:31::12:مخصوصا مدیر این قسمت از سایت خوشحال می شم با بچه ها اشنا بشم
:31::12:مخصوصا مدیر این قسمت از سایت خوشحال می شم با بچه ها اشنا بشم
خوش اومدی عزیز امیدوارم که روزهای خوب و خوشی را داشته باشی اول شما به ما بگین که دائمی هستین و بطور دائم اینجا فعالین یا نه تفننی اخه دوستانی مثل چارلز و یا iammahdi و غیره مدت مدیدیه که اینجا هستن مثلا من و چارلی و وحید و چند تای از دوستان دیگه بیش از یک فصل هست که اینجا هستیم ایا شما هم دوست دارید که اینجا فعالیتی فصلی داشته باشید؟؟!!
در باره خرید فابیانو باید بگم که احمقانه ترین کاری هستش که به فکرم میرسه اخه خدای من وقتی ما میتونیم ویا و یا هانتلار و بنزما رو بگیریم مرض داریم 30 تا بابت این اقا بدیم ها کلا احمقانه است دعا کنید که شوستر سر عقل بیاد و دیگر اینکه خدایشش سالگادو و یا دیگر ستارگان ما نباید اینطوری برن باید که در رئال و بطور رسمی و باشکو خدافظی کنند .(من بابت اینکه همچین ادمهای قدر نشناسی تو باشگاه هستن احساس شرم میکنم)
و در اخر هم که خدا خیرتون بده که وقتی نیستیم چندی از ما شما این تاپیک رو زنده نگه میدارید.
زنده باد رئال مادرید
سلام داش رائول گل- خیلی مخلصیم برادر راستی رفتنت به کجا رسید؟؟
جنجال پيوستن كريستيانو رونالدو از منچستر يونايتد به رئال مادريد صداي پله را هم درآورد.
بازيكن بزرگ فوتبال جهان در دههي 70 باگفتههاي سپ بلاتر، رييس سوئيسي فيفا مخالفت كرد و رونالدو را به ياد قراردادش با منچستريونايتد انداخت. بلاتر چندي پيش گفته بود: «بازيكنان "بردههاي مدرن" هستند.»
پله گفت به هيچ روي حرفهاي بلاتر را درك نميكند. او كه در حاشيه يك ديدار خيريه فوتبال صحبت ميكرد، گفت: «بازيكن تنها زماني برده است كه مجبور باشد بدون قرارداد كار كند و در ازاي آن حقوقي نگيرد.»
پلهي 67 ساله با پيوستن رونالدو به رئال مادريد مخالفت كرد. بلاتر خواسته بود دو باشگاه بر سر اين جابهجايي به توافق برسند. چرا كه اين بازيكن نميخواهد در منچستريونايتد بماند.
پله گفت: «رونالدو بايد به قراردادش كه سال پيش آن را تمديد كرد، احترام بگذارد. وقتي قراردادي امضا ميشود، در هر كار و شغلي كه باشد، بايد آن را به انجام برساند. زماني ميتوان راهي جاي ديگري شد كه قرارداد پايان يافته باشد.»
در ضمن :
llvlloji عزیز امیدوارم هرچه سریعتر به این تاپیک بپیوندی ومن شخصا" ورود شما رو خوش آمد می گم....
باشگاه رئال مادريد روز 31 آگوست ميتواند ركورد تازهاي در لاليگا رقم بزند.
پس از تمرينهاي پيش فصل ستارههاي كهكشاني مادريد و سفر اين تيم به اتريش، انگليس، كلمبيا و آلمان رئاليها روز 31 آگوست نخستين ديدار خود در ليگ اسپانيا در فصل 2009-2008 را در ورزشگاه خانگي برگزار ميكنند.
در صورتي كه قوهاي سپيد در اين بازي يك گل به ثمر برسانند، پنج هزارمين گل تاريخ رئال مادريد در بازيهاي لاليگا به ثبت ميرسد.
رئال مادريد طي 77 فصل حضور خود در لاليگا تنها 520 بازي را به حريفان واگذار كرده است، در حالي كه تيمهايي همچون بارسلونا و اتلتيك بيلبائو كه جزو تيمهاي رده بالاي اسپانيا هستند، تاكنون به ترتيب 590 و 796 شكست در تاريخ لاليگا را تجربه كردهاند.
رئال مادريد در صورت كسب پيروزي در نخستين بازي خود در فصل جديد لاليگا 5038 امتياز در تاريخ اين رقابتها جمع آوري ميكند و هزار و سيصدو نود و يكمين پيروزي خود را در لاليگا جشن ميگيرد.
آريگو ساكي سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايتاليا با اشاره به تعيين قيمت هاي نجومي براي فروش كريستيانو رونالدو و كاكا كه حداقل دو برابر ركورد فعلي جهان است، از ميشل پلاتيني -رييس يوفا- خواست به باشگاهها توصيه كند به اندازه جيبشان خرج كنند.
ساكي بويژه پيكان تيز انتقاداتش را متوجه دلالان نقل و انتقال بازيكن كرده و آنها را به -آلوده كردن بازار> متهم نمود.
وي معتقد است -اگر شايعاتي كه در اسپانيا و انگليس شنيده ميشود واقعيت داشته باشد، مبالغي كه يك باشگاه ميخواهد براي خريد فلان بازيكن درجه يك هزينه كند از ارقام نجومي هم فراتر رفته است. اين روند هميشه رو به افزايش قيمتها در بازار نقل و انتقالات و بودجه هميشه محدود باشگاهها عامل نگراني است.>
ساكي افزود: -مبلغ ۱۰۰ميليون يورو براي كريستيانو رونالدو كه مورد توجه باشگاه رئال مادريد است و ۹۶ميليون يورو براي كاكا واقعا حيرت انگيز است . باشگاههاي بزرگ با جيبهاي بزرگشان، شكاف عميقي بين خود و ديگر باشگاهها ايجاد كرده اند.>
سرمربي سابق باشگاه ميلان در ادامه اظهارداشت: -كسي مجبور به پرداخت چنين مبالغي نيست و علاوه بر آن، هر باشگاهي حق دارد كه هر چقدر دوست دارد خرج كند. بسياري از باشگاههاي بزرگ، متوسط و كوچك بيش از توانشان هزينه مي كنند و به دست و دلبازي رييس باشگاه دلخوشند، ديگران هم براي اينكه از رقابت عقب نمانند زير قرض ميروند يا سعي ميكنند تخفيفي بگيرند.> وي سپس به وعدههاي ميشل پلاتيني اشاره كرد كه گفته بود كميسيون ويژه اي را براي تحقيق در اين زمينه تشكيل خواهد داد، و گفت:-پلاتيني كه خود را رييسي نوآور، متبحر و باشخصيت نشان ميدهد، بايد همه باشگاهها را مجبور كند فقط به اندازه وسعشان هزينه كنند. اگر يك باشگاه در پايان فصل فقط ۱۰ ميليون يورو سود داشته، بايد به اندازه ۱۰ميليونش در بازار نقل و انتقالات خرج كند.>
ساكي در مورد مالكان فوقالعاده متمول مثل آبراموويچ و موراتي نيز كه به جاي حساب بانكي، از جيبشان خرج ميكنند، معتقد است آنها مشكلات باشگاههاي اروپايي را ندارند گفت:-باشگاهها علاقمند به سازماندهي، نوآوري و پيشرفت هستند و كمتر رييس باشگاهي است كه بخواهد با شيوه عمل خود بازار را آلوده كرده و با رفتارهاي نامتعارف، رقابت را به سود خود پايان دهد.> وي اصرار دارد كه به خاطر پيشرفت و اعتبار فوتبال هم كه شده، بايد چنين اقداماتي صورت گيرد.
مهاجم برزيلي رئال مادريد قصد ندارد در مورد همتاي پرتغالي خود در منچستر يونايتد اظهار نظر كند.
روبينيو كه به احتمال فراوان رئال مادريد را ترك نكرده و در اين تيم مي ماند، اظهار داشت: پيشنهادات بسيار با ارزش برايم حكم موفقيت در فوتبال اروپا را دارد؛ اما به احتمال فراوان در رئال ميمانم و اين تيم را ترك نميكنم.
وي در مورد كريستيانو رونالدو عنوان كرد: مرا وارد پرونده رونالدو نكنيد. نميدانم چرا تا اين حد اين موضوع براي روزنامه ها اهميت دارد.
وي ادامه داد: اين مسائل به من هيچ ارتباطي ندارد. قصد ندارم با حرفهاي خود براي كسي دردسر درست كنم.
کریستین رونالدو مهاجم تیم منچستر یونایتد برای پیوستن به تیم رئال مادرید ابراز خوشبینی کرد.
کریستن رونالدو مهاجم پرتغالی تیم منچستر یونایتد خاطر نشان کرد که فکر نمی کند مصدومیت پای وی مانعی برای پیوستنش به تیم رئال مادرید باشد و این مصدومیت تاثیری در این تصمیم داشته باشد.
رونالدو ضمن ابراز خوشبینی به پیوستن به تیم رئال مادرید ،از سخنان "سپ بلاتر" رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال که گفته بود با رونالدو مثل برده رفتار می شود،حمایت و اعلام کرد که با این سخنان موافق است.
رونالدو در فصل گذشته چهل و دو گل برای تیم منچستریونایتد به ثمر رساند.
llvlloji عزیز خوش اومدی در ضمن من یه عذر خواهی بهت بدهکارم چون ورودت رو در پست قبلی تبریک نگفتم -این تایپیک با مرام ترین ها رو داره این در گذشت زمان بهت ثابت میشه راستی از بچه ای تیم کدومو انتخاب کردی کسایی که انتخاب شدن تا اونجا که یادم هست- چارلیز(گاگو) احمد(رائول) کسری(فن گل یا همون داش نیستر) ممد مادریدی (روبینیو) iammahdi ( داش کریس) پدرام (په په ) دیوید23 (دیوید بکهام ) خودم (راموس) وحید(کاسیاس) مهرداد (کریس2)shympw (اسنایدر) سامان 65 (کارلوس) مهدی ( زیدان) آقا هرکی جا افتاد من ازش عذر میخوام دیگه مخم یاری نمیکنه-در ضمن داش کریس با اخبارت خیلی حال کردم دستت درست........ راستی رئال دیگه دنباله اسین نیست؟؟؟
salam manam casillas bezarid lotfa !
سلام لطفا فارسی تایپ کنید در ضمن کاسیاس هم اسم مستعار وحید استنقل قول:
salam manam casillas bezarid lotfa !
جناب دیوید !! :دی
من وحید محید نمی شناسم !!! من کاسیاسو می خوام !!!
آشنا میزنی نکنه ene_of_war خودمونی؟ در ضمن اون وحید از اول ایکر بوده شما هم بهتره به فکر تیم باشی نه این چیزا برادر:دینقل قول:
جناب دیوید !! :دی
من وحید محید نمی شناسم !!! من کاسیاسو می خوام !!!
بابا حافظه..........................!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18:نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکوندی د...د:46:
جان تو من اگه دو ساعت فکر می کردم تمام این اسم ها یادم نمیومد...........میگم این end-of-war دیگه کیه؟؟؟؟؟؟؟نکنه منظورت end خودمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اونه که باید بگم که اون همون مهرداد..........
راستی منم به این دوست جدیدمون ورودشو تبریک می گم..........البته فکر کنم دو نفر شدن.......
راستی در مورد اون بازیه باید بگم که وقتی توپ اومد جلوی بازیکن و دیگه توپ رو ندیدی اون موقع شوت بزنید........
میگم مثل اینکه بقیه دوستان نمی خوان در مورد پست های تیم صحبت کنند............:41:
درباره دروازه بانهای تیم نظرتون رو بگید...........
پس من ایکرم دیگه ؟؟؟.....
خوب در مورد تیم هم صحبت می کنیم چارلیز جووووون !!! :دی
راستی یوزر مهرداد end-of-war نبود !!!
end-of-world بود !!! :دی
بچه ها همتون خیلی خوش اومدین...
در ضمن یه نفر بیاد بگه چرا ارتباط من با ملت قطع شده اصلا" نمیشه یه پیغام واسه یه نفر بزارم.....
عضو های جدید پیام خصوصی ندارن !!!
آره بابا منظورم اند بود آخه یجا دیدمش از بنی در اومده بود:31: ولی جدی شما مشکوک میزنی چون همه رو میشناسی:19::13:
به مدیر بگو برات درست میکنه تو صفحه اول که مشکلات رو میگن:5:نقل قول:
نقل قول:
نه عزیز دل برادر باید یه ماه تو کف بمونی مثل من:31:
این که گفتی از چند زاویه می شه نگاه کرد بگو کدومشه تامن بگم چه خبره..نقل قول:
در ضمن من که نگفتم پیغام خصوصی....
-- شما به چهار ماه عضویت می گی عضو جدید...
Ok منظورت ایمیل بود ؟ اگه اینم نبود پس بگو چی بود چون ما گیرایی مون در حد علی دایی هست:دینقل قول:
این که گفتی از چند زاویه می شه نگاه کرد بگو کدومشه تامن بگم چه خبره..
در ضمن من که نگفتم پیغام خصوصی....
پستا هم زیر 20 نباید باشه !!!
اقا کاسیاس که نمی زاید باشم کانتالخو خوبه ؟؟؟ :دی
می دونم برادر !!! :دینقل قول:
نه عزیز دل برادر باید یه ماه تو کف بمونی مثل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ماه بیشتره 40 روز !!!
نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضو های جدید پیام خصوصی ندارن !!!
1-عضو های جدید که پیغام خصوصی ندارن بگند ...
2-کسایی که تازه عضو شدند طرف برنامرو طوری نوشته که تا چند ماه نمی تونی پیغام خصوصی بزاری..
اون سه تا علامت تعجبم که معلومه چیه...
شایدم منظورش طرفی که می خوام براش پیغام بزارم که نباید تازه عضو باشه ...
حالا کدومشه؟
منظور من این بود کسایی که عضو جدیدن نه می تونن پیام خصوصی بفرستن نه می تونن دریافت کنن !!!
نقل قول:
منم گفتم منظورم پیغام خصوصی نبود ...در ضمن پیام خصوصی می تونم دریافت کنم اما نمی تونم بفرستم...
اصلا" به همون مدیر که راموس جان گفتمن بگم بهتره...آقا شرمنده.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیازو دارین !!!!!!!!!! البته ساختگی هست :دی
این همون فوتبالس ...بابا یه کم عدداشو بیشتر می کردی ...:27:نقل قول:
سلام به همگی:
اقا میگم دیگه خسته شدم از دست این رونالدو و این فصل نقل و انتقالات ای مرده شور این فصل نقل و انتقالات روببرن دیوانه شدم من اصلا هیچ کیو نخواستیم اه کشتن مارو از بس شایعه پراکنی کردن.
خوب اینو ولش برم سراغ مسئله دیگر باید خدمت دوست عزیز saatrap سلام بگم و خدمتشون بگم که :
دوست عزیز شما ماشالا عجب سمج هستین ها شوخی کردم ولی خوب این کاسیاس مال داش وحیده که از اون ریشه دارهای تاپیک هست اگه بفهمه دیگه فاتحه نه به اون گیر نده دیگه ما این همه ستاره داریم عزیز راستی این گوتی هم خوبه ها بهترین پاسور لالیگا هستش نا سلامتی .
خوب در اخر سلامت باشین و تندرست تا پست دیگر بای
بچه ها منم ورود دوستای جدیدمون رو تبریک می گم !
تو فصل بعد ترکوندیم !
Saatrap کاسیاس که ماله خودته ! :21:
نگران پ خ هم نباش با وحید تماس می گیریم ! :27:
من بازم ورود دوستامونو به این تابیک خوش آمد می گم...
آقا من یه نظری دارم بیاد یه نفرو بکنیم مسول این نام های مستعار...
نمی شه که چهار تا چهار تا از یه بازیکن داشته باشیم....
رای گیری می کنیم هر کی بیشتر اومد می شه مسول اون کار ...
به نظر من که داش راموس برا این کار خیلی خوبه نظر بقیه رو نمی دونم....
یعنی اگه طرف بگه من دوست دارم x باشم درصورتی که یه x قبلا"داشتیم....اون کسی که انتخابش کردیم(داش راموس)
میگه تو باید بشی مثلا" y حالا اگه اون طرفم قبول نکرد خب نکرد به ماچه... بچه ها همه اون اسمی رو می گن که داش راموس ما گفته بود بعد از یه مدتی ام طرف خودش باورش می شه که ایکسه....
این جوری اگه ما بگیم منظورمون آقای ایکسه اون دوتا یا بیشتر نمی گن با کدوم از ماییی؟؟؟؟
وقتی اشنایدر بگه دیگه نمی شه روش حرف زد که !!!:31::31:نقل قول:
پس من کاسیاس شدم !!!
حالا من یه چیزی گفتم ! :31:
باید با وحید دوئل کنی ! :21::21:
من خودم با وحید کنار می ام !!!!!!! :دی....................
فقط مراقب باش موقع دوئل با وحید آیینه نشکنه ! :21:
این رونالدو آخرش می آد یا نه ؟
بابا این وحید بدن سازه خطرناکه حسننننننن -من خودم باهاش کل کل میکنم تا یکیمون بن شیم بعد هرکی خواست بشه کاسیاس ( بابا وحید نزن کیبردم مشکل ساز شده دوباره ) در کل بچه ها برادر مارسلو هم خوبه ها - از برادر کریست هم تشکر میکنم بچه ها من تو مدرسه همیشه مبسر بودم :دینقل قول:
فقط مراقب باش موقع دوئل با وحید آیینه نشکنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال نداره منم وزنه بردارم !! :دی :دی :دی
بچه ها خودمم زیاد فشار نیارین !!! :دی :دی :دی !!
من فهمیدم اما تابلو نگفتم گفتم یه دسته گلی به آب دادی و داری بن میشی. می آن اینم می بندن !نقل قول:
آیینه رو داشتی , عجب نکته ای بود !