امير قلعهنويي گفت: قول ميدهم كه استقلال صددرصد قهرمان ليگ برتر ميشود.
1387/06/02
8706-00520: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
امير قلعهنويي گفت: قول ميدهم كه استقلال صددرصد قهرمان ليگ برتر ميشود.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازيكنان استقلال روز به روز از نظر فني پيشرفت ميكنند و بازيهاي استقلال طي سه بازي اخير اين موضوع را نشان ميدهد. ما كمي به زمان و هماهنگي بيشتر نياز داريم، ضمن آن كه در زدن ضربات آخر كمي بدشانس هستيم اما اطمينان دارم كه استقلال تا يكي دو هفته ديگر در شرايط آرماني قرار ميگيرد و اين قول را ميدهم كه استقلال صددرصد قهرمان ليگ برتر است.
وي افزود: استقلال تيم بسيار خوبي است و ما تنها بايد فعل خواستن را صرف كنيم خوشبختانه بازيكنان بسيار خوبي داريم تنها جان واريو و اميد روانخواه به دليل مصدوميت در تيم ما حضور ندارند كه اميدوارم آنها نيز رفته رفته به جمع بازيكنان ملحق شوند، ضمن اين كه هاشم بيگزاده نيز رفته رفته شرايط بهتري را پيدا ميكند و تصور ميكنم تا يكي دو بازي ديگر بتواند به تركيب استقلال وارد شده و جزء يازده نفر قرار گيرد.
قلعهنويي درباره بازي استقلال مقابل مس كرمان نيز گفت: به هر حال هر بازي شرايط مخصوص به خودش را دارد، مس كرمان از مربي آگاه و بازيكنان بسيار خوبي برخوردار است و بيترديد ما بازي دشواري را در كرمان پيش رو خواهيم داشت. با اين حال تنها هدفمان در كرمان كسب سه امتياز است.
سرمربي استقلال خاطر نشان كرد: تيم مس نيز مانند استقلال تغييراتي در تركيبش داشته است، با اين حال از اين تيم شناخت كافي داريم و بر روي نقاط ضعف و قوت اين تيم كار كرديم.
قلعهنويي در ادامه با تقدير از مردم كرمان و مسئولان باشگاه مس به ايسنا گفت: حضور در مس كرمان يكي از بهترين خاطرات دوران زندگي من خواهد بود چرا كه پس از بازگشت همراه تيم ملي از مالزي و دوران نه چندان خوبي كه پس از آن پيش آمد اين باشگاه مس و مردم كرمان بودند كه بسيار به من كمك كردند و من همواره قدردان و مديون آنها هستم و اميدوارم اين تيم نيز موفق باشد.
با وجود قهر از استقلال:هیچکس طالب لو را جریمه نمى کند
وحید طالب لو روز چهارشنبه دست به کار عجیبى زد و پس از اینکه فهمید در حساب باشگاه آنقدر پول موجود نیست که بتواند چک خودش را نقد کند، به نشانه اعتراض در تمرینات شرکت نکرد. البته به نظر مى رسد داستان ختم به خیر شده و این بازیکن دیگر بابت مسأله فوق مشکلى با مدیریت استقلال ندارد.
ظهر چهارشنبه هنگامى که ماجراى وحید نقل محافل مطبوعاتى شده بود، برخى از اطرافیان باشگاه استقلال مدعى آن بودند که با این دروازه بان برخورد مى شود حتى احتمال اینکه وى با جریمه نقدى هم مواجه گردد زیاد است اما... با توجه به شناختى که ما داریم، احتمال وقوع چنین اتفاقى بسیار اندک است زیرا استقلالى ها نمى خواهند دوباره جنجال جدیدى را براى خودشان بخرند. از طرف دیگر وجود یک سنگربان آماده و با روحیه یکى از حیاتى ترین نیازهاى استقلال محسوب مى شود و قطعاً قلعه نویى کارى نمى کند که از چنین مزیتى محروم گردد.
منصوریان به فتح الله زاده گزارش کار داد
پس از آنکه «علیرضا منصوریان» به سمت رئیس آکادمى باشگاه استقلال منصوب شد وعده داد تمام کارهاى پایه اى باشگاه را به صورتى کاملاً برنامه ریزى شده و مکتوب پیش ببرد.
البته منصوریان کاپیتان سابق و همیشه محبوب آبى پوشان خیلى زود به وعده خود عمل کرد و پس از یک هفته کار، جزئیات کامل آنچه گذشت را در قالب یک گزارش کار تقدیم مدیرعامل باشگاه کرد تا نشان دهد به نظم و دیسیپلین پایبند است و حاضر نیست با فراموشکارى و اهمال ورزى آکادمى از شور و حال بیفتد.
تقدیر از قلعه نویى در بازى مس - استقلال
از زحمات ۶ ماهه امیر قلعه نویى در تیم مس کرمان درفصل گذشته تقدیر خواهد شد. مجید مکى زاده، مدیر داخلى و روابط عمومى باشگاه مس کرمان ضمن تأیید این مطلب گفت: باشگاه مس کرمان با همکارى هیأت فوتبال استان و مدیران تربیت بدنى در بازى مس با استقلال به پاس زحمات امیر قلعه نویى در تیم مس ،از وى تقدیر خواهند کرد.
مجیدى: طلسم گل نزنى مهاجمان استقلال را مى شکنیم
فرهاد مجیدى مهاجم استقلال در آستانه بازى با مس کرمان گفت: تساوى با سپاهان در ورزشگاه آزادى نتیجه مورد دلخواه هواداران نبود و به همین دلیل باید مس را در کرمان شکست بدهیم.
مجیدى ادامه داد: نیاز مبرمى به کسب ۳ امتیاز این مسابقه داریم اما باید بگویم که مس کرمان حریف بسیار سرسختى است و پرویز مظلومى نقطه قوت این تیم محسوب مى شود. البته استقلال دیگر نباید به سادگى امتیاز از دست بدهد و امیدوارم در کرمان ۳ امتیاز را بگیریم.
مجیدى در خصوص عدم گلزنى مهاجمان استقلال گفت: این موضوع حساس نیست و فکر مى کنم گل نزدن مهاجمان فقط یک اتفاق است که همیشه در فوتبال رخ مى دهد. مطمئن باشید زمان گلزنى مهاجمان استقلال هم فرا مى رسد و نباید روى این موضوع بیش از حد حساسیت نشان بدهیم.ما به این مشکل پایان مى دهیم و استقلال با گل هاى مهاجمانش پیروز خواهد شد و این طلسم گل نزنى مهاجمان شکسته مى شود.
پیش بینی [مس - استقلال] _ هفته ی چهارم
یکشنبه 87/6/3
مس کرمان - استقلال تهران، ساعت 16:45 ، ورزشگاه باهنر کرمان
داوران : هدايت ممبيني، عليرضا يزداني، محمد رضا ابوالفضلي، قاسم واحدي، محسن زماني
تا الآن 25 نفر بازیه [مس - استقلال] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینیهاشون میتونید پست 4007 رو ببینید :
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2835702&postcount=4007
برای دیدن افراد برتر این پیش بینی، میتونید به پست 3916 مراجعه کنید :
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2830163&postcount=3916
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 4 ساعت دیگه فرصت دارید..
مجتبى جبارى :هنوز با درگذشت پدرم کنارنیامده ام
مجتبى جبارى هافبک استقلال گفت :بازیکن میانى تیم استقلال همچنین اظهار کرد: طبیعى است که در ابتداى فصل ناهماهنگى هایى در تیم وجود داشته باشد اما باور من این است که استقلال هر هفته پیشرفت مى کند و بى تردید ما در نتیجه گیرى نیز موفق خواهیم بود. جبارى ادامه داد: بازى مقابل مس دیدار دشوارى است، به خصوص آن که در خانه حریف برگزار مى شود اما ما براى کسب ۳ امتیاز به کرمان مى رویم و به این ۳ امتیاز احتیاج داریم. جبارى درباره شرایط روحى خود گفت: هنوز نتوانستم با موضوع درگذشت پدرم کنار بیایم، شرایط به گونه اى است که حتى وقتى با استقلال به سفر مى روم دلم براى خانواده ام تنگ مى شود.
امیدوارم بتوانم شرایط روحى بهترى پیدا کنم تا به استقلال کمک کنم.
نقش تازه براى فرهاد مجیدى دیگر مهاجم نمى شود
بالاخره طلسم نیمکت نشینى فرهاد مجیدى در جدال با سپاهان شکست. البته فرهاد نتوانست باعث پیروزى آبى پوشان گردد اما به نظر مى رسد تلاش وى با رضایت امیر قلعه نویى توأم بوده است زیرا از گوشه و کنار مى شنویم که احتمال اینکه فرهاد امروز هم بازى کند و حتى در ترکیب ثابت نیز قرار بگیرد زیاد است.
البته سرمربى استقلال خواب جدیدى براى مجیدى دیده و دیگر نمى خواهد از وجود او در نوک حمله استفاده کند زیرا معتقد است توانایى هاى وى در آن پست به خوبى نمایان نمى شود روى همین اصل مقرر شده که فرهاد به عنوان رابط خطوط میانى و حمله مورد استفاده قرار بگیرد و از وجودش به عنوان یک هافبک آزاد ( والبته با تمایلات تهاجمى) استفاده گردد.
به نظرم اگه واقعاً اینجوری باشه، ایده ی خیلی خوبیه..