داری دوباره شروع میکنی ها.نقل قول:
جالبه 9 سال.آفرین
اگه نسخه قبی رو پاک کنی بهتره.نسخه جدید رو نصب میکنی با آپدیت جدید و تنظیمش میکنی.گرفتیم نسخه 2013 یه سری امکانات داشت که نسخه 2012 نداشت.اونوقت تکلیف چیه؟
Printable View
داری دوباره شروع میکنی ها.نقل قول:
جالبه 9 سال.آفرین
اگه نسخه قبی رو پاک کنی بهتره.نسخه جدید رو نصب میکنی با آپدیت جدید و تنظیمش میکنی.گرفتیم نسخه 2013 یه سری امکانات داشت که نسخه 2012 نداشت.اونوقت تکلیف چیه؟
فرقی نمیکنه دوست عزیز Kav باشه یا Kis .نقل قول:
موفق باشی.اگه واقعا نمیدونی که باید پاک کنی تا ورژن جدید رو نصب کنی یا اینکه روی ورژن 2012 آپگرید کنی بهتره یه چرخ تو همین تاپیک بزنی یا دقیقترش رو آقای Batman میتونه کمکت کنه.
نقل قول:
سلام
1وقتی کسپرسکی سوال کردنی باشد از کاربر سوال میکند و کاربر حرفه ای هست ولی گاهی اوقات کسپر سوالی نیست و مخرب بعد از ران شدن میتونه سوال کردن هم زیرپا بگذاره و دسترسی کامل پیدا بکنه و چه بسا بلاک بشه برای امنیت بیشتر توصیه میشه.
2. دو قسمت دیگر برای نسخه 2013 نیست و من این رول را بنا به قوانین خودم ساختم...
به نوعی تنظیمات شخصی هست.
شما بهش احتیاج ندارید.
به جای استفاده از نرم افزار Kasper Updater یه راه آسونتر وجود داره.هم بدون دردسرتره هم اینکه به جز آپدیت بار اول در ادامه کار با یه اینترنت ذغالی هم کار میکنه.
برای این کار باید قسمت copy updates to folder رو در قسمت update setting فعال کنی و مسیر دلخواهی رو که دوست داری بهش بدی.تمامی فایلهای آپدیت تو این فولدر کپی میشن
در نسخه 2013 ديگه اين امکان وجود نداره. شما مثل اينکه نسخه 2013 را نديديش.:sq_11:نقل قول:
داداش آموزشت حرف نداشت.عالی بود فقط دو تا ایراد کوچیک داشت که الان بهت میگم:نقل قول:
1- خیلی سریع کارها رو انجام میدادی که آدم گیج میشد ولی چند بار که نگاه میکردی یاد میگرفتی
2- موقع نوشتن Caps Lock کیبوردت روشن بود و نوشته ها همه بزرگ بودن سخت بود خوندنشون
در کل خوب بود
ممنون
راستی توی آموزشت بخش های AntiWinLock و Malicious Prosecution هستن اگه تنظیماتش خوبه و واسه ما هم به درد میخوره اونا رو هم اگه حال کردی بذار
خیلی آقایی
Hidden-Hunter جان
من آموزشت رو مو به مو انجام دادم ولی نمیدونم چرا آی پی شبکم خراب شد میگه باید تعمیر کنی و ..... علامت تعجب زرد رنگ داره روش.به اینترنت کانک میشه ولی قبلا اینجوری نیود.نمیدونی مشکلش چیه؟(بعد از انجام تنظیمات کسپر اینجوری شد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه که تنظیم مورد نظر برای شما مشکلی درست نکرده چون روی سیستم من باعث شد بابلیون از کار بیفته و پیغام خطای نصب نبودن mxml3.0 بده! بعضی گجتها هم پیغام خطای دیگری میدادند و عمل نمیکردند مثل گجت مدیریت توان لپتاپ.نقل قول:
به حال سابق برگردوندم همه چی درست شد!
شما هم کاسپر رو به حال سابق برگردون باید حل شه.نقل قول:
سلام ممنونمنقل قول:
اگر یکم اهسته انجام می دادم حجم فیلم بالا میرفت.
شرمنده / اصلا حواسم نبوده به روشن بودنش.
================================================== ===========
باشه بازم سر فرصت می گم ولی بگم اونا شخصی هستند و هرکسی بنا به نیازش رول می سازه.
برای من این مشکل نیست ولی نمیدونم چرا برای شما اینگو نه شده.تنظیمات فایروال را ریستور بکنید و بعد اون قسمت را اضافه و بلاک کنید.نقل قول:
ولی حتما ICMP ECHO را اضافه بکنید و بلاک کنید.در لیست فایروال کسپرسکی