مدل های A2000 IS از کنان و W230 از سونی پیشنهاد میشه.نقل قول:
مدل های A2000 IS از کنان و W230 از سونی پیشنهاد میشه.نقل قول:
سلام؛نقل قول:
ناه کردم و خیلی مفید بود یکی Fuji F100fd و یکی Canon SD880 . حالا واقا fuji بهتره و چرا ؟ فقط می خوام مطمعن شم ،
:11: سپاس.:40:
سلام دوستان
این چطوره
Sony DSC - T700
سریع بگید می رم بخرم
اگر خوب نیست تا 300 چی خوبه
تو رو خدا سریع تر
راستی گارانتی دیجی کالا معتبره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی به نظرم نیکون بهتر بود رنگاش زنده تر و شاداب تر میومدنقل قول:
پیشنهاد میکنم اگه سرعت اینترنتت خوبه یه دونه از عکساشونو دانلود کن کیفیتشونو حس کن.
مدل های Flagship از برندهای مختلف: (البته قبلش بگم که سونی چون سونیه کیفیتش در حد canon و nikon نیست ولی بازم خیلی خوبه)
ولی در کل عالی بودن
قیمتاشم میدی ممنون.
در مورد دوربین sony DSC-H10 راهنمایی می خواستم!
پیشنهادتون در مورد دوربین تا سقف 400 تومن چیه!؟!
فوجی نسبت به چی بهتره؟ کنان یا بقیه؟نقل قول:
حالا چرا اینقدر عجله؟؟؟نقل قول:
نمیدونم گرفتین دوربینو یا نه. اگه گرفتین که مبارکه. اگرم نه که راجع بهش صحبت میکنیم.
نیکون مدل 12 مگاپیکسلش که D3 هست از نظر نویز عملکردش بی نظیره. قیمتاشونو دقیق نمیدونم. یه نگاهی به این سایت بنداز:نقل قول:
کد:http://camworld.blogfa.com/page/gheymat-camera.aspx
نه خواهشا سریع راهنمایی کنید sx1 دارم خودم اوینو واسه جیب می خوام
آها. یادم اومد. میگم این هیتلره چقدر آشناست واسم :31:نقل قول:
من سری T رو پیشنهاد نمیکنم کلا. بهترین انتخاب SD880 IS هست. هم کیفیتش خوبه و هم مشخصاتش و هم کیفیت ساختش.
ممنونم داداش گلم
نظر قطعی شماست؟
چون این ف سونی خیلی خوش دسته و کوچیک
کیفیت ساختشم خوبه کیفیت عکسشم بد نیست
لطفا تا 300 تومن نظر قطعی تونو بگید چون عجله ای هست برم بخرم ممنونم
canon ixus 100 بگیر خیلی جمع و جوره قیمتش هم 260نقل قول:
کیفیت عکساش نسبت به قبلی چطوره؟نقل قول:
ایم مدل سونی که من گفتم از همشون گرونتر هست چرا شما نپسندیدید؟
لطفا انتخاب اخر رو بگید که دیگه برم بخرم
ممنونم
اون مدل سونی به خاطر این گرونه که کیفیت ال سی دیش بالاست و لمسیه و 4 گیگ مموری داخلی داره.نقل قول:
من نمونه عکسای چند مدل از سری T رو دیدم جالب نبود. این مدل هم لنزش واید نیست و کیفیت عکسش در حد SD880 نیست. Ixus 100 هم از نظر مشخصات ضعیفتر از اینه.
نقل قول:
خیلی ممنونم prowler88 عزیز
من هنوز دوربین نگرفتم یعنی چون احتیاج فوری نداشتم و دوربین فعلا دارم
منتظر gf1 شدم
توی سایتهای مختلف خیلی ازش تعریف کرده بودن
نیکی پناهتان:40:
sd منظورتوننقل قول:
هست؟نقل قول:
کد:http://www.camshop.ir/productview-fa-255.html
بله درسته. این سری SD معمولا دو تا اسم دارند. یکی همین SD و یکی هم با پیشوند Ixusنقل قول:
880 نیست ولی 70 هست
ممنونم درست سونی رو بیشتر دوس دارم ولی همین می خرم
تنوع طلب بودن خوبه.برای تنوع می تونین این دوربین رو هم امتحان کنین،ولی اگه علاقه تون به سونی در حدی هستش که فکر میکنین اگه این دوربینو بگیرین،نقاط ضعفش بیشتر توی چشتون خواهد بود تا نقاط قوتش،من پیشنهاد نمی کنم.نقل قول:
خب.. اون سوال که مالیده شد: دی
قیمت G11 چقدره!؟
نقاط قوت و ضعفشم یه اشاره بشه ممنون می شم..
تا الآن آفومار - نمایندگی کانن هنوز وارد بازار نکرده.نقل قول:
!نقل قول:
ممکنه درباره ویژگی هاش یه کم توضیح بدهید؟!
پس خیلی جدیده!: دی
آره جدیده ، با S90 Canon خیلی وقت نیست معرفی شدن .نقل قول:
به نظرم روی s90 هم تامل کن !!!
مشخصات G11 در سایت DPREVIEW
کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_g11.asp
مشخصات S90 Canon در سایت DPREVIEW
کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_s90.asp
نمونه عکسهای مربوط به S90 Canon (Sample Gallery
کد:http://www.dpreview.com/gallery/canons90_preview/
هنوز بررسیهای زیادی برای این 2 تا نیومده ، ضمنا این سایت معروف هنوز نمونه عکسهای G11 رو هم نذاشته.
برای اطلاعات بیشتر میتونین به تاپیک سایت مراجعه کنین .
عزیزانی مثل Prowler 88 اطلاعات مناسبی در اختیار بقیه قرار دادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=prowler88;4322523]فوجی نسبت به چی بهتره؟ کنان یا بقیه؟
سلام .
تو صفحه هاي قبل با 250 تومان دو تا مدل canon sd880 و fujif100fd پيشنهاد شده بود؛ بين اين دو مدل كدوم بهتره ؟ و چرا؟ اگه تو اين نرخ دوربين بهتري هم به نظرتون ميرسه بگين ممنون ميشم.(كيفيت عكس واسه من مهمترين فاكتوره البته كيفيت عكس تو نوره كم و باتريش و مموريشم واسم مهمه)
و اينكه اين هفته مي خوام بگيرمش.
ممنون از لطفتون.
[quote=takideh_mi2;4329943]فوجی یه مقدار زومش بیشتره. رزولوشنش بالاتره و عملکردش از نظر نویز خیلی بهتره.نقل قول:
کنان ماکروش بهتره. سنسور چرخش داره. طراحی منوش بهتره و کار کردن باهاش راحت تره.
در مجموع میتونم بگم هر دو دوربین عالی هستند و هر کدوم رو انتخاب کنید زدید به هدف. پیشنهاد میکنم اگه امکانش وجود داره از نزدیک دوربین ها رو ببینید و باهاشون کار کنید. هر کدوم رو بیشتر پسندیدید بخرید. هر چند با توجه به معیارهای شما فکر کنم فوجی مناسب تر باشه.
prowler88 جان سلام،ممنون از راهنماييتنقل قول:
فقط خواستم تشكر كنم چون اون مدليش را بلد نيستم.(از توي خود پست!)و اين فوجي Fuji F100fd كه گفتي واقعا مشخصات خوبي داره ،حالا مي خوام پيداش كنم و كمي باهاش كار كنم ببينم از نزديك چه جوريه،اميدوارم پبداش كنم.
دوستان بین این دو دوربین کدام را پیشنهاد می کنید:
1- Canon SX-200
2- Panasonic ZS3
کیفیت عکسهای بهتره Panasonic ZS3 و نویز کمتری داره.نقل قول:
لنز واید بهتر داره .
اگه تنظیمات دستی برات مهم نیست و برای خونواده میخوای ، Panasonic ZS3 پیشنهاد میشه.
فکر کنم مشکلتون حل شد دوست عزیز. درسته؟نقل قول:
و همچنین زوم موقع فیلمبردارینقل قول:
سلام
یک دوربین در رنج 300 تا 400 هزار تومان میخواستم. تا الان این دوربین ها رو پیدا کردم، نقاط قوت و ضعف این ها رو اگه بگین ممنون میشم + پیشنهاد دوربین دیگه.(فقط نیکون و کنن)
Canon SX200 IS
Canon PowerShot SX120
CanonIXUS200
Nikon P6000
NIKON COOLPIX L100
سلام .نقل قول:
اول اينكه دوربين رو با چه امكاناتي لازم داريد ؟ مثل زوم - لنز وايد - كيفيت فيلمبرداري - باطري ليتيومي و ...
دوم اينكه همونطور كه بارها گفته شده دوربينهاي آماتور نيكن به اندازه دوربينهاي حرفه اي اون با كيفيت نيست .
در بين مدلهاي بالا Canon SX120 با توجه به قيمتش دوربين معقول تري به نظر مياد .
برای مصرف خانگی میخوام. حالا با هزینه ای که دارم میکنم هرچه قدر امکان اینکه لنز قویتری باشه چه بهتر. Canon PowerShot Sx120 در مقایسه با canon sx200 IS خیلی فرقی نمیکنه ولی یک هوا برگتر و سنگین تره که امکان حمل و نقلش رو در کیف زنانه سخت تر میکنه.نقل قول:
من الان از بازار دوربین (فردوسی و جمهوری) میام و تقریبا تصمیم گرفتم که canon sx200 IS بخرم (مگر اینکه پیشنهاد بهتر مطرح باشه). اونجا یکی میگفت همه این دوربین های که در بازار هستن ساخت مالزی است و قیمتش 355 میداد و میگفت ژاپن 395 است. و فرق بین این 2 فقط در منوی فارسی هست که اگه ژاپن باشه منوی فارسی نداره. این حرف تا چقدر صحت داره؟ یا این از دروغ های بازاری؟ مگه به راحتی نمیشه منوی این گوشی ها رو آپدیت کرد و فریم ور عوض کرد؟
یه سوال دارم در مورد عمر یه دور بین (تعداد شات)
تو دوربینای نیمه حرفهای مثل HX1 SX1 FZ35/38 چندتا شاته و تو حرفه ای ها مثل 500D D5000 چندتا شاته ودورو ور چند سال میشه
بعد این دوربینا HD یا FULL HD فیلم میگیرن .تعداد فریم بر ثانیه تو فیلم بر داری تعداد شات به حساب میاد
یعنی تویه فیلم 1دقیقه ای که 30 فریم برثانیس 1800 تا شات از "فکنم" 1500 هزار تا شاته یه دوربین کم میشه
بعد ارزش داره 100 یا 200 هزار تومن بیشتر پول بدی تا دوربینت فیلمم بگیره 450D E620 D3000با 500D و D5000
ویه سوال دیگه در مورد لنز ها
این که در مورد یه لنز مینویسند 13 عنصر در 10 گروه شامل 1 ED و 1 Aspheric element یعنی چی HX1 یا SX1
13 عنصر در 11 گروه 1 aspherical element, 1 UD element معنیش چه زیاد بودن عددا بهتر یا بد تر
عیدتونم مبارک
ممممممممممممممممممممممممن نننننننننننننننننننننوووو ووووووووووووووووووننننننن ننننننننننننننن
نقل قول:
عمر شاتر دوربین رو معمولا شرکت ها اعلام نمیکنن ولی در حدی هست که از عمر مفید خود دوربین بیشتر باشه.منظورم عمر تعویض دوربین هست (معمولا سه سال در نظر گرفته میشه).
این که پول بیشتر در مقابل فیلمبرداری خوبه یا نه،تصمیم هست که خودتون باید بگیرین.بنا به نیازهاتون.ولی معمولا بودنش از نبودنش بهتره.
تعداد عنصر های لنز،هیچ تاثیری در کیفیت نداره.بیشتر بودنش هم دلیلش اینه که در حداکثر زوم،دوربین کمترین کاهش سرعت دیافراگم رو داشته باشه.و بالطبع دوربین قابلیت زوم بیشتر رو داشته باشه.
پیشنهاد بهتر از اون panasonic TZ6-ZS3 می باشد. سبک تر و کوچکتر از اونم هست.نقل قول:
سلام یه دوربین عکاسی میخوام ماکزیمم 300 هزار چی پیشنهاد میکنید؟البته واسه پسر خالم میخوام اونم در رشته فن و سینما هستش (سوم متوسطه) خلاصه تو این قیمت بهترین باشه...از هر لحاز....
این خروجی فیلم دیجیتال(720پی) هم داره. بهش بگو فیلمای خوب بسازه!(اگر میسازه(؟)
یهچیزی هم میمونه واسش (اگر باتری لیتیومی اظافه هم بگیره شاید) ـ قبلش توی تحلیل و نشر هم قیمتها رو ببین:
Canon PowerShot SD780 IS+16GB Class6 SD+Tripod(t-va-n.com)
در ضمن یه سوال دیگه SONY خوبه یا CANON...؟
سونی هنوز توی عرصهی حرفهایها جولان نداده. ولی درجمع این رده کنون با قیمت بهتری دست ایرانیها میرسه.نقل قول:
صفحه های قبل رو بخون...نقل قول:
منظورتون از حرفه ای رو متوجه نشدم. ولی خب سونی دوربین فول فریم هم داره. حرفه ای تر از این چی میشه دیگه؟نقل قول:
نظر من در مورد (دوربین های SLR) سونی اینه که در مقایسه با رقبا از نظر کیفیت عکس و مخصوصا نویز کم میاره. نقاط قوتش رزولوشن, باتری, فلاش و... هستند.
سلام به همه دوستان
من تازه وارد انجمن شما شدم و می خوام از همین ابتدا کمکم کنید..................
من حدود 400000 پول دارم واز طرفی علاقه وافری به عکاسی وفیلمبرداری دارم
سوال:من نیازمند مشاوره در مورد خرید دوربن عکاسی وفیلمبرداری هستم البته رنج قیمت همون 400-450
1)به نظرتون چی بخرم؟
2)عکاسی وفیلمبرداری جدا بخرم بهتره؟
3)می خوام کارهای میکس وفتوشاپ انجام بدم چی معرفی می کنید؟البته اگه نیاز باشه برای یادگیری کار با دوربین کلاس هم می رم
4)دوربینی باشه که کیفیت عکاسی وفیلمبرداری خوبی داشته باشه
ممنون می شم راهنمایی ام کنید