ريستارت کردم نشد . اون سايت هم گفته بود پوشه InstallShield خودتون رو خالي کنيد . کردم حل نشد . ولي اين زمانيه که من يه بار برنامه رو نصب کنم و وسط راه قطعش کنم . ولي اين برنامه همون بار اول نصب ارور داد .نقل قول:
ريستارت کردم نشد . اون سايت هم گفته بود پوشه InstallShield خودتون رو خالي کنيد . کردم حل نشد . ولي اين زمانيه که من يه بار برنامه رو نصب کنم و وسط راه قطعش کنم . ولي اين برنامه همون بار اول نصب ارور داد .نقل قول:
کسی تا حالا در نصب 06 مشکلی داشته ؟ همه کامل نصبش کردن ؟ من تو ویستا هم امتحان کردم باز نصب نشد .
نقل قول:احتمالش هست فایل Install ای که در اختیار دارید مشکل داشته باشه، از جای معتبری دانلود کردید؟نقل قول:
اصولا نصبش نباید مشکلی به همراه داشته باشه.
از لينکهاي صفحه اول اين تاپيک استفاده کردم .نقل قول:
من این برنامه را تو سی دی مادربورد ASUS Rampage II GENE دارم نصب کردم هم تو اکس پی و هم تو ویستا یک ربع صبر کردم برنامه باز نشد مشکل از کجاست
ویندوز و فایلهای نرم افزار سالمه!؟از یه نسخه دیگه استفاده کننقل قول:
من این برنامه را تو سی دی مادربورد ASUS Rampage II GENE دارم نصب کردم هم تو اکس پی و هم تو ویستا یک ربع صبر کردم برنامه باز نشد مشکل از کجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU : Core 2 Quad 6600
MAIN : P5Q Deluxe
VGA : 4850 1GB
بدون اور
امتیاز چطوره ؟
3dmark 06 تو ویستا اجرا میشه؟
vga: geforce 9300gs
یه سوال دیگه هم داشتم
dvd یی هست که همه ورژن هاس 3dmark و pcmark رو داشته باشه؟
فکر کنم اجرا بشه.نقل قول:
شما از Vantage استفاده کن.
با سلام من در محیط 3dmark vantage 06 در ویستا در هنگام تست سي پي يو در حالت physics تصاوير خيلي كند ميشه
سي پي يو من amd 955 phenom
ati 4850 vga
ran 4 gig