اینام یاد گرفتن هر گندی که میخوان میزنن آخرش چهار تا قطره اشک میریزن ملتم چیز حساب میکننن...
چرا شجاعی رو اصلا از اول بازی دادن؟؟؟؟
Printable View
اینام یاد گرفتن هر گندی که میخوان میزنن آخرش چهار تا قطره اشک میریزن ملتم چیز حساب میکننن...
چرا شجاعی رو اصلا از اول بازی دادن؟؟؟؟
حالا تعویض رو داشته باشین ماهینی پژمان نوری!!!
tapa talked
باور کن همین الان میخواستم بگم که این شجاعی تا آخره بازی یه کتک کاری راه میندازه که دیدم اخراج شد .
قبل اخراجش به بازیکن کره ای گیر دادو میگفت ساکت باش و ..... خب آخه ب توچه ، لا اله الا الله اعصاب نمیذارن برامون خدایش
گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با همه مشکلاتی که داشتیم بردیم...
خیلی خوشحالم...
شجاعی هم میتونه یه نفس راحت بکشه:)
دم بچه ها گرم.
Sent from my Sony Ericsson LT18i using Tapatalk 2
جالبه ببینید شجاعی چقدر بد بازی می کرد که با اخراجش تیم بهتر بازی کرد و به نفع تیم شد
tapa talked
جون به لبمون گردند تا یک برد رو گرفتند!شجاعی که رفت انصافا تیم بهتر شد.نمیدونم چرا ولی این تیم در نیمه ی اول زمین تا اسمون فرق داشت تا نیمه ی دوم.دژاگه هم یک تنه تیم رو جلو کشید و روی سانتر خودش توپ گل شد.خیلی نیمه ی اول شانس اوردیم که گل نخوردیم!شبگه ی 3 هم که اول بازی 1 ساعت زودتر شروع میکننه و اخر بازی 30ثانیه ای کار رو تموم میکنه!
تبریک
یک کم بحرین بازی در آوردیم! اما خدا رو هزار مرتبه شکر بردیم!!
اونها شانس های زیادی داشتند. اما خدا با ما یار بود و بردیم! تعویض خلعتبری خیلی عالی بود! خوب توپ رو نگه می داشت!
شجاعی که اخراج شد یک کم جلو تر بازی کردیم و سعی کردیم توپ رو در اختیار بگیریم که خوشبختانه به گل رسیدیم!
راستی کره ای ها خیلی با شخصیت بودند (از لحاظ رفتار فردی) با وجود این که بازی رو باختند اما بسیار جوانمردانه بازی کردند
خوشحالم که پیش بینی من درست از آب در نیومد وبه قولی چرت گفتم.. بچه ها غیرتی تر از همیشه بودند ..
واقعا خوشحال شدم که کره با این همه ادعا رو 10 نفره بردیم .. :sq_2: کره خیلی مونده به ژاپن برسه تو آسیا ...
امیدوارم به جام جهانی صعود کنیم اما بعدش باید این تیم رو شدیدا به باد انتقاد گرفت و تو همین مدت یکی دو ساله تیم رو حسابی تقویت کرد ..
نمیدونم واقعا کیروش چرا اینطوریه ! باز هم دستور بازی زیر توپ و مستقیم رو داده بود .. آخه چی میشه این بازیکنا یکم بهم نزدیکتر بشند و پاسکاری کنند .حداقل بهتر از بازی بی برنامست ..
بازم تبریک میگم به همتون
اوووووووووه بالاخره بردیم :sq_7: ولی نیمه دوم بعد اخراج شجاعی تیم انصافا خوب کرد ، تو این بازی به خوبی میشد تلاش بیشتر بازیکنا رو دید واقعا داشتن میجنگیدن ، حضور تماشاگرا هم که فوق العاده بود دمشون گرم :sq_8: