اقا اين كه اخبار گفته براي تجديدي هاي سال هاي پايه دبيرستان 5 نمره تو كلاس نشستن توي تابستون نمره داره شامل سوم كه نميشه ؟ ديگه نهايي گفتن زني گفتن ...اگه بشه كه من به غا ميرم ...
Printable View
اقا اين كه اخبار گفته براي تجديدي هاي سال هاي پايه دبيرستان 5 نمره تو كلاس نشستن توي تابستون نمره داره شامل سوم كه نميشه ؟ ديگه نهايي گفتن زني گفتن ...اگه بشه كه من به غا ميرم ...
اول بفرمایید نمرات کتبیالبته هنوز کارنامه اصلی رو نگرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصیحت هم زیاد کلمه ی درستی نیست بهتر بگم توصیهنقل قول:
توصیه زیاده مهم ترینش اینه که شما باید یه تکیه گاه خیلی محکم داشته باشید به خصوص تو این ایام ..... کی بهتر از خدا؟
دوستان ملتمسانه می گم امشبو که ارزشش کم از شب قدر نیست رو از دست ندی
دتا توصیه های دیگر..........
اینم کارنامه ی من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه ای که واسه بچه ها دارم اینه ک سعی کنن تا آخر تابستون یه سر و سامونی ب دروس پایه بدن و چند تا درس پیش رو هم بخونن چون خیلی بهشون کمک میکنه ... !
از همه مهم تر اینکه اصلا غرور ــه کاذب نداشته باشن ( ببین کاذب بده )
با آرزوی موفقیت برای دوستان :40:
نقل قول:
هيشكي نميدونه ؟:41:
سلام
در صورت ی که ان درس برایش کلاس ایجاد شود شما به کلاس بروید
5 نمره بصورت مستمر در کلاس در با توجه به نظر معلم در نظر گرفته میشود ....
مشكل من همون تو كلاس نشستنه برادر ...مشكل جسمي فلسفي دارم (پام شكسته ):31:نقل قول:
خب حتي اگه غيبت موجه هم باشه كه هست اون معلم 5 نمره رو كامل كه بهم نميده
نقل قول:
شما با گچ برو بشین سر کلاس به 5 نمرش میرزه
ولی با معلم صحبت کن براش بگو ....
شاید دلش به حالت بسوزه :31:
برو بچه ها سلام امروز دوست ما ما را کچل کرده است امده است تمام درس ها و نمر هایش را در ورد نوشته و اپلود کرده است و برای من ادرس را فرستاده است حالا لطفا دوستان با این معدلی که دوست ما فرستاده است لطفا نمره کل و نمره نهایی ان را به دست بیاورد با تشکر ادرس لینک معدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از دوستانی که سال سوم هستند چند تا سوال دارم
برای کتاب های زیر بهترین کتاب کمک درسی تشریحی و تستی رو جدا بگید چی هست ؟؟
1. فیزیک
2. ریاضی
3. حسابان
4. هندسه
بیشتر تشریحی رو برای نمونه سوال امتحانی میخوام
ممنون
3 وم که ریاضی نداره :39:
حسابان به نظرم پرسمان گاج خوبه
هندسه هم که به نظرم اصلا کتاب نگیرکمک درسی
در کل به جای اینکه چندیدن کتاب بخوانید کتاب درسی خود را چندین بخوانید (شعار گاج با کمی عوض کردن :31: )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها که نهایی دادید واسه ساله دیگه دارید کلاس میرید؟
ما مدرسمون گذاشته از 17 تیر یعنی مدرسه شروع شده چند هفته ایه (تقویتی نیستا خوده مدرسست :31: ) دیفرانسیل از فصل حد شروع کرده اصلا با حد 3 وم قابل مقایسه نیست . به نظرم اگه کلاس نرفتید حد رو بشینید ماله 3وم رو بجوییییییییییید . بقیه درسا مشکلی نداره (البته واسه من :31: ) گسسته هم که از همین اول عاشقش شدم :27: