مرسی محمد جاننقل قول:
عجب بازی باحالیه این :دی همه چیزش دست سازه لامصب :دی
Printable View
مرسی محمد جاننقل قول:
عجب بازی باحالیه این :دی همه چیزش دست سازه لامصب :دی
خب همین ادما رو چطوری میتونم سوار کنم؟
سلام آقا من اور ریلیک اولی اولی رو پیدا نمیکنم روی نقشه هم نیست کدوم قبرستونیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 119 تا ریلیک دارم اینو پیدا کنم بازی 100% میشه کمکککککککککککککک؟؟؟؟؟؟؟
برا منم چندبار شد، اومدم بیرون Run As Administrator کردم. یه چند بار دیگه هم شد اومدم بیرون دوباره اجرا کردم حل شد.نقل قول:
از من که حل نشد .شما یادت نمیاد تو مرحله کشتی وقتی یارو زیر اب میاد سراغت میچسبه به پات چه دکمه ایی زدی دفعه اولش کهC بود.نقل قول:
كلا اين كليدهايي كه بايد ميزدي فكر كنم از 5 حالت بيشتر نبود. يا C يا E يا Space يا كليك راست و يا كليك چپ. تا دوستان بهتر راهنمايي كنن برو اينارو امتحان كن!نقل قول:
اگه مایه تیله داری برو نقشه های جاهای مخفی اونایی که نوشته colletible items رو بخر تو نقشه بهت میگه کجاس:46:نقل قول:
آقا من دارم همشونو همرو دارم نقشه نامه و.... فقط یکی از ریلیک هارو ندارم که تو اون غاره هست که کشتی توش بود زیر خونه دکتر بود حالا درش بسته شده نمیدونم چطوری برم بگیرمش....نقل قول:
اگه مایه تیله داری برو نقشه های جاهای مخفی اونایی که نوشته colletible items رو بخر تو نقشه بهت میگه کجاس
کسی راهی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟
اين مشكلو خيلي ها داشتن و يوبي سافت توي يكي از پچ ها رفعش كرد. البته براي نسخه هاي پايرت شده اگه پچ جديد رو نصب كني بايد بازي رو از اول شروع كني.نقل قول:
خب مشکلی نیست الان من باس چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اين مشكلو خيلي ها داشتن و يوبي سافت توي يكي از پچ ها رفعش كرد. البته براي نسخه هاي پايرت شده اگه پچ جديد رو نصب كني بايد بازي رو از اول شروع كني.
پچ کجاست از کجا دان کنم؟
بازی مهم نیست از اول میرم.