این همیشه چراغ خاموش میاد , منم میخوام مچشو بگیرم
مثلا امروز id اونو به یه سایت یا یه robot بدم که فردا اودم وصل شدم بگه ali دیروز فلان ساعت و فلان ساعت وصل شده
خیلی برام ضروریه
ممنون و موفق باشین
تمام برنامه هایی که برای چت کردن با چندین آی دی است به نوعی مشکلی را ایجاد می کنند یا کمبود هایی دارند و بهترین راه حل برای چت کردن با چند آیدی این است که تغییراتی را در رجیستری ویندوز بدهیم.
البته فایل آماده است و برای شما دوستان گرامی محیا کردیم فقط کافیه که دانلودش کنید و اجرا کنید و به پیغام داده شده جواب Yes بدهید.
لینک دانلود:
پسورد فایل :کد:http://dl.kamyabonline.com/download/program/Malti%20Login%20Yahoo.exe
کد:www.kamyabonline.com
سلامنقل قول:
از ورژن8.0.0.1استفاده میکنم.جواب نداد
ممنون
winxp عزیز،واسه ورژن های قبلی یاهو کلی نرم افزار و ... اومد که این کارو می کرد،ولی یاهو همشون رو با بیرون دادن نسخه های جدید غیر فعال کرد...نقل قول:
اما...!
بچه های گل گروه معظم و بزرگ آشیانه:40::40::40:، اومدن با راه انداختن به سیستم جدید یاهو رو به خاک سیاه نشوندن...تا جایی که خود مدیر یاهو به قدرت این گروه اعتراف کرد و گفت که کاری در برابر اینا نمی تونیم بکنیم (چند بار دیگه هم ضد شرکت های بزرگ دست گل تقدیم کرده بودن!) ...
این کار راه انداختن سایتی بود به نام xeeber ...در شرایطی که همه از رکب زدن به یاهو ناامدی شده بودن،این عزیزان با راه انداختن این سیستم،همه رو نجات دادن!:31:
هر روز یه کار بزرگ می بینیم از این هم میهنای گلمون تو آشیانه...:11:
XEEBER.COM
جواب می ده کی می گه نمی ده اما وارد روم نمی شه دیگه یاهو با Image Verifing که کرده وارد نمی شه من ورژن کاملش رو پیدا کردم اینو اما کار نمی کنه
سلام بر کروش بزرگ
عزیزم اینو میدونستم , این برا یه لحظه کار میکنه
من یه سایتی میخوام که id طرف رو بهش بدم و برم فردا بیام بهم بگه از دیروز چند بار online شده
خیلی ضروریه ها
یادمه قبلا یه سایتی بود که توش ثبت نام میکردی ولی اونم یه مشکلی داشت
اگه سایت بهتر سراغ دارین لطف کنین راهنمایی کنین
ممنون و موفق باشین
خب نمونه خارجي چي؟
نيست؟
اگه مشکل فقط image verifing یاهو باشه که با تغییر ip میشه از اون رد شد.
ميشه يه مقدار بيشتر توضيح بدي.نقل قول:
اگه مشکل فقط image verifing یاهو باشه که با تغییر ip میشه از اون رد شد.
چه ربطي داره image verifing به تغيير ip ؟!!!
دوست عزیز از این Registry Entry استفاده کنید بعدش می تونین چند تا Yahoo Messenger باز کنین و...نقل قول:
نوشته شده توسط amin_rogh
فک کنم برای همه ی ورژن ها قابل استفاده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تذکر: فایل reg را اجرا و سپس yes را انتخاب کنید
کد:http://paker7.persiangig.com/other/yahoomultilogin.reg
درود و دوصد درود برتو ای جواننقل قول:
زنده باشی
اقا جان ما یکی کمک کنهنقل قول:
سلام
من پسورد ای دیم رو عوض کردم
بعد از چند روز فراموشش کردم
بعد از اون هم با یه ای دی دیگه لوگین شدم
تو ایمیل اون ای دیم ایمیلهای مهمی داشتم
برای همین باید پسوردش رو دوباره پیدا کنم
اگه میشه کمکم کنید
توجه:
1. مشخصاتی که در هنگام ساختن ای دی وارد کردم رو نیز فراموش کردم
پس نمی تونم از فورگت پسورد استفاده کنم
2. با اون ای دی و پسورد لوگین کردم
پس پسورد در ویندوز ذخیره شده
3. الان با یه ای دی دیگه اومدن
پس خوندن پسورد ستاره ای فایده ای نداره
4. وارد میل باکس هم شدم
چند راه برای پیدا کردن پسورد وجود داره
1. استفاده از تروجانی که تمام پسوردهای موجود در سیستم رو نمایش بده
2. استفاده از برنامه ای که تمام پسوردهای وارد شده رو نمایش بده
3. استفاده از برنامه ای که پسورد تمام ای دی های لوگین شده در سیستم رو نمایش بده
4. استفاده از برنامه ای که دیتا بیس یاهو مسنجر رو نمایش بده
و و و ...................
يكي از دوستان گفته بود به وسيله ي برنامه ي Cain ميشه اين كارو انجام داد
اگه كسي بلده اين كارو انجام بده ممنون ميشم راهنماييم كنه
خواهش میکنم هر راهی به ذهنتون میرسه رو مطرح کنید
اگر هم لینک دانلود یا اسم برنامه ای رو صراق دارید واسم بنویسید
ممنون میشم
با تشکر
امون از این اینترنت بیخود می فرستی میگه not reasponding بعدا میای میبینی که دوتا دو تا فرستاده.
در جواب شما باید بگم که اینو من از خودم در آوردم گفتم شاید جواب بده .چون mohsen6558 گفت مشکل به خاطر image veryfing هست گفتم این راهو امتحان کنی ببینی شاید جواب داد. آخه من یه بار آیپی مو به آمریکا تغییر دادم هر جا می رفتم چه یاهو چه مگا آپلود و ... هیچکدوم باهام کاری نداشتن. میتونی امتحان کنی. آیپی تو به آمریکا تغییر بده ، دیگه مثلا سایت مگا آپلود نمیگه که تمام مسیر ها به کشور شما مشغوله . دیگه تولبارش رو هم لازم نداری.میتونی اینو در راب
در ضمن اگ برنامه Hide.The.IP.v2.0.1-DVT رو داری من پچش رو دارم. بقیه ورژن هاشو ندارم.
خواستی بگو آپش کنم.
نه تغيير ip به image verifing ياهو ربطي نداره. اين سايتهايي هم كه ميگي به خاطره اينه كه ايران رو ----- كردن.
كار هم ميكنه؟
اگه كار ميكنه آپ كن.
درود و سلام.
من یک آی دی دارم که تا دیروز سالم بود و 42 نف در اددلیست هایم بودند. امروز که خواستم آن شوم هر کای می کنم آی دی آن نمی شود. می شه کمک کنید؟
من یک برنامه می خوام واسه دیدن " وب کم " بدون اجازه!
کسی میتونه یه چیزی که الان لینک دان و خود برنامه سالم باشه واسم بزاه ؟؟
خیلی ممنون میشم ازتون بچه ها!!!!!!
ضروریه
بايد بري اون لينك تو صفحه رو بزني.بعدش اون كد رو وارد كني و اينتر.وسلامنقل قول:
کسی برنامه واسه دیدن وب کم نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
از دیتابیس یاهو میشه بگید کجا دیدید؟نقل قول:
من هم همین تور شدم ولی همین حالا
دوست عزيز نقل قول بكن كه بدونيم چطور شدي؟نقل قول:
کسی نیست کمک کنه واجبه لطفانقل قول:
بازم نشد :41:نقل قول:
الان دارم یه ایدی جدید درست میکنم بدون هیچ عددی در پسورد و خود آیدی
ببینم نتیجه میده
شما هم اگر تونستی مشکل حل کنی خوشحال میشم به منم بگی
دوست عزيز منم دنبالش بودم يه جايي هم بهم لينك دادن رفتم دانلود كنم ولي موقع دانلود آنتي ويروسم به روز بود پيام داد كه تروجان داره به خاطر همين دانلودش نكردم توصيه من به شما اينه كه آگه آنتي ويروس مطمئن ندارين اينجور برنامهها رو اگه بهتون معرفي هم كردن دانلود نكنيننقل قول:
S.P.S.A کار نمی کنه مگر یک نسخه اشنقل قول:
اینکه لینک دانلود را گذاشته ای اصلا باز نمی شه برادر:37:
میگم بزار از اول شروع کنم
من تا حالا چت نکردم
ولی الان میخوام بکنم
ولی نمیدونم چطوری
میرم یاهو لاگین میشم
بعد باید چیکارکنم با یه نفر چت کنم
از کجا ؟
سخت نیست زیاد...نقل قول:
بسته به ورژن یاهوت،گزینه ی چت رو پیدا می کنی،تو ورژن های جدید تر: Messenger>Yahoo Chat>Join A Room
توی پنجره ی باز شده،اگه می خوای وارد روم های ایران شی:46:،به اضافه ی کنار Regional رو می زنی،روی Asia کلیک می کنی،و صبر می کنی تا Asia Global Chat سمت راست ظاهر بشه...روی + کلیک می کنی...یکی از روم ها رو که عدد داخل پرانتز اون 50 یا نزدیک 50 نیست،انختاب می کنی (این عدد داخل پرانتز تعداد افراد حاضر در اون رومه،اگه 50 باشه رات نمیده و میگه پره) ...
تو چند وفت اخیر یاهو به خاطر مسائل امنیتی :21: دسترسی سریع به افراد روم ها رو غیر فعال کرده...به این صورت که وقتی روم رو باز می کنی،در کادر سمت چپ یه لینک خیلی طولانی می بینی،روی اون کلیک می کنی و در پنجره ی باز شده،کد امنیتی داده شده رو وارد می کنی و Submit رو می زنی...حالا افراد داخل روم نشون داده میشن،با هر کدوم که خواستی صحبت کنی :27:روش دابل کلیک می کنی و پیغام میدی!!! اگه طرف خواست :21: (که اغلب نمی خواد!!!!) جوابتو میده...اگه نه،میری سراغ یکی دیگه...کلا" جدیدا" محل ... هم به بقیه نمی زارن...
ولی خب اگه خواستی بری تو رومای خارج،یادت باشه که،می پرسن Where R U اگه بگی iran در اغلب موارد متاسفانه و بدبختانه :19:،میگن Terrorist و دیگه جوابتو نمیدن....
دست شما درد نکنهنقل قول:
فقط یک مشکل دارم که این ارور میاد :
This request was refused.
ok
باید چیکار کنم :10: ؟
تو کدوم مرحله؟نقل قول:
همون جا انتخاب میکنمنقل قول:
و میزنم
go to room
این ارور میاد
یک ماه پیش هم همین ارور اومد:41:
ممکنه اشکال از مسنجرت باشه...یه بار Uninstall ش کن،بعد یه نسخه ی دیگه اش (ترجیحا" بالاتر) رو گیر بیار نصب کن...ببین حل میشه؟نقل قول: