اکسپنشن پک یه مرحله جدید اضافه می کنه یه تامب جدید به اسم آرگول یه بوس جدید هست که می ری و باهاش می جنگی
Printable View
اکسپنشن پک یه مرحله جدید اضافه می کنه یه تامب جدید به اسم آرگول یه بوس جدید هست که می ری و باهاش می جنگی
خوردم به ساموئل دیگه نرفتم، حسش نبود. خیلی مونده تموم شه؟
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه جایی گیرکردم و نمی دونم چی کار باید بکنم:n28:
یه کم توضیح میدم شاید متوجه بشید :
بعد از اینکه دومین آدم سبز رنگ رو گرفتم ( همون هایی که رویه یه دایره میاستید و از زیمین بیرون میان و در ها رو باز میکنن) از داخل صحرا عبور کردم و وارد یه جایی شدم که کلی راهرو تو در تو داشت که باید بیشترش رو به کمک همون دوتا آدم سبز رنگ باز میکردم. در نهایت انقدر جلو رفتم تا وارد یه غار تاریک شدم و با یکی دیگه از اون موجودات سبز رنگ مبارزه کردم که در طول مبارزه سوار یه عنکبوت بزرگ میشد . در نهایت بعد از کشتن اون عنکبوت بزرگ اون آدمه هم تسلیم شد و رفت توی زمین ولی حالا نمی دونم باید کجا برم ؟:n28: مسیر برگشتم رو دنبال کردم تا به همون نقطه اولیه برسم ولی اونجا با یه در بسته شده که فقط به کمک آدمهای سبز میشه بازش کرد ولی مشکل اینه قبل از اون در آدم های سبز رنگ نمی تونن دنبالم بیان چون از روی خط سبز عبور میکنم و اونا ناپدید میشن.
دیگه خسته شدم انقدر توی این راهرو های گشتم و نتونستم راهی پیدا کنم . لطفا یکی کمکم کنه دارم دیونه میشم.
توی این جور مواقع Fast Travel کنید کافیه نقشه رو بیارید و به محلی که با پوینتر زرد مشخص شده برید معمولا پوینتر جایی هست که کنارش آیکن هایی مثل شاپ هست مثلا به اون آیکن شاپ که در مجاورت پوینتر هست فست تراول کنید بعد برید به سمت پوینترنقل قول:
من سیو هایی رو که داشتم تو همون پوشه ریختم ولی هیچ سیوم رو نخوند .. به نظر شما مشکل پس چیه ؟ :n03:
نمیدونم مشکلش کجاست ولی منم بعد عوض کردن ویندوز نتونستم سیوهام رو ادامه بدم!نقل قول:
اگه میشه یکی اون دی ال سی رو با لینک مستقیم بزاره ..:n03:
بفرما اگه بازیش خوب بود THQ ورشکسته نمیشد
سلام.
دوستان من در اینجا گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فانوس رو گذاشتید روی پلتفورم اهرمی بنابراین ورودی سمت راست شما الان باز شده از این وروی وارد بشید و مسیر رو طوری دور بزنید که دریچه سمت راست برسید توی این عکسی که گذاشتید هم مشخصه بالا اون تخته ای که میشه ازش آویزون شد رو ببینید بالای انجا دریچه هست وقتی اونجا رسیدید فونوس رو توسط طناب قلاب دار بردارید و به مجسمه ای که سر راهتون دیدن برگردید و فانوس رو بدید دستشنقل قول: