[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منظورت چیه ؟نقل قول:
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کسی دیگه تو تاپیک نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک قرار بزارین همدیگرو ببینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلم خیلی های حرم رو کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک قرار تو حرم بزاریم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعتشو روزشو خودتون بگین من هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دیر تر از 10 شب نباشه که من 11 باید برم خونه بخوابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این قرار ملاقات کی هست !؟ من تازه اینجارو پیدا کردم . در هر صورت خوشحال میشیم دوستان رو از نزدیک زیارت کنیم.
مــــــلاقـــــــــــــــ ــــــــــــــــــات میـــــــــــــکــــــــن ــــــــیــــــــــــــــ ــــــــــــــــم!!!!!!!!!!!!!!!! !11:cool:
سلام
موافقمنقل قول:
سلام دوستان
بیاین برای این هفته یه قرار ملاقات راه بندازیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند هفتس همدیگرو ندیدیم ؛ بعدش هم دیگه خب دلتنگ همم شدیم (البته احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خب برا تعیین روز قرار ؛ دوستان بیان پیشنهاد هاشونو بدن تا به یه توافقی برسیم
ممنون ؛ شیرتاپیک ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مشهدی ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنجشنبه ی همین هفته (17 اسفند فکر کنم) چطوره؟
بعد از ظهر طرفای ساعتای 5-6 تا 9-10 مثلا
سلامممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممم
من برگشتم..................به خدا دلم یه ذره شده............بگین بینم کیا جدیدن