-
-
● وین رونی تا 2019 در یونایتد ماندگار شد
بحث تمدید قرار رونی با یونایتد حدود یک سال است که سوژه اصلی خبرگزاری ها و روزنامه هاست. در ابتدا به نظر نمی رسید رونی قصد داشته باشد در یونایتد بماند اما حالا مسئولان شیاطین سرخ به هر قیمتی که بود او را در منچستر نگه داشتند. با این قرارداد رونی به پردر آمدترین بازیکن لیگ برتر تبدیل شد. او حالا هفته ای 300 هزار پوند در آمد دارد که تا روز آخری که در یونایتد توپ بزند می تواند در آمد نزدیک به 70 میلیون پوند داشته باشد. رونی 28 ساله است و با این قرارداد تا 33 سالگی در یونایتد ماندگار شد.
-
یعنی لذت بردم، اول فصل بحث رونی و چلسی بود و خرید ماتا! هرچیتو اخبار، وین به چلسی نزدیک میشد، انتقال ماتا کمرنگ تر میشد... اما الان هم رونی رو داریم هم ماتا.:n12:
-
سایت رسمی هم تایید کرد
تو قراردادش هم اومده که بعد از بازنشستگی سفیر باشگاه خواهد شد
مبارکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
مصاحبه اختصاصی با وین رونی پس از امضای قرارداد:
-چه چیزی باعث شد قراردادت را تمدید کنی؟
رونی:" تابستان شایعات بسیاری پیرامون این قضیه بود، ولی از آمدن مویس به باشگاه بسیار خوشحال شدم ، من روابط خوبی با او دارم و او نیز اعتمادش و اعتقادش به من را ثابت کرد(نشان داد). مدت زیادی بود که درباره تمدید قرارداد صحبت میشد و من خوشحالم که الان توانستم امضایش کنم."
- انگیزه ات به عنوان یکی از بازیکنان بزرگسال(مُسن) و اصلی تیم چیست ؟
رونی(با خنده):"من هنوز آنقدر پیر به حساب نمی آیم ، به آن سمت حرکت میکنم ولی هنوز حس جوانی دارم ، البته که مسئولیت بزرگی است که به بازیکنان جوانتر کمک کنی ، من میخواهم هم خودم بهتر شوم هم به موفقیت بازیکنان جوان تیمم کمک کنم."
-چقدر از فرصت شکستن رکورد بابی چارلتون استقبال میکنی؟
رونی:"شکستن چنین رکورد هایی همیشه فوق العاده بوده است ومن هم با آن فاصله زیادی ندارم ، مطمئنا میتوانم به آن دست یابم. وقتی سر انجام بدان رسیدم برایم افتخار بزرگی خواهد بود ."
-هواداران چقدر در تصمیمت موثر بودند(در امضای قرارداد) ؟
رونی:" آنها بی نظیرند! از همان روز اول هم گقتم که آنها فوق العاده هستند، آنها در بازی اول فصل با وجود تمام شایعات هواداریشان رابه من و تیم نشان دادند."
ترجمه شده در پیج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
جانم سلطان:n12:
مثل روز برام روشن بود که میمونه
رونی جایی غیر از منچستر باشه؟ غیر ممکنه
نشون داد فقط رفیق روزهای خوب نیست و حالا میخواد توی این دوران سخت هم در کنار تیم باشه
-
غیر ممکن که نبود :n06:تو این سال ها 2-3 بار به صورت جدی تا جدایی پیش رفت . اما خوشحالم که موند و بهترین بازیکنمون رو حفظ کردیم .
به نظرم اصلی ترین دلایل موندنش :
1.گارانتی و تثبیت موقعیتش در تیم توسط سرمربی و مدیریت باشگاه
2.دستمزد باور نکردنی 300 هزار پوند در هفته که در جهان جز 4-5 بازیکن بالای جدول قرار میگیره و البته در پریمیر لیگ با اقتدار در صدر!
70 میلیون پوند دستمزد میگیره اگر تا اخر این قرارداد در من یونایتد بمونه! حتی با اون معیار های سطح بالا هم خیلی پوله!
البته که علاقه شخصی و راحتیش هم جز فاکتور های اصلیش بوده.
من خودم زیاد اینجور مقایسه ها رو قبول ندارم ولی خب برای اطلاع بد نیس...
Barack Obama - $400,000 Annually
Wayne Rooney - $499,320 'Weekly'
-
اوووووفففف
به این میگن گل زیر طاق:n12:
نه استپ کرد نه به دروزاه نگاه کرد
نشون میده هم چارچوب دروازه توی ذهنشه هم حرکت توپ رو زیر نظر داره
مرسی سلطان
ایمان جان هر چی میگیره نوش جونش:n01:
وقتی کسی مثل فالکائو یا خیلی از بازیکنای تازه به دوران رسیده اونجوری پول میگیرن قرار نیست رونی زیر استاندارد فوتبال اروپا بگیره
ماتا کم کم داره جا میفته هم بهتر بازیکنای اطرافش رو پیدا میکنه هم بازیکنا بهتر پیداش میکنن
-
تبريک بابت برد.
بازى خوبى بود. نيمه اول بيشتر مالکيت رو در اختيار داشتيم و موقعيت کمترى بوجود اومد.
در کل بنظرم با اختلاف بيشترى هم ميشد بازى رو ببريم.
ماتا بنظرم واقعا خريد خيلى خوبى بود و در بهبود تحرک خط ميانى واقعا موثره و منم فکر ميکنم به مرور بيشتر هم جا ميافته.
با باخت اورتون ميتونيم صعود به رده بالاتر داشته باشيم.