من بعيد ميدونم چنين چيزي وجود داشته باشهنقل قول:
Printable View
من بعيد ميدونم چنين چيزي وجود داشته باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
البته اين سوال خيلي كلي هست
ولي در مجموع ميشه گفت اين نرم افزار تمامي قابليتهايي كه براي صفحه آرايي و طراحي كتاب و موارد مشابه اون نياز هست رو در در محيطي كاملا user friendly در اختيار كاربر قرار ميده
سلام به شکل زیر نگاه کنید
چطور میتونیم در قسمت ردیف اعداد را وارد کنیم به ترتیب، طوری که لازم نباشه تک تک بنویسیم،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میشه یه مقدار از متنی رو قفل کنیم که با نوشتن متن در کنار اون متن قبلی بهم نریزه
سلام! برگه رو روی A4 گزاشتم، اندازه ی فاصله برگه از چپ و راست اندازه ی هم و بالا و پایین هم درست تنظیم کردم اما باز مشکل دارم
موقغع پرینت فاصله کادر از دو طرف برابر نیست و پایین کادر هم چاپ نشده! چیکار کنم؟؟؟؟
سلام به دوستان .. ببخشید که این سئوال رو اینجا مطرح کردم ... گفتم شاید دوستان توی این تاپیک بدونن.. ضروریه..میخواستم ببینم چه طور یه فایل پی دی اف رو میتونم ببرم توی word..که بشه روش ویرایش کرد..
ممنون و متشکر
سلامنقل قول:
با اجازه ی صالح جان
برو تو Tools و Options رو انتخاب کن.
در تب Print در بخش Printing Options تیک گزینه ی Allow A4/Letter PaperResizing رو بردار و تمام پنجره ها رو OK کن.
نرم افزارهای زیادی واسه اینکار معرفی شدند ، ولی متاسفانه هیچکدوم زبان فارسی رو ساپورت نمیکنن.نقل قول:
موفق باشید :40:
سلام و ممنون ... من هم برای فارسی نمیخوام... میشه یکی دو مورد از نرم افزارهاش رو معرفی کنی یا لینک مرتبط باهاش رو بگی..خیلی ممنون:11:نقل قول:
سلام دوست عزيز، ببين اين ها به دردت ميخوره :نقل قول:
کد:http://www.pdftoword.com/
کد:http://www.hellopdf.com/download.php
کد:http://www.convertpdftoword.net/
دو سؤال:
1.چرا در ورد 2007 که در ويندوز7 نصب شده وقتی قلم فارسی مثل لوتوس انتخاب میشود حرف «ی» را بصورت متصل نمیزند، مثلا کلمه «اين» را بصورت «ا ي ن» تايپ میکند، گرچه میتوان حرف «ی» متصل را با کليدهای ترکيبی شيفت و x تايپ کرد ولی کار مشکلی است! چه راه حلی وجود دارد؟
2.برای تغيير حروفها بر روی صفحه کليد نرم افزاری که در ويندوز7 خوب جواب بده وجود دارد؟
نقل قول:
فکر مي کنم با نصب نرم افزار فارسي ساز کيبورد مشکل شما حل بشه دوست عزيز
سلام دوستان
این مشکل که تو Word ظاهر میشه رو چطور میتونم حل کنم ( ارور در عکس ! ) ...
کار هایی که گفته رو انجام دادم ... ولی بعضی مراحل ظاهر نمیشن !!!
ممنون میشم کمک کنید !
کد:http://img2.pict.com/03/e1/d2/1959257/0/snap2009.jpg
با سلام
یه سوال داشتم
من یه چند تا فونت معروف مثل هما - جدید - تیتر - نازنین و ... به ورد اضافه کردم چون قبلا نداشتم ولی برای نوشتن با این فونتها دچار مشکل شدم چون حرف ---- ی ---- رو چه در اول کلمه چه در وسط به صورت جدا مینویسه
حالا میخواستم ببینم چطور میشه این مشکل رو حل کرد ؟
ممنونم و منتظرم
سلام دوست عزيزنقل قول:
اول اينکه شما بايد قلمهاي B دار رو مثلا B titr يا B homa رو نصب کنين دوما اينکه بايد نرم افزار فارسي ساز کيبورد رو نصب کنين تا مشکلتون حل شه
دوست عزيز شما فقط کافيه سلولهاي ستون (رديف) رو انتخاب کنيد و از روي نوار ابزار اون علامت 1 2 3 رو بزنين که اسمش هست Numbering خود سيستم به طور اتوماتيک سلولها رو از اعداد متوالي پر مي کنهنقل قول:
موفق باشين
خب نمیدونم این سوال 100% به Word مربوط میشه یا نه. اما به هر حال جریان توی همین نرم افزاره.
ببینین، وقتی تو آفیس 2003از منوی فایل گزینه New رو انتخاب میکنیم این پنجره سمت زاست صفحه باز میشه دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا ما 1 سیستم تو آموزشگاهمون داریم که نمیدونیم چجوری شده رنگ فونت این قسمت سبز شده...
فقط هم همین موقع هست که نوشته سبز میشه.
فهمیدین یا باز هم توضیح بدم؟
از راه Folder Option ویندوز رفتیم ببینیم شاید مال اونجا باشه اما اینطور نبود.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون.
سلام دوستان
من یه متنی از اینترنت گرفتم اما وقتی وارد word کردم جملات جا به جا شده . مشکل چه جوری حل میشه ؟
شما اول یک سند جدید باز کنید و ابتدا متن ر راست چین و بعد زبان رو فارسی کنید.نقل قول:
حالا متن رو Paste کنید.
بعد از Paste کردن متن کنار آخرین خط یه گزینه ای وجود داره که آیکونش همون آیکون پیست هستش. روش کلیک کنید و گزینه Keep Text Only رو انتخاب کنید.
فونتتون رو هم ترجیحا Tahoma کنید.
دوست عزیز به جای لوتوس، فونت بی لوتوس و.... را انتخاب کنید مشکلتون حل میشهنقل قول:
سلام
من حدوداً 300 تا جمله دارم که میخواهم آنها را در ورد بر اساس موضوعات مختلف مرتب کنم، مثلاً 7 تای آنها درباره موفقیت است 15 تای آنها درباره ورزش است و ...
ایا راهی هست غیر از cut و paste تا جملات هم موضوع را در کنار هم قرار بدهم
وقتي بين حروف فارسي حروف انگليسي تايپ ميكنم من به هم ميريزه چيكار كنم ؟ مشكل از كجاست ؟؟
منظورتون خيلي واضح نيستنقل قول:
دقيقا برا چه كاري ميخوايد؟
دقيقا كدوم قسمت رو ميگين كه سبز رنگ شده ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
انتخاب كل متن و زدن كنترل و شيفت راست
فكر نكنم راهي باشهنقل قول:
ابتدا كنترل و شيفت راست رو بزنيد تا متن راست به چپ بشه و براي تغيير زبان از آلت و شيفت راست استفاده كنيدنقل قول:
سلام
من يك سري فايل هاي بسيار مهم دارم كه در محيط microsift write document كه همراه ويندوز 3.1 بود تايپ شده است و پسوند آنها wri هست.
حالا كه مي خواهم آنها را در آفيس باز كنم ، متن و فرمولها كلا به هم مي خورند.
راهي هست كه بشه اين دو فايل رو به هم تبديل كرد؟
يا برنامه اي كه بتواند خود همين wri را باز كند؟
يا ويندوز 3.1 را هم اگر لينك دانلود داريد بدهيد عالي مشود؟!
درست شد فهمیدم.نقل قول:
نوشته ها توی همین قسمت رنگشون عوض شده بود که از قسمت Internet Options توی IE حل شد. ممنون.
سلام به همه دوستان ...
من وقتی در ورد 2007 از کلید Space از کی برد رو میزنم به جای ایجاد فاصله یه نقطه میزاره
اگه کسی میدونه مشکل از کجاس حتما بگه ممنون میشم
درود
دوستان کلمات انگلیسی تو word من درست سرجاشون نیستند چیکار کنم که درست شند
من word 2007 دارم
موفق باشید
اگر منظورتون توی یک متن مخلوط از فارسی و انگلیسی هست ، شما اول باید نوشته رو از راست به چپ کنید.نقل قول:
این کار با زدن کیلدهای ترکیبی Ctrl+Shift (هر دو از سمت راست کیبورد) یا از چند طریق دیگه امکانپذیره.
بعد هم سعی کنید از فونتی استفاده کنید که هر دو زبان فارسی و انگلیسی رو ساپورت کنه. مثل Tahoma
با سلام به دوستان عزیز
در ورد 2007 چطور میتونم قسمت فرمول نویسی رو در منوی بالا به صورت ثابت نگه دارم چون مدام نیاز به گزینه های فرمول نویسی دارم ولی موقع تایپ کردن، سربرگ insert به سربرگ home میره . و اگه راهی بهتر واسه در دسترس بودن equation و symbol وجود داره ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید. البته منظورم به غیر از quick access است .
با سپاس فراوان
کامیاب و برقرار باشید
دوستان نمی دونم چی شده که الان دو سه روزه وقتی برنامه word رو باز می کنم یا می بندم این ارور می یاد . البته برنامه به خوبی کار می کنه ولی این اروره اعصاب آدمو بهم می ریزه . چون باید هر دفعه روش کلیک کنم . آفیسم رو حذف کردم و دوباره نصب کردم ، اما تغییری نکرد .
---------------------------
Microsoft Visual Basic
Compile error in hidden module: ThisDocument
دوستان عزیز من تو ورد 2007 هر کاری که می کنم نمی تونم footer رو بصورت اعداد فارسی پشت سرهم داشته باشم ... مشکل اینجاست که نزدیک به 40 صفحه مقاله تایپ کردم که باید footer اعداد فارسی باشه و روی سیستم هم فونت فارسی نصبه ... وقتی footer بصورت اعداد لاتین قرار می گیره همه به ترتیب از 1 تا 40 میرن و هیچ مشکلی تو ترتیب ندارن ولی همینکه می خوام مثلا صفحه اول رو های لایت کنم و تبدیل به عدد فارسی ، به یکباره تمام صفحات عدد همون صفحه رو میگیره .
شما از كليد تركيبي CTRL+SHIFT+8 استفاده كننقل قول:
اگه بخواي ميشه براش يه كليد ميانبر درست كردنقل قول:
ورد رو كامل حذف كنيد و اثار اون رو هم از پوشه document and setting پاك كنيدنقل قول:
و دوباره نصب كنيد
نيازي به اون كارا نيستنقل قول:
كافيه وقتي شماره صفحه رو وارد ميكني روي شماره دابل كليك كني و كنترل و شيفت راست رو بزني
این کاری که شما گفتی من انجام دادم ولی دوباره همه صفحات به یک شماره تبدیل میشننقل قول:
من نگفتم شماره صفحه وارد شده رو پاك كن و دستي شماره يك رو بنويس و اون كارو بكننقل قول:
گفتم شماره اي كه وارد شده رو فقط دابل كليك كن و ....