درسته همش تبلیغاته اما به نظرم ایسوس تو بعضی موارد مثل دیزاین ضعیفتر از hp عمل میکنه!مثلا دیزاین سری جدید hp toch smart واقعا فوق العادست!اما خب بنا به دلایلی برای ما ایرانیا ایسوس بهتره!!!نقل قول:
درسته همش تبلیغاته اما به نظرم ایسوس تو بعضی موارد مثل دیزاین ضعیفتر از hp عمل میکنه!مثلا دیزاین سری جدید hp toch smart واقعا فوق العادست!اما خب بنا به دلایلی برای ما ایرانیا ایسوس بهتره!!!نقل قول:
بله دیدم .نقل قول:
آره یکی از همین فروشنده ها گفت به جای JV اونو بردارم . میگفت 3800
CPU شون هم فرق داره . واسه LF اچ کیو نیست !نقل قول:
درسته !اگه اشتباه نکنم از پردازنده u بهره میبره.نقل قول:
واقعا ممنون که اینقدر جواب منو دادینو مارو هم ادم حساب کردین :grr:
1- همه رو فکر نکنم . شاید توی دوسه تا بازی جدید کم بیاره. به هرحال لبتاپ 2012 هستش دیگه.نقل قول:
2- باید پرس و جو کنی. احتمال داره فروشگاه های ماتریس داشته باشند. پاساژ پایتخت و ایران چندتا فروشگاه ماتریس هست. گاها فروشگاه هاش مدلی دارند که خود سایت ماتریس نداره.
3- بعضی بازیها میشه اما خیلیهاش نه. معمولا اینجور بازیهارو توی سرورهای غیر رسمی میشه انجام داد . که تعدادشون کم نیست و بر اساس نوع بازی میتونید تو اینترنت پیداشون کنید. حتی سرورهای ایرانی هم برای بعضی از این بازیها هست. لذا نیازی به اورجینال بودن بازی نیست.
ممنون دوسته عزیز فقط یی هسوال دیگهنقل قول:
ایا کال اف دیوتی و بتل فیلد الان میشه اانلاینبازیشون کرد یا نه چون برام فقط همین دو تا مهمه بعدش دی ال سی هاشون رو هم میشه راحت تهیه کرد یا نه اگه اره کجا؟؟؟
gt 70 new رو میگن ها دوست عزیز که GTX770 داره، فقط شاید کمی جلوی کرایسس یا فارکرای کم بیاره اما اکثر بازی هارو بالای 40 فریم میدهنقل قول:
در کیفیت hp شکی نیست اما شما باید سبک کاری لپتاپ هارو هم در نظر بگیرین!نقل قول:
مثلا در مورد گیم hp قرن ها از ایسوس و msi عقبه!
در کل مقایسه برند ها کار درستی نیست و باید لپ تاپ با لپ تاپ یا یه سری با سری دیگه مقایسه بشن
بر اساس بررسی های سال 2009 (2011 هم آمار هست ولی تعداد برندها خیلی کمه) روی 30000لپ تاپ اچ پی بالاترین نرخ خرابی رو داشته (سه سال متوالی) و فکر کنم هنوز هم بشه به این آمار استناد کرد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درسته, اکثر مدلهای ایسوس رو با hp مقایسه کردم دیدم که رو کاغذ hp برتره و اینطوری این دو برند رو مقایسه کردم!!اما در مورد سری گیمینگ واقعا hp عقبه.اگه اشتباه نکنم اصلا سری گیم نداره!!!نقل قول: