داداش مال نامحدوداش رو هم داری که چقدر سرعت میدن ؟نقل قول:
Printable View
داداش مال نامحدوداش رو هم داری که چقدر سرعت میدن ؟نقل قول:
سرعت واقعی میبندن نامحدود هاشون رو احتمال زیاد . شرکت های دیگه سیگنال نداری ؟ تاریانا خوب باید باشه به نظرم. کلاً شرکت هایی که شبانه ندارن کیفیت بهتری دارن.نقل قول:
ادام هم قیمت هاش خوبه ولی فکر کنم شبانه نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط از راصد و فارا سیگنالم قابل قبوله بقیه ضعیف هستند و کانکت نمیشن .فکر نکنم فارا نامحدودا رو واقعی ببنده چون یادمه قبلا یکی از رفیقام گفت نامحدود گرغفتم از فارا 128 بهم 40 تا میده واسه همین شک دارمنقل قول:
راستی فارا وقتی حجمت تموم میشه کنترل پنل رو رایگان باز میکنه که شاژ کنی یا باید با یه اینترنت دیگه شارژش کنی ؟
فقط رفاتک و آلفانت و راصد خوبن که رفاتک از این دوتای دیگه ضعیفتره متاسفانه حال ندارم برم بچرخونمش سمت دکل کیانشهرنقل قول:
معمولا رایگانهنقل قول:
128 کیلوبیت فارانت ساعات نیم بها :n01: به شخص هیچ مشکلی با فارا ندارم چه از نظر پینگ , سرعت , قطعی و حجم خوری . سگش شرف داره به رفاتک که همیشه خدا قطع میشد :n15:به نظر من هم از شرکت ها برای دانلود و پینگ خوب . فارا - رفاتک - الفانت و راصد از تمام شرکت ها بهتر هستند و قابل مقایسه با بقیه شرکت ها نیستند . که رفاتک بین این چند شرکت به دلیل قطعی و بی کیفیتی دکل هاش از همه عقب تره ! :n01: اینو اقا احسان هم میتونن تایید کنن :n01::n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .... من هم از فارانت سرويس ميگيرم . ١ مگابيت ٥ گيگ ماهانهنقل قول:
سرعت كه عاليه ساعات غير فري تا 1MB هم ميره ... ساعات فري هم روي ٢٥٠ فيكس هست !
تنها مشكل اش قيمت حجم هاي اضافيش هست ! گيگي ٧ تومن خيليه ! قيمت گذاريش هم مشكل داره !
١ گيگ رو ميده ٧ تومن ٢ گيگ رو ميده ١٥ تومن ! :n29:
Sent from my iPad using Tapatalk
در ضمن ساعات نیم بها جریانش چیه ؟ به من فقط گفتن از 2 تا 7 فری هست !:n13:
سلام دوستان من شاتل دارم و پینگش خیلی بالاست تقریبا 250 و توی بازی قطعی داره تا اونجایی که شنیدم فارانت پینگش پایینه و سرعت خوبی داره.کدوم ISP برای بازی آنلاین خوبه؟