نقل قول:
من نسخه 2009 دارم
آخرین نسخه
هیچ نرم افزار امنیتی دیگه ای هم ندارم !
توی هر دو تا ویندوز باید کسپر رو ببندم تا بتونم با فایرفاکس و اکسپلورر کار کنم
Printable View
نقل قول:
من نسخه 2009 دارم
آخرین نسخه
هیچ نرم افزار امنیتی دیگه ای هم ندارم !
توی هر دو تا ویندوز باید کسپر رو ببندم تا بتونم با فایرفاکس و اکسپلورر کار کنم
برنامه Kaspersky Key Finder يك برنامه ايست كه در صورا اجرا در سيستم شما و اتصال به اينترنت به سرور خودش متصل شده و كليدهايي كه توسط نويسنده اين برنامه در سرور مربوطه آپلود شده را دانلود و در سيستم شما ذخيره ميكنه.نقل قول:
برنامه اول لينك دانلودش در پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر در همين انجمن موجود ميباشه.
تنها نسخه پرتابل قابل اطمینان برای کسپرسکی نسخه Kaspersky AntiVirus v7.0.0.120 هستشنقل قول:
سایر نسخه ها ایرادات خاص خود را دارند ( حتی این نسخه هم 100% مطمئن نیست )
در ضمن چون نسخه ها پرتابل هستند ، صرفا برای اسکن کاربرد دارند پس نسخه اینترنت سکیوریتی برای شما فرقی با آنتی ویروس ندارد
Kaspersky Virus Removal Tools یک محصول رایگان برای پاکسازی برخی ویروس ها و تروجانهای شایع استنقل قول:
لیست مخرب هایی که این محصول شناسایی و پاک میکند به شرح زیر است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول چک کنید که با کلیک راست بر روی آیکن کسپرسکی ، گزینه Block Network Traffic تیک نخورده باشهنقل قول:
سپس به بخش Application Filte-ring رفته و ببنید آیا مرورگر شما در پوشه Trusted قرار دارد یا خیر
و آیا تمام گزینه ها آن فعال ( تیک دار سبز رنگ ) هست یا خیر ( همانند تصویر زیر )
چند وقتي است يك فايل inf با محتواي زير در همه شاخه هاي استارت ايجاد شده است مثلا در شاخه ياهو مسنجر
[.ShellClassInfo]
IconFile=%ProgramFiles%\Yahoo!\Messenger\YahooMess enger.exe
IconIndex=0
كاسپر به روز است.بد افزار و اسپاي هم چك كردم.
آیا راه حلی برای جلوگیری از بلک شدن کی های کسپر وجود دارد؟
بله.يك كرك وجود داره كه با استفاده از ان و يك كليد بلك ليست شده ميتونيد آپديت كنيد ولي استفاده از كرك براي يك محصول امنيتي كه بايد امنيت سيستم را فراهم كنه اصلا توصيه نميشه بخصوص كه در حال حاضر امكان دريافت سريالهاي قانوني چند ماهه براي محصولات كاسپر وجود دارند كه نگراني در خصوص بلك ليست شدن كليد هم ندارند.نقل قول:
بچه ها من از Anti Virus Kasperesky 8 دارم استفاده مي كنم،ولي يه مشكلي دارم و اون اينه كه وقتي دو سه روز آپديتش نمي كنم از حالت protection خارج ميشه!!!
مكشلش چيه و چطوري ميشه حلش كرد؟!
اگه ميشه فايل هاي آپديت Internet Security kasperesky 8 رو تا امروز بزاريد ، براي يكي از دوستان مي خوام!
ممنون
سلام دوست عزیز یاد آوری می کنم که مشکل من چی بود و پاسخ سوالات شما رو می دم: مشکلم اینه که با نصب کسپر و قبول قوانین سکوریتی اون، سیستم من که متشکل از 3 client و یک سرور هست همدیگر رو نمیشناسن.البته همه اونها به اینترنت متصل باقی می مونن و از فایلهای شیر شده بین هم استفاده می کنن ولی در برنامه مدیریت سیستم ها حذف میشن و کسپر اروری میده که فلان برنامه(مدیریت) رو اجازه میدی؟ من allow رو می زنم ولی با این حال در اون برنامه وجود ندارند.نسخه من kis8.0.0.506 هست که روی همگی نصب هست و روی همه سیستم ها ویندوز xp هم نصب هست.مشکل ریست از چیز دیگری بود که حل شد. ممنون میشم زودتر جواب بدین الان یک هفته ای هست سیستم ها کار نمی کنن.:11:نقل قول:
آيا شما بصورت دستي در قسمت Application filtering در قسمت تنظيمات اقدام به وارد كردن برنامه مديريت خود در قسمت Trust كرده ايد؟از چه برنامه مديريتي استفاد ميكنيد؟قبلا هم اين مشكل را در سيستمهاي خود داشتيد؟آيا قبلا هم از اينترنت سكيوريتي كاسپر روي سيستمهاي خود استفاده ميكرديد؟نقل قول:
منظور شما زا اینکه از حالت پروتکشن خارج میشه چیه ؟نقل قول:
اگر رنگ منوی بالای کسپرسکی زرد رنگ بشه که خب صرفا یه هشدار برای آپدیت کردنه
اما اگه کاملا محصول خاکستری میشه که مشکل داره ... از چه ورژنی استفاده میکنید ؟
دوست عزیز نباید در نسخه 8 چنین مشکلی بوجود بیاد چون در این نسخه خاصیت Stealth Mode برداشته شدهنقل قول:
توضیحات زیر را مطاله کرده و ببینید دو گزینه مشخص بر روی Deny نباشند
در ضمن یک بار هم گزینه های فوق را بر روی Allow بگذارد ببنید مشکل رفع میشه یا نه
نه خیر هیچ تنظیمات خاصی به صورت دستی انجام ندادم.برنامه هندی کافی هست که البته ورژن 2006 هست(فکر میکنم قدیمی بودن یکی از دلایلش باشه).قبلا این مشکل را با ورژن های جدیدتر ناد داشتم ولی با کسپر خیر.بله قبلا هم از kis استفاده می کردم و هیچ مشکلی نداشتم بلکه خیلی هم راضی بودم. ممنونمنقل قول:
اين هم لينک دانلود پوشه پشتيبان آپديت های کسپرسکی 8.0، تا تاريخ 12/24/2008نقل قول:
مورد استفاده بر روی تمام ورژن های 8.0 تا اين لحظه...(هم آنتی ويروس هم اينترنت سکوريتی)
در مورد نحوه انتقال هم ميتونيد از آموزش زير استفاده کنيد:کد:http://rapidshare.com/files/176408805/Update_distribution_12.24.2008.zip.html
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Amoozesh/Learn_Update_Kaspersky.zip
برنامه جالب برای دريافت آپديت های تمامی محصولات شرکت کسپرسکی
نميدونم تا بحال با اين برنامه برخورد کردين يا نه، يا قبلاً از طرف دوستان معرفی شده يا نه...
درکل اين برنامه توسط خود شرکت کسپرسکی ارايه شده و با استفاده از اين برنامه ميتوانيد آپديت تمامی محصولاتی که از طرف شرکت کسپرسکی معرفی شدند رو دريافت کنيد
در زير عکسی از برنامه مشخص هست که شما ميتوانيد آپديت هر کدوم از محصولات رو که نياز داشته باشيد را با تيک زدن بر روی آن ،اقدام به دريافت آن کنيد ،که ابتدا گزينه Apply رو زده و سپس گزينه Start را برای شروع کار بزنيد:(در هنگام اجرای پروسه دريافت آپديت صفحه Command ويندوز فعال ميشود)
لینک دریافت برنامه:
در قسمت Setting برنامه هم ميتونيد مسير قرار گيری پوشه آپديت ها رو به دلخواه تغيير دهيد..ولی بصورت پيش فرض در همان پوشه برنامه هست، و همچنين اگر در زمان دريافت آپديت اينترنت شما قطع بشود ، برای دفعه بعد از ادامه راه اقدام به گرفتن آپديت ها ميکندکد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Program/KasperskyUpdater.rar
درضمن برای اين که متوجه بشويد که پروسه دريافت آپديت چگونه به پايان ميرسه، اين طور هست که در زمان انجام مرحله ابتدا 2 پوشه به نام های Temp و Update در مسير تعيين شده ساخته ميشود که ابتدا فايل های دريافتی در داخل پوشه Temp قرار ميگيرندو با پايان مرحله دريافت فايل های نهايی برای استفاده های بعدی در داخل پوشه Update قرار ميگيرند، به اين صورت که عمل کپی فايل ها در پوشه Update به سرعت بعد از پایان دریافت آپدیت توسط صفحه باز شده Command انجام ميگيرد و نشان داده ميشود،(مانند عکس پایین) پس اگر مشاهده کردین که فایلی در پوشه Update قرار نگرفنه است پروسه آپدیت ناقص انجام شده است...
اگر سؤالی بود در خدمتم...
لینک منبع:
کد:http://support.kaspersky.com/updater?level=2
من سه تا سوال داشتم که ممنون میشم اگه جواب بدید:
1- آیا کسی که اینترنت سکیورتی کسپرسکی رو نصب می کنه در واقع آنتی ویروس کسپرسکی رو نصب کرده به علاوه قابلیتهای دیگه؟ و آیا دیگه نیازی به نصب آنتی ویروس کسپرسکی نداره؟
2-فایروال کسپرسکی(اینترنت سکیورتی) قوی تره یا برای زون آلارم؟
3-آنتی هکر کسپرسکی چیه؟ (با حجم حدود 4.5 مگابایت در جایی دیدم) و آیا کسی که اینترنت سکیورتی رو نصب کرده باشه احتیاج به نصبش داره یا خیر؟
با تشکر قبلی
طبق گفته شما تنظیم کردم ببینید درست هست؟:نقل قول:
ممنون:46:
نقل قول:
اگر به پست اول همين بخش سر ميزدين جواب همه سؤال ها رو ميگرفتين در کل به طور خلاصه:
1- شما وقتی محصول اينترنت سکوريتی کسپر رو داشته باشين يعنی محصول آنتی ويروس رو به همراه چند محصول ديگر مانند فايروال، آنتی اسپم و... در اختيار دارين...
2- در تستهای انجام گرفته فايروال کسپرسکی در کنار بهترين فايروال های موجود هست،
3-آنتی هکر کسپرسکی از محصولات قديمی اين شرکت هست که ديگه مورد استفاده قرار نميگيره و از طرف خود شرکت هم بروز نميشه، چون در محصول اينترنت سکوريتی کسپر گنجانده شده است
شما برنامه hndserver رو به پوشه Trusted منتقل کنیدنقل قول:
در صورت عدم رفع مشکل شما یکبار فایروال رو خاموش کنید ، ببنید که ارتباط برقرا میشه یا نه
( این عمل رو برای مشخص کردن بخشی که عامل این مشکل بوده ، انجام میشه )
سلام به دوستان و دوستداران آنتی ویروس کسپرسکی
یه مشکل من دارم اینکه:
بعضی از سایتها که مطمئن هستم هیچ مشکلی نداره(مطمئن)، مثل انجمن خودمون
کسپرسکی سکیوریتی مانع از ورود من به سایت یا انجمن میشه مثل عکس ضمیمه
این مشکل رو چطوری میتونم برطرف کنم؟
ممنون
این مشکل شما به دلیل فعال بودن بخش Parental Control کسپرسکی است
در کشورهای خارجی به دلیل آزاد بودن اینترنت ناچارا خود خانواده ها ، باید توسط برنامه هایی
اقدام به بستن سایت های غیراخلاقی یا سیاسی کنند
بخش مزبور ، برای عدم دسترسی کاربران کم سن و بستن سایت های مورد دار در نظر گرفته شده
چون در ایران ، محدویت ها از خود ISP اعمال میشود ، پس این بخش در ایران کاملا بی مورد است
شما می توانید بخش Parental Control را غیرفعال کنید ، و یا کلا پاک کنید
البته هشدار کسپرسکی در مورد سایت ما ، کاملا یک اشتباه شناسایی از طریق هوش مصنوعی بوده
که باید با استفاده از گزینه ... Click here if you tink آن را رفع کنید
میشه لطف کنید نحوه انتقال به پوشه trusted رو توضیح بدین؟نقل قول:
یک مشکل دیگه هم دارم مرتب پیغام آپدیت بهم میده و یا آپدیتم کامل نمیشه ویا تا 100 درصد شد دوباره میگه باید آپدیت کنی.میشه دستی آپدیت ها رو بهش اضافه کنم؟ و اصلا دلیل این موضوع چیه.مرسی
برای انتقال یک برنامه از پوشه ای ( مثلا Low Restricted ) به پوشه دگیر امنیتی ( مثلا Trusted)نقل قول:
کافیه برنامه مزبور را انتخاب کرده ( با یک کلیک روی آن ) و با استفاده از گزینه Move to ( همانند تصویر زیر ) برنامه مزبور را منتقل کنید
در زمینه مشکل آپدیت ، ابتدا تاریخ سیستم خود را چک کنید تا کاملا صحیح باشد
در صورت صحت تاریخ ، عکسی از بخش آپدیت کسپرسکی بگذارید ( تا تاریخ دیتابیس را ببینم )
منم چند روز که مشکل آپدیت دارم هر کاری میکنم نمیشه همین الان حدود 13 مگ دانلود کرد ولی بازم فایده نداره اینم عکسش:
کد:http://persiandrive.net/820618
دروود
آیا تارنمای،را می توان نمایندگی قانونی شرکت کسپرسکی پنداشت؟و یا تنها نام دامنه خودش را به این نام گزارده است؟کد:www.kaspersky.ir
این مشکل در برخی سیستم های دیگه مشاهده شده که بیشتر بخش های کسپرسکی آپدیت میشودنقل قول:
ولی بخش اصلی آن آپدیت نمی شود که همان دیتابیس ضدویروس کسپرسکی است
ین مورد صرفا در نسخه های 2009 رخ میده و در نسخه های 7 در صورت عدم آپدیت کامل ، با آپدیت مجدد آن مشکل حل میشه
بهر حال موارد زیادی میتونه دخیل باشه و راه حل هایی هم داره
استفاده از فیلطرشکن هایی مثل فری گیت ، این مشکل را حل میکنه
البته پیش از آن توصیه میکنم از نسخه جدید 8.0.0.506 کسپرسکی استفاده کنید
در پست زیر اطلاعات پیرامون نمایندگی های کسپرسکی در ایران گذاشته شدهنقل قول:
سلام.دو تا سوال دارم.
اول اينكه آپديت اوليه من بعد از نصب كاسپر آنتي ويروس 7 يا وارد كردي key جديد حدود 1 الي 2.5 ساعت طول مي كشه. آيا اين طبيعيه؟
و سوال دوم اينكه اگر در طول مدت آپديت ديس بشم اون ميزان آپديت شده ذخيره ميشه؟ يا همش از بين ميره و بايد دوباره دو ساعت منتظر بمونم تا از اول آپديت بشه؟
آپدیت اولیه نسخه 7 سنگینه و این مدت زمان برای کسانی که اینترنت دیال آپ دارند ، طول میکشهنقل قول:
البته برای دفعات بعد که خواستید نسخه 7 رو نصب کنید ، اگر پوشه نگهداری آپدیت ها را فعال کرده باشید ، آپدیت اولیه لازم نیست
اما در زمینه قابلیت رزیوم آپدیت ها ، بله تاحدودی قابلیت رزیوم داره ولی نه انگونه که تصور میکنید
البته چون از نسخه 7 استفاده میکنید میتوانید کل آپدیت ها رو با استفاده از دانلود منجر از سایت کسپرسکی با قابلیت رزیوم دریافت کنید
سپس از طریق آپدیت دستی وارد کنید ( تمام موارد در پست اول توضیح داده شده )
سلام دوستان databases are corrupted یعنی چی . چند روز هست کاسپر اپدیت نمیشه و حتی اکتیو هم نمیشه یعنی همه
امکاناتش غیر فعال است و این ارور رو میده باید چیکار کنم ورزن 8.357 و هم ورژن 8.454 (2009)
واژه اي كه فرموديد به اين معني است كه database برنامه آسيب ديده كه ظاهرا شما اصلا موفق به آپديت هم نشده ايد.نقل قول:
چند مورد را براي راهنمايي بيشتر مشخص كنيد:
1-چند وقته كاسپر روي سيستم شما نصبه؟
2-از كدام محصول كاسپر استفاده ميكنيد؟
3-قبلا از چه محصول امنيتي در سيستم خود استفاده ميكرديد؟
4-آيا شما كاسپر را در يك سيستم الوده به ويروس نصب كرده ايد؟
5-آيا بلافاصله بعد از نصب كاسپر از كار ميافتد؟
با دروود
چطور از تارنمای رسمی کسپر می توان پسین نسخه های آزمایشی را دانلود کرد؟
زیرا که بنده پس از رفتن به قسمت دانلود ها،بااین قسمت مواجه میشوم...کد:https://kaspersky-global.esd.arvato-systems.de/arvato/downloadDemo.do?product=21639814
و یک پرسش دیگر که چرا درقسمت فروش نمی توان نام ایران را درلیست کشورها دید؟:11:کد:https://kaspersky-global.esd.arvato-systems.de/arvato/downloadDemo.do?product=21639814
نسخه های آزمایشی معمولا برای یک مدت کوتاه در سرور گذاشته میشوند تا کاربران متخصص دانلود کرده و آن را تست کنندنقل قول:
بخش زیر در سایت کسپرسکی برای محصولا بتا درنظر گرفته شده
تارنمای کسپرسکی برای نسخه های بتا
برخی نسخه های قبلی آزمایشی در سرور زیر گذاشته شده است
البته اگر نسخه آزمایشی بصورت عموم منتشر بشه عزیزان در تاپیک زیر خواهند گذاشت
در ضمن کسپرسکی در ایران نمایندگی دارد که در پست اول مشخص شده
دروود
این را از قلم انداختید..نقل قول:
و یک پرسش دیگر که چرا درقسمت فروش نمی توان نام ایران را درلیست کشورها دید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منظورم نسخه هایTrial بود،آنها راچطورمی توانم دانلود کنم؟
اگر دارای نمایندگی می باشد،چطور است که لیست ایران در لیست کشورهایش نیست؟
دوست عزیز اگر شما به پست زیر مراجعه میکردید ( که در پست اول لیست شده ) متوجه میشدید
در تصویر زیر نام ایران هم جزو کشورهای دارای نمایندگی های رسمی عنوان شده
این هم تصویر لیست نمایندگی های ایران ( فقط شرکت اول در امارات واقعه که در ایران هم فعالیت میکنه )
در سمت چپ نام و مکان شرکت و در سمت راست میزان خدمات ارائه شونده شرکت مشخص شده
در ضمن نمایندگی برای خرید محصول و یا پشتیبانی آن کارایی داره
اگر میخواهید از نسخه تریال استفاده کنید نیازی به نمایندگی ندارید و باید از خود سایت کسپرسکی دانلود کنید
من یه مشکلی با کسپر دارم.
من کسپر اینترنت سکیوریتی 2009 دارم.
وقتی که کسپر فعال هست نمی دونم چرا سرعت اینترنت من رو می گیره وقتی Pause Protection می کنم و فعالیتش رو متوقف می کنم سرعت اینترنت من به حالت عادی بر می گرده. یعنی وقتی فعال هست سایتها با سرعت کمتری upload می شه و وقتی فعال نیست با سرعت بیشتری.
دلیلش چیه و چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنین.
دروودنقل قول:
این تصویر رو ببینید،چرا در اینجا نامی از ایران نیست،اما دارای نمایندگی می باشد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نسخه های تریال را چطور دانلود کنیم؟
در مورد آپدیت دستی سوال داشتم:
من آپدیت های خودم رو توی یک پوشه ریختم و دادم به دوستم که کسپر رو تازه نصب کرده بود و اون هم تمام کارهای گفته شده در آموزش آپدیت دستی رو انجام داد ولی وقتی روی آپدیت کلیک میکنه آپدیت نمیشه!!! مشکل از چی میتونه باشه؟!!!
سلامنقل قول:
1- خیلی وقته از ورژن 7 شروع به نصب کاسپر کردم
2-از اینترنت سکوریتی
3-قبلا یعنی خیلی وقت قبل از مکافی
4-خیر
5-بله
در ضمن من یک پوشه اپدیت با حجم 44 مگ از کاسپر هم دارم که همیشه بعد از نصب برای اپدیت استفاده میکردم و
مشکلی نبود تا اینکه سیستم را ریستور کردم به دو هفته قبل که اینجوری شد و چند بار هم حذف و دوباره نصب کردم اما...
دوست عزيز تصويري كه شما قرار داده ايد و نامي از ايران را در آن مشاهده نميكنيد سايت رسمي كاسپر نيست.شما اگر به سايت رسمي كاسپر برويد ميتوانيد ليست نمايندگيهاي كاسپر را مشاهده كنيد.به لينك زير برويد:نقل قول:
کد:http://www.kaspersky.com/buyoffline?cregion=151273877&select=+OK+
براي آپديت دستي بايد پوشه آپديت كاسپر كه حاوي فولدرهايي به نامهاي AutoPatches و bases و index ميباشه به عنوان server براي آپديت به كاسپر معرفي بشه و در تنظيمات آپديت كاسپر نيز حتما تيك گزينه پيش فرض براي آپديت برداشته شده و تمام پنجره ها نيز Apply و OK بشه.از طرف ديگه بايد هر دو محصول از يك خانواده باشن.آپديتهاي مثلا آنتي ويروس رو نميشه براي اينترنت سكيوريتي استفاده كرد يا بالعكس.ورژن دو محصول هم بايد يكي باشن يكي نسخه 8 و ديگري نسخه 7 نباشه(مثلا).نقل قول:
اگر تصويري از پيغام خطا و بخش آپديت بگذاريد تا با هم چك كنيم بسيار عالي خواهد بود.
شما يك كاري انجام بديد.ابتدا نسخه موجود را كه فرموديد بلافاصله بعد از نصب هم از كار ميافته را Uninstall كنيد.سپس با يكي از برنامه مخصوص مانند Registry Mechanic اقدام به پاكسازي رجيستري كنيد.آخرين نسخه كاسپر يعني نسخه 8.0.506 را نصب و با استفاده از سريال قانوني آنرا رجيستر و آپديت كنيد و نتيجه را اعلام كنيد.نقل قول:
دوست عزيز اگر به لينك زير مراجعه كنيد و من هم تصويري از آنرا قرار داده ام مشاهده خواهيد كرد كه اشاره شده كه كمپاني آواژنگ نماينده كاسپر در ايران ميباشه كه محصولات كاسپر را در سايت Kasperskylabs.ir بفروش ميرسونه.پس شما با خيال راحت ميتونيد از سايت kasperskylabs.ir خريد كنيد:نقل قول:
اين لينك صفحه مربوطه:
کد:http://www.kaspersky.com/buyoffline?cregion=151273877&partnerid=151562736
اينهم تصوير صفحه فوق: