خب NAND یا NOR ,.....نقل قول:
IC هستند الان با e3 که دانگرید میکنند میدونند فرمویر کجا هست فرمویر جدید نمیتونند -- کنند امنیتش بالا هست + drive Blu ray
خب NAND یا NOR ,.....نقل قول:
IC هستند الان با e3 که دانگرید میکنند میدونند فرمویر کجا هست فرمویر جدید نمیتونند -- کنند امنیتش بالا هست + drive Blu ray
سلام دوستان . میگم میشه بازی ps2 رو با ps3 اجرا کرد اگر میشه چطوری .اگر دانگرید ورژن 4.11 امد میشه خبر بدید.یک دستگاه بردم برای دانگرید یارور کفت این بردش امپرش ضیعفه دانگرید نمیکنم اگر کنم احتمال بسوزه یا off بشه بشه دستگاه از نوع fat بود ممنون اگر راهنماییم کنید.
سلام
من یه پلی استیشن 3 اسلیم 320 خریدم تازه
حالا چند تا سوال دارم
چطور هکش کنم؟؟؟
دوم چجور میشه به سوییچ های بالاتر -- کرد مثلا 3.6
حتما دانگل true bllue میخواد
در ضمن کلا طریقه نصب و اجرای بازی های کپی رو بگید
خواهشا جامع و شفاف بگید چون من چیزی بلد نیستم
به اولین پست همین تاپیک مراجعه میکردید همه جواباتون رو میگرفتید.نقل قول:
سلام دوستان
یک سوال داشتم
دستگاه ما ورژن 3.5 هستش
من بازی pure football رو دانلود کردم
میخواستم یکی راهنمایی کنید که چطور میشه این بازی رو روی هارد دستگاه اجرا کنم
رفتم تو مولتی من کپی شد روی هارد ولی نمیدونم چطوری میشه بازی رو اجرا کرد؟؟؟یا به لیست بازیها اضافه کردش
میشه یکی یه توضیح کامل بده یا یک اموزش کامل در مورد اجرای بازیهای دانلود شده بهمون نشون بدن
البته زبان ساده باشه خیلی بهتره
از پست اول هم چیزی دستگیرم نشد
سلام دوستان . میگم میشه بازی ps2 رو با ps3 اجرا کرد اگر میشه چطوری .اگر دانگرید ورژن 4.11 امد میشه خبر بدید.یک دستگاه بردم برای دانگرید یارور کفت این بردش امپرش ضیعفه دانگرید نمیکنم اگر کنم احتمال بسوزه یا off بشه بشه دستگاه از نوع fat بود ممنون اگر راهنماییم کنید.
سلام ما یه کنسول رسیده دستمون که طرف تا الان ارجینال باز بوده............ فریم ور دستگاهش هم 4 هست... حالا میخواد بزنه تو خط کپی.... کاری میشه کرد الان؟؟ چجوریاس .؟؟ راهنمایی کنید
ممنون
درست گفته،برای فت ممکنه مشکل پیش بیاد بعد از دانگرید،دستگاه شما از چه مدلی هست؟؟؟نقل قول:
برای اجرای بازیهای PS2 به Swap Magic نیاز دارید....................
بله میشه،آپدیت E3 Flasher دیشب اومد که تا نسخه 4 رو دانگرید میکنه،ببرید پیش تعمیر کاری که دستگاه رو داره،قیمت هم حدود 50 تومن میگیرن برای دانگرید............نقل قول:
این دانگرید و هکش به صورت نرم افزاریه؟؟؟نقل قول:
امکان اینکه خودم انجامش بده هست یا نه؟>
سوال بعدی اینه که اگه -- شه تمام بازی های که تا الن اومده رو میشه بازی کرد دیگه؟؟
بازم شرمنده یه سوال اگه بازی ها خودم دانلود کنم میتون خودم بریزم ؟چجوریه
شرمنده سوالام زیاد شد
خیر،باید دستگاه باز بشه و e3 به مادربرد دستگاه وصل بشه................نقل قول:
اگه e3 داشته باشید میتونید بله،کار زیاد سختی نیست................
خیر،برای بازیهای جدید باید دانگل تروبلو داشته باشید که قیمتش یه خورده بالاست،ولی بازیهای که به فریمور بالای 3.55 نیاز ندارن رو به راحتیو با هـک معمولی میشه بازی کرد..................
بله میتونید با هارد به هارد داخلی دستگاه انتقال بدید