اون فایل txt که مخصوص 82 هست و تو آموزش ذکر شده فقط 82 رو منتقل کن به گوشیت...طبق همون آموزش 82...:46:نقل قول:
شاد باشی:40:
اون فایل txt که مخصوص 82 هست و تو آموزش ذکر شده فقط 82 رو منتقل کن به گوشیت...طبق همون آموزش 82...:46:نقل قول:
سلام من ميخوام برا اولين بار كلادينك ان گيج رو رو گوشيم كه ان 86 هست نصب كنم لطفا كمكم كنيد بايد همون كارايي كه اقا يونس تو اولين پست گزاشته انجام بدم
دقیقا ... آموزش رو قدم به قدم انجام بده ... (مو لادرزش نمیره :دی)نقل قول:
سلام من ميخوام برا اولين بار كلادينك ان گيج رو رو گوشيم كه ان 86 هست نصب كنم لطفا كمكم كنيد بايد همون كارايي كه اقا يونس تو اولين پست گزاشته انجام بدم
نقل قول:افزون بر این کلی چیز جانبی هم یاد می گیری! :دی اگر هم پرسشی بود هستیم در خدمت :46:نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من نسخه 1.2 رو استفاده می کنم.نمی دونم چرا نسخه 1.4 اون رو وقتی دانلود می کنم و آنزیپ میکنم ارور میده.
چه اروری میده ...؟ منظورم موقع آنزیپ شدنه ...!نقل قول:
ممنون دوست عزیز
من نسخه 1.2 رو استفاده می کنم.نمی دونم چرا نسخه 1.4 اون رو وقتی دانلود می کنم و آنزیپ میکنم ارور میده.
1.40 رو تست کن اگه نشد ... مستر ریست کن و دوباره آزمایش کن
یعنی من که N95 دارم و قبلا از کلاینت 1345 استفاده می کردم ، نیازی به کپی کردن این txt ندارم؟؟؟نقل قول:
گام دوم : ( فقط N82 به این گام نیاز داره )
فایل 20001079.txt رو از ضمیمه دانلود كنيد:
به گوشي انتقال بديد... سپس گوشی رو از طریق rompatcher در حالت هک قرار بدید و این فایل رو با برنامه modo به آدرس
c:\private\10202be9
منتقل کنید و گوشی رو ریست کنید.
به هزار در زدم ، ولی بازم این error رو میده ؛
توی کلاینت 1345 ==» Close some applications and retry starting the game. (error - 1000002
توی کلاینت 1557 ==» KERN-EXEC 3
...دیگه کم کم دارم از N-gage II منصرف میشم...به هر فرومی سر میزنم ، میگن مشکلت از رم یا مموری هست...یا همه ی برنامه ها رو نبستی یا گوشی رو توی حالت هک گذاشتی....خداییش دیگه خسته شدم از بس Search کردم
سلامنقل قول:
شما کلاینت 1511 رو هم تست کن دوست عزیز:10:
نقل قول:نقل قول:
با اجازه آقا یونس! :دی :10:
اگر هم این کلاینتی که آقا یونس فرمودن کار نکرد، شما کلاینت 1557 رو نصب کن. چون من هم وقتی این کلاینت 1511 رو ریختم، گوشیم توی نصب بازی ها مشکل داشت. اما وقتی این 1557 رو ریختم مشکلم حل شد! :46:
البته این پیشنهاد رو از اونجایی می گم که گوشی های N82 و N95 شباهت های نرم افزاری زیادی با هم دیگه دارن...
پیروز و شاد باشی :11:
داداش دمت گرم خیلی مردینقل قول:
اجرا شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مگه پست منو نخوندین؟؟؟
میگم کلاینت 1557 رو نصب کردم ولی ارور KERN-EXEC 3 میده (تحت هر شرایطی و در تمامی بازی هایی که نصب می کنم.)...این مشکل ؛ همیشگیه.
نه آقا یونس...این کلاینت هم کارساز نشد واسم...دیگه کلافه شدم .نقل قول:
عجیبه! آخه دلیل دیگه ای ندیدم براش! یا گوشیت تو هکه...! یا کلاینت مشکل داره...مستر ریست کردی تست کنی؟:20:
من 99% احتمال میدم که اگه مستر ریست کنم ، درست میشه....ولی نمیخوام این کار رو کنم...یعنی اگه راستش رو بخوای ، نمیدونم چه طوری میتونم Note های گوشیم رو قبل از مستر ریست حفظ کنمنقل قول:
راستی ؛ برای کلاینت 1557 ، کدوم txt رو برای N95 کپی کنم؟؟
کلاینت های جدید نیازی به این فایل ندارند!نقل قول:
سلام
یه گوشی N79 هست که بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه.
مثلا خیلی از بازی ها مثل ماهی گیری و One و... اجرا نمیشه ولی Metal Gear اجرا نمیشه.
فکر میکنید مشکل از کلاینت باشه ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز این تاپیک رو برای امثال شما ایجاد کردیم:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی!
نقل قول:نقل قول:
برطبق دفترچه راهنمای گوشی ها، شما 2 راه داری. من والا چیدمان نمایه های N95 رو یادم نمونده چه شکلیه، اما می دونم هرچی N82 داره اون هم داره! :دی پس طبق مسیر N82 میگم:
برای زبان پارسی: شما می ری به ابزارها >>> برنامه های کمکی >>> حافظه
برای زبان انگلیسی: شما می ری به Tools >>> Utilities >>> Mem. Card
سپس از گزینه ها ( Options )، گزینه پشتیبان حافظه تلفن ( Backup Phone Memory ) رو می زنی. پس از مستر ریست هم می تونی گزینه بازیابی از کارت ( Restore from Card ) رو میزنی
راه ساده تری هم هست و اون اینه که با خود برنامه PC Suite پشتیبان بگیری... :46:
سلام
من هر بازیی رو دانلود می کنم می خوام نصب کنم نصب نمی شه و بودن هیچ اروری از بازی می پره بیرون
گوشیم هک شدست و البته بازی هایی که رو گوشیم فول اجرا می شن رو دانلود می کنم اما نصب نمی شه گوشیم 5630
از چه کلاینتی استفاده میکنی؟نقل قول:
شاد باشی
همونی که از اول رو گوشیم نصب بود
اسمشو نمی دونم
از طریق آموزش پست اول پیش برید دوست عزیز.نقل قول:
شاد باشی
من کلاینت رو نصب کردم و یه آیکن نارنجی تو گوشیم اومده. بازی ها رو توی پوشه e:n gage ریختم اما وقتی کلاینت رو اجرا می کنم خبری نمی شه یعنی بازی ها نصب نمی شه. باید خودش نصب بشه یا نصبش کنم؟
بعد بازی ها رو باید از توی همین آیکن نارنجی صفحه آخرش که لیست یک سری بازی ها رو زده پیدا کنم و اجرا کنم یا نه ؟؟؟/
اگه می شه یه راهنمائی کنید.
وقتی تو پوشه N-GAGE ریختی رفتی تو کلانیت اتوماتیک باید نصب بشه!نقل قول:
من کلاینت رو نصب کردم و یه آیکن نارنجی تو گوشیم اومده. بازی ها رو توی پوشه e:n gage ریختم اما وقتی کلاینت رو اجرا می کنم خبری نمی شه یعنی بازی ها نصب نمی شه. باید خودش نصب بشه یا نصبش کنم؟
نه اونا TRIAL هستن!نقل قول:
بعد بازی ها رو باید از توی همین آیکن نارنجی صفحه آخرش که لیست یک سری بازی ها رو زده پیدا کنم و اجرا کنم یا نه ؟؟؟/
وقتی نصب شدن تو HOME میان:)
من که نفهمیدم چی کار کنم
چی میشه دقیقا ؟نقل قول:
اگه می شه یه راهنمائی کنید.
بازی با پسوند NGAGE هست یا نه ؟
هر کاری می کنم این نرم افزار TRK نصب نمی شه. تا نصفه می ره بعد ارور می ده که نصب نمی شه. چون اول باید این برنامه نصب بشه بعدش هم برنامه SecMan تا بتونم بازی ها رو نصب کنم . کسی می تونه راهنمائی در این مورد بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته بگم که من گوشیم رو با hellooX هک کردم نمی دونم بازهم نیاز به نصب TRKوSecMan هستش یا نه؟؟؟؟ چون در یه سایت دیگه که آموزش نصب داده بود اینا رو گفته نصب کنید تا گوشی هک به و بشه بدون ساین برنامه ها رو نصب کرد. کسی هست که راهنمائی بکنه من چی کار کنم
سلامنقل قول:
دوست عزیز قدم به قدم طبق آموزش پیش برید...بعد از HelloOX نیازی به هیچ برنامه ی جانبی نیست..!
کافیه کلاینت رو نصب کنید و باقی آموزش..
بازی آسفالت توی آخرای نصبش بود که ارور داد فیفا هم نصب شد اما استارت گیم رو که زدم ارور داد .
مگه باید برنامه رام پتچر پتج هک رو غیر فعال کنم؟؟؟ یا مشکل از جای دیگست؟؟؟؟؟؟
کلاینت رو اجرا می کنم آهنگش می یاد بعد صفحه سیاه می شه؟؟؟؟
توی رام پتچر هر دو پتچ رو غیر فعال کنین ببینین چی میشه!
در ضمن من کلاینت رو از خود سایت N-GAGE گرفتم مشکلی که نداره؟؟؟
البته حالا هر کاری می کنم کلاینت دیگه نصب نمی شه یا نصب می شه بعد بالا نمی یاد. پتچ ها رو هم غیر فعال کردم فایده ای نداشت.
هر چی هم پاکش می کنم از اول نصب می کنم فایده نداره.:19:
نقل قول:خب من که میگم از رو آموزش برید واسه همین موقع هاست...! کلاینت ریپک شده نصب کن.نقل قول:
باید آسفالت رو از پست دوم تاپیکش دانلود کنید.
حالا یه ورژن دیگه از کلاینت رو نصب کردم گوش شیطون کر مثل اینکه درست شد
باور کن از روی آموزش پیش رفتم اما شیطون گولم زد چون یه جای دیگه گفته بود از سایت Ngage دانلود کنید.نقل قول:
به هر حال از راهنمایتون بسیار ممنونم.
در ضمن من فقط بازی های که خودت گذاشتی دانلود می کنم جای دیگه نمی رم به هیچ وجه.:40::5:
منم آسفالت رو از پست دوم دانلود کردم اما بازم می گه( اینیبل د اینستال error-1) ؟؟؟
اما ای کاش به صورت یک جا هم می زاشتی چون برای ما که idsl داریم مشکل دانلود وجود نداره. آخه این محدودیت دانلود جیگرم رو خون کرد تا تونستم همه رو د انلود کنم:40::11:
گوشیت چیه؟نقل قول:
کدوم کلاینت رو نصب کردی؟
حل شد دیگه همون کلاینتی که توی پست آموزش بود رو دانلود کردم درست شد.نقل قول:
بازی آسفالت هم پارت دوم خراب دانلود شده بود دوباره دانلود کرد. اما بازم نصب نشد.
گوشی منم N82:11:
از راهنمائی شما و سایر دوستان ممنونم
این روزا خیلی زحمت دادیم. بالاخره هم هک رو یاد گرفتم هم gps نصب کردم و هم N-Gage نصب کردم خلاصه هم حال کردیم هم کلی سود کردیم.
راستی بقیه بازی ها که نصب شده تریال هستن یا فول؟؟؟
برای n82 چون fp1 هستش همه نصب میشه اونم full
بازی آسفالت3 که برای من نصب نشد. این ارور رو می ده:((Unable to install Game error-1)) مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
بازی رو از پست دومش دانلود کن ...!نقل قول:
بازی آسفالت3 که برای من نصب نشد. این ارور رو می ده:((Unable to install Game error-1)) مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف کنید پست های قبل رو بخونید بعد نظر بدید.نقل قول:
هزار بار که نمی گن. منم بازی رو از سطل آشغال که دانلود نکردم از همین پست دوم دانلود کردم.:evil2::grrr:
این چه طرز برخورد هست ... من قصدم کمک بودش ... موفق باشینقل قول:
لطف کنید پست های قبل رو بخونید بعد نظر بدید.
هزار بار که نمی گن. منم بازی رو از سطل آشغال که دانلود نکردم از همین پست دوم دانلود کردم.:evil2::grrr: