دوستان موقع نصب پچ پی تی با این ارور مواجه میشم!!! چکار باید بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان موقع نصب پچ پی تی با این ارور مواجه میشم!!! چکار باید بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. این مشکل هایی که گفتید، برای همه هست؛ حتّی با آخرین آپدیت. مسئولان Konami برعکس مسئولان FIFA اصلاً به حرف کاربرا گوش نمیدن. 2 تا آپدیت دادن تا حالا، اصلاً هیچی به هیچی!نقل قول:
سلام. میگه اون فایلی که نوشته، نصب نشد. باید دوباره نصب کنید.نقل قول:
یعنی دوباره بازی رو نصب کنم؟ همیجوری که بازی ایرادی نداره؟!!!نقل قول:
پچ هم دو سه بار نصب کردم ولی همین ارور رو میده.!!!
نه، نیازی نیست بازی رو دوباره نصب کنید.نقل قول:
طبق خطایی که داد، میگه Patch رو باید دوباره نصب کنید.
شما برای اطمینان اوّل بگیر آخرین آپدیت رسمی رو نصب کن، بعد Patch رو نصب کن؛ ببین مشکلت حل میشه یا نه؛ گرچه آخرین آپدیت خودش تو همین Patch هست. گفتم شاید با این روش مشکل حل شه!!!
اتفاقا همین کار را کردم اول اپدیت 1.03 را نصب کردم و بعد پچ که این داستان برای ما درست شد:n03:نقل قول:
سلام من میخوام DataPack 2 رو نصب کنم این خطا رو میده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وقتی یه بازیکن رو برای فروش میزارم و مثلا دو سه باشگاه اونو میخوان چطور می تونم به باشگاه دوم یا سوم بفروشم ؟
چون همیشه پیش فرض خودش روی باشگاه اوله و نمی دونم چطور باید تغییر داد !
مثلا من خامس رودریگز رو میزارم برای فروش و سه باشگاه چلسی و سیتی و بایرن اونو میخوان پیش فرض روی چلسی هست چطور می تونم به سیتی یا بایرن بفروشم ؟ 2015 میشد تغییر داد این نمیشه !
------------------------
دوستان خیلی واجبه لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه
خب! پس یه بار بازی رو کامل با Your Uninstaller حذف کن. بعد یه بار Restart کن و با CCleaner فایل های اضافه رو حذف کن. یه بار Restart کن دوباره. حالا بازی رو نصب کن و 1.03 رو نصب نکن و مستقیم Patch رو نصب کن. ببین حل میشه؟نقل قول:
سلام. اصلاً نیاز نیست با این نرم افزار نصبش کنید. روی فایل Setup کلیک راست کنید و Run As Administrator رو بزنید و نصب کنید. به همین سادگی!نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی
ولی من از دوتا سایت دانلود کردم
دوتا فولدر داره که یکیشون Crack و یکی دیگه Update که امکان نصب نداشت و باید با نرم افزار DpFileListGenerator نصبش میکردیم
شما لینک دیتا پک 2 رو دارید که بشه نصب کرد و نیازی به DpFileListGenerator نباشه
ممنون میشم لینکش رو بزارید
نقل قول:هیچ بازی بدون مشکل نیست. مشکل اصلی بازی ضعیف بودن دروازه بانها هستش گرچه قبل هم در مورد دروازه بان ها گفتم که همون که شما میگین افتصاحه بعضی موارد خیلی خوب کار میکنن و واکنش های خوبی دارن . و البته کمی هم خط دفاعی بازی هوش مصنوعی ضعف داره . اینکه دفاع شما جا میمونه خیلی ربط داره به تسلط بر بازی و انتخاب سریع بازیکن ها در موقعیت ! و... این نسخه دیگه مثل نسخه های قبل بازی نیست که به راحتی بتونی هرکار بتونی بکنی !. وقتی بازی به سمت شبیه سازی پیش میره قطعا کنترل بازی سخت تر خواهد شد و اینجا باید تسلط داشته باشی . شما رو نمیگم به طور کل اینو میگم که ضعف خودمون رو به ضعف بازی نسبت ندیم .نقل قول:
دوستان عزیز نسخه 16 بازی با توجه به شواهد موجود بهترین نسخه بازی تا به امروز هستش !