-
- اگر حواست نیست، اگر عجله داری، اگه دیشب نخوابیدی، اگه اکس زدی!، اگه کلا گیجی، شیش می زنی، اعصاب مصاب نداری، اگه فقط می خوای از گرما یا بوی خاص یا گند تاکسی یا مسافر بغلیت فرار کنی، وقتی می خوای در تاکسی رو باز کنی اول یه نگاه به پشت بنداز! خدائیش نمی دونم وسط بیابون یا اون خیابون خلوت و اونم تو همین نیم متر فاصله ی ماشین تا جدول کنار خیابون این موتوریا چکار می کنن! 2-1 مورد خطرناک رو چند وقت پیش تجربه کردم!
-
بچه ها میخوام یه چیزی بگم در مورد رزومه پر کردن واسه کار
وقتی رزومه پر میکنید دلیل نداره راست بنویسید اگه بلدی یه لامپ ببندی بگو ساختمون سیمکشی کردم اگه بلدی FF ببندی بگو من باکس امنیتی میبندم اگه ویندوز میتونی عوض بکنی بگو تکنستین شبکه هستم .این یه واقعیت هست که همه ( یکی مثل خود من )موقع رزومه پر کردن دروغ مینویسن پس اگه شما بخواهید فقط مهارتهایی که دارید رو بنویسید نمیتونید کار خوبی بدست بیارید جالب اینه که اون کسی هم که داره رزومه رو نگاه میکنه میدونه که شما دروغ نوشتید ولی اون کسی رو برا همکاری انتخاب میکنه که بیشتر دروغ نوشته باشه.
-
يک تجربه خيلي مهم :31: اين تجربه رو دست کم نگيرين چند نفر گرفتن .. !:31:بعد به 3 نفر هم این تجربه رو بدین :31: : ))
================================================== ======================
ببينيد اگه تو خيابون راه ميريد يک بنده خدايي رو ديديد که موهاش سفيده مثلا صاحب يک مغازه اي که ميشناسين ، يا يک آدمي که باهاش هميشه سلام عليک داشتين ولي کامل نميشناسينش
اگه يک دختر بچه يا پسر بچه همراهش بود بهش نگين که اين نوتونه ؟
بگيد اين پسرتونه ؟ يا دخترتونه ؟
================================================== ======================
اين تجربه خيلي مهميه :31:
چون به طرف ميگي اين نوته ميگه ، نه بچمه ، يکم ضايس
بگين اين بچتونه اگه به عقلتون شک نکنه :31: به اين فکر ميکنه که چقدر سرزندس که اين بچه بهش مياد :31:
:31:
-
به فروشنده های پاساژ علاالدین اصـلا اعتماد نکنید ، هرچقدر هم که به نظر آدم خوب و سـاده و مشتری دوستی بـود .
خیلی وقت ها دوستام رو دیدم که گفتند : " فروشنده راست میگه ، کارش اینه میدونه چی به چیه "
درحالی که کاملا برعکسه ، فروشنده تنها چیزی که خوب میدونه چیه سکه پول هست و روش در آوردنش از جیب مبارک شما . محرذه دیگه ، فروشنده اسمش روشه فروشنده ، یعنی کسی که جنسی رو میفروشه حالا چه فرقی میکنه موبایل باشه ، جوراب باشه ، سرویس بهداشتی باشه و ....
به قول پروفسور ایکس ( X-Men ) ، یه روانـشناس خوب از 100 تا جهش یافته قویتره .
فروشنده هایی که موقع خرید نسبت بهشون احساس اعتماد پیدا میکنید ، جزو همون روانشناس ها هستند که شمارو مجبور میکنند با رضایت کامل اون اسکناس های بی زبون رو بدی بهشون تازه بعدش هم کلی تشکر بکنی ازش .
-
سعی کنید پست های طولانی ندید تو فروم...چون کسی حوصله نمی کنه تا ته بخوندش!
-
وقتی یکی داشت باهاتون دعوا میکرد جوابشو ندین و با لبخند نگاهش کنین آتیش میگیره....: دی
-
هر جنسی که از کسی امانت میگیرید در اولین فرصت که کارتون تموم شد پسش بدین و نذارین برای پس گرفتن جنسش طرف بیاد دنبالش .
-
اگر تو خیابون هوس کردید از یه بچه ناز عکس بگیرید اصلا این کار رو نکنید مگر اینکه با خونوادتون باشید یا از پدر مادر طرف اجازه بگیرید
-
هیچگاه بازی های خارجی رو از اینترنت نخرید. چون از روی بازی اورجینال کپی میزنه و به قیمت اورجینال میفروشه چون قانون کپی رایت نداره و بازی کپی بدلیل بیکیفیت بودن cd یا dvd زود خراب میشه در حالی که شما پوله اورجینال رو میدید و از یه چیزی به نام "سی دی خام 50 تمنی رو 3000 تمن بفروش" حمایت میکنید
-
اگه دوستتون گفت که قراره امروز بریم تفریح و شما تنها غریبه اون جمع هستید بهتر نرید.چون نه به شما خوش میگذره نه به اونا
تو جمع هایی که با کسی آشنا نیستید و بقیه با هم دوستند به شما خوش نمیگذره مطوئن باشید