[حتمالا فرمتش Set نیست یا بیت ریتشون خیلی بالاست ...[
خوب چیکار باید کرد
Printable View
[حتمالا فرمتش Set نیست یا بیت ریتشون خیلی بالاست ...[
خوب چیکار باید کرد
حالا چی می خوره؟؟ کی می خوره؟؟:31:نقل قول:
من که از کیفیتش راضیم حداقل از ان95 ی که داشتم بهتره:46:
82 رو میگفتم . خصوصا بعد از آپدیت محشر شد .نقل قول:
شما هم شاد و شنگول باشی !!:31:
باید کانورت کرد به رزولوشن و بیت ریتی که اجرای اون برای گوشی مشکل نباشه ...نقل قول:
خوب چیکار باید کرد
براي تبديل مخصوصا به avi من Blaze Video Magic رو پيشنهاد ميكنم كه دقيق و بدون مشكل كانورت ميكنه. فقط سايز صفحه رو حتما بذاريد رو 320-240
والا راستش من تو کل N82 هایی که تا حالا دیدم همه یک رنگ بودن(سبز پر زنگ) .نقل قول:
در مورد سریال گوشی هم دیگه فکر نمیکنم جواب بده چون اصل فنلاند عدد 7 و 8 IMEI باید صفر باشه که الان 3 سالی میشه که من دیگه اینو ندیدم !!!
و اینکه سریال فقط باید با جعبه Set باشه .
پر رنگ اصل هست.
اصلهایی که دیدی هش سبز پر رنگ بوده یا کلا همه سبز پر رنگ بوده؟نقل قول:
اصلهایی که دیدم همش سبز پر رنگ بودند.البته اون اوایل که N82 اومده بود تقلبی نداشت !!!نقل قول:
البته شما اگه از یک جای معتبر خرید کنی دیگه این مشکلات رو نخواهی داشت ,البته خودتم باید حواست جمع باشه.
n82 تقلبی هم مگه وجودداره ؟ تا جایی که من میدونم یا اون مدل های چینی (نوکلا ) هست که بدلیه یا تحت لیسانسه که دقیقا همون اصله !
تقلبی این وسط چه صیغه ایه ؟ نکنه تو زیر زمینای خیابون جمهوری دارن N82 تولید میکنن که ما خبر نداریم !
مگه جای معتبر هم داریم؟نقل قول:
اصلا مگه تو بازار موبایل پر از دزد ایران واژه اعتبار هم میتونه معنی پیدا کنه؟
اگر جای معتبر میشناسی به ما هم معرفی کن رفیق. دمت گرم. دعات میکنیم.
بی اعتباریشون به اینه که لوازم جانبی اصلی مثل باطری و هندزفری رو برمیدارن و تقلبی میزارن .نقل قول:
فکر کنم اگه بری نمایندگی اصلی بهت نندازن !
به جرات میتونم بگم هر جای دیگه بری میندازن .
کدوم نمایندگی اصلی؟ جایی میشناسی؟نقل قول:
نگو اتصالات که اون هم دزده! پول خون باباشون رو برای یه ضمانت میگیرن...
ولی جنس خوب بت میدن..!نقل قول:
البته اون موقع که من اتصالات گفتم فرقس با بدون گارانتی 20 تومان بودکه میارزید: دی
====
راستی jbak بازم آپدیت شد!!!
شاد باشی:40:
عجب شرکت فعالیه این JBak ... من که خیلی باهاش حال می کنم ... کاش بعضی از کمپانی ها از این یاد بگیرن ...نقل قول:
راستی jbak بازم آپدیت شد!!!
شاد باشی
هر چی آپدیت کمتر باگ کمتر...! میدونستی با این آپدیت که داده فقط یه نسخه رسمی داره؟ اینا همش برای تسته..!!نقل قول:
البته این که معلومه اینا همه برای تسته ... اونطوری روزی 2 تا نسخه ی رسمی یکم عجیبه ... ولی نرم افزار جالبیه نسبت به حجمش ...نقل قول:
هر چی آپدیت کمتر باگ کمتر...! میدونستی با این آپدیت که داده فقط یه نسخه رسمی داره؟ اینا همش برای تسته..!!
شاد باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه یک آشنا در بازار داشته باشید مشکل حله .نقل قول:
من یکی که زیاد اونجا َآشنا دارم ولی فقط به یکیشون اطمینان دارم و همیشه برای تمام دوستانم از اونجا گوشی میخرم.
دوستان من میخوام برای گوشیم یه رم 8 گیگ بخرم.............
به نظر شما چی بگیرم خوبه؟؟؟؟؟؟؟ سرعتش هم میخوام خوب باشه......
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان
نیاز به کمک فوری:
راستش خیلی وقته که بعضی از sms هایی که واسم میاد تو inbox نشون نمی ده ولی توی log نشون میده که آمده, قبلا" یکمی سیخش میکردم یه دفعه میامد تو inbox ولی یه sms خیلی مهم واسم اومد و هرکاریش کردم فایده نداره و نشون نمیده
نظر انتقاد پیشنهاد؟!
و اینکه کسی جای فایل sms ها رو تو private بلده؟
ممنون
TOSHIBA ,HP,Transcend بهترین هستند البته اگه گیر بیاری.نقل قول:
Toshiba و San Disk بهترین مارک ها هستند ... فقط حواست باشه کلاس رم بالا باشه ...نقل قول:
ممنون از دوستان..............
من الان خودم san disk دارم اما اصلا سرعتش خوب نیست........
یه رم میخوام که سرعت خوبی داشته باشه... همون trancend بگیرم به نظرتون خوبه؟؟
منظور از کلاس رم بالا باشه چیه؟ میشه توضیح بدید برام؟ ممنون میشم
به نظر من Toshiba بگیر... کلای هم حداقل 4 بگیر...نقل قول:
کلاس هم منظور سرعت انتقال داده های رم و گوشی هست...
legend جان ممنون.... من میخوام رم 8 بگیرم......... پس نظر شما این است که TOSHIBA بگیرم........
بعد یه چیز دیگه فریمور گوشی من 10.0.046 هست آیا ساپورت میکنه 8 گیگ را؟ به نظرتون فریمور را آپ کنم ؟ اصلا نیازی هست؟
من به خدا شرمنده دوستان هستم......
یه سوال دیگه اینکه آیا بعد از اینکه گوشی را فریمور را آپ کردم امکان هک گوشی وجود داره؟؟؟؟؟؟؟ اگه هست ممنون میشم لینک آموزش را بهم بدید.... چون الان توی سایت نوکیا دیدم آخرین ورژن 31.0.016 هست........
بازم ممنون
ببخشید رم 8 گیگ کجا پیدا میشه.اینجا کرمانشاه تا 4 هست.امکان فروش اینترنتی وجود داره؟
با اجازه یونس.نقل قول:
الان با همین فریمور 8رو ساپورت می کنه ولی بهتره آپدیت کنی. من خودم با فریمور 31 رم 16 انداختم روش مثل تراکتور داره کار می کنه:46:
دشمنت شرمنده دوست من.نقل قول:
من به خدا شرمنده دوستان هستم......
یه سوال دیگه اینکه آیا بعد از اینکه گوشی را فریمور را آپ کردم امکان هک گوشی وجود داره؟؟؟؟؟؟؟ اگه هست ممنون میشم لینک آموزش را بهم بدید.... چون الان توی سایت نوکیا دیدم آخرین ورژن 31.0.016 هست........
بازم ممنون
ورژن 31 هک هم میشه.... اینم تاپیک آموزشش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
mehdi_brg جان مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییی
خیلیییییییییییییییییی لطف کردی........ گفتم علاوه بر کلیک بر روی "تشکر" مفصلا ممنون دارت بشم.... تو با این کار من را بنده ی خود کردی :دی
product number من 0551527 است..... من الان این فایل های مربوط به آپ را دانلود کردم از رپیدشیر و روش آپ را هم از توی فروم ها خوندم اما نمیدونم چرا فایل های آپ را که من در مسیر ریختم نمیشناسه..........
البته بگم این فایل های آپی که من از رپید دانلود کردم مال پروداکت 0551525 هست...... یعنی من نمیتونم ازش استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قربان شما.نقل قول:
اینجا مطرح کن تا جواب بدم. تاپیک منحرف میشه::46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561&page=121
نقل قول:من گمان نمیکنم قبول کنه..! البته عملا" ندیدم...شنیدم...شما آپگرید کن به قوله مهدی مثه تراکتور کار میکنه...!!:31:نقل قول:
گوشیت هم هک میشه...تاپیکشم تو امضامه..!
تو کرمانشاه که آمار ندارم از دوستان کرمانشاهی بپرس...! اینجا 16 هست و 32 هم تو راهه...: دینقل قول:
شاد باشید:40:
سلام.
راهی هست که بشه برخی قسمت های گوشی رو قفل کرد ؟؟ مثل قسمت پیامها؟
(از برخی نرم افزار های مدیریت پیام استفاده کردم خوشم نیومد)
سلامنقل قول:
فرشاد اگه گوشیتوهک کردیمیتونی از تاپیک پچ ها که تو امضامه قسمت پیام ها...مخاطبین و حتی دوربین گوشی رو هر وقت خواستی غیر فعال کنی...!
سلام دوستان براي عكس گرفتن از صفحه گوشي توسط screen Snapshot كدوم دكمه هايي رو بايد بزنيم كه عكس بگيره؟ و منظور از دكمه edit يا ok چيه ؟ كه بايد با مربع فشار بديم كه عكس بگيره؟ ممنون
راحت ترین دکمه ..دکمه کمراست:46:نقل قول:
آقا من امتحان كردم كار نميكنه و توي تنظيماتش هم رفتم و ميگه بايد دكمه edit + * رو بزني كه عكس بگيره و دكمه كمرا رو با دكمه ستاره گرفتم ولي باز عكس نگرفت
دكمه ي دوربين روي N82 جواب نميده. دقيقا يادم نيست كدوم دكمه كار edit رو ميكرد. يكي يكي تست كن
نقل قول:
درپوش لنز رو باز کنید دکمه کمرا هم کار می کنه
تو خود تنظیمات برنامه میشه کلید دیگه ای انتخاب کرد
در كمرا رو هم باز كردم ولي كار نكرد و دكمه ي كمرا و ستاره رو هم امتحان كردم ولي نشد
سلام : کسی میدونه فریمور جدید واسه n82 کی میاد؟
الان نزدیک به 6 ماهه که ورژن 31 اومده................