روی آیکون بازی راست کلیک و در قسمت Compatibility تیک run as administrator و تیک ویندوز XP رو بزن ببین راه میفته...نقل قول:
Printable View
روی آیکون بازی راست کلیک و در قسمت Compatibility تیک run as administrator و تیک ویندوز XP رو بزن ببین راه میفته...نقل قول:
سلام. من این بازی رو تموم کردم. ولی نوشته 55 درصد!
راستی چرا این بازی اینقدر کوتاه بود؟
من اولین تجربه بازیم با Call of Duty ورژن 1 بود. اون خیلی طولانی بود و خیلی عالی و دوست داشتنی. بعد از اون دیگه نتونستم بازی کنم تا اینکه بعد از مدتها MW3 را بازی کردم. خیلی کوتاه بود ولی انگار فیلم سینمایی بود. خیلی کیفیت بالایی داشت و صحنه های اکشن جذابی رو به نمایش گذاشته بود.
سلام دوستان.
من بازیو نصب کردم متاسفانه توش فایل exe نداشت که با پک missing files که دانلود کردم حل شد. ولی وقتی میخوام بازیو اجرا کنم ارور میده که ویندوزت 64 بیتیه و نمیشه اجرا بشه. بله ویندوزم 64 بیتیه ولی آیا راهی هست که تو ویندوز 64 بیت بشه بازی کرد؟؟؟
متن کامل ارور:
The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.
سلام دوست من. به نظرم برای این کار باید :نقل قول:
1. ابتدا روی فایل exe راست کلیک کنی.
2. سپس گزینه Troubleshot compatibility را انتخاب کنی.
3. پس از لحظاتی دو گزینه ظاهر می شود. گزینه دوم را انتخاب کنید.
4. در این مرحله ویندوز 32 بیتی را انتخاب کنید و Next را انتخاب کنید.
5. دکمه Start the program را انتخاب کنید.
اگر احتمالاً مشکل حل نشد، بگید تا روش بهتری رو براتون پیدا کنم. در هر صورت مطمئن باشید که مشکل حل شدنی است. :20:
دوست عزیز کاش مشکل این بود.... قبلا امتحان کردم حل نشده:19: در ضمن چیزی با نام ویندوز 32 بیتی وجود نداره. فقط یه دونه نوشته ویندوز 7. اونو میزنم نمیاد ویندوز ایکس پی ویستا همشو یک به یک قبلا امتحان کردم نشده که نشده......نقل قول:
ممنون میشم راهنماییم کنین...
نقل قول:نقل قول:
آقا منم این مشکلُ داشتم این کاری که گفتی رو کردم، ولی بعدش یه اِرور دیگه می ده، میگه اِستیم باید اجرا بشه!
چه کنم!؟
هرکاری میکنم همش این اخطار وقتی که چوشه نصب انتخاب کردم میده مشکل از فایل setup سی دی ببرم عوض کنم یا از کامپیوتر من؟
سیستمم
amd x2 255
vga gt240 1g ddr3
ram 2gig
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .من تا 30% بازی میرم بعد از بازی میاد بیرون
سلام .من تا 30% بازی میرم بعد از بازی میاد بیرون
سلام دوست عزیز
این مشکل از کرک بازی هستش
اگر بازییون کرکی نیست دوباره بازی رو نصب کنین چون احتمالا فایل های بازیتون مشکل پیدا کرده
اگر بازم رفع نشد بگین ممنون:31: