احتمالا این قیمتی که شما گرفتی بدون گارانتی بودهنقل قول:
Printable View
احتمالا این قیمتی که شما گرفتی بدون گارانتی بودهنقل قول:
سلام
من می خوام بدونم که این گوشی با x8چه فرق هایی داره
من بین x8 و جیو موندم
x8اینجا 215 تومنه
و
جیو 270
می ارزه 55 تومن پول بیشتر بدم
من می خوام بیشتر پرندگان خشمگین و نینجا بازی کنم و با جی پی اس کار کنم
راستی x8 به اندرود 2.2 و .2.3 آپدیت میشه؟؟
با تشکر
سلام دوست عزیز . کارکردن با گوشی های لمسی نیاز به صفحه نمایش بزرگتر داره .درسته که اختلاف صفحه جیو و x8 0/2 اینچ هست ولی تو کارکرد و راحتی خیلی تاثیر گزاره. از لحاظ سی پی یو هم که جیو فرکانس کاریش 200 هرتز بالاتر از x8 هست که تو روون بودن گوشی و بازی ها و همینطور قابلیت آپدیت تاثیر داره . و تو مقایسه ی دوربین واقعا عکس های جیو در مقابل 3 مگاپیکسلی ها عالی ولی فیلمبرداریش نه . به نظر من کاملا ارزش داره که 55 بیشتر یدی و جیو رو بگیرینقل قول:
سوالی بود در خدمتم
یا حق
دوستانی که آپدیت کردن به 2.3، این عملکرد GPS ش فرقی کرده؟ سریع تر پیدا میکنه؟
کیست مرا یاری کند؟
روی گوشی ام یک کم آب ریخت بعد از اون خیلی زود باتری تموم می کنه
یک مقدار هم برنامه هاش به هم ریخته
سلام دوستان. من امروز رفتم یه جیو گرفتم. یه مشکلی برام پیش اومده: من قبلا 5230 نوکیا داشتم چون اون تاچش مقاومتی بود صفحه شو فشار میدادم. در نتیجه عادت کردم به فشار دادن:31: حالا صفحه جیو رو که فشار میدم تو قسمتی که بالای شکاف مموری قرار گرفته، صفحه زیر انگشتم شروع میکنه به پرپر زدن. دوستانی که جیو دارن زحمت بکشن چند جا از صفحه جیو رو یه ذره فشار بدن ببینیم این اثر طبیعیه یا صفحه نمایش گوشی من مشکل داره.
چه سوالیه عزیز من! کدوم گوشی پدرمادر داری اینجوری میکنه که این بکنه!؟ ما که فشار میدیم صاف میره تو منو انتخاب ویجت و مخلفات صفحه نمایش.پرپر و بدوبدو و لی لی هم نمیکنه!
البته تو برو خدارو شکر کن که احتمالا با تعویض صفحه نمایش مشکلت حل میشه منو بگو که بدو بدو رفتم یه بسته نامحدود یه ماهه اینترنت خریدم ولی از خوش شانسیم اینترنتم کلا کار نمیکنه.با فلش و کلی انگولک کردن هم درست نشد که نشد.حالا من موندم با یه گوشی هوشمند که اینترنت واسش از نون شب هم واجبتره ولی از بخت بد من به دلایل نامعلوم اینترنتش کار نمیکنه!
راستی من چن بار وقتی خواستم پیام بدم دیدم تو کیبورد کامل فارسی حرف "گ" نیست! جالب اینجاست که یه کلمه "لا" درست بغل حرف " ا " بود! وقتی اونو زدم نوشت " لا ".ولی بعدش اون کلمه ناپدید شد و حرف " گ " اومد سر جاش!
دیگه اینکه من یه کارت 8 گیگ توشیبا کلاس 4 واسه گوشیم خریدم ولی هنگ گوشی نسبت به کارت 4 گیگ قبلیم دوبرابر شده.
زمان اسکن مدیا تو نوار یادآوری هم زیاد و عذاب آور شده.
جهت اطلاع:
برنامه های انتقال برنامه به کارت حافظه بدون روت کردن گوشی بدرد نمیخورن.یعنی از صدتا برنامه یکی رو بزور بتونن منتقل کنن.میگن واسه اینکار گوشی باید روت بشه که من هنوز اینکارو نکردم.
گوشیت سفید و گارانتی دار هست چون بعضی از سفیدا این مشکلو داشتن؟نقل قول:
نه اتفاقا مشکی و بدون گارانتیه. به خاطر جوابت ممنونم.نقل قول:
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
اتفاقا مال من هم منوی ویجت رو میاره اگه صفحه شو لمس کنم، اگه خیلی فشار بدم پرپر میزنه.نقل قول:
در مورد اینترنت هم من سیمکارت ایرانسل دارم ، خود ایرانسل به محض اینکه سیمکارت رو انداختم رو گوشی تنظیمات اینترنت رو برام فرستاد.
بچه ها من هنوز زنده ام ! جیو ام هم زنده است:دی
زدم تو کار go launcher ex خیلی باحاله ! اصلا گوشی عوض شده
راستی این 2.3 رسمی مایکروتل کی میاد؟
ببخشید دیر به دیر میام