1- با یه مرورگر دیگه تست کن ببین درست میشه یا نه.
2- اگه این مرورگرت فایرفکس هست یه بار cache رو پاک کن ببین چطور میشه.
Printable View
1- با یه مرورگر دیگه تست کن ببین درست میشه یا نه.
ممنون ... مشکل حل شد :*نقل قول:
لطف کردی آقا مجید :11:
من تازه سواد خوانده ام ، تایپیک چیه ؟ پست چیه ؟
البته هنوز پاسخ سوالمو در باره سرچ نگرفتم.. ولی یه سوال دیگه هم دارم. میشه حساب کاربری رو پاک کرد؟!
سؤال قبلیتون در مورد سرچ، پاسخش ساده است!نقل قول:
سیستم سرچ پیسیورلد ضعیفه !
راهی هم برای یافتن کلمات سه حرفی و اون کلماتی که از طرف سیستم، معمولی تشخیص داده میشن، وجود نداره، جز سرچ تگها برای یافتن تاپیکها، و جستجو در گوگل ...
حساب کاربری هم، خیر، اگه امکانش باشه هم پاک نمیشه ...
ای که وگفتی یعنی چه؟کد:جز سرچ تگها برای یافتن تاپیکها
هرچند بکارم نمیاد چون من سرچ پست میخواستم
یعنی اگه امکانش بود نمیتونستم حسابمو پاک کنم؟ چه امکانیه پسنقل قول:
حساب کاربری هم، خیر، اگه امکانش باشه هم پاک نمیشه ...
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
اینو که امتحان کردم. ظاهرا چون بخش فیلم بدرد نمیخورهخنقل قول:
جستجو در گوگل ...
هر کس که تاپیکی ایجاد میکنه، میتونه یه سری برچسب برای تاپیکش در نظر بگیره تا تو سرچ کلی انجمن، راحتتر پیدا بشه اون تاپیک ...نقل قول:
ای که وگفتی یعنی چه؟
مثلاً این تاپیک (آموزش تمام قسمتهای ...) تگی نداره، اما تاپیک گفتگوی آزاد سینمایی رو چک کن ! دهها تگ داره، هر کاربر اومده 5 تا تگ اضافه کرده !
اینا تو سرچ تاپیکهای مرتبط به موضوع جستجو رو راحتتر در دسترس قرار میدن ...
منظورم امکانش از طرف ادمین بود ...نقل قول:
یعنی اگه امکانش بود نمیتونستم حسابمو پاک کنم؟ چه امکانیه پس
کاربر عادی که به هیچ وجه نمیتونه این کار رو بکنه ... فیسبوکه مگه ؟! :دی
در ادامهی صحبتهای کورش برای پاک کردن یوزر فکر کنم ادمین اون رو با درخواست کاربر بصورت تعلیق درمیاره تا کسی نتونه از اون یوزر استفاده کنه.
مثل کسی که فریزش کنن تا چند سال بعد دوباره یخش رو باز کنن تا از همون سنی که فریز شده به حیات ادامه بده.
البته حتما امکانش هست که ادمین کلا بزنه یوزر رو از صحنه انجمن محو کنه با تمام پستها و ... . ولی خب من هم فکر نمیکنم چنین کاری انجام بشه.
یعنی منم میتونم تگ اضافه کنم؟ چطوری؟نقل قول:
مثلاً این تاپیک (آموزش تمام قسمتهای ...) تگی نداره، اما تاپیک گفتگوی آزاد سینمایی رو چک کن ! دهها تگ داره، هر کاربر اومده 5 تا تگ اضافه کرده !
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
مگه تو فیس بوک میشه؟!نقل قول:
. فیسبوکه مگه ؟!
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
منم همین فکرو میکنم چون کاربری که پستهای مختلفی داده اگه بخواد پاک شه پستهاش هم که حالا بخشی از انجمن رو تشکیل میده به باد میرهنقل قول:
البته حتما امکانش هست که ادمین کلا بزنه یوزر رو از صحنه انجمن محو کنه با تمام پستها و ... . ولی خب من هم فکر نمیکنم چنین کاری انجام بشه.
پس قاعدتا اگه کسی چنین درخواستی کنه مورد قبول قرار نمیگیره؟ (قطعی)
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------
چه موحش !........نقل قول:
مثل کسی که فریزش کنن تا چند سال بعد دوباره یخش رو باز کنن تا از همون سنی که فریز شده به حیات ادامه بده.
یک فیلتر شکن معرفی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
16- تا اطلاع ثانوی بحث در مورد ف ی ل ت ر ی ن گ ، ف ی ل ت ر ش ک ن ـ پ ر و ک س ی در كليه انجمن ها ممنوع ميباشد
پس کجا میشه ؟نقل قول:
اگه پایین هر تاپیک، در قسمت Tags، در سمت چپش گزینهی Edit Tags رو میدیدید، با کلیک روی اون میتونید تگ اضافه کنیدنقل قول:
+
بله، تو فیسبوک میشه Deactivate کرد اکانت رو ...
+
خیر، تا حالا که این اتفاق نیفتاده، زین پس هم بعید میدونم !
خیلی با اکانتش مشکل داره طرف، میتونه یوزر جدید بسازه و فعالیتش رو با اون شروع کنه ...
هیچ جا !نقل قول:
در وبلاگها و وبسایتهای دیگه ...
تا دلتون بخواد هم هست !
اینجا ممنوعه این بحثا :11:
آدرس وبلاگ یا وب سایت کجاست؟نقل قول:
اینجانقل قول:
کد:http://www.google.com/search?q=%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1+%D8%B4%DA%A9%D9%86&ie=UTF-8
مگه باز کردن چند حساب کاربری خلاف نیست؟ (من فکر میکرد م از روی ip تشخصی میدن و طرف رو بن میکنن)نقل قول:
خیلی با اکانتش مشکل داره طرف، میتونه یوزر جدید بسازه و فعالیتش رو با اون شروع کنه ...
نقل قول:
فکر نمی کنم اگه فعالیت مثبت باشه خلاف قوانین باشه! (حالا شاید هم باشه نمی دونم!:31:) فعلاً که همه از محدودیت عضویت های جدید شاکی ان پیسنهاد می دم بی خیالی طی کنی:31:
در ضمن چه جوری از رو IP بن کنن وقتی IP ها داینامیک هست؟ اگه استاتیک بود شاید!
موفق باشی:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
24- هر کاربر تنها حق انتخاب و استفاده از یک "شناسه ی کاربری" را دارد و در صورت فعالیت یک کاربر با دو یا چند شناسه ی کاربری همه ی شناسه های کاربری وی بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد!
این که فیلتره!!نقل قول:
بله عزیز . این لینک جستجوی موضوع درخواستی شما بود در گوگل. که مسدودهنقل قول:
و به همین دلیل هم ما در این مورد بحث نمیکنیم تو انجمن. چون سایت هایی که به این موضوع میپردازن خودشون فی ل تر میشن. این عدم گفتگو , شامل لینک به سایت های حاوی آنت ی فی ل تر ین گ هم میشه.
ممنون.
پس من چه جوری مشکلمو حل کنم؟
دوست من شما زیادی داری مته به خشخاش می ذاری! کار شما دقیقاً مثل این می مونه که من برم وسط خیابون داد بزنم بگم من پول می خوام!!! بی معنیه؟ این طور نیست؟:46:نقل قول:
شما هم اگه خیلی به مورد خاصی نیاز داری می تونی مشکلت رو از راه درستش پیگیری کنی یا نهایتاً می تونی از شخصی به صورت خصوصی کمک بخوای نه این که بیای وسط صحن علنی بر خواسته ی خودت پافشاری کنی اون وقت این خودش می تونه مجازات در پی داشته باشه ، تو خیابون نیروی انتظامی باهات برخورد می کنه ، این جا هم ناظرین پس اگه اخظار گرفتی اگه بن شدی اون وقت از کسی گلایه نکن ، بدون که مشکل از خودت بوده و بس.
موفق باشی:11:
ip داینامیک و استاتیک رو نمیدونم یعنی چی ولی بالاخره راهی برای فهمیدنش نیست؟ یعنی مدیرها (یا حداقل مدیرهای اصلی) آیا نمیتونن مثلا بفهمن که دو حساب کاربری متعلق به یه نفر هست؟نقل قول:
اگه دنبالش باشیم ( یوزری شک ایجاد کنه) بله میشه پیدا کرد. به روش هایی. در واقع خیلی از کاربر ها هم میتونن شناسایی کنن یوزر های یکسان رو. از نوع نگارش یکسان غلط های املایی یکسان ادبیات گفناری یکسان و ... . مدیر ها ابزار های بیشتر و کاربردی تری دارن . همین. البته همیشه هم روش های موجود جواب نمیده.نقل قول:
یعنی مدیرها (یا حداقل مدیرهای اصلی) آیا نمیتونن مثلا بفهمن که دو حساب کاربری متعلق به یه نفر هست؟
اینا رو که میدونم. منظورم از روی اطلاعات کاربراس مثل ip. نه اینکه بخوان با خوندن پستها بفهمن.نقل قول:
میشه؟
سلام :)
کجا میتونم بخش دانلود بازی رو پیدا کنم؟ مرسی :)
سلام .تو قسمت تنظیمات کاربریم تاپیکی بود که من باهاش اشتراک نداشتم
چه طور ممکنه ؟ :18: :4:
سلامنقل قول:
این انجمن مدت ها ست حذف شده و الان وجود نداره
اگر قبلا پستی در اون تاپیک داشتید و پاک شده باشه ، در این صورت هم شما مشترک اون تاپیک حساب میشیدنقل قول:
سلام .تو قسمت تنظیمات کاربریم تاپیکی بود که من باهاش اشتراک نداشتم
چه طور ممکنه ؟
احتمالا به خاطر همینه ...
نقل قول:صرفاً جهت اطلاع :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=427
با سلام
چرا انجمن و سایت p30world آپلود سنتری بای اپلود عکس نداره ؟ خیلی از عکسهایی که در انجمن چه برای آموزش و چه برای سئوال گذاشته میشه بعد از مدتی پاک میشن
با تشکر
به خاطراینکه کاربران زیدی دارد و اگر اپلود سنتر باشه سرعت سای خیلی پایین میاد.اما میشه فکری کرد به این وضعیت این دیگه مدیران باید تصمیم بگیرند.نقل قول:
شما هم سعی کنید تا در اپلود سنتر های معتبر عکس را اپلود کنید تا پاک نشود.{خرابی سرور و ...}
اما خداییش امکانات 0 هست اینجا.
حتی اجازه لینک هم وجود نداره.
با سلامنقل قول:
کاملا موافقم با شما
قابلیت لینک گذاری در اغلب انجمنها هست یا آپلود سنتر عکس
می تونید چند آپلود سنتر معتبر رو برایم پیغام خصوصی کنید
با تشکر
با اجازه ی آقا مهران ... :10: :
توی پست های زیر معرفی شدند :نقل قول:
می تونید چند آپلود سنتر معتبر رو برایم پیغام خصوصی کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6543529&postcount=3991
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6543533&postcount=3992
+کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6543760&postcount=3995
در مورد این موضوع ها قبلا هم زیاد بحث شده ...
پیسی ورلد از لحاظ جمعیت کاربران از بقیه ی فروم ها بیشتره و اگه کاربرا بخوان عکس آپلود کنند و ... از لحاظ هزینه برای ادمین ها گران میشه ...
در مورد لینک هم فکر میکنم به دلیل اینکه بعضی وقتا کاربران لینک سایت های فیل*تر رو میزاشتند و مشکلی برای سایت بوجود میاورده ...
موفق باشید . :40:
این چیز عادی است.نقل قول:
از لحاظ هزینه برای ادمین ها گران میشه
وقتی راه میندازی تبلیغات میکنی باید اینها رو حساب کنی.
کاملا موافقمنقل قول:
فیل*تر رو میزاشتند و مشکلی برای سایت بوجود میاورده ...
سلام . . .:11:
تو تاپيک هايی که عضو هستم ، وقتی که پست جديدی ارسال ميشه توسط کاربران ، ارسال اون پست از طريق ايميل بهم خبر داده ميشه . . .
چطور ميتونم اين گزينه رو غير فعال کنم ؟؟؟ از کدوم قسمت . . . ؟
ممنون . . .:11::11::11:
سلام :20:نقل قول:
لیست اشتراکها (اعلانها) رو باز کنید :
از سمت چپ تیک تاپیکهای مورد نظر رو بزنید، از منوی پایین صفحه (که نوشته انتقال به پوشه)، گزینهی "بدون اطلاعرسانی به وسیلهی ایمیل" رو انتخاب کنید و "برو" رو بزنید ... :11:کد:http://forum.p30world.com/subscription.php
سلام دوست عزیز ، :40:نقل قول:
سلام . . .
تو تاپيک هايی که عضو هستم ، وقتی که پست جديدی ارسال ميشه توسط کاربران ، ارسال اون پست از طريق ايميل بهم خبر داده ميشه . . .
چطور ميتونم اين گزينه رو غير فعال کنم ؟؟؟ از کدوم قسمت . . . ؟
ممنون . . .
خودم امتحان نکردم اما فکر کنم از اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن: اون بالا جاییکه نوشته : نمایش رسم ، رتبه گیری ، جستجو ، اختیارات تاپیک ... :)
Edit :
البته کوروش جان هم توضیح داد (بهتر از بنده)
کوروشی از این راهی که من گفتم هم میشه؟
سلام
میخواستم یک تصویر ضمیمه کنم اما هرچی گشتم پیدا نکردم گزینه اشو
این تصویر از سیستم خودمه نه تو سایت ها
امکان ضمیمه اش هست؟
امکـان ضمیـمه بـرای کـاربران در نظر گرفتـه نشـده .