این هوش مصنوعی بقول معروف آپگرید شده ی همون نسخه 13 هست!نقل قول:
این داستانی که تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتی دقیقا برمیگرده به قابلیت " Teammate Intelligence " که تو نسخه 13 نبود!
Printable View
این هوش مصنوعی بقول معروف آپگرید شده ی همون نسخه 13 هست!نقل قول:
این داستانی که تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتی دقیقا برمیگرده به قابلیت " Teammate Intelligence " که تو نسخه 13 نبود!
دوستان چطور میشه از تعداد افراد حاضر در دیوار دفاعی کم کرد ؟!
مثلا بعضی مواقع دیده میشه که در فاصله دور و یا در کناره ها وقتی خطایی صورت میگیره سه نفر بیخود و بی جهت دیوار دفاعی رو تشکیل میدن !!!
راهی هست که از تعداد اونا کم کنیم ؟!
سلام؛
اپلیکیشن وب مخصوص Ultimate Team آمادهی دانلود شده:
پچ 2 که در صفحه قبل گذاشتم،نقل و انتقالات رو آپدیت میکنه.:n20:
---------
وقتی حالت دفاعی رو روی legacy یعنی همون حالت قبلی میذاریم،خودمون در حین بازی میتونیم بصورت technical دفاع کنیم؟
سلام؛نقل قول:
نه ما هم Legacy میشیم!
سلام؛
محتوای مخفی: دریبلهای جدید
محتوای مخفی: شادیهای بعد از گل (مدل استرالیایی)
خودمون که میشیم.منظور من این بود نمیشه مثل pes هر دو حالت رو داشت؟پیش فرض روی legacy باشه و همچنین بشه گاهی اوقات مثل technical دفاع کنیم.نقل قول:
کسی میدونه بازیکن های آلتیمت تیم رو میشه از فیفا 13 به 14 انتقال داد یا نه؟نقل قول:
دوستان اون فایلی که زمان رو افزایش میده رو دانلود کردم که توش 3تا فایل cl.ini هست ، اینارو کجا کپی کنم ؟؟؟
ریختم تو پوشه Game بازی ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
لطفا با رسم شکل راهنمایی فرمائید :n02:
باید اول حرف بزرگ رو از اول نام فایل حذف کنی تا بشه cl.ini بعد در پوشه game کپی میکنی.نقل قول:
اگه جواب نداد ابتدا باید پچ 1 رو بریزی که در صفحه قبل گذاشتم.البته اگه پچ رو هم بریزی که کاملتر خواهد شد.