ای بابا این روزا چرا همه دستاشون اینطوری میکنن. :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ای بابا این روزا چرا همه دستاشون اینطوری میکنن. :n09:
نقل قول:
بزيک: اواخر سال 79 بود که مديريت در پرسپوليس به دو گروه تقسيم شده بودند. وقتي در مراسم آقاي انصاري فرد شرکت کرديم 17 نفر حاضر در اين مراسم اخراج شدند و بعد از آن 16 بازيکن معذرت خواهي کردند و برگشتند ولي من کاري نکرده بودم که بخواهم معذرت خواهي کنم و ديگر به پرسپوليس نرفتم.
افشين با تعصب واقعا اين لفب از همون اول برازندش بود
دفاع تمام قد افشین پیروانی از پرسپولیس در برابر اتهام آبی ها مبنی بر رعایت کردن و ملاخظه کردن در دربی سال 1378
* استقلال نتونست به ما گل بزنه.
* من کاپیتان تیم بودم، اگه کسی میومد به من میگفت گل نزنید محال بود گوش میکردم.
* حرف آقایون به من برخورده چون در آستانه دربی دارن با این حرفا جو رو شلوغ میکنن.
* ما 3 نتیجه تاریخی داشتیم دو دربی. یکی برد 6 تایی ها كه فيلمشو نابود كردن، یکی بازی 9 نفره كه اين دروغ ها رو ميگن یکی هم بازی پارسال كه چندسال ديگه درباره اونم داستان درست ميكنن.
* لابد چند سال دیگه هم میخوان برای دربی پارسال از این حرفا در بیارن!
* من کری نمیخونم. بخوام کری بخونم راجع به گلی که فینال جام حذفی بهشون زدم و قهرمان شدیم حرف میزنم!
چندتا عکس به یاد ماندنی از حضور کریمی در دربی ها و یکی هم از شیث رضایی در یک دربی دو نفره:
کلا این چند سال هیچ خاطرات دهه 70 و قهرمانی های پیاپی و بردها و بازی های خوب تو داربی زیاد تکرار نشد ولی قهرمانی تو هفته آخر - قهرمانی تو دقیقه 97 - حماسه ایمون زائد و ... مطمئنم هیچ وقت تکرار نمیشه و تا آخر عمر تو یادمون میمونه
سلطان هم خیلی خیلی دوست دارم ( جدای از یه سری از اخلاقش که جالب نیست )
مردی که بیشترین حضور تو داربی ها داشته ... خیلی مواقع سربلندمون کرده
امیدوارم جمعه تو استادیوم ببینیمش
سه دربی باز کلاسیک فراموش نشدنی!
همایون بهزادی، حسین کلانی و صفر ایرانپاک 3 مهاجم بزرگ پرسپولیس در دهه پنجاه، کابوس مدافعان و دروازه بان های تاج بودند که در مجموع موفق به زدن 17 گل به این تیم شدند
من موندم 7 چجور میخواسته نشون مرحوم ایرانپاک :دی
همین الان شبکه خبر اعلام کرد مهدوی کیا و حقیقی مشکلی برای بازی با شهراورد پایتخت ندارند و به بازی می رسند.
اینم علی کریمیتون:n02:
علي کريمي به داربي نزديک شد
رسيدن يا نرسيدن علي کريمي به داربي 76 همچنان يکي از اصليترين سوژههاي اين بازي است. برخي ميگويند او قطعا به بازي نميرسد و افراد ديگري معتقدند کريمي بدون شک يکي از بازيکنان پرسپوليس برابر استقلال خواهد بود![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يکشنبه اين هفته بود که پس از مشخص شدن جواب MRI کريمي، گفته شد او به داربي روز جمعه نميرسد تا همه نگاهها به احتمال غيبت او در اين بازي جلب شد. از همان روز اول برخي معتقد بودند اين سياست گلمحمدي و پرسپوليسيهاست که تمرکز استقلاليها را در آستانه داربي بر هم بزنند و به نوعي آنها را گيج کنند!
با اين حال اظهار نظرهاي پزشک پرسپوليس هم به گونهاي بود که ظاهرا قصد داشت روحيه سرخپوشان و هواداران اين تيم را براي داربي حفظ کند و صحبتي از نرسيدن کريمي به اين بازي انجام ندهد. در اين ميان وضعيت کريمي به يکي از سوژههاي مصاحبهها با بازيکنان و پيشکسوتان دو تيم تبديل شد. براي نمونه آرش برهاني مهاجم استقلال گفته بود شک نکنيد کريمي به داربي ميرسد و مقابل استقلال بازي ميکند.
در همين زمينه دکتر محمد رازي، نايب رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي با اشاره به فيزيوتراپي شماره 8 سرخپوشان در کلينيک خود اظهار کرد: کريمي امروز (چهارشنبه) نزد من آمد و يک جلسه فيزيوتراپي انجام داد. از نظر من وضعيت پايش بد نيست و مسکلي براي بازي روز جمعه ندارد.
وي ادامه داد: در حال حاضر وضعيت کريمي براي بازي روز جمعه 50 - 50 است. او دچار کشيدگي شده و احتمال دارد در صورت بازي کردن پارگي هم براي پاي مصدومش رخ دهد.
رازي همچنين گفت: بعد از جلسه فيزيوتراپي امروز وضعيت پاي کريمي بهتر است اما همه چيز بستگي به نظر خودش دارد که در بازي روز جمعه به ميدان برود يا خير.
منبع : ورزش3
احتمال اینکه مسئول مدرسه استقلال در سال 74 در مشهد داور دربی باشه زیاده.بله آقای قهرمانی دوست و یار مهربان پرسپولیسی ها
داور خوبیه البته اگه جو نگیرتش:n13:نقل قول:
پيشبيني پرسپوليسيها از نتيجه دربي
پرسپوليسيها پيشبيني خود قبل از دربي 76 از نتيجه اين مسابقه را اعلام کردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دربي 76 روز جمعه بين دو تيم بزرگ پايتخت برگزار ميشود. به عقيده بسياري از کارشناسان و اهالي فوتبال پيشبيني نتيجه اين مسابقه غير قابل پيشبيني است و هر تيمي که از لحاظ روحي در شرايط بهتري باشد ميتواند در اين ديدار به پيروزي برسد.
با اين حال پرسپوليسيها پيشبيني خود را از نتيجه اين مسابقه بيان کردند. همه پرسپوليسيها رأي به پيروزي تيم خود دادند.
در زير پيشبيني برخي از بازيکنان و پيشکسوتان پرسپوليس را ميخوانيد:
علي پروين: پرسپوليس يک - استقلال صفر
ناصر محمد خاني: پرسپوليس 2 -استقلال صفر
ضياء عربشاهي: پرسپوليس 2 - استقلال يک
مرتضي فنونيزاده: پرسپوليس 4 - استقلال3
رحيم يوسفي: پرسپوليس 2 - استقلال صفر
حميد درخشان: پرسپوليس 2 - استقلال يک
رضا شاهرودي: پرسپوليس 2 - استقلال يک
عليرضا نيکبخت واحدي: پرسپوليس يک - استقلال صفر
عليرضا نورمحمدي: پرسپوليس 2 - استقلال صفر
ايمون زايد: پرسپوليس يک - استقلال يک
حميد استيلي:پرسپوليس 4 - استقلال يک