[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمانیمون مبارک. چی بهتر از قهرمانی با هت تریک فن پرسی:n02:
فکر میکنم لیاقتمون بیشتر از یک جام بود ولی خب همین که سیتی رو قشنگ سر جاش نشوندیم خیلی خوبه
بازم تبریک به همه دوستان
Printable View
قهرمانیمون مبارک. چی بهتر از قهرمانی با هت تریک فن پرسی:n02:
فکر میکنم لیاقتمون بیشتر از یک جام بود ولی خب همین که سیتی رو قشنگ سر جاش نشوندیم خیلی خوبه
بازم تبریک به همه دوستان
منم به نوبه خودم بیستمین قهرمانی به همه دوستان تبریک میگم.
CHAMP20NS
واقعا دیشب خیلی حال داد. به نظرم باید تو یه شب خاطره انگیز قهرمان میشدیم که شدیم.
گل زیبای فن پرسی(و از حق نگذریم پاس گل بسیار زیبای رونی) - هت تریک فن پرسی - بیرون اوردن گل توسط فن پرسی
فن پرسی که دیشب عالی بود حرفی توش نیست. اما اگه بخوام یه نفر دیگه رو نام ببرم به نظرم میتونم به رونی اشاره کنم. تو یه پست غیر نخصصیش عالی بازی کرد. پایه گذار گل اول و دوم بود. واقعا عالی بود. فقط حیف که نتونست گل بزنه.
GGMU
به نظرم اینم بهترین صحنه بازی بود.
oOOoOoHHH Robin Van Persie....oOOoOoHHH Robin Van Persie....:n19:
هیچ شبی به اندازه امشب دلم نمیخواست تو وررزشگاه باشم...
در تک تک دقایق بازی همه حواسم به ورزشگاه و طرفدارا بود:n11:
همه از همون دقیقه اول اومده بودن واسه جشن قهرمانی منچستر یونایتد. بنر ها و نوشته ها فوق العاده بود:n12:
عکس جام هایی که با سر الکس گرفتیم... اون بنر van persie 20= title 20... شب خیلی زیبایی بود:n02:
همه اش تو بازی دیشب،درگیر بازی پارسال بودم و لحظه ای نبود که یاده اون اتفاقات نیافتم ... که چجوری نتیجه یه فصل تلاش تو چند دقیقه بی اثر شد!ولی انتقام شیرینی بود. همونجور که تو پست صفحه قبل گفتم انتظار یه بازی مقتدارنه داشتم که شیرینی قهرمانی رو بیشتر کرد.
رابین و وین و گیگزی بهترین های دیشب بودن و فکر کنم والنسیا بدترین بود اکثر توپ ها رو لو میداد ، حتی تو استپ کردن توپ مشکل داشت و این واسه یه وینگر خیلی بده چون همیشه کناره خط هست و توپ اگه مناسب استپ نشه یا بیرون میره یا راحت مدافعان بیرون میزنن!
به نظرم دخیا ارزش یه سرمایه گذاری مناسب رو داره ...این بشر گاهی یه عکس العمل هایی نشون میده که همه متعجب میشن اما یه وقتایی هم در یه پرش عادی و گرفتن توپ سانتر شده عاجزه... به نظرم چندتا فاکتور میتونه بهش خیلی کمک کنه....
1-یه مربی دروازه بان بسیار بزرگ که حسابی تعلیمش بده و تجربه موقعیت های مختلفش رو ببره بالا
2- به تیم ملی اسپانیا بیشتر دعوت بشه و اردو های بیشتری با این تیم بره... کاسیاس و رینا گنجینه هایی از تجربه هستن که میتونه دخیا ازشون بهره ببره
3- یه دروازه بان کارکشته و سن بالا و بامهارت بالا بخریم تا هم در عین رقابت روی دخیا هم تاثیر بذاره... مطمئنا سبک کاریه دروازه بانی در رده سنی سزار و رینا و بوفون خیلی فرق داره با سبک کاریه دروازه بانانی مثه کورتیس و دخیا !(البته اینا مثال بود نگفتم اینا رو بخریم :دی)
سرمربي شياطينسرخ تمرکز بالا را مهمترين فاکتور قهرماني تيمش دانست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستريونايتد با سه گلي که روبين فانپرسي به ثمر رساند، براي سيزدهمين بار قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر انگليس را تجربه کرد.
سرآلکس فرگوسن پس از قهرماني تيمش در گفتوگويي با تلويزيون باشگاه منچستريونايتد تمرکز را مهمترين عامل موفقيت شاگردانش در اين فصل دانست.
پرافتخارترين سرمربي شياطينسرخ گفت: تمرکز بازيکنان بسيار خوب بود. آنها ذهن خود را به رخدادهاي تلخ فصل قبل مشغول نکردند. چه بسا اگر تيمهاي ديگري جاي ما بودند، دچار تزلزل ميشدند اما منچستريونايتد چنين تيمي نيست. بازيکنان انتظاراتي را که از آنها داشتيم، برآورده کردند. بايد پس از ناکامي دوباره از نو شروع کرد و به گذشته فکر نکرد. اين چيزي است که تا زماني که در منچستريونايتد باشم، به آن پايبند خواهم بود.
فرگوسن که تيمش فصل قبل در آخرين لحظات قهرماني را به منچسترسيتي واگذار کرد، افزود: ثبات 20 سال اخير ما خيرهکننده بوده است. در فصل جاري نمايش خوبي داشتيم. الان 84 امتياز داريم در حالي که هنوز چهار مسابقه باقي مانده و اين خيره کننده است. در ابتداي فصل يک نکته را به بازيکنان گوشزد کردم و آن، اين که مواظب باشيد بار ديگر با تفاضل گل قهرماني را واگذار نکنيد. فصل قبل تنها فصلي بود که منچستريونايتد با اختلاف در تفاضل گل قهرماني را از دست داد. الان اختلاف گل زيادي با ديگر تيمها داريم. اين چالش اين فصل ما بود. بايد در تمام فصل از نظر تفاضل گل بهتر از ديگر تيمها باشيم.
با اين که يونايتد در فصل جاري ليگ برتر انگليس بسيار خوب کار کرد، اما بسياري از کارشناسان معتقدند که تيم کنوني منچستريونايتد نميتواند در ليگ قهرمانان اروپا حرفي براي گفتن داشته باشد. سرآلکس فرگوسن چنين چيزي را قبول ندارد: "آينده درخشاني در انتظار منچستريونايتد است. عاقلانه نيست که چنين سخناني را بر زبان آورد. مردم همواره دوست دارند از روي هيجان صحبت کنند. الان منچستريونايتد با اختلاف زياد نسبت به ديگر تيمها در صدر قرار دارد و اين نشان ميدهد که تيم خوبي داريم. در فصل جاري در بيشتر بازيها به پيروزي رسيديم. در کل تنها چهار شکست و سه تساوي داشتيم که عملکرد بسيار خوبي است. گل دومي که فانپرسي به ثمر رساند، بينظير بود. نميدانم اين گل را با گلهاي بکام، سولشر و يا اريک کانتونا مقايسه کنم يا نه."
او افزود: بازيکنان جوان خوبي داريم که سطح آنها روز به روز بهتر ميشود. دِخيا پيشرفت خوبي داشت و به دروازهبان مطمئني تبديل شده است. رافائل و فيل جونز هم پيشرفت خوبي داشتهاند. جونز ميتواند به يکي از بهترين بازيکنان ما تبديل شود. با اين حال هنوز بازيکن ديگري در خط هافبک خودنمايي ميکند."
فرگوسن در ادامه سخنان خود به ستايش از روبين فانپرسي، ستاره اول تيمش در ديدار شب گذشته اشاره کرد و گفت: روبين در اين فصل خيرهکننده بود. او چند هفته پايش به گلزني باز نشد ولي با پنالتياي که مقابل استوک سيتي به ثمر رساند، دوباره به روند گلزني بازگشت. امشب همه ديديد که چقدر خوب بازي کرد. او مهاجم بسيار خوبي است و شم گلزني بالايي دارد. گلهايي که به ثمر ميرساند گوياي همه چيز است. مطمئنم که فانپرسي با خود ميگويد: "در کنار چه بازيکنان خوبي بازي ميکنم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستريونايتد در ديدار هفته سي و چهارم ليگ برتر انگليس با هت تريک فان پرسي به پيروزي 3 بر صفر دست يافت.
به گزارش فارس، فان پرسي در دقيقههاي 2، 13 و 33 دروازه ويلا را باز کرد تا تيمش را به امتياز 84 رسانده و در فاصله 4 هفته مانده به پايان فصل، قهرماني شماره 20 يونايتدها در ليگ انگليس را به ثبت برساند.
جدايي فان پرسي از آرسنال در تابستان گذشته و پيوستن او به منچستريونايتد، بسياري را به تعجب واداشت ولي اکنون او با قهرماني در ليگ انگليس و نمايشي فوق العاده در اين تيم، پاسخ تمامي منتقدان را داده است.
فان پرسي در اين مورد به اسکاي اسپورت گفت: به اينکه چه کسي در اين ديدار گل زد توجهي نميکنم بلکه به اين اهميت ميدهم که ما اين پيکار را با پيروزي پشت سر گذاشتيم. از دقيقه ابتدايي همه بازيکنان عالي بازي کردند و همه ميخواستند که به پيروزي برسند. خيلي خوب شد که در دقيقههاي ابتدايي به گل رسيديم. همه يک فوتبال زيبا را تماشا کردند. خيلي خوشحال و هيجان زده هستم زيرا براي قهرمانيام در انگليس خيلي منتظر ماندم.
قرار است از منچستريونايتد در ديدار هفته آينده خود برابر آرسنال که در ورزشگاه امارات لندن برگزار خواهد شد تمجيد و جشن قهرماني هم براي آنها گرفته شود. اين موضوع ميتواند براي فان پرسي بسيار جالب باشد زيرا وي به ورزشگاه پيشين خود بازميگردد.
منبع
تبريک ميگم واقعا روني و ون پرسي و گيگز عالي بودن وهمچنين دخيا
خوب دیشب منچستر بعد از پیروزی قاطعانه 3-0 مقابل استون ویلا موفق شد قهرمان لیگ جزیره شه و همچنان پر افتخار تیم انگلیس باقی بمونه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر خود من اینه یونایتد امسال بهترین تیم انگلیس بود و به حق خودش هم رسید...
دوستان لطفا نظرات خودشون راجب قهرمانی بیستم منچستر را در همین تاپیک ارسال کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود تیزر قهرمانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بهترینیم و این طبیعت ماست.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که سال بعد لیگ قهرمانان رو ببریم، اگرچه امسالم حق ما بود که متاسفانه حقمونو خوردن ...
اینم تعظیم رئیس به هوادارا :