[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sub-zero Wins
ّFATALITY
Printable View
sub-zero Wins
ّFATALITY
من از اسکورپیون زیاد خوشم نمیاد ولی از سابزیرو خوشم میاد. از لیوکانگ هم خیلی خوشم میاد.
البته هرکس یه سلیقه ای داره اما اینو بدون که scorpion یکی از پر ترفدار تریناشونه از زمان میکرو تا حالانقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با تو هست یکی از پرطرفدارترین ها اول sub-zero و بعد scorpion هستنقل قول:
شخصا من این دو تا رو از همه بیشتر دوست دارم ولی sub-zero یه چیز دیگه است
خوب برای اینکه دعوا نشه بین sub-zero وscorpion ،یه قراری بزاریم بین خودمون بریم یه دست
mortal kombat بزنیم ببینیم که کی برنده میشه من تهران زندگی میکنم.البته یاد آوری کنم من نسخه ی آخریو
بازی نکردم چون x360 ندارم منظورم همون MK vs DCU هست ولی رمزاشو میدونم
اگه قرار گذاشتیم مراقب باشید کهFATALITY تون نکنم چون من end ش هستم
ودر یه کلام :(این از طرف sub-zero به scorpionه) آتیشتو خاموش میکنم
sub-zero WINs
من ابادانم اما اینو بدون که scorpion از این کر کریا زیاد دیده و مطمئن باش که sub zero رو تصعید میکنهنقل قول:
تمام حریف هامو Brutality میکنم
Brutality و داری با fatality مقایسه میکنی؟دراشتباهی
fatality طرفو میترکونه و طرف دیگه بلند نمیشه ولی Brutality یه فرصت دیگه به حریف میده و تو اون فرصت حریف اون یکیو fatality میکنه:31:
تاپیک جالبی داره میشه.
دلیل انتخواب من که ساب زیرو ولیوکانگ باشن قدرت نیست بلکه قشنگی کاراکتر وفنهای جالبشه.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
chera shekasto ghabool nemikoni??????
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------