سلام بازم unlimited شده
Printable View
سلام بازم unlimited شده
unlimite زده اما کم میشه !
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
راه دیگری نیستنقل قول:
مثلا الان بگیرم آخر ماه حساب کنم
دوباره فعال شد
من امروز زنگ زدم گفت یا با شتاب یا حضوری.یهجوری هم فهموند بهم که بچه های مالیمون یکم ملنگن و شاید طول بکشه.
واسه من الان خیلی مدته unlimited زده مطمینی حجم کم میشه؟نقل قول:
بچه ها الان زنگ زدم اندیشه پرسیدم گفت یه مشکلی پیش اومده مثل چند روز قبل و کم نمیشه من مسولیت قبول نمی کنم با مسولیت خودتون هر کی دوست داره بره تو کار دانلود من دارم دانلود میکنم
آره حجم کم میشه! متاسفم:41:
فکر کنم کلکی تو کاره! شاید چون دیدن موقع unlimited بچه ها زود میرن تو کار دانلود و بعد هم اگه حجم کم بشه ملت بهونه ای برای اعتراض ندارن! :21:
آره کم میشه ، برای من 300 مگ بود الان تموم شد :41:نقل قول:
فعلا دارم از سرویس موقت استفاده میکنم تا فردا بریم حجم اضافه بگیریم
ضمنا نمیدونم چرا به جای 300 مگ سرویس موقت به من 260 مگ دادن
کسی میدونه ؟
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
خلاصه اینبار گول خوردیم ، مهم اینکه دیگه گول نخوریم
نقل قول:
آره کم میشه... از عمد اینکارو کردن... دزدی مجازی... منم که زنگ زدم گفت دانلود کنی کم نمیشه...
شانس آوردم...مهدی حامد گفت زنگ زد اونو گفتن شک کردم چیزی دان نکردم...بخیر گذشت...
دیگه سرعت اینترنت بعد از ساعت 1 غیر قابل تحمل شده !
سرعت باز کردن صفحات حتی از دیال آپ هم پایینتره !
هر شب هم داره بدتر میشه !
آقا نمي دونم شما چطوري ميگين kbps128 كيلوبيت در ثانيه معادل 16 كيلوبايت در ثانيه مي شه ؟
مگه اينو اينجوري حساب نمي كنن ،
128000 بيت بر ثانيه=1000*128
125 كيلو بايت بر ثانيه=128000/1024
پس اين 16 كيلوبايت از كجا اومده ؟
:5:
يكي را هنمايي كنه لطفا ببينيم قضيه از چه قرار ه؟؟؟!!!
نقل قول:
کلا سرعتها بعد عید خیلی خوب شده بود دوباره داره میاد پایین.دیشب حول وحوش 80 بود(خط 7)
فکر کنم تو این چند شبی که هم ناراضی بودن من بگم راضی بودم خیلی ناراحت میشین ولی سرعتم دیشب میانگین 100 بود و 2 بار دی سی داشت اما یه 700 یا 800 مگی دان شد مثل شبای قبلش من افتی احساس نکردم هی گردن اندیشه نندازین من خط 2 128:11:
بنظرم اونقدرا هم اوضاع بد نیست اندیشه تقصیری نداره هر روز داره کاربراش بطور نجومی بالا میره و تا اونا رو سر وسامان بده وقت میبره پس بقول اپراتور تلفنی اندیشه: لطفا منتظر بمانید....نقل قول:
اگه میانگین 100 باشه شما باید حدود 1.8 گیگ دان میکردی! پس اگه 800 مگ دان کردی میانگین میشه 45!
برای منم هر شب همین حدودا میشه! مشکل اینکه که من انتظارم بالای 1.5 گیگ در شبه! نه 600 تا 800 مگ
البته من فقط مستقیم دان میکنم شاید اگه تورنت کار کنم بشه آمار رو برد بالا!
واسه من دیشب خیلی خوب بود...دقیقا 130-132....نه بالا رفت نه اومد پایین..جز معدود دفعاتی بود که تورنت نوسان زیادی نداشت...تورنتو عشقه...:40::40:
پارس بد نیست....
طرفای 80-90 می چرخه.. راضیم.. بد نیست..!
شاید من کلا 800 مگ واسه دانلود گذاشته باشم:46::31:واگه بیشتر میزاشتم بیشتر دان میشد من هرشب با نت لیمیت میانگین سرعت و مقدار دریافتو اندازه میگیرم برنامه خوبیهنقل قول:
بچه ها بیاین یه تسته دسته جمعی بکنیم هرکی از هر مرکزی یک شب همه با هم و توی یک تایم با یک لینک همه دانلود کنیم ببینیم سرعتا چنده بلکه بتونیم به اندیشه یک دلیله منطقی بدیم
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
بعد روی سایت بزاریم و با هم مقایسه کنیم
سرعت همچنان بد! پینگ هم همینطور
روز: حداکثر 40 اونم لحظه ای - شبا هم با نوسان زیاد حداکثر 14!
اندیشه - 128 - خط 552
هر 8 بیت میشه یک بایت پس :نقل قول:
128Kbps برابر است با:
128/8= 16 کیلو بایت در ثانیه
اوکی؟
هر 1 گیگ هم معادل 1024 مگ هست
1Gb = 1024Mb
اندیشه بدجوری بهم ریخته...
1. تبعیض قائل شدن برای مراکز مخابراتی متفاوت و routing های بسیار بد!!!
2. پشتیبانی فنی ضعیف! نشد ما یک بار زنگ بزنیم نگن "فردا صبح تماس بگیرین داخلی 163 آقای ماهانیان"! تازه سانترالشونم قاطی داره. میگیری 163 دوبار اپراتور از اول شروع میکنه!
3. بر خلاف اکثر شرکت ها سیستم صف انتظار ندارن که بهت بگه نفر چندمی. یعنی مثلا وقتی زنگ میزنی خطاشون شلوغه، نمیدونی باید 5 دقیقه بمونی یا نیم ساعت؟ پشت سر چند نفر هستی؟!! تازه بعد از کلی صبر کردن سانترالشون یهویی تمام تماس هارو قطع میکنه! تپ یه صدایی میاد و همه خط ها release میشه!
4. کندی سرعت اخیر و بنظر من عمدی بودنش! انگار ساعت 1 شب که میشه یکی میشینه رو سرور ها!!!
5. synch نبودن تایم سرور اکانتینگشون با سرور های GMT. با ساعت دیواری و بطور دستی تنظیم شدن! زنگ میزنی میگن تو باید تایمتو مچ کنی! کدوم نژادی این روش رو منطقی تر میدونه؟؟!! تازه اگر هم بشه، بدلیل دستی بودن عملیات، حداقل چند ثانیه tolerance خواهد داشت. این مشکل اکانتینگ عملا باعث میشه بدون اینکه بخوای، وقتی دقیقا از 1 تا 6 دانلود میکنی، ترافیکت کم شه. جالبه زمانشم منطقی نیست مثلا از این ور که 3 دقیقه جلوئه، از اون ورم باید همینطور باشه ولی عقبه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چجوریه نمیدونم. من که از 1:05 تا 5:55 کار میکنم. ولی خلاصه در حالت full speed همون 10 دقیقه یعنی حدود 100MB.
6. گیریم اشتراکت تموم شد، خواستی گزارش مصرفتو ببینی... تو سایت accounting.askiran.com نمیتونی بری با اینکه سایت خودشونه...
آقایون کارکنان اندیشه لطفا توضیح بدین...
دوستمون farshidcivil توضیحات خوبی دادن ...نقل قول:
اما اگه بخوای یادت بمونه همیشه عدد 8 رو به خاطر بیار ! واسه تبدیل کیلوبایت به کیلو بیت و برعکس یا باید تقسیم بر 8 کنی یا ضربدر 8 ... چرا ؟! بیت ها همون خونه های 0و1 حافظه هستن ... و هر بایت از 8 بیت تشکیل شده یعنی 8 تا 0 و 1 کنار هم یک بایت رو تشکیل میدن. پس توی 128 بیت چند بایت هست ؟! 128 تقسیم بر 8 که میشه 16 بایت ...
حالا واژه کیلو به اینا اضافه میشه که تو تبدیلشون هیچ تفاوتی حاصل نمیشه چون هر 2 به یه نسبت بزرگ میشن ... یعنی تبدیل کیلو بیت به کیلو بایت مثل همون تبدیل بیت و بایت هست ... اون واژه کیلو رو نادیده بگیر و راحت تبدیل کن ... اگه هم تو سایتای تست سرعت رفتی اونجاها نتیجه رو بصورت مگابیت نشون میدن ... خیلی راحت ممیز رو 3 تا به سمت راست ببر تا به کیلو بیت تبدیل شه بعدش تقسیم بر 8 کن ... مثلا اگه 0.512 مگابیت نشون داد ... میشه 512 کیلو بیت ... تقسیم بر 8 ... 64 کیلو بایت ...
یه نکته دیگه هم که دوستمون توضیح دادن ... تو محاسبات کیلو معادل 1000 حساب میشه اما تو دنیای کامپیوتر کیلو معادل 1024 هست ... یعنی هر 1024 کیلو بایت میشه 1 مگابایت ... یا هر 1024 مگا بایت میشه 1 گیگا بایت ... واسه همین وقتی مثلا اشتراکتون رو 2 گیگ تمدید می کنین تو حسابتون 2000 مگ اضافه نمی شه ... 2048 مگ اضافه میشه یعنی 48 مگ بیشتر ... یعنی 2 تا 24 مگ ...
حالا اصلا چرا 1024 حساب میشه ؟! اون 24 تا اضافه واسه چیه ؟! واسه اینکه تو دنیای کامپیوتر خیلی از محاسبات بر مبنای 2 هستند یعنی ضریبی از 2 ... یعنی 2 ضربدر 2 ضربدر 2 ... یعنی توانهای 2 ...پس تو محاسبات کامپیوتری 1023 یا 1000 نداریم ! 2 هم به توان 10 برسه میشه 1024 ... واسه اینکه کارشون راحت شه همین 1024 رو معادل کیلو گرفتند ...
اما در مورد خدمات اندیشه ... منم قبول دارم تو بعضی موارد ضعف دارن . نکاتی هم که دوستمون گفت و شاکی بود باید از طرف شرکت رفع بشه بخصوص مشکل سرعت تو بعضی مراکز و اصلا قابل قبول نیست بعضی دوستان سرعت شبانشون از دایل آپ هم پایین تر باشه ... اما قبول کنین همه شرکتا ضعف دارن ... هیچکدوم ایده آل نیستن ... اندیشه هم پسر خاله من نیست که بخوام تعریف کورکورانه بکنم ... پس اگه عیبی دارن ( که دارن ! ) کاملا قبول می کنم . اما نباید بی انصاف بود ... مثلا اینکه پشتیبانی نوبت رو اعلام نکنه به نظر من خیلی بهتر از اینه که دایورتت کنه به تهران !!!!!! یا همین صفحه کاربری که می گین بعضی وقتا باز نمیشه من که هرگز به همچین مشکلی برخورد نکردم اما قبول دارم بعضی از دوستان تازگیها مشکل داشتن . ولی باز هم مقایسه کنیم با شرکتای دیگه که حتی سایت درست حسابی واسه پشتیبانی ندارن و معلوم نیست آدرس اینترنتیشون کجاست ! چه برسه که مثلا بخوای بعد تموم شدن اکانت 3 روز تمدید موقت کنی .... در هر صورت اگه منصف باشیم اونقدرا هم افتضاح نیست !
در مورد سرعت هم روزا دیگه از 150 بالاتر نمیره در حالی که قبلا راحت رو 200 کار میکرد ... تو باز شدن صفحات هم بعضی وقتا شدید کند میشه و آدم دق میکنه ... اما انصافا شبا با استفاده از تورنت سرعت خیلی خوبی دارم و تو این چند شب هم خوب بوده . پس در کل فعلا راضیم ! :5:
در مورد قیمتای جدید پارس ... به نظرم قیمت حجمهای پایینش خیلی خوبه ... اما برا من 2 تا سرویس تو جدول 128 تایی ها مهمه ... چون عملا سرعت 128 تفاوت چندانی با 256 و 512 نداره پس سرعتای بالاتر از 128 خودبخود از انتخاب اکثریت کاربرا حدف میشن ...
توی 128 ها هم الان سرویس 8 گیگ با اندیشه دارم که حدودا ماهی 25 تومن میشه اما قیمت پارس حدود 30 تومنه ... سرویس بعدی که ممکنه وسوسه بشم بگیرم سرویس نامحدود 128 خواهد بود که اونم تو اندیشه 40 تومنه و تو پارس 60 تومن !!! :19:
شایدم بگین پارس سرویس 20 گیگ هم داره میده ! اما وقتی قیمتش با نامحدود اندیشه مساویه و حتی قیمت 30 گیگ پارس از نامحدود اندیشه بیشتره دیگه جایی برا رقابت نمیمونه ... واقعا نمیدونم چرا قیمتا اینطوری محاسبه شده !
در ضمن خرید حجم اضافه تو اندیشه خیلی به صرفه تر از پارس هست ... من که حاضر نیستم واسه 1 گیگ 6 تومن پول بدم . ( البته اگه قیمت حجم اضافه رو ارزونتر نکرده باشن )
اما با دیدن نرخهای جدید به یه نکته خیلی مهم میشه پی برد :
به نظر میرسه نقطه ضعف پارس پهنای باند کمترش تو استان گیلان نسبت به اندیشه هست . واسه همین تو حجمهای پایین تر قیمت خیلی بهتری میدن تا کاربرا تشویق بشم مثلا سرویس 2 گیگ بگیرن ... اما وقتی حجم سرویسا بیشتر میشه دیگه قیمتاشون رقابتی نیست ... یعنی ترجیح میدن کاربرا حجم کمتری مصرف کنن و تا وقتی که مثل اندیشه نخوان پهنای باند جدید بخرن این وضعیت تغییری نخواهد کرد . :13:
آره خوب قبول دارم. اینجا ایرانه. من اصلا واسه چی از پارس وی اومدم اندیشه؟ چون اون اواخر افتضاح شده بود... اما 1 2 هفته بعد خوب شد. البته من خبرشو نداشتم وگرنه نمیموندم خطم جمع شه که بیام سراغ اندیشه. ولی خوب اولین ماه که اسفند پارسال بود، اندیشه خدایی حال داد. شب و روز نداشت. سرعت 230 تا 240 :8:. یعنی اصلا زندگی ها... سرویس 128 3 داشتم، 120GB دانلود کردم... :5:. تو اون ماه من 3 تا فیلم HD دانلود کردم. فقط 4 تا بازی 2DVD دانلود کردم. حدود 70 تا فیلم DivX دانلود کردم. اکانت رپیدشیر داشتم. اصلا چیزی بودا. بعد که سال نو شد، پافففففف... اندیشه ولو شد. الانم که بدتر شده. درست نکنه من تابستون که کنکور دادم میرم پارس وی.
در مورد قیمت ها هم، اره یسری از سرویس هاش گرون تره و لی خوب از من پر دانلودتر که دیگه نیستی؟؟!!! :31:
یه سرویس 128 5 بگیر بدون دقدقه 95% شبارو با سرعت 160 تا 180 دانلود کن. روتینگاشونم یراست میره تهران بعد میره المان. ولی مال اندیشه اول میره دوروبر کرمانشاه بعد میره اصفهان بعد میره قزوین بعد میره ترکیه... :19:
اصلا یه trace بگیرید ip هارو تک تک location شونو تو whatismyipaddress.com بگردید. میبینید... ولی خوب بحرحال... از ما گفتن...
اینم بگم بینمون یه پسر خوبی هست که از کارکنای اندیشست :3:خودش بهم گفت. فکر کنم منو بشناسه. چون اکانتم از دهنم در رفت بهش گفتم... در هر صورت ما جیمز باندیم، پیدات میکنیم...:31:
یک چیزایی رو فراموش نکنید از بعد عید با این همه تبلیغی که شما برای اندیشه کردید مشترکینش زیاده شده و طبیعیه سرعت کم بشه من خودم از تو همین فروم اندیشرو انتخاب کردم و هر بار به دفتر مرکزی رفتم چندین نفر داشتن ثبت نام میکردن و منشی میکقت یک هفته دیگه بعدشم خیلی ها از پارس وی کات کردن اونجا سرعت بهتر شد(اینطور که شنیدیم) هدف هم از اول راهنمایی برای پیدا کردن یه isp خوبه من همین الان ساعت 1.25 دارم با سرعت 50 دان میکنم 3 لینک یکی از میهن دانلود که از 5 بیشتر نمیشه
اون دوتا از مدیا فایر کههر کدوم رو 20 هست این دوتارو که پاز میکنم سرعت اون یکی بیشتر نمیشه و این تقصیر اندیشه نیست روی اون سایت ترافیک هست:24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چقدر تكنيكي مسائل رو بررسي كرد
انديشه از رو عمد سرعت بعضي ها رو مياره پايين يعني شخصي عمل مي كنن
يكبار سيستمشون قاطي كرد و تمام اعتبار من رو سوزوند بعد از زنگ زدن به شركت مشكل اعتبار حل شد اما چشمتون روز بد نبينه از شبش سرعت دانلودم از حداقل 80 رسيد به 0 تا 5 و بعضي وقت هام قطع مي شد بايد بگم كه در اون موقع روزها سرعتم 150 بود ،البته همون موقع كه من مشكل دانلود داشتم دوستام از همون مركز 3 خطشون ميزون بود و شبا داشتن با سرعت 80 دانلود مي كردن
بعد از زنگ زدن به انديشه حالا شب ها سرعتم اومده تا 12 روز ها هم شده 60 ،
بدجوري حالمون رو گرفتن ، من نمي دونم اين ديگه چه بازيه كه در آوردن ؟؟؟!!!:41:
اگه قراره افت سرعت بدن بايد و اين قانون بايد واسه همه باشه
در حال حاضر سرعت از 10 بیشتر نمیره
اندیشه - خط 323
از ساعت 1 تا حالا که حدود یک ساعت است فقط 20 مگ دانلود کردم !!
خسته شدیم به خدا
بهترین سایت تورنت کدومه ؟
@mtx891
در مورد ترافیک زیاد سایتهای ایرانی واقعا درست میگید . فکر کنم بیشتر سایتای ایرانی پهنای باندی که برا کاربراشون در نظر گرفتن در حد دایل آپ بوده ! و تو بهترین حالت همون سرعت استاندارد 128 که معادل با 16 کیلوبایته ! حالا اگه همه ملت سر ساعت 1 شب به اون سایتا هجوم بیارن و سرعتشونم نجومی باشه دیگه چه انتظاری میشه داشت ! نمونش همین تورنت خودمونه که حتی تو همین شبا داره عین فرفره کار میکنه و همین لحظه سرعتش برا 2 تا فایل همزمان بین 80 تا 100 کیلوبایت در نوسانه .در حالی که با سیاتایی که شما میفرمایید سرعت تک فایل از 20 بیشتر نمیشه .
@ phonix
امشب تا قبل ساعت 3 سرعت نوسان خیلی زیادی داشت و تورنت سرعتش حدود 30 بود اما الان که 3:30 هست سرعتش بالا رفته و همونطور که گفتم بین 80 تا 100 هست.
سایت تورنت هم تا دلت بخواد زیاده و خیلی هاشونم خوبن . ( البته یه سری از سایتای خوب رو تازگیها فیل-تر کردن و باید با تجهیزات کامل سراغشون رفت :21:)
اما یکی از بهترین سایتها از نظر من سایت سوئدی پایرت بی هست ... اگه در مورد این سایت تو ویکی پدیا جستجو کنین می بینین واقعا تاریخچه جالبی هم داره صاحبان سایت بارها کارشون به دادگاه و حتی زندان هم کشیده اما هنوز نتونستن قانونا سایتشونو ببندن ! و جالب تر اینکه اکثر سایتهای تورنت ( به دلیل نقض قانون کپی رایت که جرم خیلی خیلی بزرگی هست ) معمولا به صورت ناشناس و بی سر و صدا کار میکنن و صاحباشون سعی می کنن ناشناخته بمونن اما این سایت و مالکینش خیلی علنی ادعا می کنن که مخالف هر نوع کپی رایت هستند و تمام تولیدات صوتی و تصویری و نرم افزاری باید رایگان در اختیار همه قرار بگیره ! از این جهت هم خیلیها تو سراسر دنیا ازشون حمایت کردن و تا حالا هم نتونستن اینا رو بیشتر از چندروز تو زندان نگهدارن ! یا سایتشونو تخته کنن ! :21: یک بار هم یه قاضی اینا رو به چند سال زندان محکوم کرد اما اینا ظرف چند روز آزاد شدن چون تونستن ثابت کنن که قاضی بی طرفانه قضاوت نکرده و جانب یه شرکت فیلمسازی رو گرفته بوده !!!
این هم آدرسش که خیلی ها می دونن :
[HTML]http://thepiratebay.org/[/HTML]
دانلود از این سایت برا کسایی که عضو نشدن هم آزاده اما اگه تو صفحه اولش بصورت مجانی رجیستر کنید و هر دفعه با اسم کاربری لاگین کنید یه سری از دانلودهای جدید هم براتون قابل دسترس میشه که تو حالت عادی نشون داده نمیشه . :21::4:
سلام.
یسری تنظیمات ساده هست که میشه سرعت دانلود تورنت هارو 20 تا 100 درصد افزایش داد...
1. اولا بهترین برنامه واسه دانلود فایل های تورنت µTorrent هستش که میتونید ازدانلود کنید.کد:www.utorrent.com
2. مودم ADSL تون باید در حالت NAT یا اتوماتیک باشه تا بتونید از قابلیت Forwarding port استفاده کنید (قسمت اصلی که سرعت را افزایش میدهد).
3.تنظیمات کلی utorrent.
4. انجام تغییرات در تنظیمات utorrent بر اساس نتایجی که سایتبه شما نشان میدهد.کد:www.speedtest.net
اینم ادرس پستی که خودم زدم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4954301&posted=1#post4954301
من هم همیشه برام سوال بود چرا ساعت سایت با GMT و همچنین ساعت رسمی کشور تنظیم نیستنقل قول:
بخاطر همین خیلی از مشترکین نمیدونند که با کدم زمان باید خودشون رو هماهنگ کنند
البته اندیشه تمام سرویس ها و همچنین پیکر بندی سایت مشترکینش رو از PAP اصلی (شرکت عصر انتقال داده ها) میگیره
بخاطر همین توی این مسائل خودش صرفا واسطه است و هیچ کاری نمی تونه بکنه (اینطور که ظاهر امر نشون میده)
این مشکل رو عموما باید با PAP اصلی یعنی شرکت عصر انتقال داده ها مربوط دونست
خوبیه پارس انلاین اینه که ضمن دقیق بودن ساعت ، اندکی هم زمان رو تخفیف میده
مثلا وقتی از 1 تا 6 رایگان بود عملا تا ساعت 6 و 2 دقیقه ، دانلود ها رو رایگان میذاشت
این چند دقیقه هم خودش سبب میشد که بیخود از حجم کاربران کم نشه
(البته این مال چندین ماه پیش بود که از پارس انلاین سرویس میگرفتم و نمیدونم الان هم همینطوره یا نه)
در ضمن پارس انلاین دقیق نشون میده در چه ساعاتی دقیق چقدر مصرف کردی یا چقدرش رایگان بوده
البته عامل فوق بهیچ عنوان بیانگر برتری شرکت پارس آنلاین نیست ولی بهر جهت
اندیشه هم باید با Pap اصلی یعنی شرکت عصر انتقال داده ها هم هماهنگ کنه تا حداقل این موضوع بسیار ساده رو حل کنند
خیلی هم خوب میشه اندیشه هم در گزار ش مصرف کاربر بصورت ریز کارکرد عمل کنه تا مشترک بصورت دقیق از عملکرد خوش آگاه بشه
سرعتها هر روز کمتر میشه.دیشب دیگه واقعا کم بود البته تورنت خوبه اونم که خیلی سایتا بستن و برای یه فایل مورد نظر آدم مجبوره فایلهای با سید کمتر رو دانلود کنه و در نتیجه سرعت تورنتم چندان چنگی به دل نمیزنه.
ولی یه سوال بچه ها: من دیشب تا صبح بیدار بودم دقیقا سه بار سند و رسیو قطع شد و حتما باید قطع میکردم و دوباره کانکت میشدم تا فایلها دانلود شه.احتمالا اندیشه این کارو کرده تا کسی دیگه نخوابه بذاره فایل دانلود شه .میخواستم ببینم کسی راه حلی برای این مشکل نداره.یه برنامه که چک کنه هر وقت سند و رسیو قطع شد قطع کنه دوباره کانکت شه.
شما چرا اینقدر نگزان دانلود شبانتو هستین؟
خوب هرچقدر پول بدی همونقدر اش می خوری دیگه
یکی میشه من 128 دارم سرعتمو از 30 بالاتر نمیره خوب عزیز من شما 128 داری یعنی قانونا سرعتت باید بین 14 تا 16 باشه دیگه 30 تا داری تازه باید حال هم بکنی :31:
چقدر رک و پوستکنده گفتم خودم گریم گرفت :دی
این دانلود شبانه هم که وضعش خرابه من نامحدود گرفتم راحت شدم ز پارس 60 تومن مرکز 3 سرعت دانلودم هم 100 تا 150 هست (انصافا ISP ها دارن خیلی حال می دن یه دلیلی داره چون 2 سال پیش اینجوری نبود:10:)
از دیشب ساعت 9 شب تا 3 بعد از ظهر چراغ ADSL روشن نمیشد :41:
خط 2 کسی چنین مشکلی نداشت ؟؟
خب دیگه چه میشه کرد ! ما ایرانی هستیم ! ایرانیها هم همیشه کمال طلب هستن یعنی بالاترین چیز رو با کمترین هزینه می خوان ! :46: البته اینجور قشارها رو شرکتای اینترنتی اونقدرا هم بد نیست چون باعث میشه حواسشون رو بیشتر جمع کنن و بدونن سطح توقع کاربرای ایرانی داره روز به روز زیادتر میشه و اینترنت پر سرعت واقعی هم حق مسلم ماست .نقل قول:
در مورد پول و آش هم قضیه اینه که ظرف همین یکی 2 سال که شما میگید شرکتا با پول فلافل بهمون پیتزا تنوری مخصوص دادن با سس اضافه !!! حالا بعضی وقتا به جای مخصوص میگن بفرمایید پیتزا مینی گیاهی بخورید !!! دوغ آبعلی هم موجود نیست بجاش آب یخ بخورید برا سلامتی بهتره !!! خب معلومه سر و صدای همه در میاد ! وقتی یکی 2 سال ذائقه آدم به اون چیزا عادت کنه مگه میشه به سادگی به نون و پنیر قناعت کرد ؟! :46:
البته این مثال پول فلافل در مورد ایران صدق می کنه ! چون با همین پول فلافل مثلا تو ژاپن سرویسی میگیرید که معادل 1 ماه پلو کباب سلطانیه ! :7:
در مورد دانلود شبانه هم کاملا حق با شماست ... من هم میگم نباید نگران دانلود شبانه بود چون همه چیز دانلود نیست اون هم از نوع شبانه ! :21: اگه هم بشه شبا معادل یه فیلم دانلود بشه بازهم راضی هستیم . تا همین حالا هم شرکتا کم نذاشتن . خدا وکیلی بس که فیلم و ... تو این مدت دانلود شده باید به فکر هارد اکسترنال دوم بود !!! دستشون درد نکنه . :5: