استيلي كه هيچ ولي پيرواني مربي پرسپوليس خواهد موند . البته جناب امپراطور گويا ميخواد يه مربي برزيلي هم به كادر فني اضافه بكنه .نقل قول:
استيلي كه هيچ ولي پيرواني مربي پرسپوليس خواهد موند . البته جناب امپراطور گويا ميخواد يه مربي برزيلي هم به كادر فني اضافه بكنه .نقل قول:
دیگه عماد رضا هم لازم نیست بعضی با عباسفرد شلغم برن حال کنن.
پیشاپیش قهرمانی پرسپولیس در 3 جام معتبر رو به همه هواداران تبریک میگم
در گفت و گو با فارس
پيرواني: مشكلي با دستيار برزيلي قطبي ندارم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مشكلي با حضور دستيار برزيلي سرمربي جديد در كادر فني ندارم، چراكه وظايف ما مشخص شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افشين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: مانند همه دوست داران پرسپوليس از بازگشت قطبي خوشحال شدم، چراكه وي فصل گذشته كارنامه بسيار خوبي داشت و بهترين گزينه بود.
وي افزود: اميدوارم پرسپوليس با تجربه قطبي در جامهاي معتبرتري به قهرماني برسد. من نيز مانند روز اول آماده هر گونه كمك بوده و تابع نظرات باشگاه هستم.
مربي پرسپوليس درباره حضور دستيار برزيلي قطبي تصريح كرد: تمام بررسيهاي لازم انجام شده است و با برگزاري يك جلسه وظايف من و كمك مربي برزيلي مشخص خواهد شد.
وي در خصوص حضور علي رضا امامي فر در تمرينات و شايعه درخواست وي براي بازگشت به تيم، تاكيد كرد: اين بازيكن از نفرات قديمي و پيشكسوت پرسپوليس است به درخواست خود در تمرينات انجام شده در مجموعه ورزشي انقلاب شركت كرد. به هيچ عنوان در مورد همكاري صحبتي به ميان نيامده است.
وي افزود: خوشحالم كه تمرينات به زمين كارگران انتقال يافت تا بتوانيم تمرينات تاكتيكي خود در كنار بدنسازي را شروع كنيم.
پيرواني با اشاره به تعلل برخي نفرات سابق براي تمديد قرارداد و حضور در تمرينات، تصريح كرد: هر بازيكني كه ديرتر به جمع ما بپيوندد، بيشتر از همه، خودش ضرر مي كند. به تمامي بازيكناني كه براي تيم در فصل قبل زحمت كشيدهاند نياز داريم؛ اما خيلي از نفرات هنوز در تمرين حاضر نشده اند كه اميدوارم هرچه زودتر مشكلات تمامي نفرات حل شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري پرسپوليس : درایوش مصطفوی در تشریح آخرین وضعیت باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه اعضای هیئت مدیره برای بازگشت افشین قطبی تلاش زیادی انجام دادند گفت: پس از قبول مسئولیت در باشگاه پرسپولیس از همان ابتدا افشین قطبی را به عنوان گزینه اصلی مد نظر داشتیم و در شرایطی که 7 گزینه مد نظر داشتیم در نهایت با افشین قطبی برای دو فصل به توافق رسیدیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: پیش قرارداد افشین قطبی هشت روز پیش در دفتر من به امضا رسیده بود و پس از تایید نهایی اعضای هیئت مدیره ، نماینده باشگاه را به امارات فرستادیم تا کاررا نهایی کند که خوشبختانه روز پنجشنبه این اتفاق روی داد.
برخی مسائل را بزرگ کردند
داریوش مصطفوی در پاسخ به این سوال که گفته می شود قطبی با برخی بازیکنان فعلی پرسپولیس مثل نیکبخت واحدی مشکل دارد گفت: اینها مسائل داخلی باشگاه است که از سوی رسانه ها بزرگ می شود. مطمئنا هم آقای قطبی و هم نیکبخت وظایفشان را به خوبی می دانند به عنوان دو عضو حرفه ای باشگاه عمل خواهند کرد. مطمئن باشید هیچ مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.
انتقاد از تیم های صنعتی
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که با حضور در برنامه ورزش ومردم شبکه اول سیما سخن می گفت به انتقاد از هزینه بالای تیم های صنعتی پرداخت و گفت: این تیم ها هزینه های بسیاری را برای جذب بازیکنان انجام می دهند که طبیعتا مشکل مالی هم نخواهند داشت. امیدوارم طوری رفتار شود که سایر تیم ها در فصل نقل و انتقالات ضرر نکنند.
پاسخ نامشخص به علی پروین
سوال دیگر از مدیرعامل باشگاه پرسپولیس این بود که " آیا علی پروین به این تیم بازخواهد گشت؟" . مصطفوی در پاسخ به این پرسش گفت: آقای پروین یکی از اسطوره های باشگاه پرسپولیس است اما من به تنهایی نمی توانم در مورد حضور ایشان تصمیم بگیرم. باید در هیئت مدیره مطرح شود و بعد از آن نظر بدهیم. اما مطمئنا از کنار نام پروین نمی شود به راحتی گذشت.
بدهی 4 میلیارد تومان است
مصطفوی با رد بدهی 12 میلیارد تومانی باشگاه پرسپولیس گفت: این رقم در حد حرف است و پس از بررسی هایی که ما انجام دادیم متوجه شدیم بدهی واقعی باشگاه پرسپولیس کمتر از 4 میلیارد تومان است که امیدواریم بتوانیم به مرور زمان این بدهی را هم تسویه حساب کنیم.
در کار مربی دخالت نکرده ام
وی در مورد احتمال دخالتش در امور فنی و کار افشین قطبی گفت: در تمام این سالهایی که در فوتبال ایران مسئولیت داشته ام در کار هیچ مربی دخالت نکرده ام و در کار قطبی هم چنین دخالتی نخواهم داشت. آنهایی که مرا می شناسند خوب می دانند که در کار مربی دخالت نمی کنم.
داوران را توصیه می کردم
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در مورد دخالتش در انتخاب داوران هم گفت: اصلا اینطور نبوده که من در مورد داوران نظر بدهم یا در کارشان دخالت کنم. البته در برخی موارد که نیاز فوتبال بود در مورد داوری توصیه هایی را انجام می دادم. ضمن اینکه هدفم از این توصیه ها کمک به آرامش فوتبال بود.
فرصت دعوا با فتح الله زاده را ندارم
مصطفوی اختلافاتش با فتح الله زاده را رد کرد و خاطر نشان ساخت: به هیچ وجه مشکلی با آقای فتح الله زاده ندارم. اگر بی احترامی نباشد باید بگویم اصلا وقتی برای این کار ندارم. ایشان در باشگاه استقلال مشغول هستند وبنده هم در پرسپولیس وظایفم را انجام می دهم.
اسپانسر 3 میلیارد و 300 میلیون تومانی
وی در مورد اسپانسر فصل آینده پرسپولیس گفت: سال قبل مبلغی نزدیک به یک میلیارد و 600 میلیون تومان از محل اسپانسر به باشگاه پرسپولیس رسیده است که امسال به توجه به حضور در سه جام این رقم از سوی یک شرکت 3 میلیارد و 300 میلیون تومان پیشنهاد شده است. البته هنوز این رقم نهایی نشده و باید در جلسه مجمع مورد ارزیابی قرار گیرد.
فعالیت رشته های دیگر
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پایان صحبت هایش از تشکیل رشته های غیر فوتبالی در این باشگاه خبر داد و گفت: اگر مشکل مالی نداشته باشیم رشته هایی مانند کشتی ، قایقرانی ، بسگتبال ، والیبال و ... را نیز فعال خواهیم کرد
خبرگزاری پرسپولیس : سخنگوي باشگاه فرهنگي - ورزشي پرسپوليس تهران اعلام کرد: هيچ بازيکني نمي تواند براي باشگاه تعيين تکليف کند.
"مجيدفرخزادي" روز پنجشنبه در پاسخ به اين سووال که با "بازگشتن افشين قطبيبرخي از بازيکنان از پرسپوليس مي روند؟" گفت: مشکلي نيست ما نمي توانيم بهخاطر بازيکنان از سرمربي موفق بگذريم.
وي اظهارداشت: هيات مديرهباشگاه تشخيص داده که در شرايط فعلي "افشين قطبي" بهترين گزينه پيشنهادياست و در نتيجه وي به باشگاه باز خواهد گشت.
وي با اشاره به اين کهپرسپوليس فصل گذشته با حضور قطبي بسيار موفق عمل کرد، بيان داشت: حالتوافقات نهايي براي بازگشت وي انجام شده و هدف از اين کار موفقيت پرسپوليساست.
فرخزادي ادامه داد: ما مي خواهيم که پرسپوليس موفق شود و سرمربي نيز براي بازيکنان تيم تعيين تکليف مي کند.
خبرگزاري پرسپوليس : خبر امضا قرارداد دوباره افشين قطبي با باشگاه پرسپولیسدر سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا بازتاب داشت.
در سايت "اي اف سي" آمده است مقامات پرسپولیس خبر دادهاند که افشین قطبی دوباره سرمربيگري تيم فوتبال اين باشگاه را برعهده مي گيرد.
قطبي که اولين بار فصل گذشته درفوتبال ايران با سمت سرمربي پرسپولیس کار خود را شروع کرد با قهرماني در ليگ به کار خود پايان داد و بعد با مديران باشگاه براي ادامه کار به توافق نرسيد.
اما بعداز تغييراتي که در چند روز گذشته درمديريت باشگاه پرسپولیس بوجود آمد مذاکرات با قطبي44 ساله از سرگرفته شد و قرار است وي امروز قرارداد خود را براي شروع کار به امضا برساند.
در ادامه گزارش "اي اف سي" آمده است کمک مربي سابق تيم ملي کره جنوبي که سابقه فعاليت در باشگاههاي کره جنوبي و آمريکا را دارد متولد شهر جهرم در استان فارس است که از 13سالگي به آمريکا مهاجرت کرد و از دانشگاه يو سي ال اي مدرک مهندسي برق گرفت.
قطبي که با بازگشت خود احتمالاً با تيم پرسپولیس در جام حرفه اي آسيا شرکت خواهدکرد قرار است يک دستيار خارجي نيز بياورد تا با افشين پيرواني تمرينات را آغاز کنند
:40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40::40::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري پرسپوليس : اعضای کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر مشخص شد.
پس از هفته ها مذاکره مسئولان باشگاه پرسپولیس با گزینه ها مورد نظر این باشگاه برای سرمربیگری فصل آینده، بالاخره روز پنجشنبه نماینده این باشگاه در دبی با افشین قطبی به توافق رسید تا وی مجددا سکات هدایت سرخپوشان را برعهده بگیرد.
افشین قطبی که فصل گذشته پرسپولیس را به عنوان قهرمانی هفتمین دوره رقابتهای لیگ برتر رساند، پس از این قهرمانی از جمع سرخپوشان جدا شد اما با روی کارآمدن مدیریت جدید پرسپولیس مذاکرات مجددی با قطبی صورت گرفت.
روز پنجشنبه حسین هدایتی عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس پس از پنج ساعت مذاکره با افشین قطبی با وی به توافق رسید تا به مدت دو سال هدایت سرخپوشان را برعهده بگیرد.
قرار است قطبی امشب وارد تهران شود تا پس از ثبت قراردادش در هیئت فوتبال استان تهران، از روز شنبه تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس را زیر نظر بگیرد.
علاوه بر افشین قطبی قرار است یک مربی برزیلی به نام " کوسا " نیز که سابقه همکاری در تیم ملی فوتبال کره جنوبی را نیز دارد به عنوان دستیار اول به پرسپولیس بیاید. ضمن اینکه افشین پیروانی به عنوان دستیار دوم و احمدرضا عابدزاده نیز به عنوان مربی دروازه بانان و پرویز کماسی به عنوان مربی بدنساز کادر فنی سرخپوشان را در لیگ هشتم تشکیل می دهند.
دور جدید تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در هشتمین دوره لیگ برتر از روز شنبه هفته گذشته زیر نظر افشین پیروانی آغاز شده است و از روز شنبه با حضور قطبی پیگیری خواهد شد.
امپراتور امشب میاد تهران؟؟؟؟
هوراااااااااااااااااااااا ااااااا
ممنون
هر روز خبرای بهتری از پرسپولیس میاد
آقا مجتبی ممنون بابت خبرها .. :40:
بچه ها امروز اخبار ورزشی گفت بازی سوپر جام ، یا 8 و یا 9 مرداد انجام میشه .. !
داورشم ایرانیه .. !
حالا دیگه احتمال مساوی خیلی بیشتر شد .. :27:
یا حق
:40:
مگه این بازی نباید حتما یه برنده داشته باشه؟؟؟نقل قول:
نمیشه که مساوی بشه!
به نظر من اين بازي برگزار نميشه با توافق 2 باشگاه
نمیشه که داداش سوپر جام هستش.نقل قول:
نقل قول:
اون که بله .. :27:
مساوی که نمیشه ..
من منظورم از اووون نظر بود .. :27:
:46:
خدا عاقبت داور رو ختم به خیر کنه ! ..
یا حق
:40:
ميشه داداش توي ايران كار نشد ندارهنقل قول:
مسابقه بين پيام مشهد و نوين اصفهان برگزار نشد
چند سال پيش هم يه بار سوپر جام برگزار نشد
نميدونم 2 سال پيش بود يا 3سال
پارسال برگزار شد؟
نقل قول:
با اینکه زیاد ازش خوشم نمیاد ولی ایول که پوز فتح الله زاده رو با این حرف زد.غیر رسمی گفتش من اصلا حسابش نمیکنم که بخوام باش اختلاف داشته باشم.
ای بابا آقا ول کنید.زمان خطیب هم ورداشتن اینکارو کردن فقط فشار مالی رو زیاد کردن.به همین فوتبال برسن و فوتسالو درست کنن کافیهنقل قول:
من که فکر نکنم برگزار نشه
خیلی اصرار دارن برگزار بشه پس حتما میشه
اس تق لالی ها از حالا خودشونو خیس کردن...چون که امپراطور برگشته
ژنرال مقابل امپراطور هیچه
دنیا پرسپولیس و افشین امپراطور
این نظر سنجی رو نمی خواید عوض کنید؟
انقل قول:
چرا ؟
نکنه پشیمون بشه !!!!!
خبرگزاري فارس: مهاجم عراقي گفت: هفته آينده پس از بازگشتم به تهران مذاكرات نهايي را با سران پرسپوليس انجام مي دهم.
عماد محمدرضا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در باره مذاكراتش با مسولان باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: به توافقهاي خوبي رسيدهام؛ اما به دليل بيماري مادرم ترجيح دادم كه به دمشق بروم. پس از عيادت از مادرم شنبه يا يكشنبه به تهران برميگردم تا مذاكرات نهايي را انجام دهم.
وي تصريح كرد: تيم بعدي خود را با قاطعيت انتخاب خواهم كرد، اگر چه در اين مدت مدير برنامههايم مذاكرات را با مديران پرسپوليس ادامه خواهد داد.
مهاجم ملي پوش عراق خاطرنشان كرد: علاوه بر دريافت پيشنهاد از تيمهاي داخلي، به لحاظ مالي يك پيشنهاد خيلي خوب نيز از تيم السد قطر در اختيار دارم كه ميزان مبلغ پيشنهادي به مراتب بالاتر از پرسپوليس است.
وي ادامه داد: همانگونه كه بارها تاكيد كردهايم در شرايط فعلي پرسپوليس گزينه اول من است؛ اما چنانچه به توافق نهايي نرسم به پيشنهاد تيمهاي سپاهان يا السد قطر فكر خواهم كرد.
گزارش كامل از نحوه بازگشت قطبى به پرسپوليس
اختيار تام، يك ميليون دلار نقد و دستيارى از برزيل
على آبادى، رئيس سازمان تربيت بدنى روز چهارشنبه ۳ تن از اعضاى هيأت مديره باشگاه پرسپوليس را به دفترش فرا خواند و به آنان يك مأموريت ويژه داد؛ باز گرداندن افشين قطبى به پرسپوليس. و اما شنيده هاى ما از انجام اين مأموريت توسط هيأت مديره مذكور؛
فقط هدايتى رفت
پيرو خواسته على آبادى مبنى بر برگرداندن قطبى به پرسپوليس، فرخزادى، نژاد فلاح و هدايتى تصميم مى گيرند تا صبح پنجشنبه راهى دوبى شوند. در اين ميان فقط هدايتى به امارات مى رود. علت اين اتفاق، پيدا نشدن بليت براى فرخزادى و نژاد فلاح عنوان شده است اما واقعيت امر چيز ديگرى است؛ هدايتى از ۲ عضو ديگر خواسته بود تا اجازه دهند وى به تنهايى راهى اين سفر شود.
جلسه در هتل هايت
ظهر پنجشنبه جلسه ۲ نفره هدايتى و قطبى در هتل هايت دوبى شروع مى شود. اين نشست، ۳ ساعت تمام به طول مى انجامد و با وجود بالا گرفتن بحث در اوايل جلسه مذكور، طرفين سرانجام به توافقات قابل توجهى دست يافتند كه موارد را يك به يك در ذيل از نظر مى گذرانيم.
اختيار تام
قطبى در همان شروع جلسه به هدايتى گفت: طبق اطلاعات رسيده داريوش مصطفوى برخلاف حبيب كاشانى در تمام امور تيم به خصوص كارهاى فنى دخالت مستقيم مى كند و به همين خاطر نمى توانم با اين شيوه مديريتى كار كنم چون به دنبال اختيار تام هستم. هدايتى به اين ادعاى افشين قطبى چنين پاسخ داد: اطلاعات غلطى به شما داده اند. مطمئن باشيد كه اين مديرعامل با توجه به تجربه بالايى كه دارد هيچ دخالتى در امور فنى نمى كند. اگر هم حرفى داشته باشد در جلسه هيأت مديره مطرح مى كند.
كوزا از برزيل
قطبى با دلايلى كه مى آورد هدايتى را قانع مى كند تا دستيار اول را خود انتخاب كند با اين حال به مربى منتخب هيأت مديره هم احترام مى گذارد و اعلام مى كند كه او مى تواند در كادر فنى حضور داشته باشد. و اما دستيار اول افشين؛ كوزا از برزيل. وى در زمانى كه قطبى در كادر فنى كره جنوبى حضور داشت، مربى اين تيم بود. اين مورد از خواسته هاى قطبى نيز پذيرفته مى شود.
قرارداد يك ميليون دلارى
بعد از ساعت ها بحث و جدل نوبت به درخواست مالى افشين مى رسد. قطبى كه خود را آماده مى كرد تا در اين مرحله پاسخ «نه» را از هدايتى بشنود وميز مذاكره را ترك كند رقم درخواستى را بدون درخواست از طرف مقابل براى بيان مبلغ پيشنهادى، ارائه مى كند؛ يك ميليون دلار! او به چهره اين عضو هيأت مديره دقيق مى شود تا جواب «نه» بشنود اما هرگز چنين كلمه اى را نمى شود بلكه برخلاف تصور هدايتى به او مى گويد: قبول!
فصل اول مالى و فصل دوم توافقى
هدايتى كه تا اين مرحله از جلسه درخواستى جدى از قطبى نكرده بود، گفت: همه درخواست هايى كه داشتيد را قبول كردم اما شما هم در قبال اين همه پاسخ مثبت از جانب باشگاه پرسپوليس موظف هستيد به يك بند جدى از توافقنامه پايبند باشيد؛ قرارداد ۲ ساله. قطبى هم كه با يك عضو پرحوصله هيأت مديره مواجه شده بود مخالفتى نمى كند و پاسخ مى دهد: يك فصل را با توافق مالى، قرارداد مى بندم. فصل دوم را هم با قيد مذاكره در پايان فصل اول با پرسپوليس مى بندم.
وضعيت همسر قطبى
آخرين موردى كه به بحث گذاشته مى شود نحوه اقامت يوروم همسر افشين قطبى در ايران است. از سرمربى فصل آينده پرسپوليس خواسته مى شود تا همسر كره اى خود را راضى به زندگى در تهران كند. افشين هم اين مورد را به بعد موكول مى كند.
چرا ۲ ساله؟
و اما علت اينكه مسئولان پرسپوليس از قطبى درخواست مى كنند تا قرارداد ۲ ساله ببندد؛ ليگ قهرمانان آسيا با توجه به پروسه زمانى كه دارد حدود يك فصل ونيم طول مى كشد از آنجايى هم كه پرسپوليس نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسياست سرمربى فصل آينده اين تيم بايد قراردادى ۲ ساله داشته باشد. به همين خاطر قطبى مجبور است ۲ سال در خدمت اين تيم باشد.
قطبى وارد تهران شد
افشين قطبى بعد از توافقات كلى با حسين هدايتى بامداد شنبه وارد تهران شد.
اختيار تام هدايتى
حسين هدايتى از قرار معلوم از جانب على آبادى اختيار تام داشته تا به هر نحو ممكن قطبى را راضى به بازگشت كند. به همين دليل او با حوصله تمام پيش روى افشين نشست و به خواسته هاى او به صورت منطقى پاسخ داد و در نهايت وى را قانع كرد تا پيش قراردادى را در دوبى به امضا برساند. اين چنين بود كه سرمربى فصل آينده پرسپوليس هم راهى تهران شد. با اين حال بايد از خود هدايتى پرسيد كه در جلسه ۳ ساعته اى كه داشته واقعاً چگونه توانسته موضوع افشين قطبى را كه به هيچ عنوان راضى نبوده به ايران بازگردد ۱۸۰ درجه تغيير دهد؟
ديدار با على آبادى
اعضاى هيأت مديره پرسپوليس امروز به همراه افشين قطبى نزد على آبادى مى روند تا با رئيس سازمان تربيت بدنى جلسه اى داشته باشند.
رحمان رضايى به پرسپوليس نزديك شد؛
اگر شرايطم را قبول كنند قرارداد مى بندم
مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از جذب ابراهيم توره مهاجم فصل گذشته پيكان، حالا به دنبال يك خريد بزرگ ديگر هستند. گفته مى شود مذاكرات نمايندگان باشگاه پرسپوليس و رحمان رضايى به مراحل نهايى نزديك است.مدافع فصل گذشته ليورنو با اشاره به اين موضوع گفت: تماس هايى از طرف اطرافيان باشگاه پرسپوليس با من گرفته شد و آنها خواهان مذاكره هستند اما هنوز هيچ يك از مسئولان اين تيم مستقيما با من حرف نزده اند. من اين تماس ها را جدى نمى گيرم و حتى به فردى هم كه با من تماس گرفته بود گفتم كه اگر پرسپوليسى ها مرا مى خواهند بهتر است كه خودشان با من تماس بگيرند.رضايى ادامه داد: من چند پيشنهاد از ايتاليا دارم اما اگر پرسپوليسى ها با من مذاكره كنند، به پيشنهاد آنها فكر خواهم كرد. البته جدا از مسائل مالى، بحث هاى ديگرى هم وجود دارد و اگر شرايطم را قبول كنند، قرارداد مى بندم. مى دانم كه اگر قرار باشد در ايران بازى كنم نسبت به تيم هاى اروپايى پول كمترى به من خواهند داد اما اين اختلاف نبايد زياد باشد.
در همين حال يكى از مسئولان باشگاه پرسپوليس مذاكره با رضايى را تاييد كرد و البته با قاطعيت تاكيد داشت كه در همين هفته قرارداد رحمان رضايىرسما در هيات فوتبال استان تهران ثبت خواهد شد.
فرخزادى: بعد از توره به دنبال عماد رضا هستيم
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس پس از موفقيت اين تيم در جذب ابراهيم توره همچنان بر تلاش اين باشگاه در خصوص جذب عمادرضا تاكيد دارد. فرخزادى طى گفت وگويى به آخرين مواضع پرسپوليس اشاره كرد. با ما همراه باشيد:
• گفته مى شود قطبى در ازاى مبلغ يك ميليون دلار با پرسپوليس قرارداد بسته است؟
- فعلاً در رابطه با رقم قرارداد قطبى حرفى نمى زنيم مطمئناً پس از عقد قرارداد، همه موارد قرارداد را به اطلاع مردم خواهيم رساند.
• عماد رضا را بعد از جذب توره، به پرسپوليس خواهيد آورد؟
- جذب توره ارتباطى با جذب عمادرضا ندارد. مطمئنا در مورد عماد رضا هم پس از بازگشت اين مهاجم عراقى از سوريه، تصميم نهايى را اتخاذ خواهيم كرد و به دنبال جذب او هستيم.
• چند بازيكن ديگر را جذب خواهيد كرد؟
- حدود ۷۰ ، ۸۰ درصد تيم پرسپوليس بسته شده و مشكلى در رابطه با جذب بازيكنان ديگر وجود ندارد.
• گفته مى شود با آمدن قطبى، نيكبخت از پرسپوليس جدا خواهد شد.
- نيكبخت ۲ سال ديگر در پرسپوليس خواهد بود و مثل يك سرباز در اختيار باشگاه است. مطمئنا نيكبخت مشكلى براى همكارى با سرمربى تيم نخواهد داشت.
• در رابطه با تمديد قراردادهاى نصرتى، كعبى و آقايى مشكلاتى به وجود آمده كه تا حدودى نگران كننده است.
- مشكلى در اين رابطه وجود ندارد و اين ۳ بازيكن نيز به زودى قراردادشان را با پرسپوليس تمديد خواهند كرد.
مرسی و تشکر از همه بابت خبرا مخصوصا مقاله درباره ی استیلی.
آدم با نامردی درسته میتونه تا یه جاهایی بره ولی آخرش یه جا زمین میخوره
نقل قول:
نه دیگه نامردی نکنیم این اقا هم برای تیم زحمات زیادی کشید.
امیدوارم اقای قطبی مثل پارسال موفق باشد
ممنون بابت خبرا
به امید موفقیت برای پرسپولیس در 3 جام
نقل قول:
انشاا...:10::11::40:
یه پرسپولیس یه ایران
یه تیم پر از دلیران
حالا که حریف سیزدهمه
تویی که میشی قهرمان
نقل قول:
:27::27::27:
:40::40::40:
:11::11::11:
نقل قول:
به به
عجب وزن و قافیه ای با مصراع جدید درست شد:27:
قابل نداشت.
بچه ها محمد پروين نمي خواد بياد پرسپوليس؟
علي پروين گفته بود اگه اروپا نره مياد پرسپوليس باشگاههاي عرب هم اصلا
از سپاهانم پيشنهاد داشت
ماته مونده یا رفته ؟
امضارو ببین !!!!!