مودم و ببرید از سر در منزل تست کنید،down stream تون پایینه،ببینید مشکل حل می شه یا نه.منم نوشهر روزانه تا 500 سرعت دانلودم هستش.نقل قول:
Printable View
مودم و ببرید از سر در منزل تست کنید،down stream تون پایینه،ببینید مشکل حل می شه یا نه.منم نوشهر روزانه تا 500 سرعت دانلودم هستش.نقل قول:
من خط تلفنم از جعیه تقسیم روی تیر تلفن تا پشت مودمم مستقیم کشیده شده, من که فکر می کنم دانلودم رو محدود کردن چون با Downstream کمتر از این سرعت دانلودم راضی کننده بوده ولی نمیدونم چرا از وقتی که این قبایل اومدن اجلاس تهران از همون روز سرعت دانلودم اینجوری شده.
مگه Downstream شما چنده که بالای 400KB دانلود داری؟
عزیز من چنتا لینک همزمان بزار دانلود مجموع سرعتت بالای 400 میشه اینجا هیچکی تمام طول روز سرعتش بالای 400 نیست شبانه هم باید 10-12 تا لینک بزاری تا سرعتت بره بالا 400
یه چند صفحه عقب تر انجمن رو بخونید جواب خیلی از مشکلات رو می گیرید
روی 4096 بسته شده و snr هم معمولا" بالای 30 هستش،سرعت تک لینک به جز 1 تا 6 صبح،بقیه اوقات 470 یا 500 هستش.نقل قول:
سلام و عرض ادب:11:
امروز نت قطعه؟ از عصري که اومدم نتم قطعه:27:
واقعاً هیچی مثلِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه
وقتی با لینک های مستقیم شده از رو سرورهاش دانلود میکنم شبی 7 گیگ میگیرم در صورتیکه با اکانت VIP پاتوق دی ال نمیتونم در این حد دانلود داشته باشم
پیشنهاد میکنم حتماً حداقل برای 1 بار هم شده ازش استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@کیوان: سلام کیوان جان...نه واسه من مشکلی نداره وصله
پس بگو چرا امروز اینترنت افت سرعت نداشت سایتا راحت باز میشد بخاطر قطع بودن اینترنت کیوان بود بس که شیره این اینترنت رو می کشه یه سایت نمی تونستیم باز کنیم:27::31:
امروز ما قطعی نداشتیم آقا کیوان :31:نقل قول:
آقا يه مشكل واسه من پيش اومد يك بار نشد ما اي دي اس ال بي دردسر بگيريم. ببينيد دوستان من رفتم مخابرات اينترنت گرفتم الانم وصله يعني رانژه شده البته اينجوري ميگن. مودم و ميزنم چراغ adsl خاموشه چند تا مودمم زدم. رفتم از دمه درم امتحان كردم زنگ ميزنم ميگن وصل ولي چراغ اي دي اس ال خاموشه چند تا مودمم تست كردم از بيرون خونم تست كردم بازم نميشه زنگ زدم ميگه نميدونم آبونه يه همچين چيزي ايراد داره بايد بيان درس كنن. كسي ميدونه چي هست حالا اينكه ميگه اشتراك منظورشه اصن چرا بايد اينجوري بشه شانس من آخه. يه هفته از شارژمم رفته البته ترافيكي نامحدود نيست ولي بلاخره ميتونستم اين 5 6 روز استفاده كنم ديگه
با سلام من تو بابل زندگی میکنم
چند تا سوال داشتم در مورد سرویس مخابرات
1-سرعت دانلود و آپلودش چنده؟
2-پایداری شبکه چه طوره آیا قطی داره یانه ؟
3-
4-من الان از شاتل سرویس میگیرم (سرعتش تو روز 350 و توشب بین 40 تا 150 هست) به نظر شما آیا با این طرح های جدید مخابرات (1 ماه 1اماهه 128با 2GB ترافیک )می ارزه که سرویسم رو از شاتل به مخابرات تغییر بدم؟