برای منم هی بین H+ و 3G جا به جا میشه..ولی انصافا سرعتش خیلی خوبه از 800 کیلوبایت تا 1مگ سرعت میده. فقط ای کاش مثل ایرانسل بسته شبانه بده مثلا 24 گیگ 10 هزار تومان. عالی میشه....
Printable View
برای منم هی بین H+ و 3G جا به جا میشه..ولی انصافا سرعتش خیلی خوبه از 800 کیلوبایت تا 1مگ سرعت میده. فقط ای کاش مثل ایرانسل بسته شبانه بده مثلا 24 گیگ 10 هزار تومان. عالی میشه....
نقل قول:شماها که فکر کنم یا زیر دکل نشستین یا آویزونش شدین. من که با H+ و آنتن فول بیشتر از 2مگابیت سرعت نگرفتم. اونم واسه چند لحظهاست.نقل قول:
تازه تو خونه که اوضاع داغونتره. از اواخر تابستون دیگه تقریبن هیچ نقطه ای از خونه پیدا نمیشه که اصلن آنتن بده.
البته از یه نظر خوبه. شبا دیگه در دسترس نیستیم عملن. یه لحظاتی آنتن میآد یه دو تا مسیج رد و بدل میشه بعدش بازم تعطیل.
با دو تا گوشی سامسونگ و HTC هم وضعیت همینه.
البته چند روز پیش یه مهمون داشتیم که گوشیش هوآوی بود. اون تقریبن آنتنش فول بود.
آقا تو منطقه ما آنتن WCDMA همراه اول رو پیدا میکنه اما هرکاری میکنم بهش وصل نمیشه! تهران - مینی سینی
پیغام میده:
Selected network IR-TCI not available
Emergenc calls only
اسم اپراتور هم میزنه: IR-TCI
Galaxy Note 10.1
برای ریجستر شدن در شبکه 3G همراه اول شما حتما باید یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بسته شماره 2یا3) خریداری کنید.نقل قول:
باید بسته یک ماهه داشته باشد و سیمکارت ir-tci نباشه، باید ir-mci باشه. اگه سیمکارت تا حالا تعویض نشده، رایگان سیمکارت عوض میکنننقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
به نظر میآد این دوستمون هم مشکلی مشابه من رو دارن. شبکه کلن در دسترس نیست که پیغام داده Emergency calls only.نقل قول:
ما هم چند ماهی میشه کلن آنتن تو خونهمون یافت نمیشه. کل خطای آنتن خالیه. یه لحظاتی هم پیغامی مشابه همین دوستمون میده.
ببخشید کجا عوض میکنند؟ مدارک لازم؟
اگه تهران هستید با 1868 تماس بگیرید و بگوئید سیمکارت tci دارم که تاحالا تعویض نشده، با پیک رایگان میفرستند. مدارک هم صاحب خط+ کارت ملی و کپی
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
اتفاقا اون تست رو از توی اتاق گذاشتم توی اتاق هم دکل جا نمیشه :n02:نقل قول:
از وقتی که همراه اول 3g راه افتاده سمت خونه ما سرعتش خوب بوده جالب اینه که هنوز ایرانسل سمت ما راه نیفتاده ولی همراه اول فعلا ترکونده
خوش به حال شما. سمت ما که از وقتی 3G راه افتاده، کلن آنتندهیش بدتر شده.
باید یه ایرانسل بگیرم ببینم وضعیت ایرانسل چطوریه سمت ما.