دوست من آخه نميشه كه اينطوري كسي واست توضيح بده !!! مگه اينكه شما مرحله اي كه گير ميكني عكس بزاري ببينيم چي ميگه بعد بگيم كدوم رو بزني .نقل قول:
من بازی fritz 10 رو که بازیه شطرنج هست خریدم ولی بلد نیستم نصب کنم اگه ممکنه راهنمایی کنید.
Printable View
دوست من آخه نميشه كه اينطوري كسي واست توضيح بده !!! مگه اينكه شما مرحله اي كه گير ميكني عكس بزاري ببينيم چي ميگه بعد بگيم كدوم رو بزني .نقل قول:
من بازی fritz 10 رو که بازیه شطرنج هست خریدم ولی بلد نیستم نصب کنم اگه ممکنه راهنمایی کنید.
ویندوز من سرویس پک دو هستش تازه هم نصب کردم.اتفاقا قبلا رو همین ویندوز اجراش کرده بودم.موقع اجرا ارور نمیده. فقط یه لحظه عکس اول بازی میاد بعد قطع می شه.خودم هم گیج شدم. نمی دونم مشکل از کجاست!:41:نقل قول:
نقل قول:
سلام
ببخشید
Test Drive Unlimited
Pentium 4 2.4
Ram:512
Graphic:Geforce 6200 256 MB
سلام لطفن یکی برسه به داد این نا توان من وقتی پچ world of warcarft 2.1.0 UK رو نصب میکنم این ارور رو میده:
"Sorry, the installer was unable to start up. You may be out of hard drive space."
البته مشکل از فضای خالی نیست.لطفا کمک کنید
سلامنقل قول:
بالاخره فهمیدم مشکل از کجاس که روی یک سیستم با گرافیک 32 TNT 2 اومد ولی روی Gforce 7300 GT نه
یک چیزی داره بنامه
که ماله من Fail هست ولی روی او 32 Passکد:8-bit Paletted Textures
اگه کسی میتونه کمک کنه کم لطفی نکنه
اگه میتونی روی یک سیستم دیگه تست کننقل قول:
ممنون حل شد.نقل قول:
سلامو من بازی halo 2رو نصب کردم وتا مرحله 12 پیشرفتم ولی وقتی که میخواد مرحله 12 رو لود کنه میان لود پیغام میده:sorry please insert halo 2 orginal disk و وقتی DVD بازی رو میزارم هم جواب نمیده . لطفا کمک کنید!
دوست من به احتمال زیاد مشکل از سی دی شماست یا کرک شما که کار نکرده
دوست من وارکرفت شما ارجیناله ؟ اگه نیست که پچ رو نمیتونی نصب کنی روش:20:نقل قول:
سلام
سیستم مورد نیاز مرد عنکبوتی 3 چیه؟؟؟
سیستم کامپیوتر من :
cpu:2.4
ram:256
گرافیک : 128
بعد از نصب بازی وقتی رفتم اجراش کنم پیام خطای send error report میده نصف صفحه هم سیاه میشه
Spider-Man 3 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
کسی نیست بداد ما برسه
کسی کرکه این بازی رو نداره ؟
بازی مرد عنکبوتی 3 رو میگم
اگه دارین لطف کنین.
من از ورژن 1 تا اینجا 5 تا پچ نصب کردم مشکلی نداشته فقط همین پچ اخری مشکل داره
آقا من یه مشکلی دارم اونم اینه که من بازیه رالیه Dirt رو تا 80 درصد بازی کردم به علتی مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم حالا بعد از نصب مجدد ویندوز و نصب بازی دیگر بازی سیو های من رو لود نمی کنه و ارور خرابیه فایل های سیوو می ده . می خواشتم بدونم کسی برای مشکل من راه حلی داره ؟:41::41::41:
اره منم همچین مشکلی رو داشتم ولی مای سیو هامو یک جای دیگه هم ریخته بودم که اونا رو کپی کردم اومد
سلام
سیستم کامپیوتر من :
بعد از نصب بازی وقتی رفتم اجراش کنم پیام خطای send error report میده نصف صفحه هم سیاه میشه
Spider-Man 3 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
کسی نیست بداد ما برسه
اگه دارین لطف کنین.
با سلام وخسته نباشید
من گرافیک 64 دارم بعد از نصب بازیهایی که با این گرافیک مشکلی ندارند کل صفحه کامپیوترم از خطوط قرمز رنگ پرمیشود ونمیتوانم بازی کنم و بایداز بازی خارج و سیستم را ریست کنم تا مشکلم برای کار با کامپیوترم حل شودولی باید قید بازی را بزنم لطفاً یکی مرا راهنمایی کند آیا مشکلم از چیست از گرافیک است یا مانیتور و...
باتشکر فراوان
سیستم کامپیوتر من :
کسی نیست بداد ما برسه
اگه دارین لطف کنین.
دوست عزیز میشه مثال بزنید چه بازی هایی اینطوری میشه ؟نقل قول:
با سلام وخسته نباشید
من گرافیک 64 دارم بعد از نصب بازیهایی که با این گرافیک مشکلی ندارند کل صفحه کامپیوترم از خطوط قرمز رنگ پرمیشود ونمیتوانم بازی کنم و بایداز بازی خارج و سیستم را ریست کنم تا مشکلم برای کار با کامپیوترم حل شودولی باید قید بازی را بزنم لطفاً یکی مرا راهنمایی کند آیا مشکلم از چیست از گرافیک است یا مانیتور و...
باتشکر فراوان
دوست عزیز این بازی با این سیستم نمیاد . حداقل این سیستم :نقل قول:
سیستم کامپیوتر من :
کسی نیست بداد ما برسه
اگه دارین لطف کنین.
CPU : 3Full
Ram 1 GIG
VGA 7300GT
تازه حداقل ! اونوقت شما چطوری میخوای با گرافیک 128 بازی کنی ؟
كرك اون رو بايد تو تاپيك مخصوص خودش بگي
در ضمن شايد به كارت گرافيكت نميخوره
نقل قول:
مشکل از سیستم شماست
رمتون که خیلی کمه گرافیکم همچنین
دوست من این گرافیک دیگه خیلی قدیمی شده یا باید قید بازی رو بزنید یا گرافیکتونو ارتقاع بدید:13:نقل قول:
اخه پچ ها فرق دارننقل قول:
ولی ممکنه پچی که گرفتید مشکل داشته باشه
با سلام
من در نصب بازی Rainbow Six Vegas مشکل دارم.
بعد از اینکه dvd اول رو نصب کرد و پنجره ی درخواست dvd دوم ظاهر میشه، بعد از قرار دادن dvd دوم و زدن ok همون جا گیر میکنه.
من فقط یه بار این بازی رو نصب کردم و برای دفعه ی دوم اینطور شد. حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی افاقه نکرد.
شما یه بار تمام محتویات سی دی رو بریز رو هارد و بعد از اونجا نصب کن ببین میشه یا نهنقل قول:
مشکل احتمالا از سی دی شماست
با سلامنقل قول:
بد بختی اینکه تو کپی یه فایل کابینت تو DVD 2 مشکل داره. گفتم شاید تو نصب این مشکل رفع بشه.
پس 100% مشکل از سیدیه:31::27:نقل قول:
سلام دوستان من بازیrainbow six :vegas را نصب کردم.ولی وقتی می خوام اجراش کنم این ارور را میده:
A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed(7000).
please have a look atfor further,more detailed in formationکد:Http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=7000
لطفا راهنماییم کنید
احتمالا مشکل از کرک باشهنقل قول:
دوست عزيز ميشه سيستمتون رو بنويسيد ؟نقل قول:
سلام دوستان من بازیrainbow six :vegas را نصب کردم.ولی وقتی می خوام اجراش کنم این ارور را میده:
A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed(7000).
please have a look at
کد:
further,more detailed in formationکد:Http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=7000for
لطفا راهنماییم کنید
ولی بازی ای که من خریدم بدون نیاز به کرک و مال شرکت تیوای هستش.نمی دونم اشکال از کجاست.نقل قول:
سیستم من اینه:نقل قول:
cpu:4.4 AMD
vga:512 ATI
ram:2GB
Motherboard:ASUS 1600
مطمئنید به کرک نیاز نداره ؟
یه سی دیه دیگه از یه شرکت دیگه رو هم امتحان کنید
بله همانطور که گیم هکر جان گفتن اشکال 100% بخاطر کرک هست بازی که شما خریدید کرک نداره و با دائمون تولز و نرم افزار جانبی yasa باید اجرا بشهنقل قول:
شما باید ایمیج بازی رو توی دائمون تولزتون مونت کنید بعد نرم افزار yasa را اجرا کنید و از بروزر برنامه فایل اجرایی بازی رو انتخاب کنید و به داخل بازی برید
اگر که این کارها رو انجام میدین و دوباره بهتون ارور میده احتمال داره که درایو مجازی دیگه ای روی سیستمتون نصب باشه که اون باعث میشه که بازی اجرا نشه :46::10:
سلام من يه مشكل در اجراي گارفيلد 2 دارم
در نصبش هيچ مشكلي ندارم
ولي وقتي مي خوام اجراش كنم
مياد ولي
ظاهرش درست نيست
صداش مي ياد ولي تصويرش خرابه
مشخصات سيستمم هم اينه:
CPU 2.68 GHz
768 MB of RAM
Motherboard: GA-8IPE1000 pro
...
سلام
توی بازی World of Warcraft به account و password
گیرمیده چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟
باید یا از بات استفاده کنید یا یوزر و پس اصلی ارجینال رو بزنید:20:نقل قول:
سلام
شما دارید ؟نقل قول:
از کجا می تونم گیرش بیارم
یا چه جوری باید از بات استفاده کنم
ممنون
سیدی شما واسه چه شرکتیه ؟نقل قول:
باید تو خود سی دی باشه احتمالا
راهنماش رو یه دور بخونید
واسه ی دی سی که داشت بات
سلام ببخشید یه مشکل تو بازی 4 resident evil دارم که بعد از نصب وقتی میرم تو بازی دمو ها کامل پخش میشه ولی موقع بازی تصویر کاملا تیره میشه و آپشن درست حسابی هم نداره که تصویرو روشن کنم اگه میشه راهنمایی کنید.
دوست عزيز ،نقل قول:
سلام ببخشید یه مشکل تو بازی 4 resident evil دارم که بعد از نصب وقتی میرم تو بازی دمو ها کامل پخش میشه ولی موقع بازی تصویر کاملا تیره میشه و آپشن درست حسابی هم نداره که تصویرو روشن کنم اگه میشه راهنمایی کنید.
منظور از روشن كردن تصوير اينه كه نور مانيتور رو زياد كني . وگرنه داخل باي هيچگونه تنظيمات به درد بخوري نداره .
احتمال زياد كارت گرافيك شما 128 MX 4000 هست . اين بازي با اين مدل گرافيك اصلا سازگار نيست . توصيه ميكنم يدونه 5500 بگيري خيلي راحت واست اجرا ميكنه .
دوست عزيز مشكل ميتونه از 2 جا باشه :نقل قول:
سلام من يه مشكل در اجراي گارفيلد 2 دارم
در نصبش هيچ مشكلي ندارم
ولي وقتي مي خوام اجراش كنم
مياد ولي
ظاهرش درست نيست
صداش مي ياد ولي تصويرش خرابه
مشخصات سيستمم هم اينه:
CPU 2.68 GHz
768 MB of RAM
Motherboard: GA-8IPE1000 pro
...